« : 10 Ekim 2006, 20:31:31 » |
|
AlonZoMourning
|
Efes Pilsen, Denver'a karşı
NBA'in davetlisi olarak Amerika'ya giden Efes Pilsen, Denver Nuggets ile karşılaşacak. Türkiye saatiyle yarın sabah 04.00'te oynanacak karşılaşma NTV'den canlı yayınlanacak.
NBA’in davetlisi olarak ABD'ye gelen Efes Pilsen, bu ülkede yapacağı ilk hazırlık maçında, NBA takımlarından Denver Nuggets ile karşı karşıya gelecek.
Lacivert-beyazlılar, Denver Nuggets ile yarın sabaha karşı TSİ 04.00'de ilk hazırlık maçını yapacak ve karşılaşma NTV'den naklen yayınlanacak. Tarihinde birçok başarısı bulunan Efes Pilsen, Denver Nuggets ile oynayacağı maçla, hazırlık amacıyla da olsa NBA'de bir karşılaşmaya çıkan ilk Türk takımı unvanını alacak.
Efes Pilsen'de bu önemli karşılaşma öncesi sakatlıkları bulunan Barış Ermiş, Granger ve Prkacin kafilede yer almayıp, İstanbul'da kaldı. Lacivert-beyazlı takım, karşılaşmanın hazırlıklarını pazartesi günü yaptığı çift idmanla tamamladı.
Lacivert-beyazlı takım, Denver Nuggets ile yapacağı karşılaşma sonrası San Francisco'ya geçecek ve 12 Ekim Perşembe gününü 13 Ekim Cuma gününe bağlayan gece 05.30'da, bir diğer NBA ekibi Golden State Warriors ile ikinci hazırlık karşılaşmasını oynayacak. Efes Pilsen, 14 Ekim Cumartesi günü İstanbul'a dönecek.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 10 Ekim 2006, 20:32:22 » |
|
RaRe
|
inşallah yener efes...cenk de oynıcak bakalım cenk için nasıl geçicek maç...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınTİLL I collapse... I am what I am... Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
|
|
|
« Yanıtla #2 : 10 Ekim 2006, 20:34:24 » |
|
AlonZoMourning
|
Arkadaşlar ben maçı sahura kalkıp izleyecem.Büyük ihtimalle ondan sonrada uyumam öyle giderim okula.Ayrıca maçın devre arasında forumda buluşalım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 10 Ekim 2006, 20:37:27 » |
|
Dağlar
|
çok merak ediyorum maçı yarın okul olmasına rağmen kalkıp izlicem nasıl olsa nobetçiyim yarın onun için sorun olmucaktır çok merak ediyorum acaba nasıl bi performans sergileyecekler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 10 Ekim 2006, 20:40:14 » |
|
lordapo
|
valla carmelo perişan eder ben sahura kalkacağım için ikinci yarıyı izlerim aerık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 10 Ekim 2006, 20:47:53 » |
Kivanc-Mac
Ziyaretçi
|
11)Çok gerekli olmadıkça ard arda mesaj atmak yerine "Değiştir" seçeneğini kullanalım.Eğer başka sitelereden aldığınız uzun makaleler ise iki mesaj ard arda atabilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 10 Ekim 2006, 20:55:54 » |
|
ginobili28
|
sahurdan sonra uyumak yok macı izliyoruz:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 10 Ekim 2006, 20:58:31 » |
|
Gencay
|
efes formamı kenara bırakıp söylüyorum...
bu maç kaçmaz...hemde sahur vakti...
biraz daha erken kalkın ilk devreyide izleyin derim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 10 Ekim 2006, 21:05:14 » |
|
NaturalBornKilleR
|
Maçı baştan sona izleyeceğim.Bakalım Efes yıllardır süren savunma ekolünü uygulayabilcekmi.Bence iş kafada itiyor.Eğer Efes "maçta güzel hareketler olsun" derse izlemesi zevkli, farkı bol bir maç olur.Yok Efes ya ben bir deneyeyim maçı alırım derse ve savunmayı uygularsa galibiyete kadar yolu var.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 10 Ekim 2006, 21:10:55 » |
|
shooter
|
efesn en önemli oyuncuları yok ya 3numarada1tek cenk war o da tam3değl rakibn3numarasnda carmelo war bzm piwot ermal war sadece onlarda cambydr bilmemnedr war baya umarm kazanırz ayrıca haislipin daha önce k-martın üstünden bastığı1smacı izlemiştm kafası çembere geliodu k-mart omzuna geliodu müthişti bakalm k-mart intikam alablcek mi 
|
|
|
|
|
|
we shall overcome
|
|
|
« Yanıtla #10 : 10 Ekim 2006, 21:14:08 » |
|
Gencay
|
Maçı baştan sona izleyeceğim.Bakalım Efes yıllardır süren savunma ekolünü uygulayabilcekmi.Bence iş kafada itiyor.Eğer Efes "maçta güzel hareketler olsun" derse izlemesi zevkli, farkı bol bir maç olur.Yok Efes ya ben bir deneyeyim maçı alırım derse ve savunmayı uygularsa galibiyete kadar yolu var.
size gayet açık konuşuyorum; savunma konusunda henüz şüphelerim var... efes her zaman savunmasını kasım başı gibi oturtur... hele hele böylesine hücümcu bir takmın savunmayı oturtması kasım sonunu bile bulabilir... o yüzden çok savunma beklemiyorum... ayrıca denvera milehigh city deniliyor... savunmada nefes işi,nasıl olacak bilmiyorum... granger,barış ve prkaçin yokmuş...büyük kayıplar bunlar... son olarak efesin saat farkına yeni yeni alışmaya çalıştığını belirteyim... ------------- yani işler zor...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 10 Ekim 2006, 21:14:37 » |
|
Kenyon_Martin
|
Valla ben arakdaşlarıma söylüyorum bu gece maçı seyretcekmisin diye kimse yok ya o saatte kalkamam yat uyu sen diyolar  anlamıyorum onları Türk Basketbol tarihinin en önemli olaylarından biri bana göre bu maç için adeta gün sayıyordum.Özellikle favorim olan oyuncu Kenyon Martin'in Efes'e karşı nasıl bir oyun sergiliyeceğini çok merak ediyorum vede Haislip'in kapışması inanılmaz keyifli olacağına inanıyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 10 Ekim 2006, 21:15:36 » |
|
AlonZoMourning
|
Dajuan Abi oynarsa izleyin de görün bakalım.İnşallah oynar onu izlemeyi çok özledik. Sorry ben GS maçı var sanıyordum
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 10 Ekim 2006, 21:18:17 Gönderen: AlonZoMourning »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 10 Ekim 2006, 21:16:40 » |
|
Gencay
|
Valla ben arakdaşlarıma söylüyorum bu gece maçı seyretcekmisin diye kimse yok ya o saatte kalkamam yat uyu sen diyolar  anlamıyorum onları Türk Basketbol tarihinin en önemli olaylarından biri bana göre bu maç için adeta gün sayıyordum.Özellikle favorim olan oyuncu Kenyon Martin'in Efes'e karşı nasıl bir oyun sergiliyeceğini çok merak ediyorum vede Haislip'in kapışması inanılmaz keyifli olacağına inanıyorum  keşke prkaçin olsaydı... o sol dipte yapacağı hareketler denverlıları çok şaşırtırdı... ah ya ah... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : 10 Ekim 2006, 21:19:27 » |
|
NaturalBornKilleR
|
Hastasıyım o Prkacin nin.O nasıl bir fundemantel dır.O nasıl bir basketbol bilgisi, onasıl bir sezgi...Aman Allah'ım bana ders vermesini istediğim bir kaç kişiden biri (NBA dahil)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #15 : 10 Ekim 2006, 21:19:50 » |
Nique
Windmill Hastası
Starter

Playoffa Uçur Bizi Şahinim!!!
|
Valla ben arakdaşlarıma söylüyorum bu gece maçı seyretcekmisin diye kimse yok ya o saatte kalkamam yat uyu sen diyolar  anlamıyorum onları Türk Basketbol tarihinin en önemli olaylarından biri bana göre bu maç için adeta gün sayıyordum.Özellikle favorim olan oyuncu Kenyon Martin'in Efes'e karşı nasıl bir oyun sergiliyeceğini çok merak ediyorum vede Haislip'in kapışması inanılmaz keyifli olacağına inanıyorum  evet abi ya bende söyledim arkadaşlara maçı seyredecenmi diye adamlar işin gücün mü yok diyolar bana gecenin o saatinde maçı seyredilir falan diyorlar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #16 : 10 Ekim 2006, 21:21:21 » |
|
AlonZoMourning
|
Hastasıyım o Prkacin nin.O nasıl bir fundemantel dır.O nasıl bir basketbol bilgisi, onasıl bir sezgi...Aman Allah'ım bana ders vermesini istediğim bir kaç kişiden biri (NBA dahil)
Yaşam Pınarım.Ben Sabonis'ten isterdim valla.Onun pas yeteneği ve oyun sezgisi bir daha olmaz.Ama Prkacin Dayı'yı da severim o konuda.Özellikle o yumuşak ellerle bıraktığı turnikeler çok güzel oluyor. P.S:Konu dışına fırkırmaya niyetliyiz galiba
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #17 : 10 Ekim 2006, 21:23:04 » |
|
trepagnier
|
Gerçekten türk basketbolu açısından çok önemli bir maç bir Türk takımının bir Nba takımı karşısında ne yapacağını göreceğiz bana kalırsa bu maçta benim favorim kesinlikle Efes Pilsen....Çünkü Efes Pilsen Drew,Jenkins,Haislip gibi büyük maçlarda muhteşem performanslar sergileyecek oyunculara sahip Efes kazanır diye düşünüyorum.
|
|
|
|
|
|
I Miss You Ülkerspor turn again to my life
|
|
|
« Yanıtla #18 : 10 Ekim 2006, 21:25:55 » |
|
Gencay
|
Gerçekten türk basketbolu açısından çok önemli bir maç bir Türk takımının bir Nba takımı karşısında ne yapacağını göreceğiz bana kalırsa bu maçta benim favorim kesinlikle Efes Pilsen....Çünkü Efes Pilsen Drew,Jenkins,Haislip gibi büyük maçlarda muhteşem performanslar sergileyecek oyunculara sahip Efes kazanır diye düşünüyorum.
sezon ortasında efesi alıp(sakatı olmadan)bu maçı oynatsalar,yemin ediyorum 20 sayıyla bile kazanırdı... ama çok zor bir maç... denver alabilir...yukardan bahsettim nedenlerinden...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #19 : 10 Ekim 2006, 21:28:51 » |
|
lordapo
|
valla denver rakım yüksek bir yer haliyle bizim efes istanbulda deniz seviyesinde oynamaya alıştığı için maçın ilerleyen vakitlerinde bi tarafından solumaya başlayabilir 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|