+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » ArşivKonu:
 Lakers Takas Senaryoları

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: 1 2 [3] 4 5   Yukarı git
Konu: Lakers Takas Senaryoları  (Okunma Sayısı 2899 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #40 : 25 Haziran 2007, 16:31:42 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Lakers Takas Senaryoları

Ama bizim sisteme oturacağınıda pek sanmıyorum abi ya.Topu alıp bir an önce sayı yapmayı düşünen bir oyuncu.Bizim istediğimiz oyuncu tarzı bu değil.Asist yapan bir guard istiyoruz.Topu eline alıp içeri giren çok guard var istesek alırız yani.Boykins bu stili ile hangi takıma giderse gitsin hep yedek guard olarak klacaktır ve bizim istediğimizde yedek bir guard değil.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #41 : 25 Haziran 2007, 16:35:51 »
Arda
Nuggets Fan
All-Star

Allen ''The Answer'' Iverson

Üyelik Bilgileri WWW

Bence Boykins Cavs'a daha çok lazım neyse burası Cavs'ın yeri değil.Lakers'a Kobe gitse de gitmese de iyi bir pg lazım.Bu iyi pg ise Earl Boykins.Boykins Lakers'ın guard problemini %100 çözer bence ayrıca diğer şıklar arasında Boykins'in en çok gitmek isteyeceği takımda Lakers olabilir.Denver'da istiyo Boykins'i galiba ben orayı anlamadım madem 1 sezon sonra isteyecektin niye yolluyosun.Lüks vergisini azaltmak için yollamıştık Boykins'i ama şimdi tekrar istiyoruz neden acaba ben orayı anlamadım ?
« Yanıtla #42 : 25 Haziran 2007, 17:26:23 »
Eren
MVP

We will be back

Üyelik Bilgileri

Bence Boykins Cavs'a daha çok lazım neyse burası Cavs'ın yeri değil.Lakers'a Kobe gitse de gitmese de iyi bir pg lazım.Bu iyi pg ise Earl Boykins.Boykins Lakers'ın guard problemini %100 çözer bence ayrıca diğer şıklar arasında Boykins'in en çok gitmek isteyeceği takımda Lakers olabilir.Denver'da istiyo Boykins'i galiba ben orayı anlamadım madem 1 sezon sonra isteyecektin niye yolluyosun.Lüks vergisini azaltmak için yollamıştık Boykins'i ama şimdi tekrar istiyoruz neden acaba ben orayı anlamadım ?
Yok bence yanlış düşünüyosun ben şu ankinden iyi olur dedim 100 de yüz çözeceğine ihtimal bile veremeyiz : ) Mustafa çok iyi bi noktaya değinmiş saha görüşü çok iyi olmayan bi guard ama gelse de hayır demem yani Smush ın yerine gelen her guard a saygım var
I'll be a Laker for life
« Yanıtla #43 : 25 Haziran 2007, 17:29:34 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

Smush ın yerine gelen her guard a saygım var
Benimde bu Hakan Demirel olsa bile Smiley
« Yanıtla #44 : 25 Haziran 2007, 17:31:29 »
Eren
MVP

We will be back

Üyelik Bilgileri

Hakan Demirel'in saha görüşü çok iyidir Musafata farketmişsindir sende Wink Şutunu geliştirmesi lazım onun da
I'll be a Laker for life
« Yanıtla #45 : 25 Haziran 2007, 17:35:18 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

Hakan Demirel'in saha görüşü çok iyidir Musafata farketmişsindir sende Wink Şutunu geliştirmesi lazım onun da
Benim sitmemim bedavaya milli takıma alınmasıdır.Neyse iyice off-topic oluyor bitirelim burada Hakan Demirel defterini.
« Yanıtla #46 : 25 Haziran 2007, 17:36:29 »
Arda
Nuggets Fan
All-Star

Üyelik Bilgileri WWW

Yok bence yanlış düşünüyosun ben şu ankinden iyi olur dedim 100 de yüz çözeceğine ihtimal bile veremeyiz : ) Mustafa çok iyi bi noktaya değinmiş saha görüşü çok iyi olmayan bi guard ama gelse de hayır demem yani Smush ın yerine gelen her guard a saygım var
Evet bende biraz abartmışım yüzde yüz çözmez tabi ama genellikle çözer anlamında kullandım o lafı o an biraz saçmalamışım kabul ediyim  Wink
« Yanıtla #47 : 26 Haziran 2007, 00:38:04 »
Torres#9
" El Nino "
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Şimdi Espn'de bir yazı okudum ve bu yazıda,Lakers'ın Garnett ile olan flörtünden bahsediyor.Lakers'ın elinden Odom+Bynum'u çıkaracağı ve karşılığında takıma Garnett'i katacağı yazıldı haberde.Ayrıca bu takasın 4 takım arasında olacağı,Odom+Bynum'un da Indiana'ya gideceğinden bahsediyor haberde,Wolwes'in de genç ve salary'yi düşünerek hareket edeceği söyleniyor..
  Açıkcası bir takımda Kobe+Garnett'i görmek beni çok mutlu eder,bu takım batının en güçlülerinden biri olarak ismini yazdıracakta olsa ben onları izlemekten zevk duyarım.Olayların netlik kazanmasını beklemekten başka bir çare yok ama görünen köy bu yaz büyük bir şeylerin olacağını söylüyor bizlere..

ailecek takip edebileceğiniz iki blog,eheh =) bekleriz çaya,kahveye.
« Yanıtla #48 : 26 Haziran 2007, 12:06:15 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

LA actually has a pretty good shot – though it’s never a good bet that a team trades their superstar within conference.

Garnett le ilgili 4 lü takas hakkındaki haber:

Görüşmeler devam ediyormuş
« Yanıtla #49 : 26 Haziran 2007, 12:53:16 »
Eralp
Superstar

Üyelik Bilgileri WWW

4'lü takas olayı yalan oldu.Boston Celtics reddetmiş.Çok büyük yarar getirmeyeceğini düşünmüşler.
« Yanıtla #50 : 26 Haziran 2007, 14:00:18 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

Aslında adamlar bu işi biliyor.Zaten Al var bir de JO'ya ne gerek var.Zaten o 4'lü takasta İndiana baya karlı çıkıyordu hem iyi bir centerları hem de iyi bir 3-4 numaraları oluyordu.Bir takasda uzun rotasyonunu hallediyordu.Ama Kobe Kg gelse bile takımdan ayrılmak istediği söylentileri geziyor.Bu söylentiler nereye kadar kardeşim ya.Bu erif bence iyi bir oyuncunun alınması için böyle yapıyor.Kalıcı gibi.
« Yanıtla #51 : 26 Haziran 2007, 14:12:11 »
Torres#9
" El Nino "
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

O 4'lü takastan Boston'ın hiç bir karı olmuyordu,Jefferson gibi bir gencimiz var,kendini ispat etmiş ve gelecek için çok umutluyken ondan aynı rotasyona Oneal'ı ne yapacaz,üstüne bir de draft hakkımızı kaybediyorduk. Neyse çekildiğimiz iyi oldu kısacası..
   Garnett Kobe ile konuşmuş diyorlar,birlikte şampiyonluklar yaşarız bir yere gitme tarzı şeyler söylemiş bir başka forumda birisi söylüyordu.Açıkcası Garnett-Kobe ikilisinin yanında kim olursa olsun,Smush bile olsa- ki olmayacak- bu takım başarıya her halikarda gider ve batı daki yarış iyicene kızışır.Ben istiyorum Garnett gitsin Lakers'a da rekabet kızışsın,böylelikle maçları daha bir heyecanla izleriz..

ailecek takip edebileceğiniz iki blog,eheh =) bekleriz çaya,kahveye.
« Yanıtla #52 : 26 Haziran 2007, 14:23:07 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

Hüswyin o arkadaşın yazdığını sen ciddiye mi aldın.Erif orada dalgasına yazmış.
« Yanıtla #53 : 26 Haziran 2007, 15:44:50 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Kobe efendi eğer iddaa lı bir takım kurulursa oynaya oynaya kalır jerry buss u köşeye sıkıştırdı yane
yii bir poker oyuncusu olan mr buss bakalım kobe nin bu rest ini görcek mi ama kg gelse bile gitcem
lafları bencede hikaye diyorum ya kobe şımarık bir çocuk gibi alışmış başarıya loser takımın süperstarı
ve kaybedilen maçların günah keçisi olmak istemiyor artık

« Yanıtla #54 : 26 Haziran 2007, 18:21:30 »
Arda
Nuggets Fan
All-Star

Üyelik Bilgileri WWW

Evet aynen öyle Kobe Lakers'a resmen zarf atıyor onun gideceği falan yok.Kg gelsin ben onu görürüm o zaman aslında bence Kg gelmesede yine Lakers'ta kalırdı.Aynen lordapo'nun dediği gibi Kobe efendi iddialı bir takım kurulursa oynayacak.Zaten gitmek istediği takımlar Phoenix,Bulls,New York hepsi iddialı takımlar dikkatinizi çekerim...
« Yanıtla #55 : 26 Haziran 2007, 23:33:19 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

New York mu iddialı ya Smiley.Chicago zaten yanaşmıyor.Phoneix'in alakası yok zaten Kobe ile.Onun kontratı kol gibi girer Suns'a.Elinde sonunda New York'a gidecektir ama iddalı olduğu için değil,mecburen.
« Yanıtla #56 : 26 Haziran 2007, 23:36:15 »
Eren
MVP

We will be back

Üyelik Bilgileri

New York mu iddialı ya Smiley.Chicago zaten yanaşmıyor.Phoneix'in alakası yok zaten Kobe ile.Onun kontratı kol gibi girer Suns'a.Elinde sonunda New York'a gidecektir ama iddalı olduğu için değil,mecburen.

Hiç bir yere gitmeyecek apaçık naz yapıyor,Garnett gelsin de bakalım herşey güzel olacak : )
I'll be a Laker for life
« Yanıtla #57 : 26 Haziran 2007, 23:42:25 »
Gencay
Manyak Efesli
All-Star

''Faul atar gibi üçlük atmak''-Tony Granger

Üyelik Bilgileri WWW

beyler tamamda,takım arkadaşlarına saydığı o hakaretlerden sonra hiç bir şey olmamış gibi yola devam edemez lakers.kobe'den büyük değil lakers.bunu unutmamak lazım.

ama gitmesi çok zor gerçektende.kafaya koydu mu gider carter gibi(toronto),ancak bence garnett,jo vb bir takasa girişilip yeni hava oluşturulacak ve takımda tutulacak kobe...
« Yanıtla #58 : 26 Haziran 2007, 23:45:31 »
Eren
MVP

We will be back

Üyelik Bilgileri

beyler tamamda,takım arkadaşlarına saydığı o hakaretlerden sonra hiç bir şey olmamış gibi yola devam edemez lakers.kobe'den büyük değil lakers.bunu unutmamak lazım.

ama gitmesi çok zor gerçektende.kafaya koydu mu gider carter gibi(toronto),ancak bence garnett,jo vb bir takasa girişilip yeni hava oluşturulacak ve takımda tutulacak kobe...
Takım arkadaşlarına  onu yapması kesinlikle haksızlıktı tamam Kobe'nin haddine de değildi ama Kobe doğu söylüyo hiç özverili değiller özveriyi geç yetenekli değiller Lakers şu an tam bi felaket,dipsiz kuyu...
I'll be a Laker for life
« Yanıtla #59 : 26 Haziran 2007, 23:49:39 »
Gencay
Manyak Efesli
All-Star

''Faul atar gibi üçlük atmak''-Tony Granger

Üyelik Bilgileri WWW

eren doğruda olaylara tamamen kobe açısından bakmamak gerekir.yoksa benimde içim eriyor şu adamın en iyi döneminde rezil heriflerle oynamasına.ancak takasını isteyip,takım hakkında ileri geri konuştuktan sonra hiç bir şey olmamış gibi yola devam edilemez.baktık garnett-jo takası filan olmadı kobe'nin takas edilmesi lazım bana göre.hem yaşanan olaylar,hemde bu yaz iyi bir draft ve oyuncu piyasasının olması sebebiylede tam zamanı olur...
Sayfa: 1 2 [3] 4 5   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » ArşivKonu:
 Lakers Takas Senaryoları

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv