« : 24 Temmuz 2007, 03:17:16 » |
|
AoGVinsanity
|
Sitemizde emek vermiş ama bundan sonra uğraşamayacak olan veya farklı sebeplerden dolayı artık ilgilenemeyecek olanlara "Emekli Yönetici" rütbesi verilecektir. Nickleri kahverengi olacaktır..
Artık görevini yapmaya fırsatı olmayan ama zamanında emek vermiş kişilere böyle bir uygulamayı uygun bulduk..
Romulus NaturalBornKiller AlonZoMourning Sh0t_Down air_jersey15 TracY_Mc #1 Onur Yiğit Oğulcan Major Baran
Kendilerine verdiği emekler için çok teşekkür ediyoruz..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 28 Ağustos 2007, 22:36:47 Gönderen: AoGVinsanity »
|
|
 Ağladımm sabahlara dek, gözlerim kan nehri sersefil... Yalvardımm sen duyana dek, kimse duymadı ruh bedende tek kefil... Yas günü gözlerim, kalk desen derman mı var... El esir sözlerim, sus desen çarem mi var...
|
|
|
« Yanıtla #1 : 24 Temmuz 2007, 16:51:42 » |
|
RaRe
|
teşekkürler arkadaşlar emekleriniz için...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınTİLL I collapse... I am what I am... Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
|
|
|
« Yanıtla #2 : 24 Temmuz 2007, 20:07:27 » |
|
lordapo
|
Valla cansu neden bıraktı çözemedim,alican için yorum yapmıcam insan knicks için günde bir saat ayırır kusura bakmasın ne diyelim emeklerine sağlık(onur yiğit için bunu söyleyemem)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 24 Temmuz 2007, 21:58:00 » |
|
Mustafa
|
Merak etmeyin abicim siz bu sitenin ilk gözağrısısınız  . Bizde seni seviyoruz Romu...İnşallah İstanbul'da ki maçta görüşürüz...Kendinize iyi bakın.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 24 Temmuz 2007, 22:15:41 » |
|
OğuzCan
|
Ulan 40 yıl düşünsem Berkan abi ve Uğur'un bırakacağı aklıma gelmezdi. Bende duygulandım. Sizim hakkınızı ödeyemez kimse.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınwww.nbatr.com/oguzcan
|
|
|
« Yanıtla #5 : 25 Temmuz 2007, 00:59:48 » |
|
DwyaneWadeCns
|
Valla cansu neden bıraktı çözemedim,alican için yorum yapmıcam insan knicks için günde bir saat ayırır kusura bakmasın ne diyelim emeklerine sağlık(onur yiğit için bunu söyleyemem)
Valla abicim bende çözemedim bana kimse sormadı neden siteye girmiyosun eskisi gibi vakit geçirmiyorsun bi sebeb bi var diye.. bugun kaandan öğrendim modluktan neden ayrıldın falan dedi bana.. ben ayrılmadım bana kimse birşey demedi ve buna çok kızdım evet ıdmanlarımdan dolayı sıteye gıremıyorum gecelerı yorgun oluyorum ve sıtenın kesınsıtınden dolayı eskı hevesım kalmadı bıde lıg başlamadıgı ıcın fazla zaman ayırmıyorum tamam modluktan cıkarılmam doğru karar olabılır ama en azından bırı bana haber verseydı cansucum modluktan almak zorundayız senı yönetımde degısıklıge falan gıdıyoruz denılebılırdı özel msjla falan... kırıldım bu konudan dolayı..
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
« Yanıtla #6 : 26 Temmuz 2007, 03:31:48 » |
|
DwyaneWadeCns
|
Uğurum kardeşim nerdesin yaaa muhabbet etmeyi özledim valla senle arada msn e gir haberleşelim yaaa iletişimi kopardık valla.. bana öm falanda gelmedi ben direk kaan ın msnden bana buranın linkini göndermesiyle öğrendim maçlar başlamadı site normal sezondaki gibi aktif değil doğal olarak bende katkıda bulunmuyorum zaten mod olduğumu yere ilgi yok artık haberler topic i daha ilgi çekici.. modluktan alınmama üzülmüyorum bana haber verlseydi daha hoş olurdu sadece.. normal sezonda vaktim oldukca sitedeyim nbatryi bırakmam..
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
« Yanıtla #7 : 27 Temmuz 2007, 17:23:32 » |
|
lordapo
|
Valla burdayım emekli olmadığım sürece görevime devam edicem normal sezonda gene şenlenir burası
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 27 Temmuz 2007, 17:24:38 » |
|
Mustafa
|
Vallal ben okul başladığı zaman bırakabilirim..Çünkü pek online olamam hafta sonu hariç..zaten Onur'da alır pek girmezsek...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 27 Temmuz 2007, 18:05:06 » |
|
lordapo
|
O zaman siteyi kim yönetcek beyler valla patron giderse af ederseniz ne b*k yicez 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 27 Temmuz 2007, 18:07:05 » |
|
Mustafa
|
Gitmeden önce aktif 2-3 kişiye paneli açar..ama sitede ne kadar smf bilen var onu da iblmiyorum..bu kategori eklenmek zorunda aklırızsa mecburen yetki verecek...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 27 Temmuz 2007, 18:07:39 » |
|
Cpzai3
|
forumda herkes össye giriyor yahu...ben de giricem de önemli olan psikolojik hazırlık bence...meditasyona başladım kazanacağımı umuyorum...
|
|
|
|
|
|
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."
"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
|
|
|
« Yanıtla #12 : 27 Temmuz 2007, 18:10:14 » |
--
Ziyaretçi
|
Kendisi gereken açıklamayı yapar ama; Onur'un sadece günlük online olma süresi düşer bunun haricinde uzun soluklu herhangi bir şekilde girmemesi söz konusu olmaz..Günde belli aralıklara girse dahi o zaten işini görmüş olur..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 27 Temmuz 2007, 18:15:46 Gönderen: Kemal Erdem »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 27 Temmuz 2007, 18:11:39 » |
|
Mustafa
|
Kendisi gereken açıklamayı yapar ama; Onur'un sadece günlük online olma süresi düşer bunun haricinde uzun soluklu herhangi bir girmemesi söz konusu olmaz..Günde belli aralıklara girse dahi o zaten işini görmüş olur..
Zaten okul zamanı her daim online değil di yani..Katılıyorum Kemal abiye...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : 27 Temmuz 2007, 18:43:12 » |
|
AoGVinsanity
|
Yok abi ben NbaTr'den ayrı kalmam  Çok zor ya böyle birşey.. Benim laptop yokken de zaten cafeden giriyordum. Az mı para ödedik cafelere. Site kapalıyken hasta halimle gidip, saat 1'de döndüğümü bilirim.. O yüzden sorun olmaz. Günlük bakarım.. Hiç olmadı 10-15 dakka kesin bakarım yani..
|
|
|
|
|
|
 Ağladımm sabahlara dek, gözlerim kan nehri sersefil... Yalvardımm sen duyana dek, kimse duymadı ruh bedende tek kefil... Yas günü gözlerim, kalk desen derman mı var... El esir sözlerim, sus desen çarem mi var...
|
|
|
« Yanıtla #15 : 31 Temmuz 2007, 19:03:35 » |
|
AoGVinsanity
|
emekliye ayrılmamız tamamen gittiğimiz anlamına da gelmez tabi. (onu hatırlatayım  ) Zaten öyle abi. İstediğin zaman girersiniz, saygıyla da karşılarız. Bekleriz her zaman 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #16 : 21 Ağustos 2007, 22:17:50 » |
|
AoGVinsanity
|
Highflyer_Wade™ emekliye ayrılmak istermiştir. Biz de kendisine "Eyvallah" dedik.. Teşekkürler..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #17 : 28 Ağustos 2007, 22:43:43 » |
|
AlonZoMourning
|
Sitemizde emek vermiş ama bundan sonra uğraşamayacak olan veya farklı sebeplerden dolayı artık ilgilenemeyecek olanlara "Emekli Yönetici" rütbesi verilecektir. Nickleri kahverengi olacaktır..
Artık görevini yapmaya fırsatı olmayan ama zamanında emek vermiş kişilere böyle bir uygulamayı uygun bulduk.. Romulus
NaturalBornKiller AlonZoMourning Sh0t_Down air_jersey15 TracY_Mc #1 Onur Yiğit Oğulcan Major Baran
Kendilerine verdiği emekler için çok teşekkür ediyoruz..
Vay anasını be.Onur bize bunu da yaptı?Çok kırıldım.Çok bozuldum.Yıllarca emek verdik ve emekliye ayrılmak zorunda bırakıldık peh.Kaç site sahibinden mail gelmişti gel admin yapalım diye de gitmemiştim.Şimdi rakip site açıcam.Yönetimin bütün sırlarını anlatıcam herkese. Vallahi iyi yapmışın Onurcum.Yalnız bizim tayfadan herkesi atmışsın arkadaş.Ben şimdi kiminle geyik yapıcam?Yeni arkadaşlara başarılar dilemekle beraber kendime saygı istiyorum birnevi respect olayı.İşin şakası bunlar tabi bence güzel olmuş.Çalışmayan niye fors sahibi olsun site değil mi ama! Şimdi biz emekli isek her ay maaşımızı nereden çekicez?Ziraat'tan çekersek 3 YTL hazineye kayıp verirmiyiz?Yada emekli kahvehanemiz nerede?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : 29 Ağustos 2007, 00:41:39 » |
|
Eren
|
Alican ben varım olum  Geyikse alası,dertse cabası  sen iste adamım,Yanlız biraz iğne dolu şakalar olmuş bunu bigün değerlendirelim ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #19 : 30 Ağustos 2007, 14:52:39 » |
|
Eren
|
Emekli olan modlara ''Emekli Yönetici'' sıfatı biraz anlamsız olmuyor mu ?
Emekli Mod falan yazsın bari ...
Aynısı bende düşündüm... Yapılanlar ve rütbeler ortada,buna bir el atılmasını arz ediyorum en yakın zamanda Kemal Abi ile de konuşalım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|