« Yanıtla #20 : 10 Ekim 2006, 21:30:09 » |
|
Gencay
|
hele birde 48 dakika olursa maç...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #21 : 10 Ekim 2006, 21:32:32 » |
|
lordapo
|
fibadan 8 dk uzun, üçlük çizgisi uzun ,birebir basketbol falan efes yenerse tur atmaya çıkarmıyız elimizde bayraklarla ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #22 : 10 Ekim 2006, 21:33:50 » |
|
Kenyon_Martin
|
Gerçekten türk basketbolu açısından çok önemli bir maç bir Türk takımının bir Nba takımı karşısında ne yapacağını göreceğiz bana kalırsa bu maçta benim favorim kesinlikle Efes Pilsen....Çünkü Efes Pilsen Drew,Jenkins,Haislip gibi büyük maçlarda muhteşem performanslar sergileyecek oyunculara sahip Efes kazanır diye düşünüyorum.
sezon ortasında efesi alıp(sakatı olmadan)bu maçı oynatsalar,yemin ediyorum 20 sayıyla bile kazanırdı... ama çok zor bir maç... denver alabilir...yukardan bahsettim nedenlerinden... Abi yani ben Efes'e Denver karşısında şans vermiyorum hiç bir şekilde yani şimdi bana sen ne biçim tük evladısın falan demeyin bu bi hazırlık maçı ve burda biz objektif olmaya çalışıyoruz... Yani hiç bir suretle yenemez Efes ne sezon sonu ne sezon ortası hele 20 sayı hiç yani siz Denver'ı bayağı kolay lokma sandınız.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #23 : 10 Ekim 2006, 21:35:58 » |
|
AlonZoMourning
|
Gerçekten türk basketbolu açısından çok önemli bir maç bir Türk takımının bir Nba takımı karşısında ne yapacağını göreceğiz bana kalırsa bu maçta benim favorim kesinlikle Efes Pilsen....Çünkü Efes Pilsen Drew,Jenkins,Haislip gibi büyük maçlarda muhteşem performanslar sergileyecek oyunculara sahip Efes kazanır diye düşünüyorum.
sezon ortasında efesi alıp(sakatı olmadan)bu maçı oynatsalar,yemin ediyorum 20 sayıyla bile kazanırdı... ama çok zor bir maç... denver alabilir...yukardan bahsettim nedenlerinden... Abi yani ben Efes'e Denver karşısında şans vermiyorum hiç bir şekilde yani şimdi bana sen ne biçim tük evladısın falan demeyin bu bi hazırlık maçı ve burda biz objektif olmaya çalışıyoruz... Yani hiç bir suretle yenemez Efes ne sezon sonu ne sezon ortası hele 20 sayı hiç yani siz Denver'ı bayağı kolay lokma sandınız..... Ama şöyle bir durum var Denver tam hazır değil.Bu onların açılış maçları o yüzden ben efes'e %30 luk bir şans tanıyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #24 : 10 Ekim 2006, 21:38:43 » |
|
Kenyon_Martin
|
Abi yani hazır olup olmadıklarını bilmiyorum ama hazır olduklarını ummak isityorum sonuçta şunun şurasında NBA'in başlamasında ne kadar kaldı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #25 : 10 Ekim 2006, 21:41:07 » |
|
Gencay
|
sezon ortasında efesi alıp(sakatı olmadan)bu maçı oynatsalar,yemin ediyorum 20 sayıyla bile kazanırdı... ama çok zor bir maç... denver alabilir...yukardan bahsettim nedenlerinden... Abi yani ben Efes'e Denver karşısında şans vermiyorum hiç bir şekilde yani şimdi bana sen ne biçim tük evladısın falan demeyin bu bi hazırlık maçı ve burda biz objektif olmaya çalışıyoruz... Yani hiç bir suretle yenemez Efes ne sezon sonu ne sezon ortası hele 20 sayı hiç yani siz Denver'ı bayağı kolay lokma sandınız..... Ama şöyle bir durum var Denver tam hazır değil.Bu onların açılış maçları o yüzden ben efes'e %30 luk bir şans tanıyorum ya bi kere açılış maçı olması,denverı dahada hırslandırır... düşünün efes açılış maçı yapıo,tribünlerde 15000 kişi var,karşısında 2.lig takımı(amerikalılıarın gözüyle)var...efesin o maçı kaybetme lüksü yok... aynı durum denver içinde geçerli.... bu arada denverı hiç bir suretle yenemez demişsin haktan... valla hiç inandırıcı değilsin...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #26 : 10 Ekim 2006, 21:43:40 » |
|
|
|
« Yanıtla #27 : 10 Ekim 2006, 21:44:39 » |
Kivanc-Mac
Ziyaretçi
|
tekrarı falan olcak mı maçın acaba zaten zombie gibi gidiyorum okula iyice şimdi uykulu gitcem yaw  tekrarı varsa izlemiyim gece 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #28 : 10 Ekim 2006, 21:45:49 » |
|
Gencay
|
abi tamamda buna kim inanır... avrupa takımları nba takımlarını hazırlık maçıda olsa yeniyor... yani öyle bir şey söylüyorsun ki,sanki dünyada hiç olmamış bir şeyden bahsediyoruz,denver üstüne basacak efesin vıcık vıcık olacak her yer gibi konuşuyorsun... hadi tamam yenemez anlarım da hiç bir zaman yenemez diyorsun yane 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #29 : 10 Ekim 2006, 21:51:05 » |
|
Kenyon_Martin
|
Yenemez abi ben inanınmıyorum NBA gibi bir ligte önemli bir yer tutan takım Efes'e karşı yenilmez tam ozaman hiç bir zaman yerine yenilmez diye söyliyim Denver Efes'e yenilmez...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #30 : 10 Ekim 2006, 21:51:48 » |
|
lordapo
|
beyler boşverin maç oynanınır yaparız maçtan sora istatistik
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #31 : 10 Ekim 2006, 21:52:10 » |
|
Phily
|
efesin yeneceğini zannetmiyorum yani %90 denver kazanır gece de izlicem heyecanla bekliyorum bakalım nolacak...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #32 : 10 Ekim 2006, 21:52:39 » |
|
Gencay
|
Yenemez abi ben inanınmıyorum NBA gibi bir ligte önemli bir yer tutan takım Efes'e karşı yenilmez tam ozaman hiç bir zaman yerine yenilmez diye söyliyim Denver Efes'e yenilmez...
valla saygı duyuyorum... tartışmaya girmiyeceğim,sonra yanlış anlaşılıyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #33 : 10 Ekim 2006, 21:53:35 » |
|
AlonZoMourning
|
valla saygı duyuyorum... tartışmaya girmiyeceğim,sonra yanlış anlaşılıyorum... Gencay seni bizler yanlış anlamıyoruz merak etme Ayrıca devre arasında burda buluşalım diyorum gerçekten.Herkes gelsin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #34 : 10 Ekim 2006, 21:54:33 » |
|
Big_Ben
|
Ben devre arasında burada olmaya çalışırım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #35 : 10 Ekim 2006, 21:55:15 » |
|
lordapo
|
aynen pc yi açarım zaten 4 e kalkıcam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #36 : 10 Ekim 2006, 21:58:11 » |
|
Kenyon_Martin
|
valla saygı duyuyorum... tartışmaya girmiyeceğim,sonra yanlış anlaşılıyorum... Abi yani tartışmaya girince hiç kimse seni yanlış anlamaz başkalarının fikirlerini takma sen düşüncelerini bence herzaman savun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #37 : 10 Ekim 2006, 22:31:09 » |
|
Dağlar
|
Ayrıca devre arasında burda buluşalım diyorum gerçekten.Herkes gelsin.
ben belki bütün maç burda da olabilirim çünkü pcde tv kartı var kablo tv bağlı
|
|
|
|
|
|
 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınNBA'de Aralık Ayının En İyi Fotoğrafı Oylaması
|
|
|
« Yanıtla #38 : 11 Ekim 2006, 05:16:11 » |
|
AlonZoMourning
|
Efes bir gazla farkı kapadı biraz şuanda 10 sayı civarı bir fark var.Haislip Baba resmen NBA'e geri dönme mesajları veriyor o nasıl bloktu öyle ya
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #39 : 11 Ekim 2006, 06:42:53 » |
|
Gencay
|
evet maç 118-102 denver lehine bitti...
efes maç boyu hakemlere alışamadı,çok ilginç düdükler çıktı...
hücümda genelde iyiydik,ama pota altını savunamadık...
bu kötü savunmaya rağmen 5-6 kere steps yapmayıp,biraz daha yüzdeli üçlük atsak maça ortak olabiliridik...
bu arada türkiyenin güzel bir reklamı oldu,seyirciler filan...
hele sonlarda maskot rockynin türk bayrağını sahanın ortasında sallaması çok hoştu...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 11 Ekim 2006, 06:47:40 Gönderen: gencay »
|
|
|
|
|
|