« Yanıtla #40 : 11 Ekim 2006, 06:47:00 » |
|
Gencay
|
bu arada haislip inanılmaz oynadı,çok fazla dış şut soktu... umarım kimsenin dikkatini çekmemiştir... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #41 : 11 Ekim 2006, 07:35:32 » |
|
AlonZoMourning
|
bu arada haislip inanılmaz oynadı,çok fazla dış şut soktu... umarım kimsenin dikkatini çekmemiştir...  Çekmedi mi?Elinmisin adam resmen aştı ya sen ne diyorsun nasıl bloklar nasıl bir dış atış yüzdesi.Süpperdi resmen.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #42 : 11 Ekim 2006, 08:37:43 » |
|
ginobili28
|
ben ilk 2 periyodu izleyip yattım efes genel olarak iyiydi ama cenk in bi kac atışı air ball oldu bu beni cok sasırttı denver in butun topları hızlı hucum yapma sevdasını anlayamadım bi turlu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #43 : 11 Ekim 2006, 09:01:33 » |
|
Kaan Mert
|
Ben ha yatacam ha yatacam derken bütün maçı izleyivermişim.. Maçta ilk dakikalar ve fark kapanma durumları haricinde o kadar ciddi savynmalar olmadı..Haislip inanılmaz oynadı.. Şu an yeni kalktım ve gaiba sanırım 5 blok vermuştu.. Son bloğu süperdi.. H.Jenkins maçın en skoreri oldu( 25 ) .. Onu 23 sayıyla Haıslıp izledi.. Denver'da ise Carmelo 22 sayı attı ( Atmış ) Nasıl oldu anlayamadım adam çok az oynadı o kadar sayıyı nasıl bir anda buldu anlayabilmiş değilim..  Güzel maçtı ama şimdi Wariors önüne çıkacaklar.. Maç Cuma sabahı 05.30'da belki ilk devreyi izler yatarım maç bu sefer geç 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 11 Ekim 2006, 09:06:22 Gönderen: heatmans »
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #44 : 11 Ekim 2006, 09:08:38 » |
|
trepagnier
|
Babamın anlattığı kadarıyla Haislip gerçekten mükemmel oynamış,Jenkins'te gerçekten çok iyi bir maç çıkarmış ama Denver maçı ilk periyotta alıp koparmış yinede Bravo Efes Pilsen.....
|
|
|
|
|
|
I Miss You Ülkerspor turn again to my life
|
|
|
« Yanıtla #45 : 11 Ekim 2006, 09:10:27 » |
|
Kaan Mert
|
Dencer ilk periyotta maçı kopardı ama savunma yapamadık bi 5 dakika dışında.. Adamlar 15-2'lik seri ile bizi yakalayıp geçti.. Sonrası smaç ve fast-break show oldu.. Altta Harlem reklamları çıkıyodu. Acaba Harlem'i görüp coştular mı dedim 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #46 : 11 Ekim 2006, 09:11:45 » |
|
nashsss
|
tebrik etmek lazım efesimizi ama bence warriors önünde daha iyi olucaz
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınMahallecek Dallaslıyız özellikle Şükrü abi acayip fanatiktir(önde sağda)bu resmide geçen yıl finallerden önce çektirdik =)
|
|
|
« Yanıtla #47 : 11 Ekim 2006, 09:29:28 » |
|
Kaan Mert
|
Rakım olayları falan konuşuldu haliyle etkilenme olabilir diye.. GS önünde daha iyi oynarıs fast-breaklere karşı çözüm bulnmamız lazım .. Geriye koşmaya beceremedik dün gece çok sıkıntı çektik bu konuda..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #48 : 11 Ekim 2006, 09:46:52 » |
|
Kaan Mert
|
Arkadaşlar nba.com'da maç skorları bölümünde temsilcimizin adı EFES yada EP diye yazılmamış ' TUR ' diye yazılmış.. Efes için gurur verici bir durum .. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #49 : 11 Ekim 2006, 10:02:43 » |
|
|
|
« Yanıtla #50 : 11 Ekim 2006, 10:03:25 » |
|
Kaan Mert
|
Sanıorım bu gece 00.00'da tekrarı var 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #51 : 11 Ekim 2006, 11:31:50 » |
|
Sh0t Down
|
2. periyottan sonrasını izledim Efes fena oynamadı.. Geri koşamadık Denver bir kaç pozisyon çok hızlı elip boş atış bulabildiler.. Hasipli blokları ile göz doldurdu.. Jenkins Efes'in en skorer oyuncusu oldu ve oda iyi performans sergiledi bence.. Alley-Hoop'lar çok hoş oldu bu maça  Cenk biraz pasif kaldı.. Yenilmemize rağman iyi oynadıklarını düşünüyorum .. Tabi NBA kurallarına alışamadıkları için yarım daire içerisinde falan Kerem bir kaç faul yaptı  Olucak o kadar.. Buda Türk Basketbol tarihine yazılmış oldu ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #52 : 11 Ekim 2006, 11:59:23 » |
|
NaturalBornKilleR
|
Son 10 dakikaya kadar izledim.Efes'in fizik dezavantajı savunma yapmasına izin vermedi.Efes'in maça ortak olması için tek çaresi olan savunma sertliğine hakemlerce izin verilmedi.Çok fazla airball attık.Tabi bu moral bozdu.Carmeloyu tutarken sorun yaşadık.Gerçi ABİnin faul sorunu olmasaydı iyi tutuyordu.Ayrıca neden alan denemedik hayret ettim.
Bu arada bu sene ilk defa Efes'i izledim.Gerçekten çok şahane (geçen senekinden kat kat iyi) bir takım olmuşlar.Savunma yapabilen (Genel olarak) ayrıca müthiş bir hucüm gücüne sahip bir takımolmuşlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #53 : 11 Ekim 2006, 12:40:19 » |
|
lordapo
|
Ben bu kadar iyi bir basketbol beklemiyordum haaslip ve jenkins süper oynadı bir ara fark 27 sayıya çıktı ama efes eritti carmelo yu koruma yasasını itinayla uygulayan nba hakemleri maşallah bizim ligi aratmadılar,kısacası bu sene efes enfes eurolig de bişeyler yapar tahminim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #54 : 11 Ekim 2006, 14:27:16 » |
|
nashsss
|
final four gelirmi sence abi
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınMahallecek Dallaslıyız özellikle Şükrü abi acayip fanatiktir(önde sağda)bu resmide geçen yıl finallerden önce çektirdik =)
|
|
|
« Yanıtla #55 : 11 Ekim 2006, 15:01:18 » |
|
Gencay
|
final four gelirmi sence abi
sakatlık ve hakemelr haricinde kimseden korkmuyorum şahsen...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #56 : 11 Ekim 2006, 15:04:51 » |
|
Mavs Man
|
ben maçı izleyemedim  şu sıralar aşırı kasıyolar bizi okulda bi kaç gün boyunca foruma giremeyince hatta bilg.açamaynıca unuttum  daha doğrusu bu gece sanıyodum şimdi girince bi baktım ki maç oynanmış bitmiş nese artık cumartesi sabahı izlerim doğru biliorum cumartesi sabahı dimi  drew den hiç bahsetmemişsinz oynamadı mı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #57 : 11 Ekim 2006, 15:07:56 » |
|
RaRe
|
bu takım bence golden state i yener...denver maçında bazı kritik ve basit top kayıpları oldu..olmasa daha iyi bi maç çıkardı...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınTİLL I collapse... I am what I am... Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
|
|
|
« Yanıtla #58 : 11 Ekim 2006, 15:16:13 » |
|
Mavs Man
|
benim soruma cevap vericek olan biri varmı ? maçı izleyenlerden ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #59 : 11 Ekim 2006, 15:16:44 » |
|
Gencay
|
barış,prkacin ve granger yoktu...
özellikle grangerı çok aradık...
-------------------------
bu arada diğer maç cuma sabahı 5:30 da...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|