+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Nba Tartışma Platformu (Moderatör: Michael 23 JORDAN)Konu:
 Draft 2008

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: 1 ... 10 11 [12]   Yukarı git
Konu: Draft 2008  (Okunma Sayısı 5178 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #220 : 27 Haziran 2008, 12:12:52 »
--
Ziyaretçi

Ömer Bulls'a/Semih Celtics'e

Ömer Bulls'a/Semih Celtics'e

Portland Blazers'ın 36. sıradan seçtiği Ömer Aşık takas yoluyla Chicago Bulls yolunu tutarken, Semih Erden ise Boston Celtics tarafından seçildi.

Ömer Aşık'ın haklarını Bulls girdiği 3'lü takas sonrası elde ederken, Semih Erden ise 60. sıradan seçildi.

Geçtiğimiz sezon Avrupa Ligi'nde 15 karşılaşmada 19.1 dakika süre alan Semih, 6.7 sayı 4.3 ribaund ve 0.6 asist ortalamalarıyla sezonu tamamlamıştı.

------------------------------------
NbaTr/KE
« Yanıtla #221 : 27 Haziran 2008, 12:52:04 »
mertsas
Warlord
Rookie
**

Üyelik Bilgileri
Ynt: Draft 2008

Fenerbahçe ülker'de kontratları bitmediği için ikiside fb ülkerde kalacak benim bildiğim.
« Yanıtla #222 : 27 Haziran 2008, 15:45:16 »
SaCtoKinGDoM
Life is money but Stern is love
Starter

De-fense!!! Sacto!!!

Üyelik Bilgileri

Miami Bealey'i kaptı Wade-Bealey mükemmel iş yapar ancak Marion sezon başlamadan gönderimeli ve yerine ya iyi bir guard alınmalı ya da iyi bir blokçu pota altını kapatan Pivot alınması gerekir Bizimkilerden Ömer'in tutunma şansı var ama zor Chicago organizasyonu çok dağınık Ömer bu karmaşa içinde kaybolabilir keşke Portland draft haklarını Chicago ya vermeseydi Semih'e ben tutunması için hiçbir olasılık dahi vermiyorum daha doğrusu veremiyorum Nba için çok ince ve sırtı dönükte oynayamıyor Boston'la bi iki idmana çıkar sonra geri postalarlar
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #223 : 28 Haziran 2008, 01:25:45 »
NYK
The Doc
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri

Öncelikle draftten karlı çıkanlarla başlayalım :

Nets

Yıllardır eksikliğini çektiği pota altı skorerini yakaladı.Lopez hücumda etkin olmasına karşın yavaşlığı,ribaundlarda görece etkisiz kalması  ve savunmayı sevmemesi gibi sebeplerle buralara kadar düştü ama Nets için biçilmiş kaftan zira onun savunma defektlerini kapatacak Willimas gibi bir oyuncuları var ellerinde.Beraber çok etkili olacaklarına inanıyorum.yıllardır devam eden bir başka sorunları dış şut sorunu idi

Douglas - Roberts seçimi de çok iyi bir seçim Nets adına çünkü kronikleşmiş bir diğer sorunları "dış şut sorunu" idi ve izlediğim Roberts hem skorere kimliği hem atletikliği hem de Jefferson takasını da düşünürsek açılan boşluğu kapamada çok faydalı olacaktır.

Anderson seçimini ise anlamak mümkün değil.Son takasla Jianlian da geldiğne ve daha Boone,Kristic gibi adamların olduğu düşünüldüğünde çok anlamsız kaçıyor.

Draftten en karlı çıkan takım,hiç tartışmasız.

Heat

Sadece Beasley seçimi için değil,J-Will'in gidişiyle boşalan playmaker pozisyonu için şampiyon takımın acar guardı Chalmers'ı da aldıkları için.Önemli eksiklerini kapattılar.Şuraya sıkıştırayım : şahsi kanaatim,Beasley'nin,Rose'dan daha büyük bir oyuncu olacağı yönünde.

Bucks

Alexander Skiles'ın aşık olduğu türden bir oyuncu.Müthiş bir hırs ve çalışma azmine sahip.Orta mesafede etkili,harika bir atlet.Sağlam savunmacı ve tam bir takım adamı.Jefferson'a yedeklik edebileceği gibi,albino çocuktan arta kalacak dakikalarda pekala 4 numarada oynayabilecek fiziğe de sahip.

Pacers

Guardsız oynadıkları sezonların ardından,her ne kadar point guard suretinde bir shooting guard olsa da Bayless gibi bir yeteneğin bu sıraya dek düşmesi büyük bir lütuf onlar için.Bana Granger'ın durumunu hatırlattı.Fiziği itibariyle zaten playmaker oynaması beklenen Bayless,topsuz oyunda da etkili olabilen ve takım arkadaşlarına da pozisyon hazırlayabilen,pekala playmaker pozisyonuna adapte olabilecek bir oyuncu.

Gelelim takasa : Bayless'a karşılık playmaker pozisyonuna daha uygun diyebileceğimzi Jack'i ve üstüne Rush gibi potansiyelli bir 4 numara aldılar.Granger ve özellikle bu sezonun sonunda performansı tavan yapan Dunleavy J.R'ı gözönüne alarak Diogu'ya ihtiyaçları olmadığını düşündüler ki haklılar.Bu takasla bir kat daha karlı çıktılar.Tebrikler Bird.

Portland da aradığı dış skoreri buldu.Çok önemli bir eksiği kapattılar ve Diogu gibi hem 3 hem 4 numaraları oynayabilen,verimli bir yedekle kadrolarını takviyelediler.Roy'un 1 numara oynaması kesinleşti bu durumda ve eksikleri kalmadı.Play-offlarda bu sene Hornets'ı konuştuğumuz gibi seneye de Portland'ı konuşabiliriz.

Raptors

Bosh'u koruyacak,kalıplı,sert,tecrübeli,takım oyuncusu olan Hibbert ile çok önemli bir gediği kapattılar.Orta mesafe şut tehtidi ile de fark yaratan Hibbert yavaş ayakları ve ribaundlardaki yetersizliği sebebiyle buralara düştü.Ama bence daha yukarıda seçilmeliydi.Kendisini seçmeyenleri haksız çıkarmak için bir kat daha hırsla çalışacak.

Tabi eğer Jermaine takası kesinleşirse bu söylediklerim çöpe gidecek.O zaman Ford 1 numaraya kayacak,2 numarada yeni bir Miller olabilecek Bayless'ı takas eden ve Jack'i yedek soyunmaya zorunlu kılan Bird de benden "aferin" değil okkalı bir küfür alacak.
-----------------------------------------------------------------------

Gelelim sürprizlere :

Sonics

Müthiş potansiyeline güvenerek adamım Westbrook'u seçtiler.Harika bir savunmacı ve hala çok ham bir yetenek.Her iki guard pozisyonunu da oynayabiliyor.İnanılmaz bir atlet ve fast-breaklerde efsane olabilecek bir yapıya sahip.Ama bu sırada seçebilecekleri ve takımları için çok daha faydalı olacağına inandığım Bayless varken,zaman tanınması gereken,hangi guard pozisyonunda oynayacağını henüz kendisi bile bilmeyen,saha vizyonu,pas ve top sürme yetenekleri zayıf olan (ki ilk ikisi öğretilemez zaten) Westbrook seçimi büyük kumar Seattle için.Direkt katkı alabilecekleri Love,Lopez ya da Bayless gibi bir seçim çok daha mantıklı olurdu.Hele ki Jeff Green'in varlığını da düşünürsek.

Knicks

Rezillik.Havasından mı suyundan mı bilmem,organizasyonumuza katılan herkes gerzekleşiyor.Tüm NBA çevrelerinde saygı duyulan,yaptığı seçimlerde hep başarıya ulaşan ve seçimlerinin doğruluğu sorgulanmayan,hep doğru kabul edilen (Miller olayı hariç) Walsh'un yaptıklarını aklım-hayalim almıyor.

Gaurd hem de skorer guard lazım getirdiğin hocanın sistemine göre (bu hoca seçimi de apayrı bir fiyasko),Mayo,Westbrook gitti yukarıda (hoş,o sıraları almak için de bir teşebbüsü olmadı),önüne Bayless düşüyor,Gordon düşüyor pas geçiyorsun.

Sisteme "cuk" diye oturacak,direkt katkı alabileceğin,enerjisi ve savunma yetenekleri ile takıma çok şey katabilecek,ikinci bir Lee olabilecek Alexander önüne düşüyor,pas geçiyorsun.

En az iki yıl gelişimine sabretmek gereken,fiziği yetersiz,savunma sevmeyen,şut sokmaktan başka özelliği varsa da henüz göremediğim Gallinari'yi seçmek gerçekten rezalet.
« Son Düzenleme: 28 Haziran 2008, 19:19:09 Gönderen: NYK » Logged

Yippi Ka Yey motherfucker...
« Yanıtla #224 : 28 Haziran 2008, 18:52:10 »
Dağlar
spontaneously sportsman
Yönetici
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Bizim için çok ama çok karlı bir draft geçti. Brook Lopez bu kadar düşmüşken almamak olmazdı.
Chris Douglas-Roberts'da kolej yıllarında çok sempati duyduğum bir isimdi. Final maçında da potansiyelini gösterdi. Rip-Ham stilinde bir oyuncu. CDR'ı bu sıradan seçmek hırsızlık gibi birşeydir.

Jianlian'ın gelmesiyle Anderson'u seçmemezi ben tek birşeye bağlıyorum. Olabilecek yeni bir takas için adam toplamak...
R-Jeff takasından sonra az da olsa yüzüm tebessüme kavuştu.
« Yanıtla #225 : 28 Haziran 2008, 19:22:37 »
NYK
The Doc
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri

Chris Douglas-Roberts'da kolej yıllarında çok sempati duyduğum bir isimdi. Final maçında da potansiyelini gösterdi. Rip-Ham stilinde bir oyuncu.

Hiç alakası yok.Rip gibi topsuz hücun edebilen,kendisine setler kurulan,screenlerden çıkıp şut sokan bir oyuncu değil kesinlikle.Hele savunması asla kıyas kabul etmez.

Daha çok Jefferson'ın şut atan versiyonuna benziyor.

Yippi Ka Yey motherfucker...
« Yanıtla #226 : 30 Haziran 2008, 18:35:09 »
dwyane_wade
Rookie
**

Diyorum beni Türkçeratör yapın diye ama...

Üyelik Bilgileri

Minnesota O.J Mayo yu adam ederse O.J Mayo iyi iş yapar herifte disiplinin d si yok
Ah ulan ah! Moderatör olacak adamım.(Türkçeratör:).Bakın o zaman nasıl Türkçe kullanılıyor.Büyük çoğunluk MSN'de nasıl yazıyorsa öyle yazıyor.Duy sesimi Onur Abi!
« Yanıtla #227 : 17 Temmuz 2008, 12:42:49 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

bi draft yazısı yazamadım bu sene bilgisayar dönerse yazmayı düşünüyorum eğer yazan olmadıysa?
Sayfa: 1 ... 10 11 [12]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Nba Tartışma Platformu (Moderatör: Michael 23 JORDAN)Konu:
 Draft 2008

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv