+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » Arşiv » Play-Off 2007Konu:
 Play-Off Haberleri

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Play-Off Haberleri  (Okunma Sayısı 773 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 09 Mayıs 2007, 14:44:15 »
BiG NuGGeT
Superstar

carme"LO"ve

Üyelik Bilgileri
Play-Off Haberleri

Play-Off'daki takımların,oyuncların durumu,sakatlık durumları vb. haberleri burada,tek bir başlık altında toplayalım.
  Kick Out Karl
« Yanıtla #1 : 09 Mayıs 2007, 14:53:08 »
Cagatay Berilgen
4Eva Laker
Starter

Carpe Diem

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Play-Off Haberleri

Utah Jazz'ın veteran guardı Derek Fisher bu sabah yapılan Golden State maçında sahada yer alamadı.USA Today'e konuşan Fisher,bu konuyu açıklığa kavuşturdu.Çeşitli ailevi problemleri olduğunu söyleyen Fisher,çoçuğuyla alakalı birtakım sorunları olduğunu ve bunu çözünce takımdaki yerini alacağını belirtti."Takımıma teşekkür ediyorum,ailevi problemlerimden dolayı izin istedim ve hiç düşünmeden kabul ettiler.Gerçekten buna çok ihtiyacım vardı,problemi halledince takımıma geri döneceğim ve işimi yapmaya devam edeceğim." diyen Fisher,bu sezon Playoff'larda 9.4 sayı-3.3 asist ortalamalarıyla oynuyor.Fisher'ın bu sabahki maçta oynaması bekleniyor.

« Yanıtla #2 : 09 Mayıs 2007, 17:57:19 »
BiG NuGGeT
Superstar

carme"LO"ve

Üyelik Bilgileri

Okuyunca koptum haberi Smiley

Tony Parker'ın nişanlısı Eva Longoria,"Parker'ın form grafiğini olumsuz etkilememesi için"evliliğe kadar ilişkiye girilmemesi konusunda kural koyduğu ifade edildi.Ayrıca Eva,evliliklerini söylendiği gibi,7 Temmuz'da ve Paris'de evlenecekleri haberini yalanladı..
  Kick Out Karl
« Yanıtla #3 : 09 Mayıs 2007, 18:32:28 »
Torres#9
" El Nino "
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

evliliğe kadar ilişkiye girilmemesi konusunda kural koyduğu
Hehe,adam maça mı konsantre olacak Eva'ya mı.. Nese artık yine kötü oynarsa Eva ayrılır herhalde ondan Cheesy
« Yanıtla #4 : 11 Mayıs 2007, 15:56:39 »
BiG NuGGeT
Superstar

carme"LO"ve

Üyelik Bilgileri

Phoenix Suns oyuncusu Amare Stoudamire,yaptığı açıklamada,Spurs oyuncuları Bowen ve Ginobili'yi eleştirdi.Bowen'ın ne kadar çirkef bir oyuncu olduğunu herkesin bildiğini dile getiren Amare,Manu'nun da bu sene ona uyduğunu belirtti.Yıldız oyuncu,bu tip hareketlerin sakatlıklara yol açabileceğini belirterek,NBA yönetiminin önlem almasını istedi..
  Kick Out Karl
« Yanıtla #5 : 11 Mayıs 2007, 15:58:20 »
Eren
MVP

We will be back

Üyelik Bilgileri

Phoenix Suns oyuncusu Amare Stoudamire,yaptığı açıklamada,Spurs oyuncuları Bowen ve Ginobili'yi eleştirdi.Bowen'ın ne kadar çirkef bir oyuncu olduğunu herkesin bildiğini dile getiren Amare,Manu'nun da bu sene ona uyduğunu belirtti.Yıldız oyuncu,bu tip hareketlerin sakatlıklara yol açabileceğini belirterek,NBA yönetiminin önlem almasını istedi..
Amare ne alaka şimdi anlayamadım,hakemlerin görmediğini NBA yönetimine mi şikayet ediyo Bowen in NBA de bulunma sebebi zaten çirkeflik diyebilirz çok saçma bi açıklama olmuş,Genç ...
I'll be a Laker for life
« Yanıtla #6 : 11 Mayıs 2007, 15:58:57 »
ginobili20
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

Maçlar öncesi iyi bir açıklama yapmış.Birde ben korkuyorum lütfen ceza verin demediği kalmış. grin

Amare kendi oynuna bakmalı bence ve yatmadan önce dua etmeli Nash'e birşey olmaması için. smiley
« Son Düzenleme: 11 Mayıs 2007, 16:02:52 Gönderen: ginobili20 » Logged
« Yanıtla #7 : 11 Mayıs 2007, 19:11:10 »
merber
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

ama haklı amare! abi bowen çok çirkef bir oyuncu ya adam gibi oynamıyor hiç ama ginobili yi bilemicem
« Yanıtla #8 : 12 Mayıs 2007, 01:15:41 »
Cagatay Berilgen
4Eva Laker
Starter

Carpe Diem

Üyelik Bilgileri WWW

Alıntı
"Injured guard Dee Brown traveled with the Jazz for Game 3 of their playoff series against the Golden State Warriors at Oracle Arena tonight, but whether he will play remains a mystery."
Utah Jazz'in çaylak guardı Dee Brown,Golden State serisinin 2.maçında Memo'ya çarparak boynunu incitmişti.Pozisyon sonrası yerde kalan ve çok acı çeken Dee Brown maça devam edememiş ve hastaneye kaldırılmıştı.Ancak Brown yılmadı ve takımını yalnız bırakmadı.Golden State serisinin 3.maçı için takımla beraber seyahat eden Dee Brown'ın oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak..

Dee Brown'ın sakatlandığı pozisyon :
   Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #9 : 19 Mayıs 2007, 18:32:53 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

Bu açıklamayla Amare denen erfiden soğudum gerçekten.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
Sayfa: [1]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » Arşiv » Play-Off 2007Konu:
 Play-Off Haberleri

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv