+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Nba Tartışma Platformu (Moderatörler: delyvaldes, Ç@to_Wade)Konu:
 Draft 2008

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 ... 12   Yukarı git
Konu: Draft 2008  (Okunma Sayısı 6549 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #60 : 21 Mayıs 2008, 15:51:22 »
PCLioN
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri
Ynt: Draft 2008

Bu arada gözden kaçan bir nokta, Rose doğma büyüme Chicago'lu, Murat Murathanoğlu söylemişti NCAA finalinde. Amerikalılar bu tarz işlere fazla önem verirler, ben Rose'u seçeceklerini düşünüyorum Chicago'nun.

%80 Rose
%20 Beasley
« Yanıtla #61 : 21 Mayıs 2008, 16:19:05 »
Kenyon_Martin
Detroit Bad Boys
All-Star

Ya Sev Ya Terk Et!....

Üyelik Bilgileri

Valla Bulls kadar balık bir takım yok artık ne diyim tambir piyango oldu bu Miami'nin birinci sıradan seçmemesine öyle sevindimki.Fakat birinci sıradan Bulls'un seçmesine çok şaşırdım bi okadarda üzüldüm.Çünkü merkez grubunda çok zorlu bir ekip olacak Bulls bu birinci sıra seçimi oyuncuyla beraber..Şimdi kimi seçeceği konusunda;

Ben açıkçası Micheal Beasley'i seçeklerini düşünüyorum neden derseniz bikere Hinrich bu sezonki performansıyla piyasa değeri bayağı düştü.Eğer Rose'u seçip Hinrich'i takas etme yoluna giderlerse Hinrich için onlara istediği paketi sunacak pek fazla takım yok.Üstelik Rose Hinrich kadar paylaşımcı bir oyun değil dolayısıyla Ben Gordon'la yan yana ması oynuyacağı konusunda soru işareti oluşturuyor.Üstelik Gordon'la Rose aynı tip oyuncular Rose daha süratli olabilir fakat temel olarak aynı tarzları var.

Micheal Beasley'i neden seçmeli;

Bikere Micheal Beasley hem 3 hemde 4 numara oynayabilen bir oyuncu dolayısıyla pota altında da görev yapabiliyor.Bulls rotasyonuna şöyle bir göz atın.Sağlam güvenebilecekleri bir skorer varmı kadroda.Fakat Micheal Beasley 26.2 sayıyla tüm NCAA'dem ilk beş içinde bunun yanında mükemmel bir ribaundçu (12.4) tüm NCAA de hem ribaund hem sayıda ilk beş içinde yer alan tek oyuncu.Eğer Beasley'i seçtiği taktirde Bulls izlenmesi mükemmel keyifli bir takım olacaklı 4 numarada oynayan bir Beasley'i düşünün potaya direk penetrede kusursuz dış şutu üst düzey yani hızlı basketbolu sahaya yansıtabilecek yengane takım olacaktır Bulls....
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

« Yanıtla #62 : 21 Mayıs 2008, 16:44:48 »
Suns Fan
Bilgi Yarışması 1.si
All-Star

Üyelik Bilgileri

İki draft hakkımız var yine. Birincisi Atlanta'dan gelen (Joe Johnson takası) 15. sıra, diğeri de 48. sıra. Kevin Love hiç fena olmaz ama 15. sıraya düşme ihtimali çok düşük görünüyor. Şehrin koleji Arizona'dan guard Budinger'i ve bir diğer uzun Yunan Koufos'u alma ihtimalimiz de bulunmakta...
« Son Düzenleme: 21 Mayıs 2008, 17:00:42 Gönderen: Suns Fan » Logged

« Yanıtla #63 : 21 Mayıs 2008, 21:03:01 »
Dağlar
The Big Fella
Yönetici
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Ne sinir bozucu bi olaydır bu yaa.. Bulls'un bi numara seçilebileceği çok saçma oldu. Neyse 2 numara micheal beasley mi d. rose mu hadi bakalım. büyük ihtimalle d.rose olucak.

Açıkcası Heat'in 1 sıradan seçememesine sevindim, ne yalan söyliyim. Tüm sene yatıp sezon sonu güzel bir ödül almak çok saçma. Sistem saçma zaten. Hiç değilse 2. sıradan seçeceksiniz o da gayet güzel ama tüm insiyatif sizde değil o da kötü. Beasley olmayabilir. Rose'da Chicago'lu, Bulls onu seçme ihtimali de var.

NBA'de Aralık Ayının En İyi Fotoğrafı Oylaması
« Yanıtla #64 : 21 Mayıs 2008, 21:07:54 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Neyse sıra bende valla 5 bekliyordum 6 oldu ama önemi yok bakalım kimi seçicez ,bize acil lazım olan pg yane  takımı run&gun oynatcak ve pas kanallarını düzgün işletecek vatandaş ama curry,james,morris valla bir işe yaramıyor helede morris yolcu zaten pota altında iki tane yağ tulumuna kaldık keza...
   Valla q rich ,jamal,nate var keskin nişancı içi ama bu adamların helede q rich in kendine hayrı yok sezon boyunca yane oj mayo iyi olur bence.Zaten jamal istikrarlı bir skorer olsa ray allen  yada iyi haldeki micheal redd gibi olurdu koca sezon ama istikrar yok.Valla uzun da lazım skorer de ama mike takımı run&gun oynatcam diyor ki bence kısa zamanda takas olucak büyük ihtimal mayo yada bealeys i seçmemiz lazım yane insan zekeyi arıyor burda.

« Yanıtla #65 : 22 Mayıs 2008, 00:42:21 »
duncan21spurs
No Trashtalk
Starter

Sadece duvarlar Dönmez.....

Üyelik Bilgileri

Neyse sıra bende valla 5 bekliyordum 6 oldu ama önemi yok bakalım kimi seçicez ,bize acil lazım olan pg yane  takımı run&gun oynatcak ve pas kanallarını düzgün işletecek vatandaş ama curry,james,morris valla bir işe yaramıyor helede morris yolcu zaten pota altında iki tane yağ tulumuna kaldık keza...
   Valla q rich ,jamal,nate var keskin nişancı içi ama bu adamların helede q rich in kendine hayrı yok sezon boyunca yane oj mayo iyi olur bence.Zaten jamal istikrarlı bir skorer olsa ray allen  yada iyi haldeki micheal redd gibi olurdu koca sezon ama istikrar yok.Valla uzun da lazım skorer de ama mike takımı run&gun oynatcam diyor ki bence kısa zamanda takas olucak büyük ihtimal mayo yada bealeys i seçmemiz lazım yane insan zekeyi arıyor burda.

Q-Rich in kalması kesin gibi...New York a kapağı atmasını sağlayan sistemle tekrar buluşuyor...Başarılı olabilir (En azından istatistikleri yükselecektir )

« Son Düzenleme: 22 Mayıs 2008, 18:50:33 Gönderen: duncan21spurs » Logged
« Yanıtla #66 : 22 Mayıs 2008, 17:01:31 »
NYK
The Doc
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri

Vay a.q...

Ulan bir sefer de bize gül be.Ewing Laneti dedikleri bu herhal.

Yazıyı draft sonuçlarını görene dek beklettim.Haftaya tamamlayacağım inşallah.10 sayfa falan oldu galiba.
« Son Düzenleme: 22 Mayıs 2008, 17:05:47 Gönderen: NYK » Logged

Yippi Ka Yey motherfucker...
« Yanıtla #67 : 22 Mayıs 2008, 18:42:33 »
Crunch
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

Arkadaşlar  2 gündür çok mutluyum anlatamam...

Bu Chicago için bir dönüm noktası, ya şimdi ya hiç. Düzgün birisine seçemezlerse bir daha 1. seçemezler gibi geliyor bana...

Miami için kötü ama takım son bir kaç ayda hiç kazanmaya çalışmadı , bu da onlara bir ders olur.

Yalnız Chicago'nun 2. turdaki seçme sırası 1. değil, bu da bir dezavantaj olabilir.
Chicago Bulls Forever
« Yanıtla #68 : 22 Mayıs 2008, 19:11:45 »
DaviD#Villa
Flameman
All-Star

ben lost adasından 12 saatte kurtulurum nokta

Üyelik Bilgileri

Arkadaşlar  2 gündür çok mutluyum anlatamam...

Bu Chicago için bir dönüm noktası, ya şimdi ya hiç. Düzgün birisine seçemezlerse bir daha 1. seçemezler gibi geliyor bana...

Miami için kötü ama takım son bir kaç ayda hiç kazanmaya çalışmadı , bu da onlara bir ders olur.

Yalnız Chicago'nun 2. turdaki seçme sırası 1. değil, bu da bir dezavantaj olabilir.

yaw varsın 1. sıradan seçim chicagonun olsun 2. turda hiç seçmemeye bile razı olurdu en başta bulls
« Yanıtla #69 : 22 Mayıs 2008, 22:58:59 »
Beliar
Rookie
**

Pierce league's best player hadi ulan!

Üyelik Bilgileri

Son 2 gündür Miami'nin 2.sıradaki seçme hakkını takas etmek istediği yönünde söylentiler var.Chicago'ya yakın nba kaynakları 1.sıradan Derrick Rose'un seçileceği görüşündeler.M.Beasley ile ilgilenen takımlar şimdiden Heat ile görüşmelere başlamış.Bunlar arasında Nets de var..

Heat'in ayrıca Marcus Banks ve M.Blount'ı da şutlamak istediği ve bu takas senaryosuna dahil edilebilecekleri konuşuluyor..
« Yanıtla #70 : 22 Mayıs 2008, 23:38:02 »
vence
Persona non grata
Yönetici
Starter

Üyelik Bilgileri

Asıl düzgün seçemezlerse daha çok 1. sıralardan seçim yaparlar. Chicago adına sevindim, şimdi hareket zamanı. Zaten çok yetenekli gençler vardı, şimdi çok sağlam bir temelleri olacak. Miami de 1. sıradan seçmese bile istediğini aldı, Beasley'i Chicago seçmez. Miami de bu draftten aradığını bulacak. Doğunun güçlenmesi bir diğer sevindirici nokta. Güç dengesi son yıllarda iyice bozulmuştu.
Cobarde Gallina Gasol ( Cesur Yürek Gasol )

« Yanıtla #71 : 23 Mayıs 2008, 13:33:07 »
--
Ziyaretçi

Curry: Rose Bulls'ta Başarılı Olur

New York Knicks pivotu Eddy Curry, yaptığı açıklama ile draft hakkında değerlendirme yaptı ve Derrick Rose'un Chicago Bulls tarafından seçilmesi halinde başarılı olacağını iddia etti.

Daha önce Bulls formasıda giyen Curry açıklamasında Rose'a destek verirken ''Rose'un ne kadar yetenekli bir oyuncu olduğunu biliyorum. Rose, Bulls'a giderse eğer onun için çok iyi bir deneyim olacaktır.'' dedi.

------------------------------------
NbaTr/KE
« Yanıtla #72 : 24 Mayıs 2008, 10:05:54 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

Rose ve Beasley ile Soğu daha güçlenecektir. İlk iki sırayı Doğu takımlarından birinin almasını istiyordum ama bunun Heat olmaması için dua ediyordum. neyse artık.
« Yanıtla #73 : 24 Mayıs 2008, 15:07:19 »
MeaCulpa
The Lawyer
Yönetici
All-Star

Üyelik Bilgileri

Dogrusu ben Beasley'i seciminin Chicago icin daha hayirli olacagini düsünüyorum.Tamam Rose da cok potansiyelli bir oyuncu kabul ama Noah ile Beasley iyi bir ikili olabilirler.Hele ki run%gun oynatan bir hoca ile ,zlenmesi müthis bir takim olurlar

CSKA FANS!!!
2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS
6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR
CSKA!!!!
« Yanıtla #74 : 24 Mayıs 2008, 16:03:11 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Eddie curry ayısı rose a akıl vercene kendini düzeltsin it herif angry Valla rose ile chicago nun gönül bağı var ama bulls da deli gibi sırtı dönük skorer arıyor ama paul ve deron un takımlarını nası oynattıkları ortada ,parxon malın önde gideni keza gasol hamlesi beklerken herkez ondan bir şey yapmadı jerry west kıyağı ile gasol lakers a geldi sonuç ortada valla beasley i seçerse bulls dan korkum derim ama rose seçilirse hinrich yok pahasına gider.

« Yanıtla #75 : 24 Mayıs 2008, 20:48:31 »
hot_sizzle3
Godfather
All-Star

DeMar Derozan

Üyelik Bilgileri WWW

bala bak çay demle diyorum ben böyle draft sırası görmedim 2002 houston yüzde 5 şansla 1. olup yao yu almıştı o zamandan beri en kıyak kura bu oldu (bulls adına) ancak miami taraftarlarının da çok fazla üzülmesine şaşırdım zaten ya rose ya beasley olucak o yüzden çokta fazla birşey değişeceğini sanmıyorum ancak bulls adına gerçekten bir dönüm noktası olabilir bu draft

Her şeyi doğru yapmaya çalıştı,fakat her nedense hepsi yanlış gitti.
« Yanıtla #76 : 25 Mayıs 2008, 10:55:14 »
Kurt_Angle
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

Arkadaşlar belki sçma gelicek size hatta kahkahalara boüulacaksınız belki ama Nba Draft'ında neye göre sıralıyorlar.Lütfen yardımcı olun.
Go Heat Go
« Yanıtla #77 : 25 Mayıs 2008, 11:01:36 »
Cpzai3
TheOnlyHornetsFan
Superstar

Van Gölü Squirtle'ı

Üyelik Bilgileri

Arkadaşlar belki sçma gelicek size hatta kahkahalara boüulacaksınız belki ama Nba Draft'ında neye göre sıralıyorlar.Lütfen yardımcı olun.
Seçecek ilk 14 takım için playoffa kalmayan 14 takım arasında kura çekiliyor.En kötü dereceye sahip olanın en çok, en iyi dereceye sahip olanın en az topu oluyor.Bu sayede yüzde şansları vs belirleniyor.Bam güm kura çekiliyor, sıralama belli oluyor.
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
« Yanıtla #78 : 25 Mayıs 2008, 11:13:16 »
Kurt_Angle
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

Yani hep bala chicago kazanmış.SAOL.Ben de en kötü dereceyle bitirenden iyiye doğru gidiyo her zaman sanıyordum.Ayrıca Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
www.nbadraft.net
ten baktım chicago Rose'u seçecek diye gözüküyor.Ben zaten bir miami'li olarak Beasley'i istiyordum.Benim fikrim Beasley gelirse 4 senaryo olabilir PF oynatılır ise Haslem yaa takas olur ya C'ye çekilir.SF oynatılırsa Marion takas edilir Carlos gelir.Carlos C olur PF Haslem  SF Beasley SG Wade PG Calderon yada daha iyi bir olur.
Go Heat Go
« Yanıtla #79 : 25 Mayıs 2008, 11:21:04 »
Cpzai3
TheOnlyHornetsFan
Superstar

Van Gölü Squirtle'ı

Üyelik Bilgileri

Haslem'in pivot oynaması bence çok zor.Fiziksel bir iriliğe sahip olsa da 2.03 lük bir adamcık kendisi.
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 ... 12   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Nba Tartışma Platformu (Moderatörler: delyvaldes, Ç@to_Wade)Konu:
 Draft 2008

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv