+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » Play-Off Haber Merkezi (Moderatörler: Dağlar, TP)Konu:
  Dumars: Sheed Bizi Şampiyon Yapar

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Dumars: Sheed Bizi Şampiyon Yapar  (Okunma Sayısı 256 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 19 Nisan 2008, 01:20:15 »
--
Ziyaretçi

Detroit Pistons Genel Menajeri Joe Dumars, play-off'lar öncesi ilk mesajını verirken takımın asi çocuğu Rasheed Wallace'a övgüler yağdırdı ve onun şamapiyonluk için kilit oyuncu olduğunu söyledi.

Dumars açıklamasında 2004'de kazanılan şampiyonlukta Sheed'in büyük pay sahibi olduğunu söylerken o dönemlerde Detroit'teki eksik parçanın Sheed gibi bir adam olduğunu ve onu alarak şampiyonluğa ulaştıklarını söyledi.

Dumars açıklamasında ''Rasheed Wallace benim olmasını düşündüğüm Detroit'in bir örneğidir. O akıllı bir oyuncudur. Kazanmak için oynar. Tutkuludur ve tamamen fedakardır. Bizim bugün bulunduğumuz noktada ve şampiyonluk yolunda Sheed kilit oyuncumuzdur.'' dedi.

--------------------------------------------
NbaTr/KE
« Yanıtla #1 : 19 Nisan 2008, 03:10:36 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri
Ynt: Dumars: Sheed Bizi Şampiyon Yapar

Hırsıyla herşeyi yapar valla Sheed inanıyorum bende çok doğru demiş Dumars amcacık..

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #2 : 19 Nisan 2008, 06:32:19 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Rasho ağam detroit in kalbidir ,joe dumars bu takımın bu hallere gelmesinde büyük yol kat etti o ama rasheed in çok etkisi var bunda hem liderlik hemde pota altı sertliği takımını her zaman motive etti umarım pistons için hayırlısı neyse o olur.
« Son Düzenleme: 19 Nisan 2008, 10:32:01 Gönderen: lordapo » Logged

« Yanıtla #3 : 19 Nisan 2008, 09:42:39 »
TP
Turkish Delight
Moderator
Superstar

...

Üyelik Bilgileri WWW

"Stern basketbolu umursamıyor.Onun önemsediği tek şey var izlenme oranları.İşte bu yüzden bütün o avrupa'lı şeyleri buraya getirmeye çabalıyor.Bu basketbol değil."

diyen adamdan ben herşeyi beklerim.

Sheed play-offlara biraz önem verirse gerçekten iyi işler çıkararır.Ama "ben unumu eledim" mantığıyla oynarsa Detroit'in şampiyonluğu zorlaşır.

Come Back Boozer!

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #4 : 19 Nisan 2008, 10:33:08 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

"Stern basketbolu umursamıyor.Onun önemsediği tek şey var izlenme oranları.İşte bu yüzden bütün o avrupa'lı şeyleri buraya getirmeye çabalıyor.Bu basketbol değil."

diyen adamdan ben herşeyi beklerim.

Sheed play-offlara biraz önem verirse gerçekten iyi işler çıkararır.Ama "ben unumu eledim" mantığıyla oynarsa Detroit'in şampiyonluğu zorlaşır.

Ama avrupalı şeyler sayesinde nba reyting rekorlarını kırdı.

« Yanıtla #5 : 19 Nisan 2008, 20:54:27 »
duncan21spurs
No Trashtalk
Starter

Sadece duvarlar Dönmez.....

Üyelik Bilgileri

Sheed ne isterse onu yapan bir adam olduğundan katılıyorum Joe dayıya Spurs ve Detroit finali olur onda da Sheed Duncanı kitler diye düşünüyorum. Malum Sheed duncanı her daim iyi savunan bir adam.
« Yanıtla #6 : 19 Nisan 2008, 20:56:44 »
Flash
All-Star

I Belivie,I Can Fly

Üyelik Bilgileri

Sezonu rolantide geçiren ağır abiye ayaklan, sana güveniyoruz, seni kesseler acımaz tarzı bir motive olmuş..Dumars çok akıllı adam...

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf Wink
« Yanıtla #7 : 27 Nisan 2008, 01:23:38 »
drazan11
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

dumars polyannacılık oynuyo heralde turu bıze gecırır falan dese anlıcam ama artık rasheed de bazı ozellıklerını kaybettı.eskı atletızmı yok ve eskısı kadar opsıyon yaratamıyo kendısıne yanı rasheedın ıyı bı oyuncu oldgunu kabul etsemde artık bı takımı sırtlayabılecek bı oyuncu oldugunu sanmıyorum tabı eger takım new york degılse Cheesy
..........I Love Thıs Game..........
« Yanıtla #8 : 06 Mayıs 2008, 00:40:43 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
Superstar

WeLcoMe To BostoN CeltiCs DariuS MiLeS

Üyelik Bilgileri

R-wallace'yi çok Seviyorum Neden?
Çok tecrübeli
Çok çalışkan
Çok Hırslı Vs vs
Her takıma lazım derler ya öyle bir şey dıştan şut tehtidi var boyalı alanda bir o kadar başarılı takımın bel kemiği pistons'un gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından biri bana göre herkez onun nasıl bir oyuncu olduğunu biliyor.
« Son Düzenleme: 06 Mayıs 2008, 13:06:44 Gönderen: Kq5 » Logged
« Yanıtla #9 : 06 Mayıs 2008, 13:03:15 »
emintd21
Rookie
**

T I M D U N C A N

Üyelik Bilgileri

Rasheed NBA'nın en iyi 4 numaralarından biri. Hırslı, kazanmak için elinden gelen herşeyi yapan hem iç hem dışta skor tehditi olan, uzunların alayına karşı etkili savunma örnekleri gösterebilen rakip takımda olmasını istemeyeceğim oyuncuların başınad gelen bir adam. Ancak Sheed bu sene Detroit'i şampiyon yapar mı yapamaz mı orası biraz karışık ama Detroit NBA finaline giderse en büyük katkıyı sağlayan oyuncuların başında geleceği aşikar.

« Yanıtla #10 : 06 Mayıs 2008, 20:05:44 »
Salvation
I'm Cool
Starter

Mr.Big Shot

Üyelik Bilgileri

Wallace  tecrübeli hırslı istediğini yapan Detroiti Simgeleyen bir basketbolcu her zaman takımına çok büyük katkı sağliyor her türlü özelliği var ve Sheed karşı takımlardaki Yıldızları çok iyi savunan bir isim kim olursa olsun..

Sayfa: [1]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » Play-Off Haber Merkezi (Moderatörler: Dağlar, TP)Konu:

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv