Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
09 Ocak 2009, 06:50:02
203.853 Mesaj 7.565 Konu Gönderen: 26.573 Üye
Son üye: hb1305gb
NBA Tr Forum  |  NBA Genel Tartışmalar  |  Doğu Konferansı  |  Detroit Pistons  |  Konu: Güncel Haberler « önceki sonraki »
Sayfa: 1 ... 17 18 [19]
Gönderen Konu: Güncel Haberler  (Okunma Sayısı 10753 defa)
Ty
Rookie
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #360 : 08 Haziran 2008, 19:20:01 »

Carmelo'nun Detroit'e gelecegi konusuluyor coktandir, bilmiyorum haberi yapildi mi burada veya yapildiysa nerede oldugunu, buraya yazmayi uygun gordum.

Acikcasi asla boyle bir seyin olacagini dusunmuyorum, Melo Denver'in su durumda olmasinin yegane sebeplerinden biridir, sisteme ait olacak olgunlukta degildir. Daha da onemlisi, Melo olasi bir Sheed takasi ile alinirsa(bu arada Denver'in da yanasacagina inanmiyorum.) camiadan cikacak sesler kotu olacaktir Dumars icin. Her zamanki talihsiz Draft hatasi vurulacaktir yuzune. O zamanlarda soyledigi pozisyon isi ile simdiki durumun hicbir farki yok, hala Billups-Rip-Prince uclusu var ve Melo'yu almasi tukurdugunu yalamasi olur bu bakimdan da bana kalirsa. Gelse bile 4 numara da mi oynayacak bu herif? Pota alti oyuncusu olmadan basari gelmeyecegini biliyoruz, son 10 senedir Shaq'siz Duncan'siz final yoktu, ilk defa bu yil bu kural bozuldu ama bu yilin finalinde de Gasol ve Garnett var. Bu verilerin az cok bir fikir uyandirmasi gerekiyor diye dusunuyorum ve bu takasin katiyen yapilmamasi gerektigini belirtiyorum.

Ynt: Güncel Haberler

--
Ziyaretçi
« Yanıtla #361 : 08 Haziran 2008, 19:20:59 »

Linkleri Görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
MeaCulpa
The Lawyer
Yönetici
All-Star

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #362 : 11 Eylül 2008, 01:02:55 »

Detroit'in 15. Oyucusu

Detroit kadrosun da su an icin 14 oyucu bulunmakta.emekliye ayrılan Lindsey Hunter'in hala dönüp dönmemek üzere kararını tam olarak veremediği bu sebeb yüzünden 15.oyuncu icin boşluk oluştu.

Dumars ve Micheal Curry bu bosluk icin yaz liginde atletikliği,azmiyle ve calıskanlığı ile öne cıkan yetenekli bir oyuncu ile antlasma yapmaya calısıyorlar

------------
NBAtr/MeaCulpa

CSKA FANS!!!
2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS
6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR
CSKA!!!!
Sayfa: 1 ... 17 18 [19]
NBA Tr Forum  |  NBA Genel Tartışmalar  |  Doğu Konferansı  |  Detroit Pistons  |  Konu: Güncel Haberler « önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer:  

Hosting Hizmetleri

Arşiv - Koca Kafalar - Yeni Adsl Tarifeleri - MSN Resim Çalma - Winamp Ses Yükseltme Eklentisi - İsmail Y.K - Kanka şarkı sözleri Limewire - eMule - Bearshare - İzolasyon - ISO Standartları NBA NBA Haberleri | NBA Haber| Basketbol Haberleri | NBA Forumu | Cenk Akyol | Ersan İlyasova | NBA | Basketbol | Damir Mrsic | İbrahim Kutluay | Mehmet Okur | Hidayet Türkoğlu | NBA | Basketbol | D| D2| D3| D4| D5| D6| D7| D8| D9| D10|