+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Nba Tartışma Platformu (Moderatörler: Michael 23 JORDAN, Dağlar)Konu:
 Draft 2008

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 12   Yukarı git
Konu: Draft 2008  (Okunma Sayısı 4596 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #40 : 29 Nisan 2008, 19:59:13 »
DaviD#Villa
Flameman
All-Star

ben lost adasından 12 saatte kurtulurum nokta

Üyelik Bilgileri
Ynt: Draft 2008

2.31 lik adam'ı çok büyütmeyin gözünüzde(nası olacaksa) kolejlerde 1.90 lık 0 fundamentalli adamlara blok koymak o boyda çok zor bişe diil bi kaç maçına baktım hep faul problemine giriyo adam ayriyeten zıplama özürlü ayakları 20cm ya kalkıyor ya kalkmıyor yerden .
nba deki 2.05 lik uzunlar bile ondan çok daha rahat ribant alabilir adam zaten zıplayamıyo ellerini kaldırıp ribantı alana kadar 2.05 likler ayaktan 90 cm yükseğe çıkmış smaçla tamamlarlar pozisyonu oda poster olur anca pas atmaktan aciz sadece yer kaplıyo o kadar ilk turda seçilmesi hayal olur
« Yanıtla #41 : 21 Mayıs 2008, 03:29:41 »
Kemal Erdem
Ziyaretçi

2008 NBA Draftı sıralamalarının belli olduğu gecede draftın 1 numaraları seçimini yapacak olan takım belli oldu. Kimsenin beklemediği şekilde 1 numaralı seçimi yapacak olan takım;

Chicago Bulls olurken, Miami Heat ise draftta 2.sırayı kaptı. 3. sırada ise Minesota Timberwolves yer aldı.

14. Golden State Warriors
13. Portland TrailBlazers
12. Sacramento Kings
11. Indiana Pacers
10. New Jersey Nets
9. Charlotte Bobcats
8. Milwaukee Bucks
7. Los Angeles Clippers
6. New York Knicks
5. Memphis Grizzlies
4. Seattle SuperSonics
3. Minnesota Timberwolves
2. Miami Heat
1. Chicago Bulls

------------------------------------
NbaTr/KE
« Yanıtla #42 : 21 Mayıs 2008, 03:39:20 »
PCLioN
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

Aklımın ucundan geçmezdi açıkçası Chicago'nun alacağı. Lotaryanın güzelliği de bu zaten, bütün sene malak gibi yatanlar yerine adam 17 topla 1. sırayı alabiliyor. Cheesy

İlk iki sırayı doğu takımlarının almasına sevindim. Chicago'nun kimi seçeceğini ise henüz kestiremedim. Ya Rose'u seçip Hinrich'i takas edecekler, ya da Beasley'i seçip Noah'la bir ikili oluşturacaklar.

Miami'ye Beasley kalırsa Haslem'i takasta kullanabilirler belki, Orlando'nun Haslem'e karşılık Hido'yu önerebileceği konuşuluyor Orlando cephesinde.

Başka da sürpriz yok açıkçası, hayırlısı neyse o olsun...
« Yanıtla #43 : 21 Mayıs 2008, 04:02:28 »
Kemal Erdem
Ziyaretçi

Pat Riley'nin yüz ifadesi tam bir hayalkırıklığıydı yalnız..Çok bozuldu..Hatta Wolves cephesinin bile rengi attı..Wade şaşırdı kaldı..Ki en çok şaşıran Bulls cephesiydi  grin

Bu tam anlamıyla Chicago'ya ''piyango'' oldu..

Detroit zaten var, Boston geldi, New York'ta değişim var ki bu öyle ya da böyle olumlu yansıyacak..Şimdide draftta 1 numara Chicago'nun..Stern bu takımların Doğu'da kapıştığını görmek için göbek atar vallahi..

Miami için 2 numarada kötü değil aslında..Onlar elbette 1'i bekliyordu ama burda kritik nokta Bulls kimi seçecek bakalım..Heat ona göre ya üzülür ya da sevinir..
« Yanıtla #44 : 21 Mayıs 2008, 05:39:38 »
c_marlowe
Starter

kazanınca tecrübeli kaybedince yaşlı takım olursun

Üyelik Bilgileri

İlk iki sırayı doğu takımlarının almasına sevindim. Chicago'nun kimi seçeceğini ise henüz kestiremedim. Ya Rose'u seçip Hinrich'i takas edecekler, ya da Beasley'i seçip Noah'la bir ikili oluşturacaklar.
galiba bulls bu sürprizden sonra sezon içi söylenen hinrich takas etme dedikodularını hayata geçirebilir...ama PCLioN 'da dediği gibi noah ve beasley'den iyi bir ikili yaratmayıda düşünebilirler...bu daha mantıklı gibi görünüyor...
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #45 : 21 Mayıs 2008, 05:57:55 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Ulan gene ters köşeye yatırdı bizi nba vay be altıncı seçicez artık ....

« Yanıtla #46 : 21 Mayıs 2008, 06:39:55 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
Moderatör
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

Ne sinir bozucu bi olaydır bu yaa.. Bulls'un bi numara seçilebileceği çok saçma oldu. Neyse 2 numara micheal beasley mi d. rose mu hadi bakalım. büyük ihtimalle d.rose olucak.

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #47 : 21 Mayıs 2008, 07:53:38 »
c_marlowe
Starter

kazanınca tecrübeli kaybedince yaşlı takım olursun

Üyelik Bilgileri

bulls'un beasley'i seçme olasılığının yüksek olması sebebiyle herhalde uzun araştırmasına girecek olan miami boozer ile yakından ilgilenecektir...doğru hamleler yapılırsa genç ve potansiyeli yüksek bir takım ortaya çıkar...bahsedildiği kadar iyi ise rose ve wade birde kadroya dahil edilmesi planlanan uzun oyuncuyla beraber rakip takım savunmalarını yerlebir eder...tabii bunlar şu olursa bu olursa denililerek varsayımlarla olmuyor...icraatlardan sonra izleyip göreceğiz....
« Yanıtla #48 : 21 Mayıs 2008, 07:54:11 »
Wizards_Basketball
Yeni Üye

Üyelik Bilgileri

Şimdi Memphisin hakkı Washingtonda m bir açıklama yapar mısınız?Hani navarro takasından sonra
« Yanıtla #49 : 21 Mayıs 2008, 08:07:04 »
Ty
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

Ne sinir bozucu bi olaydır bu yaa.. Bulls'un bi numara seçilebileceği çok saçma oldu. Neyse 2 numara micheal beasley mi d. rose mu hadi bakalım. büyük ihtimalle d.rose olucak.
Sacma oldugunu dusunmuyorum acikcasi... Miami'nin saglikli Marion'i oynatmamasi, Wade-Williams-Haslem vb. oyunculari izdivaya cekmesi 1-2 ay kala ve bunlar yerine NBDL'den oyuncular getirip, onlarla maca cikmasi ne kadar adilse, bu secim de o kadar adil iste. Draft olayi olmasaydi, yani basarisizlik icin yatmayla Draft'te iyi bir yer kazanilmasaydi, Miami'nin en az 20-30 galibiyeti olurdu, sakat bahanesiyle oynatilmayan oyuncularin cogu da oynardi takimda.

Cok sevindim, gecen sene de aynisi Boston'a olmustu, oturup kalsinlar iste, maglubiyet icin yatmakla 1. sira kazanilmiyor, iyi oldu.

Cekilis icin her takima belirli bir sayida top verilmesi sart, sonunda siralama yapilacak. Toplam top sayisi 1000 iken, 9'uncu siradaki Chicago'ya verilan 17 topun fazla bulmadim ben, bu bakimdan bir sorun yoktur bence.

Sanslari %0.017 idi ve o sans yuzlerine guldu. Umarim duzgun kulanirlar da Dogu-Bati arasinda denge saglanmis olur biraz.

Beasley'i degil Rose'u sececeklerini dusunuyorum, belirteyim bunu da.
« Yanıtla #50 : 21 Mayıs 2008, 08:12:03 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Rose u seçerse bulls büyük ihtimal hinrich e yol göründü,altıncı seçicez demek ki o j mayo yada j beayles bizim için  yalan oldu ama mike manyağı umarım zekeye danışıp birini seçer yoksa işimiz zor.

« Yanıtla #51 : 21 Mayıs 2008, 09:06:35 »
TP
Turkish Delight
Superstar

...

Üyelik Bilgileri WWW

Ne güzel oldu ya ne güzel...Valla çok sevindim...Yatmakla olmuyor herkes anlamış oldu..

Bana göre Chicago %99 Beasley seçecektir.Çünkü senelerdir pota altından skor üreten bir adam arıyorlar.Bunun için Gasol takasını,Jo takasını bile düşündüler ama Kirk,Deng,Gordon üçlüsünü bozmak istemediler.Bu senede bozacaklarını sanmam.Beasley bu kadrodaki Bulls'u play-off potasına sokar.Rose seçmeleri çok uğraştırır.Kirk'ün takası,uzun alınması vs. vs. Kesinlikle Beasley seçilmeli.

Aslında Heat ikisine da razı olucaktır bu saatten sonra..Ben Rose'un kalacağına inandığım için Rose seçilceğini düşünüyorum..Rose takasında bir uzun alınabilir bunu draft gecesi göreceğiz..

Come Back Boozer!

« Yanıtla #52 : 21 Mayıs 2008, 09:41:00 »
DaviD#Villa
Flameman
All-Star

Üyelik Bilgileri

way chicago vay durdun durdun turnayı g.tünden s.ktin valla beasley chicago'ya gider kesin
birde seattle'a yazık olmuş 2. sıra beklerken 4'e düşmüşler
« Yanıtla #53 : 21 Mayıs 2008, 10:18:23 »
MeaCulpa
The Lawyer
All-Star

Üyelik Bilgileri

Evet gercekten sasirtici bir 1 numara cikti.Chicago bunu en güzel sekilde degerlendirmelidir.Bir de bisey merak ettim bi Eric Gordon diye bir adam vardi NCAA de ilk 3 den secilebilir felan denmisti.Draft'a giriyor mu o bu sene

CSKA FANS!!!
2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS
6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR
CSKA!!!!
« Yanıtla #54 : 21 Mayıs 2008, 10:30:38 »
Cpzai3
TheOnlyHornetsFan
Superstar

Van Gölü Squirtle'ı

Üyelik Bilgileri

Kirk Hinrich-Ben Gordon-Luol Deng-Michael Beasley-Joahim Noah veyahut Rose-GOrdon-Deng-Tyrus-Hinrich karşılığı gelecek bir pivot.
Kulağa korkutucu geliyor...

Bullsa konsantre olduk, diğerlerini unuttuk.İşin aslı Heat'in Wolves ın da altında kalmasını isterdim.Timberwolves çok daha onurlu bir mücadele verdi.

Evet gercekten sasirtici bir 1 numara cikti.Chicago bunu en güzel sekilde degerlendirmelidir.Bir de bisey merak ettim bi Eric Gordon diye bir adam vardi NCAA de ilk 3 den secilebilir felan denmisti.Draft'a giriyor mu o bu sene

Hala var o adam ama ilk 3 zor gözüyle bakılıyor.Bu seneki performansı sakatlıkların da nedeniyle düşük kaldı.

Dipnot:Edit edit imanım gevredi.
« Son Düzenleme: 21 Mayıs 2008, 10:41:00 Gönderen: Cpzai3 » Logged
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
« Yanıtla #55 : 21 Mayıs 2008, 11:07:16 »
dwyane_wade#3
Flash#3
All-Star

Michael Beasley Heat'e!

Üyelik Bilgileri

çok abartmayın yahu 1. sıra olmadı da 2 oldu yani. gören de 6-7'ye felan kadar düşmüşüz sanır. beasley ya da rose, ikisi de ihtiyacımız olan tipte oyuncular. illa ki üzüldüm ama öyle vah ne yapacağız felan denecek bir durum yok ortada.
« Yanıtla #56 : 21 Mayıs 2008, 12:37:06 »
Torres#9
" El Nino "
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Sabah kalkıp Miami'yi ilk sırada görmeyince sevindim,ikinci sırada görünce üzüldüm..İlk sırayı filan almalarını istemiyordum,ama ikinci sırada iyi bir yer adına..Ama Wolves'in Sonics'in filan onların önüne geçmesini isterdim açıkcası..

Miami geçen senenin Sonics'i konumunda,onlarda arkadan Portland'ın seçime bağlıydılar ve ellerine Durant kalmıştı,Heat'de bu sene şimdi Bulls'a bağlı,onlar kimi seçerse o diğer yıldız adayını seçecek,bir anlamda oraya çıkıp Bulls'un seçimini bekleyecekler,birinci sıra olsa,daha bir kafa patlatırlardı oyuna..
Bu arada,Sonics'e Brook Lopez'in Wolves'den kalması durumunda,Sonics'e çok faydalı bir uzun olacağını düşünüyorum,FoxSports'da maçlarını izlemiştim Brook'un,tam onlara ilaç olabilecek bir uzun,zaten sıkıntı çektikleri bir bölge orası.Ama Wolves Lopez'i alırsa,o zaman diğer isimler ve mevkiileri strateji değiştirtebilir onlar için..

Onları draft zamanı daha bir detaylı konuşuruz ama Bulls'un ilk sırayı almasına sevindim,keşke Warriors'da biraz yukarılarda olsaydı ama neyse artık yapacak birşey yok..Bulls böylelikle,eline kalem kağıt alıp iyiden iyiye düşünmeli,kendileri çukura düşmüştü Paxson'ın ve yönetimin yaptığı aptallıklardan,şimdi yine aynı yönetimle iyi bir ekip ve ruh kurulabilir..

ailecek takip edebileceğiniz iki blog,eheh =) bekleriz çaya,kahveye.
« Yanıtla #57 : 21 Mayıs 2008, 13:10:15 »
DaviD#Villa
Flameman
All-Star

Üyelik Bilgileri

valla ben chicago ya yine güvenmiyorum adamlar zamanında e.brand'i, t.chandler'ı e. curry'i kullanamadılar beasley'ide bu furyaya kaptırmazlar umarım

birde bu seneki drafta kimler giriyo draft sitelerinde kimin nerden seçilebileceği yazıyo da kim kesin katılcak drafta onu bilmiyoruz bu konu hakkında bi bilgisi olan varmı
« Yanıtla #58 : 21 Mayıs 2008, 13:16:06 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

İlk sıra olmayacağını düşünüyordum bende.Sezon ortasında daha geçen sene Boston'un düştüğü durumu düşünmeye başlamış birinci sıra için fazla umutlanmamıştım. İkinci sıra hiç yoktan iyidir. Rose yada Beasley ikilisinden kim gelirse gelsin farketmez. İhtiyacımız olacak tipte iki oyuncu.

İlk iki sırayı iki Doğu takımının alması da iyi olmuş. Doğu'nun zayıflığındna şikayet edilir. Elinde zaten play-off için çekirdek kadroları ublunan iki takımın ilk iki sırada olması ileriki senelr için kafaya oynama ihtimalleri yüksek olduğunu gösteriyor.
« Son Düzenleme: 21 Mayıs 2008, 13:50:41 Gönderen: Kaan Mert » Logged

girin uğrayın okuyun uleyn xD
« Yanıtla #59 : 21 Mayıs 2008, 13:39:21 »
RaRe
forumun Ender'i
MVP

Rütbeliler gelir geçer üyelerin ruhu bize yeter!

Üyelik Bilgileri

Sacma oldugunu dusunmuyorum acikcasi... Miami'nin saglikli Marion'i oynatmamasi, Wade-Williams-Haslem vb. oyunculari izdivaya cekmesi 1-2 ay kala ve bunlar yerine NBDL'den oyuncular getirip, onlarla maca cikmasi ne kadar adilse, bu secim de o kadar adil iste. Draft olayi olmasaydi, yani basarisizlik icin yatmayla Draft'te iyi bir yer kazanilmasaydi, Miami'nin en az 20-30 galibiyeti olurdu, sakat bahanesiyle oynatilmayan oyuncularin cogu da oynardi takimda.

+1... hatta yattıkları için çok sinir olmuştum...Şimdi de çok sevindim...

Beasley'i degil Rose'u sececeklerini dusunuyorum, belirteyim bunu da.

yine +1... Rose'u seçip bir türlü verim alamadıkları Hinrich'i takas edeceklerdir...

TİLL I collapse... I am what I am...
Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 12   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Nba Tartışma Platformu (Moderatörler: Michael 23 JORDAN, Dağlar)Konu:
 Draft 2008

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv