+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Nba Tartışma Platformu » Tartışma Platformu ArşiviKonu:
 DPOY (Kevin Garnett)

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git
Konu: DPOY (Kevin Garnett)  (Okunma Sayısı 1733 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #20 : 22 Nisan 2008, 21:01:06 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Defensive Player Of The Year

beklenildiği gibi ödülü garnett aldı 
« Son Düzenleme: 22 Nisan 2008, 21:02:49 Gönderen: Mustafa » Logged
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #21 : 22 Nisan 2008, 21:04:20 »
Dağlar
spontaneously sportsman
Yönetici
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Evet Garnett'in ödülü aldığı açıklandı, kutluyorum. Beklenilen bir sonuçtu. Ayrıntısına daha sonra girecem ama bu sene en çok o haketti. MVP olamayacak belki ama bu ödülü kaptı.
« Yanıtla #22 : 22 Nisan 2008, 21:12:55 »
sawash
Rookie
**

Suns Fan

Üyelik Bilgileri

Garnett hak etmişti. Tebrikler. Bence Boston'a gidecek tek ödül bu olucak.
Get up, stand up, stand up for ur rights!!

« Yanıtla #23 : 22 Nisan 2008, 21:19:22 »
Dağlar
spontaneously sportsman
Yönetici
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Bir de şampiyonluk yüzüğü olabilir bak cheesy

dipnot: nba.com'da her zamanki gibi hala yazılmadı bu ödül...
« Yanıtla #24 : 22 Nisan 2008, 21:22:49 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Cidden beklenildiği gibi ödül Garnett'e gitti. MVP adayları arasında da adı geçmekte ama sanmıyorum onu da bu sene alacağını.

girin uğrayın okuyun uleyn xD
« Yanıtla #25 : 22 Nisan 2008, 21:28:04 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

« Yanıtla #26 : 22 Nisan 2008, 21:29:44 »
Flash
All-Star

I Belivie,I Can Fly

Üyelik Bilgileri WWW

İstatistiki değil ama takımın savunma yönünde kattığı yenilikler ve onun yıllardır bu alanda ki çabalarının ve alamadığı MVP ödülünün tesellisi oldu...Çok sevindim...Sonunda kim KG ye ve onun oyununa saygı duymuyor ki?

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf Wink
« Yanıtla #27 : 22 Nisan 2008, 21:30:26 »
sawash
Rookie
**

Suns Fan

Üyelik Bilgileri

Bir de şampiyonluk yüzüğü olabilir bak cheesy

Bireysel anlamda demiştim ama neyse Cheesy Tongue
Get up, stand up, stand up for ur rights!!

« Yanıtla #28 : 22 Nisan 2008, 21:35:26 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Chandler gene seçilmedi ulan sizin gibi ödül verenin.....

« Yanıtla #29 : 22 Nisan 2008, 23:33:15 »
Ty
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

Kevin Garnett, Boston 90 12 7 493
Marcus Camby, Denver 12 32 22 178
Shane Battier, Boston 11 33 21 175
Bruce Bowen, San Antonio 7 7 24 80
Kobe Bryant, L.A. Lakers -- 10 10 40
Josh Smith, Atlanta 1 6 11 34
Chris Paul, New Orleans 1 4 7 24
Dwight Howard, Orlando 1 4 7 24
Tim Duncan, San Antonio -- 6 4 22
Tayshaun Prince, Detroit -- 3 4 13
Tyson Chandler, New Orleans 1 1 2 10

Garnett disindaki tum secimler fiyasko... Allah'tan bu sefer birinciyi dogru belirlediler.

Sirasiyla Battier, Bowen, Duncan, Howard, Smith(Dalembert)  beslisini koyardim KG'den sonraki siralara... Prince-Paul-Chandler-Camby'nin buralara konulmasi yanlis geldi, haketmiyorlar siralarini. Dalembert'in de en azindan ilk 10'da olmasini isterdim.

Kobe icin de bir parantez acayim... Konuldugu sirayi haketmiyor kesinlikle. Gerektigi vakitte acayip bir savunma istikrari yakalamisti, odulun sahibi bile olabilirdi. Sartlar engelledi, savunmayi onemsememeye basladi ki hakliydi da, cok daha onemli bir gorevi vardi cunku. Periyodik verilen bir odul degil, Kobe'de haketmiyor ilk 5'e girmeyi bu yuzden. 

Son olarak; Bowen, Rip, Rasheed, Billups, Battier vb. oyuncular artik zaten savunmadaki basarilariyla ovulduler, her zaman da akla gelen ilk sey savunmadir bu adamlarin isimleri zikredildiginde. Bu seneyi kastetmiyorum, gidisati gorerekten korktugumdan oturu soyluyorum bunu, haksizliklar meydana gelmeye baslayacak. 'Adim cikmis ona, inmez dokuza.' sozu gecerli ama ters yonden. Bu sene pek bir anlasilmiyor ama onumuzdeki senelerde daha da belli olacaktir bu olay, umarim dikkat ederler.

KG'nin almasini istiyordum, hakediyordu da. Ama Camby'e verecekler diye korkuyordum, neyse ki dogru yolu bulmuslar bu sefer.
« Yanıtla #30 : 22 Nisan 2008, 23:50:10 »
--
Ziyaretçi

Koy Tayshaun Prince'i Alpella'ya ilk 5'e giremez..Bu kadar berbat bir savunmacı olmaz..
Prince'in savunmacı diye ortalıkta gezinmesi t.şak yapmak gibi bişey milletle..Ne gerek var..
« Yanıtla #31 : 22 Nisan 2008, 23:56:09 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

prince belkide pistons'daki en iyi savunmacı.
« Yanıtla #32 : 22 Nisan 2008, 23:58:05 »
--
Ziyaretçi

Yok Prince adam mı? Paul adam mı? Vs vs
Objektif olun biraz..Kıt bilginizle Prince ve Paul'ü falan savunmaya kalkıp kalitede düşürmeyin..Burda kıt gruba bende dahilim yanlış anlama olmasın..Prince savunmacı falan değil..Sabotajcı..
« Yanıtla #33 : 22 Nisan 2008, 23:59:29 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

Doğru karar..!
Boston'un savunmasını 1-2 seviye üstte taşıdı ve şampiyonluk adaylığında birinci sıraya yükseltti.. Bu ödül onun için önemli değil o sadece parmağında bir yüzük istiyor.

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #34 : 23 Nisan 2008, 01:10:45 »
BuckéYé
Mad ''Sexy'' Buck
All-Star

Üyelik Bilgileri

Sen ne tür bi insansın Ender ? Cheesy Cheesy

Paso teknik verip duruyorsun yau?Adalet mi bu?

Oyunun savunma bölümünde, Ana olayın tüm alt başlıklarına el atan KG'ye vermeyeceklar de kime verecekler?
Tabii liste de Battier gibi one on one savunması(keza bowen) muazzam oyuncular da var fakat Boston'ın da meziyetini göremeyen yok şuan da KG ile...

Hornets'in takım savunması ile bir yerlere geldiğini de unutmayalım.İnanılmaz yardımlaşarak oynuyorlar savunma da,Paul de elinden geldiğince katkı da bulnuyor.fiziği el verdikçe.Top da çalıyor.bu onun sezgisinin ne kadar iyi olduğunu gösterir,savunma da da önemlidir bu.

Tabii,KG dururken,Paul'ün,Bowen'ın,Camby'nin lafı olmaz(yanlış anlaşılmasın sakın) gerçi Duncan'ın falan da bu kadar aşağılar da olması absürd olmuş.Hangi kriterlerin ele alındığı önemli burada da.İstatistik desen de var TD de,takım başarısı da var,her türlü savunma dersi de var,ama işte 60+ galibiyet ve neredeyse sıfırdan zirveye bir Boston olunca ve KG ile bunlar gerçekleşince haliyle 2 adım önde oluyor abimiz..
« Yanıtla #35 : 23 Nisan 2008, 12:58:20 »
Arda
Nuggets Fan
All-Star

Allen ''The Answer'' Iverson

Üyelik Bilgileri WWW

Boston'un takas hamlelerinden sonra ligdeki en iyi defans takımı olmasından dolayı böyle bir seçim bekliyordum.Garnett Boston'un en temel savunma direğiydi ve Boston'a bu konuda da liderlik etti.Doğru bir karar olmuş.

http://img72.imageshack.us/img72/6065/kgdef300080422ax1.jpg
DPOY (Kevin Garnett)
« Yanıtla #36 : 23 Nisan 2008, 20:53:36 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Sirasiyla Battier, Bowen, Duncan, Howard, Smith(Dalembert)  beslisini koyardim KG'den sonraki siralara... Prince-Paul-Chandler-Camby'nin buralara konulmasi yanlis geldi, haketmiyorlar siralarini. Dalembert'in de en azindan ilk 10'da olmasini isterdim.

Chandler ın sıraya konulması neden fiyasko yane camby bu ödülü geçen sene almadımı ? Paul ve prince bence gayet başarılı savunmacılar,prince konusuna gelirsek bu adam o zayıf vücuduna rağmen istediği adamı kitler ki en iyi savunma oyuncusunun kriteri nedir onu sormak isterim.Bence bu tarz ödüller sade ve sadece ligin popüler takımlarındaki oyuncuları poh pohlamak neyse dedim ya amerikan sistemi lanet olsun angry

« Yanıtla #37 : 23 Nisan 2008, 21:07:05 »
Cpzai3
TheOnlyHornetsFan
Superstar

Van Gölü Squirtle'ı

Üyelik Bilgileri

Camby'e laf edenlere katılırım.Ama Chandlerla Camby aynı kefeye konulamaz.Chandler Camby gibi ağzı bi karış açık blok peşinde koşmuyor.Verilen talimata göre ya sahibini takip eden köpek gibi savunduğu adamın gölgesini yanlız komuyor, ya da West'in zaman zaman gösterdiği pasiflik nedeniyle tüm boyalı alanı tek başına kolluyor.
Cp3 e gelince.Bence Chandler'ın altında yer almalıydı.Ama tüm fiziksel dezavantajına rağmen, hırslı ve oyunu bilen bir savunmacı olduğunu inkar etmek yersiz.Çaldığı toplar genelde pas kovalayarak değil, rakibin elinden kaparak çalınan toplar.
Prince'e kötü savunmacı demek te Nba'de hiç savunmacıya sahip olmadığımız anlamına gelir.
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
« Yanıtla #38 : 23 Nisan 2008, 21:10:52 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Camby'e laf edenlere katılırım.Ama Chandlerla Camby aynı kefeye konulamaz.Chandler Camby gibi ağzı bi karış açık blok peşinde koşmuyor.Verilen talimata göre ya sahibini takip eden köpek gibi savunduğu adamın gölgesini yanlız komuyor, ya da West'in zaman zaman gösterdiği pasiflik nedeniyle tüm boyalı alanı tek başına kolluyor.
Cp3 e gelince.Bence Chandler'ın altında yer almalıydı.Ama tüm fiziksel dezavantajına rağmen, hırslı ve oyunu bilen bir savunmacı olduğunu inkar etmek yersiz.Çaldığı toplar genelde pas kovalayarak değil, rakibin elinden kaparak çalınan toplar.
Prince'e kötü savunmacı demek te Nba'de hiç savunmacıya sahip olmadığımız anlamına gelir.

Altına imzamı atar şunuda sölerim madem chandler savunmacı değil neden west bu kadar rahat çoşuk performanslar sergiledi bu sene huh

« Yanıtla #39 : 23 Nisan 2008, 21:31:44 »
Ty
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

Camby'nin gecen sene odulu almasini elestiriyorum zaten ben, Chandler'i da keza... Yani ribaund alan - blok koyan herkes savunmaci diye bir kaide yok. Benim baktigim olay, daha fazla kimleri - nasil savunduklari. Istatistikler bakimindan bu ikiliden geride kalan Dalembert, ikisinden de daha iyi savunma yapti bu sene. Benim karsi oldugum olgu budur. Ayni sekilde top calan Paul'un da savunmaci olarak nitelendirilmesi yanlis. Yanlis anlasilmasin, Paul'un savunmada kotu oldugunu iddia etmiyorum - bu istatistiklere bu kadar takinilmasinadir uzuntum. Sistemle de bir alakasi yoktur bence, savundugun uc kisinin takimlari da ligin populer takimlari arasinda.

Dediklerine katiliyorum, ozellikle Camby kismina... Son kisim haric. Ben Prince'i ve diger belirttigim 3-4 adami elestirmedim; hatta ustune basa basa bu seneden bahsetmedigimi soyledim, alakasi yok yani elestirmekle o oyunculari. Korktugum, simdilerde de izini gordugum bir akimdan soz ettim. Elestirmis olsaydim, kendi listemde ikinci siraya koymazdim o oyuncular arasinda bulunan Bowen'i.
Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Nba Tartışma Platformu » Tartışma Platformu ArşiviKonu:
 DPOY (Kevin Garnett)

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv