|
Highflyer_Wade™
|
 |
« : 03 Haziran 2007, 08:47:35 » |
|
Takım:Utah Yıl:2010 Şampiyonluk:0 Slary:- 600 k larda olması lazım .tabi m. redd 17 milyon dolar salry yiyo. C--Sullivan(2008 Draft) Baby Shaq Pf--Bargnani Sf--i dont remember.(2009 Draft) 71 ovrl. Sg--M.redd Pg--Deron Williams Bench: Korver. Diğerlerini hatırlamıyorum . Download: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınSıra sizde.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Highflyer_Wade™
|
 |
« Yanıtla #1 : 03 Haziran 2007, 14:43:02 » |
|
Ya tanmadğın oyuncular geliyorya yüzü çıkmıyor vs adı okunmuyor o çok gıcık oluoyramadraft 07 yamasını buldum. yaptım oden lar fln.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nba-star
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #2 : 11 Haziran 2007, 12:03:00 » |
|
ben ilk başta kendimi yarattım tabii yetenekleri 99sonra ilk draft eden takım toronto olduğu onu şeçtim ve ilk sıradan torontoya draft edildim.şimdi kadromda yao bosh ben maurice peterson ve fred jones var
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
The_Dunker
|
 |
« Yanıtla #3 : 17 Temmuz 2007, 12:30:12 » |
|
Ben Spurs ile başladım..Daha 2 sezon oldu..1 Şampiyonlugum var..
Iverson Barry B.Bowen Duncan Oberto
B.Bowen bu sezon bırakacak..Onun yerine iyibir SF almam gerekiyor..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dağlar
|
 |
« Yanıtla #4 : 17 Temmuz 2007, 12:47:38 » |
|
OKS nedeniyle ben ancak haziranda başlayabildim şuan sezonun ortasındayım Denver Nuggets ile oynuyorum  hiç vaz geçmem.(en kötü ihtimalle nets ile oynarım) İlk beş ve yedekler: allen ıverson andre miller jr smıth linas kleiza carmelo anthony hidayet turkoğlu kenyon martın reggie evans marcus camby nene Bir kaç takas yaptım offseason'da ortalığı yıkacam şimdi şampiyonluğa gidiyorum kadro çok uyumlu şuan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
magic mania
|
 |
« Yanıtla #5 : 17 Temmuz 2007, 12:58:12 » |
|
2. sezondayım ;
-A.William (İlk sene draftın 6. sırasındaydı,takasla kadroma kattım,atletik ve üçlüğü,savunması çok iyi ancak guarda göre yavaş.) -JJ Reddick (Yönlendirmeyi bilirseniz her maç en 4 üçlük atar,zatenrun&gun oynadığım için altta söyleyeceğim isimle bombalıyolar.) -Peja Stajakovic (İstikrar tek eksiği.) -Marcus Haislip (ilk sene Mip oldu,şimdi bir canavar.) -Eddy Curry (Daha yeni aldım,pek içerden oynamadığım için onu genelde ribaundlarda kullanıyorum.)
Bench;Atkins,Hido,Cook,Stevenson ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BuckéYé
|
 |
« Yanıtla #6 : 17 Temmuz 2007, 17:33:32 » |
|
bende 4.sezonu yapıyorum. mo-will redd des'i aldım hornetsten bobby simmons u gönderdim charlie villanueva andrew bogut.. yani takımı korudum bir tek des'i adlım... bu arada kaydettim.redd ve mo-will'e karşılık nets'den carter ve marcus williams'ı tutuolardı hala ..bu takası gerçekleştirdim..sonra kararsız kaldım ve kaydettiğim yerden açtım..  ayrıca birşey eklemek istiyorum..2şer dakikalık 4 periodta NYK ile bir maçım 69-59 bitti yendim.onra onlarla bir maç daha yaptım 65-63 bitti onuda kazandım.NYK ile maçlarım çoğu zamn bol skorlu geçiyo..özellikle redd-starbury acayip kapışıorlar...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 17 Temmuz 2007, 17:36:40 Gönderen: michaelredd »
|
|
|
|
|
vadi330
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #7 : 21 Temmuz 2007, 23:09:35 » |
|
ben charlotte bobcats im ilk senem bitti şampiyon oldum kadro=Mehmet OKUR(içte çok iyi oynuyo bazen 3luk falan iyi adam)BREZECİ VE FELTONU VERİO P ALDIM Emake OKAFOR(rebaund ve smaç kısaca süper) josh SMİTH(REBAUND VE HARİKA MUTHIS SMAÇLAR HERKESİN USTUNDEN NADİRDE OLSA 3 LUK VE BLOK)GERALD WALLACE Yİ VERDİM Adam MORRİSON(söylicek soz yok sayı kralı ve mvp) brevin kniht(muthıs top calıo 5 dk dan oynuodum 6.7 topcalma bikere 14 tane caldı) marcus haislip(oda ii adam 14 sayı ile bitirdim ortalama)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cpzai3
|
 |
« Yanıtla #8 : 21 Temmuz 2007, 23:30:08 » |
|
kimsenin oyununa karışmak gibi bir niyetim yok ama dynasty modu maçlaı oynayarak değil simüle ederek deneyin..gerçekten zevkli oluyo...oyuncular gerçeğe yakın istatistikler yakalıyo...daha akıllı takaslar yapmak gerekiyo...
|
|
|
|
|
|
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."
"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
|
|
|
|
The_Dunker
|
 |
« Yanıtla #9 : 22 Temmuz 2007, 00:03:41 » |
|
kimsenin oyununa karışmak gibi bir niyetim yok ama dynasty modu maçlaı oynayarak değil simüle ederek deneyin..gerçekten zevkli oluyo...oyuncular gerçeğe yakın istatistikler yakalıyo...daha akıllı takaslar yapmak gerekiyo...
Bir Bakıma Haklısın kardes..Ben bi c.tesi sabahı canım sıkıldı Aldım Charlotte öğlene kadar sezonu yarıladım ve sadece Phoenix'e kaybettim..Sonra kaydetmeden çıktım  Simule etsem sezon sonuncusu olcaktım..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2pac_thuglife
|
 |
« Yanıtla #10 : 30 Eylül 2007, 10:39:55 » |
|
ben senzona yenı basladım takımım pho ilk 5 amare j.jones tmac billups nash mvp sıralamasında 3 oyuncum ılk beş te arklara bır sorum olcak bır sonrakı sezona gecerken oyuncularda ve takımın overallerınde bı degısıklık olyomu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nihat Emre
|
 |
« Yanıtla #11 : 30 Eylül 2007, 11:00:13 » |
|
ben senzona yenı basladım takımım pho ilk 5 amare j.jones tmac billups nash mvp sıralamasında 3 oyuncum ılk beş te arklara bır sorum olcak bır sonrakı sezona gecerken oyuncularda ve takımın overallerınde bı degısıklık olyomu?
Evet oluyor ama çok iyi oynayınca artma felan gibi değil galiba mesela ben Memo ile 25-11 yapmıştım ertesi sezon 75 ten 70 e düştü ama hiç oynamyan bi çaylağın gücüde artabiliyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hot_sizzle3
|
 |
« Yanıtla #12 : 30 Eylül 2007, 11:07:52 » |
|
benim 3. sezon cavs ı 1 kere şampiyon yaptım ama gerçektende oyunu siz oynamayın bir koç gibi simulate yapın çok zevkli oluyor ben ilk olarak larry i takas ettim kadrom çok iyi oldu bench biraz aynı kaldı ama ilk 5 süper oldu
pg-andre miller sg-caron butler sf-lebron pf-boozer c-ilgauskas
|
|
|
|
|
|
  Her şeyi doğru yapmaya çalıştı,fakat her nedense hepsi yanlış gitti.
|
|
|
|
Dağlar
|
 |
« Yanıtla #13 : 30 Eylül 2007, 15:27:37 » |
|
OKS nedeniyle ben ancak haziranda başlayabildim şuan sezonun ortasındayım Denver Nuggets ile oynuyorum  hiç vaz geçmem.(en kötü ihtimalle nets ile oynarım) İlk beş ve yedekler: allen ıverson andre miller jr smıth linas kleiza carmelo anthony hidayet turkoğlu kenyon martın reggie evans marcus camby nene Bir kaç takas yaptım offseason'da ortalığı yıkacam şimdi şampiyonluğa gidiyorum kadro çok uyumlu şuan Evet hala devam ediyorum 2008 playofflarındayım ilk turda Utah ile eşleştim.Normal sezonu 78-4lük bir dereceyle kapattım  (superstar'da) Neyse şimdi devam ediyorum kadro müthiş, takım müthiş ama çok sakatlık oluyor tek sorun o birde 4 numaraya bir yedek lazım bana...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EmRe41
NBA Oyuncusu
DİRK NOWİTZKİ & DALLAS MAVERİCKS & FENERBAHCE
|
 |
« Yanıtla #14 : 06 Kasım 2007, 16:42:07 » |
|
dallasla yaptım nba live 2008 de 1016 yılında bıraktım nowitzki 6 kere mvp oldu 8 kere ilk beşte stekhavs teri diop dampier hepsi emekli oldu altyapıdan türk asıllı bi adam geldi (johny kara)  :D  :D 5te şampiyonluk
|
|
|
|
|
|
 [/URL][/ımg]
|
|
|
|
kango
|
 |
« Yanıtla #15 : 07 Şubat 2008, 16:47:02 » |
|
ben 2008 de superstarsda 82 0 yaptım takım new jersey nets maglorie gasol jeferson carter smush szcerbiak dee brown e. ilyasova cook boozerpietrus recreba die bi takım 1 sezon 1 sampiyonluk
|
|
|
|
|
|
vince carter dan daha iyisi kim smaçlarda söyleyin? yoksa gine mi birinin üstünden smaç yaptı?
|
|
|
Can Durmuşoğlu 13
NBA Oyuncusu
İki takım tutuyorum napıcaz?LALakers,BostonCeltics
|
 |
« Yanıtla #16 : 08 Şubat 2008, 13:07:03 » |
|
Arkadaşlar oynamak istiyorum ancak link bozuk heralde.Düzeltebilir misiniz ? merak ettim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
berkay19
|
 |
« Yanıtla #17 : 11 Şubat 2008, 21:07:17 » |
|
nba live 2007'de oynuyorum takım toronto raptors(draftta 1.sıradalar)2.senedeyim şu an sezonun ortalarındayım şampiyonluk 0 takım:nesteroviç chris bosh ben readek(drafttan geldi) deron williams
|
|
|
|
|
|
|
|
|
taytopcuoglu
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #18 : 19 Şubat 2008, 21:06:25 » |
|
NBa Live 2007'de oynuyorum Salary Cap'i en yüksek olan takımı yani Charlotteyi seçtim. İlk sezon takasla Miller'ı aldım pivota.. İkinci Sezon Felton+Ely= Bİllupsı aldım. Sonra 3 oyuncu karşılığında Denverdan Carmelo Anthonyi aldım. En son olarak Amare Stoudemireyi Okafor+1 oyuncu daha verip aldım. 2 tane guard verip Chris Bosh'u aldım.. Bargnani diye bir oyuncu draft ettim 2008'de herif süper ama oynatmıyorum  YIL 2010 İLK BEŞ: Amare Stoudemire Chris BOsh Carmelo Anthony Morrison Billups BAŞARILAR: ilk iki sene pek fazla bir şey yapamadım ikinci sezonda play-off larda finalde kaybettik ondan sonraki sezon Stoudemire ve BOsh'un gelmesi ile Play-offları kazandık ligdede 1. den 10 maç daha fazla kazanmamıza rağmen 2. olduk. Ondan sonraki sezonda ise hem ligi hem de play-offları kazandım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
--carmelo--
NBA Draft'ında
|
 |
« Yanıtla #19 : 23 Mart 2008, 14:19:17 » |
|
Oyun:NBA Live 2008 Takım:Denver Nuggets Yıl:2013 Sampiyonluk:5
Kadro:
C-Marcus Camby PF-Kenyon Martin SF-Carmelo Anthony SG-Allen Iverson PG-Steve Nash
Bench:
Biedrins J.R Smith Nene Najera Diawara Atkins
|
|
|
|
|
|
|
|
|
T_A_G
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #20 : 05 Nisan 2008, 20:44:05 » |
|
henry 97 o. oliveira 89 o. Delgado 85 o. Francesso 96 o. Yao 99 o. 10.000 $ yıl 2017 şampiyonluk:8 Takım:detroit pistons
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Crunch
|
 |
« Yanıtla #21 : 15 Nisan 2008, 18:11:06 » |
|
Chicago Bulls ile 5. sezonum
C--Rashid Abdur Razzad (drafttan seçtim 81 ovrl.) PF-Al Harrington(85) SF--Josh Smith (87) SG-Ben Gordon(86) PG-Kirk Hinrich(89)
|
|
|
|
|
|
Chicago Bulls Forever
|
|
|
batista_-_06
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #22 : 17 Mayıs 2008, 11:35:06 » |
|
takımım trailblazer oyuncularım c-maglaiore 75,nesteroviç 65,prazeble 64 pf-bargnani 76,c.boozer 73,haislep 64 sf-ward(drafttan süperstarıda war) 64,menendes 70(buda drafttan 2009),outlaw sg-b.roy 73,m.webster 73 pg-t.parker 82,m.willams 73,dickau 66,k.lowry 65
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DaviD#Villa
|
 |
« Yanıtla #23 : 17 Mayıs 2008, 12:48:28 » |
|
nba live 2007 ile clippers'ı aldım şimdi 5 sezon bitirdim yıl 2012 yaza 6. sezona başlarım umarım 2. sezonumda kaman ve mobley'e verip j.johnson'ı aldım kadro
ilk 5 yedekler s.livingstone 81 dajuan rickson 70(2010 draft'ı) j.johnson 86 antawn leon 71(2008 draft'ı) c.maggette 85 samario robert 68 (2009 draft'ı) q.ross 66 e.brand 90 paul davis 70 leon powe 67 l.fisher 81(07 draft'ı) d. diop 65 birde kadroya giremeyen joe wright die bi guardım var çaylak 64 overall de
ben oyunu simulate yapıyorum son çeyreğe kadar son çeyrek eğer yeniyosam veya başa baş ise girmiyorum ama 10 'nun üzerinde fark yemişsem kurtarmayı deniyorum 20 nin üstü farkla yeniliyosam o maçı bırakıyorum playofflarda ise iş değişiyo tüm son çeyrekleri oynuyorum
pivotum l.fisher 12. sıradan aldım overall 69 dan 81'e çıktı d. howardla son iki sezondur riband ve blok krallığında kapışıyo 13 rib 2.1 blok ortalaması var pivotumun süper bi herif 12 sayı ort da var 7.1 boyu yedek guardlarım ikiside şutör ve delici livingstone oyun kuruculuk savunma ve highflayer'lık eklentileri var sf samario robert ile slam dunk şampiyonu oldum ilk 2 yıl zar zor playoff yaptım ilk tur da elendim 3. sezon bu kadroyu nerdeyse tamamladım nba finali oynadım lebronlu ve wade li miamiye yenildim finalde 4. sezon şampiyon oldum yine miamiyi yendim oynadığım son sezonda kobe'li garnett li lakers'a batı finalinde 7. maçta yenildim şampişon olduğum sezon e. brand 30 sayı 10 rib yakın ortalamalarla playoffların mvp si oldu son 2 yıldır her allstar'a 3 oyuncu gönderiyorum(e.brand 20-10 la oynuyo- jj 22-5-5 yapıyo-maggette 20 sayı 7 rib 3 asist le oynuyo) livingstone 8.1 ile asist kralı 7.9 sayı atıyo 5.5 rib alıyo1.85 top çalıyo
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 17 Mayıs 2008, 12:53:41 Gönderen: imbadigo »
|
|
|
|
|
|
SaCtoKinGDoM
|
 |
« Yanıtla #24 : 24 Haziran 2008, 12:16:16 » |
|
ben 2012 deyim şuan takımım miami heat C Greg Oden PF Sean Williams SF Ron Artest SG Gerald Green PG Dwane Wade Miami e gelmeden önce wariors ta açtım iki sezon champ oldum sonraki üç sene Atlanta yı şampiyon yaptım(son üç sezondur yenilgim yok) ve Heat e geçtim sezonun ortasındayım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|