« Yanıtla #80 : 25 Mayıs 2008, 20:00:22 » |
|
Nihat Emre
|
4. sırayı aldık ve şimdi akıllı bir şekilde bu hakkı ya kullanacağız ya da Draft gecesi o ''susmayan'' telefonlardan birini olumlu yanıtlayacağız. Şimdi, Mock Draft'larda Bayless ismi üzerinde duruluyor. Eğer beklenen olur da Bayless seçilirse sonuna kadar arkasındayım bu seçimin. 20 sayı-4 asist-1 top çalma gibi iyi istatistikleri var Wildcats'de.
İkinci bir olasılık sezonu tamamen point-guardsız götüren Minnesota'nın drafttan oyun kurucu seçme uğraşında oluyor olmasıdır. Derrick Rose'un ilk 2 sırada gideceğini hesaba katarsak; T-Wolves Mayo ya da Bayless'ı seçebilir. Öyle bir durum gerçekleşirse bu sefer Standfordlu Brook Lopez bize kalıyor. Oldukça etkili bir uzun. STandford'da 20 sayı-8 ribaund-2 blok gibi etkileyici istatistikler yapmış. Her ne kadar Mock Draft'ta bize Bayless dense de Minnesota'nın Bayless olmazsa O.J Mayo'yu seçeceğini düşünüyorum. Ve bizim seçimimiz Lopez olacaktır diye düşünüyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #81 : 28 Mayıs 2008, 01:14:42 » |
--
Ziyaretçi
|
Wolves, Love'ı Seçecek
2008 NBA Draftı'nda 3. sırayı kapan Minnesota Timberwolves'ta Genel Menajer Kevin McHale'in gözü UCLA'den Kevin Love'da.
Wolves kaynaklarınında doğruladığı haberde McHale'in, power forvet pozisyonunda oynayan ve sezonu 17.6 sayı - 10.6 ribaunt ve 1.9 asistle tamamlayan Kevin Love'ı draft etmek istediği belirtildi.
------------------------------- NbaTr/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #82 : 28 Mayıs 2008, 02:56:38 » |
--
Ziyaretçi
|
Ömer Aşık NBA'e Doğru
2008 NBA Draftı öncesi Türkiye'nin gözleride Fenerbahçeli Ömer Aşık'a çevrilirken, genç yıldızımız Amerikan basınında sıkça gündeme gelmeye başladı.
Amerika'daki bir çok draft sitesi ve otoritenin dikkatini üzerine çeken Ömer Aşık'ın BBL'de gösterdiği performansta draftta seçilme ihtimalini arttırıyor.
Fenerbahçe'nin yıldızı Ömer Aşık'ın, 2008 NBA Draftı'nda 2. turdan seçilmesi bekleniyor.
--------------------------------------- NbaTr/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #83 : 28 Mayıs 2008, 13:10:22 » |
|
DwyaneWadeCns
|
Valla Fenerbahçede oyuna girdiğin andan beri savunmayı 1-2 kademe arttıran genç bir oyuncumuz.. Giderse gurur verici olur ki bence gitmelide orda pişebileceği bir takım olursa gitmeli..
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
« Yanıtla #84 : 28 Mayıs 2008, 13:24:29 » |
|
Kq5
|
İlk önce sahaya girdiği zaman alkışı alan ve daha sonra seyirciden aldığı havayı'da oyununa yansıtan bir oyuncu ömer aşık geleceği parlak bir oyuncumuz çabalarsa oyununu daha ileriye götürürse nba'de tutunabileceğini düşünüyorum hangi giderse hangi takıma gideceğini merak ediyorum açıkçası 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #85 : 28 Mayıs 2008, 13:47:41 » |
|
D-WILL
|
Valla Fenerbahçede oyuna girdiğin andan beri savunmayı 1-2 kademe arttıran genç bir oyuncumuz.. Giderse gurur verici olur ki bence gitmelide orda pişebileceği bir takım olursa gitmeli..
bence orda pişeceği bir takıma gideceğine bir yol daha avrupa da oynayıp sonra nba e gitmesi lazım.. Çünkü erken giderse nba de kaybolabilir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #86 : 28 Mayıs 2008, 14:09:58 » |
|
MeaCulpa
|
bence orda pişeceği bir takıma gideceğine bir yol daha avrupa da oynayıp sonra nba e gitmesi lazım.. Çünkü erken giderse nba de kaybolabilir Ben tam tersini düsünüyorum.NBA oyuncu yetistirme daha dogrusu gelistrme yönünden epey bir basarili.Ömer sutunu ve post oyunlarini burada gelistime sansina sahip olabilir.Ayrica NBA de ki pivotlara nazaran daha ince kaliyor burada fiziki olarak güclenir.2 yil icinde sıkı bir calisma ile kendine NBA de kalici bir yer bulacagini düsünüyorum. Ömer sonradan oyunu girerek yapacagi etkili savunma veya yapacagi bir blok takimini atesleme kapasitesine sahip NBA'ye gitmesi hem Türkiye Milli takimi acisindan hem de kendi acisindan daha hayirli olacagi kanaatindeyim Bazi sitelerden baktigim kadari ile 36. sira gösteriliyor.Secilecegi takim ise Portland su an icin uzunu yedekleyen bir Pryzbilla var onun ribaundlarda ne kadar etkili oldugu bir gercek fakat savunma acisindan ve caydiricilik acisindan Ömer'in daha basarili olacaktir
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 28 Mayıs 2008, 15:00:24 Gönderen: the_apo_1 »
|
|
 CSKA FANS!!! 2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS 6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR CSKA!!!!
|
|
|
« Yanıtla #87 : 28 Mayıs 2008, 15:41:04 » |
--
Ziyaretçi
|
Sonics'te 3 Guard Gündemde
2008 NBA Draftı'nda 4 numaradan seçim yapacak olan Seattle SuperSonics'te 3 oyuncunun ismi gündemde. Draftta Sonics'in seçmesi muhtemel 3 oyuncu ise;
Arizona'nın guardı Jerryd Bayless, USC guardı OJ Mayo ve Indiana'nın guardı Eric Gordon.
Kaynakların verdiği bilgilerde ise Sonics Genel Menajeri Sam Presti'nin özellikle Jerryd Bayless üzerinde durduğu ifade ediliyor.
---------------------------------- NbaTr/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #88 : 28 Mayıs 2008, 16:26:25 » |
|
DaviD#Villa
|
valla oj mayoyu seçmesinlerde o sıradan, ellerindeki durant' te daha yıldız seviyesine ulaşmadı oj mayo 1. adam olmaya çalışıp sıçabilir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #89 : 28 Mayıs 2008, 17:38:50 » |
|
MeaCulpa
|
Jerryd Bayless bence Seatle icin bicilmis kaftan defansiv özellikleri bi yana inanilmaz atletik bir oyuncu.Yanliz liderlik özelligi olmayan bir oyuncu o vasfida Seatle da Durant saglayacaktir.Pas yönü de zayif olan bir oyuncu.Fakat inanilmaz potansiyeli oldugu basinda konusuluyor
|
|
|
|
|
|
 CSKA FANS!!! 2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS 6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR CSKA!!!!
|
|
|
« Yanıtla #90 : 04 Haziran 2008, 12:16:16 » |
--
Ziyaretçi
|
Beasley Kısa Çıktı
Draftın gözde oyuncularından olan Kansas State’in yıldızı Michael Beasley'in, boyu yapılan ölçümler sonunda daha önce söylenen ölçülerden 5 cm kısa çıktı.
NBA yetkilerinin yaptığı ölçülere göre Michael Beasley’in boyu 2.03 olarak açıklanırken daha önce genç oyuncunun boyu için 2.08 olduğu söylenmişti.
Öte yandan draftın bir diğer gözdesi Derrick Rose'un boyu ise 1.88 olarak ölçüldü.
------------------------------ NbaTr/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #91 : 04 Haziran 2008, 12:19:30 » |
|
Cpzai3
|
2.03 le superstar bir uzun forvet olmak çok zor bence... 3 numarada çok daha rahat edecektir.
|
|
|
|
|
|
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."
"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
|
|
|
« Yanıtla #92 : 04 Haziran 2008, 12:19:44 » |
|
Dağlar
|
Derrick Rose doğru ölçülmüş de Beasley'i daha cazip gösterme çabaları burda belli oluyor. Yani bu yaşta kemik erimesi olması imkansız olacağına göre  . 5cm de iyi kasmışlar yani milleti 4 numara da oynayabilir düşüncesine itebilir. Gerçi 203 olan 4 numaralar var hatta daha da kısaları. Udonis Haslem, Shawn Marion gibi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #93 : 04 Haziran 2008, 12:38:34 » |
|
TP
|
2.03 le superstar bir uzun forvet olmak çok zor bence... 3 numarada çok daha rahat edecektir.
Bulls bunu duyunca kesinlikle bir adım geri atacaktır..Özellikle 4 numara oynayamazsa,3 numara için seçilmesinin hiç bir anlamı olmaz. Yani Bulls'un pota altı skor gücü olamıyacaksa seçilmemesi daha mantıklı.Rose tercih edilebilir.
|
|
|
|
|
|
Come Back Boozer! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
« Yanıtla #94 : 04 Haziran 2008, 12:51:10 » |
|
Cpzai3
|
Gerçi 203 olan 4 numaralar var hatta daha da kısaları. Udonis Haslem, Shawn Marion gibi...
Ve hepsi için de aynı şeyleri söyleyip duruyoruz.Uzun rakiplerine karşı savunmada çok zorluk çekiyorlar.Üstelik gördüğüm kadarıyla Marion'ın kol görünümündeki o acayip uzuvları, Beasleyde mevcut değil.
|
|
|
|
|
|
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."
"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
|
|
|
« Yanıtla #95 : 05 Haziran 2008, 00:24:32 » |
|
Kq5
|
İşler değişebilir yani 5 cm az değil bulls'un bu haberden sonra kafası karışabilir belki gerçi adam o boyla pf oynuyabilir marion haslem maxiell gibi kısa boyla pf oynayan başarılı isimler var. Şunuda eklemek istedim oynar demedim oynuyabilir dedim yanlış anlaşılmasın ben kısa boyla pf oynayan isim gördüm ondan söylemek istedim 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 05 Haziran 2008, 00:31:30 Gönderen: Kq5 »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #96 : 05 Haziran 2008, 00:43:46 » |
|
c_marlowe
|
kim demiş boyu değil işlevi önemlidir diye...al işte adamın boyu 5 cm kısa çıktı diye birinci sıra yerine ikinci sıradan seçilme durumu ortaya çıktı...
bu haberden sonra chicago'nun has adamı rose'u seçme ihtimali kuvvetlendi diye düşünüyorum...artık bulls'un kaderini kirk'ün piyasadaki değeri belirleyecek gibi görünüyor...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #97 : 10 Haziran 2008, 19:31:25 » |
--
Ziyaretçi
|
Sonics Bayless İle Çalışacak
2008 NBA Draftı'nda 4. sıradan seçim yapacak olan SuperSonics, Arizona'nın guardı Jerryd Bayless ile bu hafta çalışacak. Sonics'in, 4. sıra seçim hakkını Bayless'ten yana kullanması;
Beklenirken, köşe yazarı Percy Allen'a göre, Sonics 26 Haziran'daki draftta Bayless'i yüksek ihtimalle seçecek.
PG/SG pozisyonlarında oynayabilen Bayless, 19 yaşında.
---------------------------- NbaTr/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #98 : 10 Haziran 2008, 19:58:13 » |
|
Dağlar
|
Sonics'in resmi sitesinde Beasley fotoğrafları da çıkmış  Zor alırlar. Konuya gelelim. Guard değilde SG olarak düşünürsek Sonics'de Adrian Griffin, Mickael Gelabale ve Damien Wilkins gibi oyuncular var. Bu elemanlar çok değerli olmamakla birlikte bir çaylağın kesebileceği türde oyuncular ama 3 tane sg olan bir rotasyonda bir sg daha gereksiz. Fakat Sonics'in Draft'tan önce daha başka şeylere kafa yorması gerek.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #99 : 13 Haziran 2008, 21:04:54 » |
--
Ziyaretçi
|
Bulls, Beasley&Rose'u Bekliyor
2008 NBA Draftı'nda 1. sıradan seçim yapacak olan Chicago Bulls, draftta ilk 2 sıradan seçilmesi beklenen 2 oyuncu olan Michael Beasley ve Derrick Rose ile çalışacak.
Beasley ile 17 Haziran'da ve Rose ile 19 Haziran'da idman yapılacağı açıklandı.
----------------------------------- NbaTr/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|