+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Nba Tartışma Platformu » Tartışma Platformu Arşivi (Moderatör: Dağlar)Konu:
 DPOY (Kevin Garnett)

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
Konu: DPOY (Kevin Garnett)  (Okunma Sayısı 1516 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #40 : 23 Nisan 2008, 21:43:46 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Defensive Player Of The Year

Valla bu sene düşüş yaşaması normaldir ama artık ben bu ödüllerin yıldız pohpohlamak dışında bir b*k a yaramadığı kaanatine vardım ama nba ticarethane kim ne derse desin...
« Son Düzenleme: 24 Nisan 2008, 20:03:43 Gönderen: lordapo » Logged

« Yanıtla #41 : 23 Nisan 2008, 21:53:59 »
Cpzai3
TheOnlyHornetsFan
Superstar

Van Gölü Squirtle'ı

Üyelik Bilgileri

Valla bu sene düşüş yaşaması normaldir ama artık ben bu ödüllerin yıldız pohpohlamak dışında bir b*k a yaramadığı
kaanatine vardım ama nba ticarethane kim ne derse desin...
Bizim bi emre abimiz var.Onunla seni aynı sohbet odasına alacağım Apo abi.
Tam aynı kafadasınız.2 ay önce emre abi bana 2 saat boyunca Lebron'ı Cavsa Stern'in gönderdiği konusundaki komplo teorisini anlattı.

Edit:
@Ty
Sanırım ben senin mesajlarını anlamakta güçlük çekiyorum.
Mesajıma katıldığını belirtmişsin ama benim senin ilk mesajından anladığım tam zıddı görüşlere sahip olduğumuz.Ben Chandler'ın az bile oy aldığını düşünürken, sen listede yer almaması gerektiğini söylemişsin.Ya da ben öyle algıladım.
« Son Düzenleme: 23 Nisan 2008, 21:57:49 Gönderen: Cpzai3 » Logged
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
« Yanıtla #42 : 23 Nisan 2008, 22:10:17 »
D-WILL
Starter

bErKaN

Üyelik Bilgileri

bence ödülü garnett çok haketti..... Çünkü boston maçların yarısını ilk yarıda kazandı dolayısıyla garnett 3. ve 4. periyotlarda çok az oynadı.... İstatistikleri de bu yüzden düştü
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

« Yanıtla #43 : 23 Nisan 2008, 23:10:56 »
Flash
All-Star

I Belivie,I Can Fly

Üyelik Bilgileri

Valla bu sene düşüş yaşaması normaldir ama artık ben bu ödüllerin yıldız pohpohlamak dışında bir b*k a yaramadığı
kaanatine vardım ama nba ticarethane kim ne derse desin...
2 ay önce emre abi bana 2 saat boyunca Lebron'ı Cavsa Stern'in gönderdiği konusundaki komplo teorisini anlattı

Emre abinle aynı fikirdeyim..Öyleki bence 2006 All-Star MVp liği ve gen aynı sene Wizardsw a karşı zorlanmamasına çabalayanda Stern ....

Neyse...Apo abi, kemal abi, salih abi, emre abin, ben tam aynı sohbetin adamıyız gibi Cheesy

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf Wink
« Yanıtla #44 : 24 Nisan 2008, 20:57:30 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Valla alkolü bıraktım sağlık nedenlerinden ama çay ve kahve eşliğinde (kuruyemiş de olur) ekibi toplarsak her türlü
konuyu masaya yatırırız.

« Yanıtla #45 : 29 Nisan 2008, 00:22:17 »
aiguodala
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

bana NBA'de bi tek Bruce Bowen defans yapıyormuş gibi geliyo,sanki diğer oyuncular sadece hücum oynuyo Cheesy
Where Amazing Happens..
« Yanıtla #46 : 06 Mayıs 2008, 19:56:59 »
mertsas
Warlord
Rookie
**

Üyelik Bilgileri
Ynt: DPOY (Kevin Garnett)

Bence bu ödülü bu senede marcus camby almalıydı. Çünkü savunmanın  s sinin yapılmadığı bir takımda tek başına savaşıyor.Denverda cambyde olmasa ne olcak valla:D  bu ödülün garnett'e verilmesinin en büyük nedeninin 66-16 lık dereceyi bir şekilde ödüllendirmek istemeleridir bence.
« Yanıtla #47 : 10 Mayıs 2008, 20:17:28 »
Murat
Lifeless#24
All-Star

Kes Sesini..!!!

Üyelik Bilgileri

KG iyi savunmacıdır ama bence bu sezon boston 66-16 lık derece elde ettiği için ona ayrımcılık yaptıklarının kanatındayım..Camby olmalıydı bence..Çünkü denver gibi savunma yapmayan ve yapmayada çalışmayan bir takımda tek savunma yapmayı beceren oyuncuydu..Takımı savunma yapmaya yönelten oydu..Ama olmadı KG aldı..
« Yanıtla #48 : 10 Mayıs 2008, 20:20:17 »
BALKI
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

KG bu ödülü sonuna kadar hak etti bence.ayrıca herkese basketbolun istatistikten ibaret olmadığını da gösterdi.boston takımı zaten takım halinde ligin en iyi savunmasını yapıyor.garnett de bu savunmanın temel direği olduğu için bu ödülü hak etti.
« Yanıtla #49 : 10 Mayıs 2008, 20:24:08 »
Murat
Lifeless#24
All-Star

Kes Sesini..!!!

Üyelik Bilgileri

KG bu ödülü sonuna kadar hak etti bence.ayrıca herkese basketbolun istatistikten ibaret olmadığını da gösterdi.boston takımı zaten takım halinde ligin en iyi savunmasını yapıyor.garnett de bu savunmanın temel direği olduğu için bu ödülü hak etti.

Evet boston iyi savunma yapıyor diye bu ödülü KG ye verdiler..Ama denver da yapan bir tek kişi yapıordu o da Camby..İstatisikler yalan söylemez ama denver zaten son 3-4 yıldır takım halinde kötü savunma yapıyor ama Camby gene yılın savunmacısı ödülünü alıyor neye göre alıyor o zaman??KG ye lafım yok ama camby KG ciden bu yıl iyi perfonmans sergiledi benim kanatime göre..Playofflar hariç..
« Yanıtla #50 : 10 Mayıs 2008, 20:40:04 »
Torres#9
" El Nino "
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

İstatisikler yalan söylemez ama denver zaten son 3-4 yıldır takım halinde kötü savunma yapıyor ama Camby gene yılın savunmacısı ödülünü alıyor neye göre alıyor o zaman??

Savunma konusunda istatisliklere bakılması en son yapılması şey,şimdi istatisliklere bakacak olursak Bowen kötü bir savunmacı mı ?
Camby'nin ödülü almaması gerekirdi,ondan daha çok hak edenler vardı.Onlardan biri de aldı bana göre,kısacası Camby'e gitmemesi ödülün isabet oldu.

ailecek takip edebileceğiniz iki blog,eheh =) bekleriz çaya,kahveye.
« Yanıtla #51 : 10 Mayıs 2008, 20:53:55 »
Kemal Erdem
Ziyaretçi

Tanımın yanlış olduğunu ya da ödülün veriliş biçimindeki maddelerin yanlış olduğunu düşündüğüm için alan oyuncunun doğru olacağını bu mantıkta düşünmüyorum..
« Yanıtla #52 : 10 Mayıs 2008, 21:41:07 »
TP
Turkish Delight
Superstar

...

Üyelik Bilgileri WWW

Ben biraz Garnett'in almasına karşıyım.Ama ödülün bu prosedürde verilmesini düşünüyorum...Geçtiğimiz senelerde Camby'e veriliyorsa bununla beraber istatistiklere bakılıyorsa bu sene niye buna verilmiyor??

Ya da Garnett'in bir senede Boston savunmasına yaptığını,Bowen Spurs,Prince Detroit savunmasına senelerce yapmıyor muydu?Neden onlara hiç ödül verilmedi?Maden prosedür değişecekti neden onlardan başlanmadı.Yani Garnett,Prince'nin,Bowen'ın senelerdir yaptığı etkiyi yaptımı,bir senede?

Come Back Boozer!

« Yanıtla #53 : 10 Mayıs 2008, 22:01:20 »
Murat
Lifeless#24
All-Star

Kes Sesini..!!!

Üyelik Bilgileri

Ben biraz Garnett'in almasına karşıyım.Ama ödülün bu prosedürde verilmesini düşünüyorum...Geçtiğimiz senelerde Camby'e veriliyorsa bununla beraber istatistiklere bakılıyorsa bu sene niye buna verilmiyor??

Ya da Garnett'in bir senede Boston savunmasına yaptığını,Bowen Spurs,Prince Detroit savunmasına senelerce yapmıyor muydu?Neden onlara hiç ödül verilmedi?Maden prosedür değişecekti neden onlardan başlanmadı.Yani Garnett,Prince'nin,Bowen'ın senelerdir yaptığı etkiyi yaptımı,bir senede?

Kesinlikle haklısın tugay abi...KG sadece bu yıl bostonla beraber savunmayı kimliğini aldı herkesten..Minnesotadaki KG den ne eksiği var Hatta minnesotadaki KG nin fazlası var..Madem istasiklere bakılmıyor neden prince yada bowen almıyor..Boston bilmem ne takası yaparken detroit son 5-6 yılın en iyi savunma yapan  takımlarındandır..Neden prince almadı o zaman???
« Yanıtla #54 : 10 Mayıs 2008, 22:29:55 »
Torres#9
" El Nino "
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Bir yerde artık istatisliklerin önüne geçmek lazım,o yüzden de en yakın zamandan başlamak kaydıyla istatistikler bu ödülde kriter olmamalı.Geçen sene Camby'de bakıldı filan doğrudur bakıldı da,hatanın neresinden dönersen kardır bana göre.Nasıl Hack a bilmem neye çözüm aranıyorsa ki bu da geçen senelerde,hatta bu sene bizim tarafımızdan bizzat yapılmışken,onlar yapıyordu çözüm getirmemeli demek yanlış olur.Yani artık başlamalı bir yerde şu ödülde istatistik kağıdını bir kenara bırakmayı.

Camby aldı zamanında,o da aldığıyla kalacak.Ona yapacak birşey yok artık,önemli olan gelecekte bunu doğru bir düzene koymak.

Garnett'in almasına bakacak olursak ise,en çok hak edenler arasında ismi vardı benim kafamda.Keza başka isimlerde vardı,Bowen-Prince gibi.Boston maçlarında görünen,KG eksenli bir savunma bloğu.Yani şu Boston'ın iyi savunmasında,KG'nin payı büyüktü ve bu oluşturulan savunmada da sezonun en iyilerinden biriydi.

ailecek takip edebileceğiniz iki blog,eheh =) bekleriz çaya,kahveye.
« Yanıtla #55 : 23 Haziran 2008, 18:38:25 »
lunatic_1994
NBA Oyuncusu
*

Phoneix Suns

Üyelik Bilgileri

kesinlikle haketti gerçekten inanılmaz savunmalar yaptı oynadığı maçlarda Nowitzki,Boozer gibi oyuncuları çok etkisiz bırakmayı başardı.
« Yanıtla #56 : 04 Temmuz 2008, 22:37:46 »
BlacK_SmokE
Ayın Üyesi / SixouL
All-Star

Üyelik Bilgileri

yanılmıyosam kevin garnett daha önce mvp de seçilmişti, bu sene kariyerine bir yüzük ve dpoy ödülü ekledi bu sezon onun için çok karlı oldu zaten hakediyodu da.
« Yanıtla #57 : 06 Temmuz 2008, 20:13:10 »
dwyane_wade
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

Camby-Howard-Bosh-Garnett diye düşünyodum Garnett oldu şaşırmadım.Haksızlıkta yok.Mourning sürekli KG gibi sürekli ilk 5 olsa tek adayım olurdu.İnşallah Ömer ile Semih ile alırız bu ödülleri Hedo Memo tam da olmasa görevlerini yaptılar(tam da olmasa yı yanlış anlamayın biz daha nice all star lar bekliyoruz onlardan) sıra onlarda
Dwyane Wade ....... Miami Heat
Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Nba Tartışma Platformu » Tartışma Platformu Arşivi (Moderatör: Dağlar)Konu:
 DPOY (Kevin Garnett)

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv