|
DwyaneWadeCns
|
 |
« Yanıtla #480 : 27 Mart 2008, 13:50:49 » |
|
Rockets, Efes'li Woods'la Anlaştı
22 maçlık galibiyet serisinin ardından 2 maçlık mağlubiyet serisine geçiş yapan Houston Rockets, bu sezon Efes Pilsen formasıda giyen free-agent pivot Loren Woods'la kontrat yapıyor.
Yapılan açıklamaya göre Loren Woods ile 10 günlük kontrat yapılacağı ve oyuncunun beğenilmesi halinde sezon sonuna kadar takımda tutulacağı belirtildi.
-------------------------------------------------- NbaTr/KE
Kalas gibi adam ne işlerine yarıyacaksa.. İncecik yavaş aptal bi oyuncu bende
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
--
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #481 : 29 Mart 2008, 17:28:37 » |
|
T-Mac İdmana Çıkmadı
Houston Rockets'ın All Star guardı Tracy McGrad sol omzundaki ağrılar nedeniyle takımla birlikte idmana çıkmadı.
Coach Rick Adelman yaptığı açıklamada ''T-Mac bugün idmana çıkacak durumda değildi. Biz ne olduğunu göreceğiz.'' dedi.
T-Mac'in, Spurs'e karşı forma giyip giymeyeceği ise henüz belirsiz.
----------------------------------------------------- NbaTr/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
--
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #482 : 02 Nisan 2008, 01:29:53 » |
|
Woods'a 2. Kez 10 Günlük Kontrat
Efes Pilsen'le yolları ayrıldıktan sonra sürpriz bir şekilde Houston Rockets'la kontrat yapan Loren Woods, 10 günlük kontrat daha yapacak.
Rockets Genel Menajeri Daryl Morey yaptığı açıklama ile ''Woods'u 10 gün daha deneyeceğiz ve kontrat yapacağız.'' dedi.
Woods hakkında şuan için gözlemlerin olumlu olduğu ifade edildi. --------------------------------------------- NbaTr/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lordapo
|
 |
« Yanıtla #483 : 02 Nisan 2008, 02:57:01 » |
|
Maçın sonunda görünce şoke oldum yane efes de bir b*k yapmadı denyo hatta bazılarının gazına gelip kaçtı gitti galiba yeni bir anthony mason vakası daha yaşadı nba 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
--
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #484 : 04 Mayıs 2008, 18:46:01 » |
|
Landry: Rockets'ta Kalmak İstiyorum
Houston Rockets'ın çaylak oyuncusu Carl Landry, yaptığı açıklama ile sınırlı free-agent olmasına rağmen Rockets'tan ayrılmayı düşünmediğini ve takımda kalmak istediği söyledi.
Carl Landry, açıklamasında ''Bu benim nerde olmak istediğimle alakalı bir durum. Ben Rockets'ı seviyorum ve burda kalmak istiyorum. Ama sadece bana bağlı değil. Rockets'ında beni istemesi gerekiyor.'' dedi.
Carl Landry, gelecek sezon için ise daha çok çalışıp takıma daha çok katkı vermek istediğini belirtti.
----------------------------------------------------- NbaTr/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dağlar
|
 |
« Yanıtla #485 : 04 Mayıs 2008, 18:49:38 » |
|
Landry bu sene kendisinden beklenmedik katkılar yaptı. Bunu belki Rick Adelman bile beklemiyordu. Çaylak sezonunda çok istekliydi, çok arzuluydu. Jazz karısında elenerek ilk sezonunu kapattı. Hatta son maçta dişi kırılmıştı. Rockets onu bırakmak istemeyecektir.
|
|
|
|
|
|
 Linkleri Görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınNBA'de Aralık Ayının En İyi Fotoğrafı Oylaması
|
|
|
--
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #486 : 11 Mayıs 2008, 03:24:21 » |
|
Alston&Battier'e Operasyon
Bu sezon sakatlıklardan en çok canı yanan takımların başında gelen ve belkide birincisi olan Houston Rockets'ın iki oyuncusu Rafer Alston ve Shane Battier operasyon geçirdi.
Alston ayak bileğinden yaşadığı sakatlık ve Battier sol ayak bileğindeki sakatlık nedeniyle cerrahi operasyona maruz kaldı.
Yapılan açıklamaya göre her iki oyuncuda takımın kamp döneminde hazır olacak.
-------------------------------------------- NbaTr/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
the_apo_1
|
 |
« Yanıtla #487 : 11 Mayıs 2008, 12:43:01 » |
|
Alıştık artık operasyonlara...Çok sıradan gelmeye başladı hatta 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dağlar
|
 |
« Yanıtla #488 : 11 Mayıs 2008, 21:38:46 » |
|
Alston ve Battier Rockets'ın sisteminde önemli yer taşıyor. Operasyonu erken görmüşler. Gerçi Po'nun da dediği gibi alıştık bunlara.
|
|
|
|
|
|
 Linkleri Görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınNBA'de Aralık Ayının En İyi Fotoğrafı Oylaması
|
|
|
|
lordapo
|
 |
« Yanıtla #489 : 11 Mayıs 2008, 21:57:41 » |
|
Valla yapmaları lazımdı seneye yao da hazır olucak ama loser takım olmaktan kurtulmaları lazım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anto James
Brotherhood
Rookie

T-mac LeBron Fan
|
 |
« Yanıtla #490 : 24 Haziran 2008, 12:24:11 » |
|
22lik seri de boşa gitti,yine Utah'a elendik,Yao sakat olmasaydı eminim ki,seri 7. maça giderdi.
|
|
|
|
|
|
Hepimiz Jordan'ın yetenekleriyle doğabilirdik;ama çalışmadan asla gerçek Jordan olamazdık... By Anto James 
|
|
|
|
Murat
|
 |
« Yanıtla #491 : 26 Haziran 2008, 17:25:21 » |
|
Yao Ming: "Yüzde 80 iyileştim"
Ülkesi Çin ile 2008 Pekin Olimpiyatları'nda madalya kazanmayı hedefleyen Houston Rockets pivotu Yao Ming tedavisinin ardından ülkesine döndü. 2.28 metre boyundaki oyuncu sol ayak bileğinde meydana gelen stres kırığının dört aylık tedavi sonucunda % 80 düzeyinde iyileştiğini ve kalan % 20'sinin düzelmesi için yaklaşık 1 yıllık tedavi sürecini doldurması gerektiğini ifade etti.
Doktorunun kendisine Temmuz ortası gibi potalara dönebileceğini söylediğini belirten Yao, Pekin Olimpiyatları'nı kimsenin kaçırmak istemeyeceğini kendisinin de milli forma altında mücadele edeceğini ifade etti.
27 yaşındaki oyuncu, 17-20 Temmuz arasında Çin'de düzenlenecek Stankovic Cup'ta forma giyip giymeme konusunda ise hala birebir oyunlarda zorlandığını bu yüzden % 50 oynama ihtimalinin olduğunu belirtti.
Olimpiyatlar'da Çin'in şansını değerlendiren Yao Ming, ABD ve İspanya gibi iki güçlü takımla aynı grupta yer aldıklarını ve muhtemelen bu iki takımı yenemeyeceklerini söyledi ancak Angola ve diğer Avrupa takımını devirerek son sekize kalmayı hedeflediklerini ifade etti.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dağlar
|
 |
« Yanıtla #492 : 29 Haziran 2008, 22:00:16 » |
|
Bu kadroyla Çin madalyayı rüyasında bile göremez. Her sezon sonu sakatlığını eksik etmeyen Yao'ya güven olmaz, bakarsınız turnuvanın ilk maçı yine sakatlanır... İşte, çok uzun olmanın bir dezavantajı da budur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lordapo
|
 |
« Yanıtla #493 : 29 Haziran 2008, 22:09:09 » |
|
Garbajosa gibi olucaksa hiç oynamasın daha iyi.Neyse maksat çin halkını madara etmim neyse sakatlanırsa görürüm.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MeaCulpa
|
 |
« Yanıtla #494 : 29 Haziran 2008, 22:36:25 » |
|
Garbajosa gibi olucaksa hiç oynamasın daha iyi.Neyse maksat çin halkını madara etmim neyse sakatlanırsa görürüm.
Katiliyorum abi.Tamam vatan millet sakarya bir yere kadar ama cok ciddi bir sakatliktan sonra bir daha sakatlanirsa kariyeri yavas yavas yok olmaya baslayacak.Hem bir insan illa ki milli forma ile ülkesini temsil tmez.Yao ülkesini en iyi sekilde NBA'de temsil edip halkini pekala gururlandirabilir.
|
|
|
|
|
|
 CSKA FANS!!! 2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS 6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR CSKA!!!!
|
|
|
t-machr
NBA Draft'ında
|
 |
« Yanıtla #495 : 03 Temmuz 2008, 11:53:38 » |
|
ya bu takım hep sakatlarla uğraşmak zorunda mı zaten böle şeyler tam yükselişe geçen ve iyi takımların başına geçer hıı bu arada rockets in doktorları da ii para kazanıyolardır:)))))))))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pundit
NBA Draft'ında
|
 |
« Yanıtla #496 : 13 Ekim 2008, 19:55:05 » |
|
bu sne daha sakatlık olmadan doya doya izleriz inş. t-mac yao liderliğindeki houstonu yoksa üzücü bir bişimde bitecek bu iki süperstarın houston macerası hem iyi arkadaş hem iyi bir içdış orinizatörü bu ikli takıma yapılan eklerle bu sne daha iyi olcak tır eminm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|