« Yanıtla #40 : 25 Ocak 2008, 19:40:02 » |
Kemal Erdem
Ziyaretçi
|
2008 All Star Doğu-Batı 5'leri konusu bu konu ile birleştirildi..Neyse anasayfada sabah anket koyduk acayip bir çekişme var valla  All Star 2008 Doğu-Batı maçını kim kazanır? Batı 98 50.5% Doğu 96 49.5% Toplam Oy Verenler : 194 İlk Oy : Cuma, 25 Ocak 2008 09:49 Son Oy : Cuma, 25 Ocak 2008 19:36
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #41 : 25 Ocak 2008, 21:26:46 » |
calehuj
NBA Draft'ında
|
ben şu 4 şeyi bilmek istiyorum; all star hangi gün, hangi saat olacak, tam kadrolar belli mi ve kadrolarda kimler yer alıyor  ayrıca bence bu sene doğu takımı garnett in de gelmesiyle daha iyi oynayacak... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #42 : 25 Ocak 2008, 21:31:29 » |
Kemal Erdem
Ziyaretçi
|
İlk sayfada ilk 5'ler var..
Maç 18 Şubat'da (abd'ye göre 17 bizde 18'e denk gelir) saat 04:30 gibi başlarlar herhalde..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #43 : 25 Ocak 2008, 21:34:39 » |
|
Kaan Mert
|
7.30 dan önce bitsin de Yoksa kaçıracaz sonlarını ..
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #44 : 25 Ocak 2008, 21:40:57 » |
|
Torres#9
|
Attım orada da oyumu Batı'ya,karşıma gelen sonuçta da baya çekişme olduğunu gördüm.Bakalım forumda Doğu daha önde olsa da anasayfada batı az da olsa önde gidiyor.Forumda batı'ya kuzene de oy attırdım hala fark baya var  Bir Iverson yerinde Baron'u ya da Chris Paul'u görmek gerçekten çok daha fazla isterdim.Umarım koçlar bu ikiliyi görmezden gelmezler,o performanslar burayı fazlasıyla hak ediyor. Tabi koçların tercihiyle bu iki isim kadar istediğim bir isim de Hedo Türkoğlu.Neyse ilerleyen günlerde belli olacak o da.O zaman uzun uzadıya konuşuruz bu koçların seçimlerini.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınailecek takip edebileceğiniz iki blog,eheh =) bekleriz çaya,kahveye.
|
|
|
« Yanıtla #45 : 25 Ocak 2008, 22:04:55 » |
Can Durmuşoğlu 13
NBA Oyuncusu
İki takım tutuyorum napıcaz?LALakers,BostonCeltics
|
Gçen sene önemli bir yarışmam olduğu için izleyememiştim.Bence evet shaq dan daha fazla hakedenler vara ama bu all star yani şov maçı  Her sene yaptığı komikliklerle bizi güldürüyor.Bencede doğu ağır basıcak fakat ben yine batı tarftarıyım.Şu duygusal bağı bir türli koparıp atamıyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #46 : 26 Ocak 2008, 15:25:02 » |
FLASH-03
NBA Oyuncusu
Go Heat Go !!!
|
Doğu'nun ilk 5'i bu sene çok dengeli.Diğer sezonlarda özellikle PF mevkiğinde problemler yaşıyorduk birilerini kaydırıyoduk oraya felan... Bu sene Kevin Garnett o açığı kapattı. Ayrıca Kidd böyle bir takımı müthiş yönetir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #47 : 26 Ocak 2008, 18:45:46 » |
Kemal Erdem
Ziyaretçi
|
Anasayfa da devam eden anket sonuçları;
All Star 2008 Doğu-Batı maçını kim kazanır? Doğu 237 50.5% Batı 232 49.5%
Toplam Oy Verenler : 469 İlk Oy : Cuma, 25 Ocak 2008 09:49 Son Oy : Cumartesi, 26 Ocak 2008 18:44
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #48 : 26 Ocak 2008, 18:58:34 » |
bryant_81
The Godfather
NBA Oyuncusu
|
Doğu karması kadrosu hakikaten heyecan veriyor, müthiş bir kadro.. Fakat Lakers-Kobe yüzünden destekleyeceğimiz taraf da belli.. Genelde herkes Doğu'nun kazacağını düşünüyor, ama Batı sürpriz yapabilir, şov maçı olduğu için kimin kazanacağı belli olmaz..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #49 : 26 Ocak 2008, 19:14:27 » |
NBA Oyuncusu
He isn't a Team Player...
|
Bence Batı kazanmalı Cunku orda Kobe var  Bu sene hem Iverson'da Oynucak artık batı yı tutamazlar..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #50 : 27 Ocak 2008, 23:29:54 » |
Kemal Erdem
Ziyaretçi
|
Anasayfa'da Doğu arayı açmaya başladı All Star 2008 Doğu-Batı maçını kim kazanır?
Doğu 403 52.1% Batı 371 47.9%
Toplam Oy Verenler : 774 İlk Oy : Cuma, 25 Ocak 2008 09:49 Son Oy : Pazar, 27 Ocak 2008 23:24
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #51 : 28 Ocak 2008, 01:15:35 » |
|
Flayer
|
Bence mükemmel ötesi bir maç olacak çünkü bir tarafta Kobe-Ivy, bitarafta Kidd-Garnett-Howard var.İzleyip göreceğiz ama Baron Davis'ide görmek isterdim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #52 : 29 Ocak 2008, 12:53:29 » |
eraykptgl
Yeni Üye
|
bu sene müthiş new orleans ın müthiş guardı ilk 5 te çıkmalıydy( paul)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #53 : 29 Ocak 2008, 13:10:56 » |
marilyn917
NBA Draft'ında
Tracyyy McGradyyyy
|
Aslında ben T-mac hastasıym ama ilk beşte olmamasına rağmen yine de Batı'nın kazanacağını umut ediyorum. Tabi önemli olan zevkli geçmesi eminim ki hepimiz eğleneceğiz.
|
|
|
|
|
|
Doğu'da Detroit Batı'da da Houston Krallığı egemen olacak 
|
|
|
« Yanıtla #54 : 29 Ocak 2008, 15:20:00 » |
|
delyvaldes
|
Öncelikle seyir zevki yüksek iki takımın mücadelesi olacak düşüncesindeyim.Her iki takımda çok iyi seçimlerle ilk beşleriyle sahada olucaklar.Doğu özellikle By Kidd imzasını göreceğimiz bir çok asiste imza atıcak gibi onun olması bu takımı zaten yeteri kadar havaya sokar (belli mi olur bir T-D da orda yapar) savaşcı bir pivot ve yanındaki Garnett i anlatmaya gerek yok yeter ki takım olsunlar sesini çıkarmıyacak 4 oyuncu + birde james var inşallah diğer arkadasların da dediği gibi takımına uyar ve yıldız gibi oynar kişisel oynamaz.Batı için söylenecek fazla bir şey bilmediğimden yada çok iyi takip edemediğimden de olabilir her sene favori oldukları allstar karsılastırmalarında bu senede favoriler AI gelişi KG nin gidişi bakalım onları nasıl gösterecek benim favorim Doğu bu sene umarım beni yanlıtmazlar..
|
|
|
|
|
|
-Bu Kupayı Görenler Parmak Kaldırsın-
|
|
|
« Yanıtla #55 : 30 Ocak 2008, 00:05:04 » |
|
berkay19
|
kevin garneti doğuda izlemek farklı bir olay olcak ama buda batıyı durduramaz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #56 : 30 Ocak 2008, 00:06:35 » |
|
Kaan Mert
|
Kevin Garnett'i Boston'da izlemek nasıl bir duyguysa Doğu'da izlemekte öyle olacak ..
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #57 : 30 Ocak 2008, 00:17:47 » |
CriminaL..
NBA Draft'ında
|
doğu tamamen şova yönelecektir ama her zamanki gibi kalbim batıdan yana umarım kazanan batı olur yao nun gereksizliğine rağmen...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #58 : 30 Ocak 2008, 17:07:21 » |
IPcI
NBA Draft'ında
|
garnetin gelmesiyle doğu alır diyorum ama son senelerde tadı kaçtı maçların umarım bu sene geçen senelerden daha ii olur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #59 : 30 Ocak 2008, 20:47:19 » |
halvet
NBA Draft'ında
I Love This Game
|
Her sene olduğu gibi yine batıyı desteklicem... iki takım arasında pek fazla kalite farkı yok bence... ancak batıda ligin en iyi oyun kurucuları var bu onlar için avantaj olacaktır ... umarım zevkli eğlenceli bol sayılı bir maç olur ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|