+ NBA Tr Forum » NBA Tarihi Tartışma Alanı » Biyografiler ve Oyuncu Analizleri » Aktif Oyuncular (Moderatörler: Michael 23 JORDAN, Dağlar)Konu:
 Dwyane Tyrone Wade

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Konu: Dwyane Tyrone Wade  (Okunma Sayısı 1436 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #20 : 25 Aralık 2007, 20:22:49 »
alfonso13
Rookie
**

Üyelik Bilgileri
Ynt: Dwyane Tyrone Wade

Bana göre D.Wade kim ne derse desin hem Miami'nin hemde Nba'in en önemli oyuncularından birisi. Baktığımızda Heat şampiyot olduğu sezon Miami'yi taşıyan Wade idi. Geçen sezon play-off'larda istenen performansı sakatlığı dolayısıyla vermesede sezon içinde gene Miami'ye bir çok maç kazandırdı ve Wade'siz ne Shaq nede Heat bir anlam ifade ediyor bana göre
« Yanıtla #21 : 01 Şubat 2008, 20:15:48 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
Superstar

WeLcoMe To BostoN CeltiCs DariuS MiLeS

Üyelik Bilgileri

wade nin dier bir ismi oLduqnu şimdi duydum tşk ler bu konu hakkın Wade kısa olabilir ama yaptıkları boy ölçüşülmes Kendi başına bir asker o Smiley
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #22 : 07 Mayıs 2008, 21:40:16 »
mertsas
Warlord
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

2006 finalleri her yönüyle Wade'in nasıl bir oyuncu olduğunu göstermektedir.Son iki sezonda başına gelen sakatlıklar büyük şanssızlık
« Yanıtla #23 : 19 Haziran 2008, 17:17:21 »
pardus
NBA Draft'ında

I Love You NBA

Üyelik Bilgileri

o bir aile babası,lebron,anthony yi de çok seviyorum ama d-wade tarih sayfalarına geçmiş durumda, örnek oyuncu ve dövmesiz bir süperstar
Hayat Kendisini Alt Edenindir.D-Wade-GilbertArenas
« Yanıtla #24 : 26 Haziran 2008, 00:38:13 »
dwyane_wade
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

DWYANE WADE bu ses daha çok duyulacak final serisi mvp liği ve 1 nba şampiyonluğu şimdiden herifin kariyer istatistikleri toplamı 40 küsür (arkadaşlar bu alıntı ... isimli dergiden)sayı,asist,ribaund,herşey var bu herif nba in en büyük oyuncusu olacak biraz şansı da yaver gitse hem bu adamda bencilliğin b si yok leBron gibi all-star da mvp olacam diye uğraşmıyor.Herif üst üste 2 defa nba skills challenge kazandı sakat olmasaydı 3 de olacaktı ama şans yanında değildi. miami şampiyon olduğunda bir gazete sür manşetinde yeni bir jordan mı doğuyor yazmıştı herifin formasının nedden satıldığıda anlaşılıyor buradan herhalde helal olsun Wade inşallah MVP de olur
Dwyane Wade ....... Miami Heat
« Yanıtla #25 : 02 Temmuz 2008, 22:30:22 »
c-note
NBA Oyuncusu
*

oakya

Üyelik Bilgileri

Wade gibisi yok. Adam hem ahlaklı, kişilikli hem de çok iyi bir oyuncu şimdiden 1 şampiyonluğu var finals mvp de oldu, daha ne olsun.
chicago'nun arka sokaklarından nba'in parkelerine... dwyane wade
« Yanıtla #26 : 23 Temmuz 2008, 11:27:30 »
dwyane_wade
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

wade çok büyük bir yıldız fakat asla lebron gibi bir efsane olamaz.ayrıca kobe den ve lebron dan daha iyi denmiş ya büyük saçmalık bence.wade çok iyi bir oyuncu fakat bence abartılıyor.kobe gibi lebron gibi arenas gibi iyi bir skorer değil.zaten sürekli faul çizgisinde.nba in en önemli oyuncularından birisi ve bu devam edecektir fakat asla bir efsane olamaz

Söyler misin LeBron ne yaptı da efsane oldu tamam LeBron kötü demiyorum iyi ama Lebon All-Star da bile ne olduğunu gösteriyor mvp olacam diye bi taraflarını yırtıyo her topu kullanıyo Wade şimdiden bir yüzüğe sahip ve finallerin MVPsi 2 senedir yaşadığı sakatlıklar gözünü kapamış senin!
Dwyane Wade ....... Miami Heat
« Yanıtla #27 : 25 Temmuz 2008, 01:58:18 »
SaCtoKinGDoM
Life is money but Stern is love
Starter

De-fense!!! Sacto!!!

Üyelik Bilgileri

wade nin dier bir ismi oLduqnu şimdi duydum tşk ler
Çoğu Amerikalı siyahın ikinci ismi vardır.Yane Wade'in durumu özel birşey deil.Oyuncu biolarını araştırırsan bunu görürsün.  wink
« Yanıtla #28 : 14 Ağustos 2008, 17:49:22 »
tmacfatih
Rookie
**

geç artıq şu ilk turu!!!!

Üyelik Bilgileri

Wade boyuna rağmen mücadelesini takdir etdiğim bir oyuncudur kazanma arzusu çok yüksek ve hırslıdır kötü bir sakatlık geçirdi ama olimpiyatlarda eski wade geri dönüyor sinyallerini veriyor.

« Yanıtla #29 : 16 Ağustos 2008, 21:25:54 »
Cmelo
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

su ana kadar pekinde takımın en iyisi o abdde içeriyi en iyi kullanan oyuncu dışarıdan çok iyi şut atıyor (brondan daha iyi atıyor) bence su an nba de en iyi oyuncu o istediği zaman yapamayacağı hiç bişi yok
« Yanıtla #30 : 16 Ağustos 2008, 22:37:53 »
DaviD#Villa
Flameman
All-Star

ben lost adasından 12 saatte kurtulurum nokta

Üyelik Bilgileri

su ana kadar pekinde takımın en iyisi o abdde içeriyi en iyi kullanan oyuncu dışarıdan çok iyi şut atıyor (brondan daha iyi atıyor) bence su an nba de en iyi oyuncu o istediği zaman yapamayacağı hiç bişi yok
sen pekinin çok etkisinde kalmışsın galiba onun orda yaptıklarını tabiki küçümsemiyorum ama nba'de onun başına verilen savunmacılar pekindeki gibi 100 metreyi 20 saniyede anca koşabilen anti atletik adamlar olmuyacak hepsi canavar gibi + hiçbir takım da geri koşma problemi çekmicek o kadar çok top kapıp fast break attıklarından nba'ye gelincede öyle olacağınımı zannettin
« Yanıtla #31 : 25 Ağustos 2008, 17:19:01 »
2pac
Rookie
**

2PAC İS LEGEND AND LEGEND'S NOT DEAD

Üyelik Bilgileri

şaşırtıcı bir şekilde hak ettiğinden fazla değer oyuncular listesine alındı

OLimpiyatlarda harika bir oyun sergiledi-özl. değirmenle bitirdiği aleey-oop süerdi-
]
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Tarihi Tartışma Alanı » Biyografiler ve Oyuncu Analizleri » Aktif Oyuncular (Moderatörler: Michael 23 JORDAN, Dağlar)Konu:
 Dwyane Tyrone Wade

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv