« Yanıtla #20 : 16 Şubat 2008, 19:50:51 » |
|
Dağlar
|
Chaney 0 çekti. Çok felaket bir maç geçirdik.Sadece Evren ve Randle klasik oyunlarını oynayabilmişler. Woolridge oynamadı mı yoksa bana mı öyle geliyor?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #21 : 24 Şubat 2008, 17:28:43 » |
|
day worker
|
Bu hafta ligimizin kalitesinin ne kadar arttığını bikez daha gösterdi maçlar bomba gibiydi süpriz üstüne süpriz gerçi artık alıştık bu sezon ama neyse...  Az önce Oyak-Efes maçını izledim 2 sayı farkla efes zor yenki ki Oyak son dklarda iğrenç oynadı önceden bu tip maçlar başlamadan galip belli die çok izlenmezdi şimdi zevkli oluyo..'
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #22 : 24 Şubat 2008, 17:29:57 » |
|
Kaan Mert
|
Son periyodu izleyemedim.Biri skoru yazsa ya şuraya .
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #23 : 24 Şubat 2008, 17:57:24 » |
|
Dağlar
|
Oyak Renault-Efes Pilsen maçından yeni geldim. Sıcak sıcak yorumumu yaziyim Andre'nin oynamaması, Nedim Dal'ın berbat oynaması, hücumda gereksiz şutlar atmamız, faul atışlarının yüzdesiz olması ve Efes'in her türlü havayı bulmasına karşın Renault son periyotta 13 sayıdan geri dönüş yaparak maça ortak olmayı bildi. O direnç, o baskı Efes'in havasını bozdu. Son 5 dakikada artık her top kritikleşti. Kaçan fauller ve gereksiz üçlük ddenemeleri bizi yıkan unsurların başında geliyordu. Tabii Andre Woolridge'in sakat olması da büyük şanssızlık. Heleki böyle bir maçta. Skora ihtiyacımız olduğunda rahat skor üretemedik, oyunun bazı bölümlerinden ise sayı çıkmadı. Son saniyeye kadar çekişmeli geçen maçta Penn'e sayı attırmadık. Efes'i de 60 sayıda tuttuk. Maç sonu hakemler uyudu ve taktik faulü çalmayınca gümbürtüye gitti, süre bitti. Maçta kaynadı  Olsun bu oyunu diğer takımlara karşı oynarsak yenemiyeceğimiz takım yok alt sıralarda  Atatürk Spor Salonu'ndaki atmosferde mükemmeldi. İlk yarı taraftarlardan pek ses çıkmamasına rağmen ikinci yarıda sesimiz kısılıncaya kadar bağırdık, çağırdık  Bir ara kulak razlarım patlayacak gibi oldu  Fenerbahçe Ülker maçının ardından bu tür bir atmofere ikinci defa girdim.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 24 Şubat 2008, 18:01:42 Gönderen: Dağlar »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #24 : 29 Şubat 2008, 15:18:41 » |
|
|
|
« Yanıtla #25 : 02 Mart 2008, 21:39:50 » |
|
Dağlar
|
BANVİT (75): Joseph Crispin 27 (3 asist), Derya Yannier 5 (2 ribaund), İnanç Koç 4 (2 ribaund, 2 asist), Ümit Sonkol 4 (6 ribaund), Donnell Harvey 11 (10 ribaund), Andrew Adeleke 20 (14 ribaund, 1 asist), Yunus Çankaya 4 (3 ribaund, 2 asist)
OYAK RENAULT (77): Evren Büker 19 (2 ribaund, 2 asist), Andre Woolridge 6 (4 ribaund, 4 asist), Ali Erdoğan 4 (1 ribaund, 1 asist), Ömer Kahyaoğlu 6 (1 ribaund), Richard Chaney 12 (5 ribaund, 1 asist), Özgür Bıyık 13 (7 ribaund), Monwell Randle 12 (4 ribaund, 2 asist), Nedim Dal 2 (1 asist), Fatih Eravcı (1 ribaund), Alper Saruhan 3 (2 ribaund) _________________________________________________________________________________________
Banvit'i yendik, nefes aldık. İyi oldu bu galibiyet. Hep iyi oynayarak kaybediyorduk.
Bu sefer maçı aldık. Son 3 dakika kala üstünlüğü ele geçirdik ve maçı bırakmadık. Woolridge'in sakatlık sonrası ilk maçıydı ve beklenilen katkıyı veremedi ancak Evren, Özgür ve Randle'ın takıma yararları fazlaydı. Bizim açımızdan iyi bir gelişme daha var; Richard Chaney bu sıralar formda. Lige iyi başlayamamıştı fakat şu on maçlarda kendini göstermeyi başardı.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 02 Mart 2008, 21:40:27 Gönderen: Mustafa »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #26 : 08 Mart 2008, 21:43:11 » |
|
Dağlar
|
OYAK RENAULT (77): Evren Büker 4 (2 ribaund, 6 asist), Andre Wooldridge 24 (2 asist), Ömr Kahyaoğlu (2 asist), Richard Chaney 11 (10 ribaund, 3 asist), Özgür Bıyık 15 (2 ribaund), Monwell Randle 6 (7 ribaund), Nedim Dal 8, Alper Saruhan 9 (2 ribaund, 3 asist)
ANTALYA BŞB (76): Ricardo Marsh 26 (7 ribaund, 2 asist), Nedim Yücel 1 (3 ribaund), Can Akın 14 (9 ribaund, 4 asist), Arda Urcu (1 ribaund), Hadi Doğan, Kemal Bitim 1 (2 ribaund), Marcus Douthit 11 (11 ribaund, 2 asist), Uluğ Kaçaniku 2, Ersin Görkem 3 (3 ribaund, 1 asist), Jamon Lucas 18 (4 ribaund, 4 asist) ____________________________________________________________________________
Rich ve Andre ellerinizden öpüyorum. Takım olarak mükemmel oynadık. Her maç olduğu gibi savunmadaki direncimiz bize maçı kazandırdı. Çok zorluydu ve seyir zevki yüksek bir maçtı. Maç gitti geldi ama yılmadan savaştık. Sonuç olarak çok çok kritik bir galibiyet aldık. Hemde Antalya Büyükşehir Belediye'sine karşı.
Maçın son anları inanılmaz geçti. Son 17 saniye kala skor 74-72 ve Antalya önde. Andre çok zorlama bir üçlük kullandı ancak faul oldu. Woolridge faul atışlarını affetmedi ve 3'de 3 attı. 75-74 Renault öne geçti. Daha sonra Orhun Ene mola alıp topu orta sahaya taşıdı. Topu çıkardıktan sonra 7-8 saniye geçti ve Woolridge topu çaldı ve faul yapıldı. Ancak skoreboard'da süre çalışmadı. Hakemler tekrar oynattılar. aBu sefer organize bir hücum yapan Antalya faul yaptırttı ve Marsh 2'de 2 attı. Herkes çığrından çıkmıştı seyirciler ve teknik heyet... Nasıl olurda böyle bir hakem hatası olurdu? Herneyse 6.9 saniye kala Andre Woolridge yine büyük oyuncu olduğunu gösterdi. Molamız kalmamasına rağmen Andre tüm sahayı geçti ve boyalı alandan geriye çekilerek 2 kişi üstünden çok zor şutu soktu ve maçı Renault'a kazandırdı.
Yazarken bile heyecanlanıyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #27 : 30 Mart 2008, 16:42:06 » |
|
Dağlar
|
Son 3 maçımızı kazanmıştık. Ancak geçen hafta Casa Ted Kolejliler'e kaybettik. Onlarda bildiğiniz gibi çok çok formda. Maç uzatmaya gitti. Heyecan dolu bir maçtı. 17 sayı geriden gelip uzatmaya taşıdık maçı. Bu da her babayğidin harcı değildir. Son hücumda Andre'nin şutu girmeyince uzatmaya gitti maç.( Eee adam her hafta son saniye atacak değil yani).Richard Cheney ve Andre Woolridge çok etkili oynadılar. Fakat diğer yabancımız Monwell Randle hiç varlık gösteremedi.
Maç bizim hakkımızdı ama kadro sıkıntısı yine bizi yıkan etkendi. Uzatmalarda pilimiz bitti. Yaklaşık 3 dakika hiç sayı çıkmamıştı ama o andan sonra Ömer Ünver maç boyunca felaket olmasına rağmen üçlüğü gönderince biz de dağıldık. Toparlanamadık. Kaybettik ama olsun, yerimizi koruduk.
Şu sıralarda Pınar Karşıyaka ile İzmir'de oynuyoruz. Çok zor bir deplasman. Zorlukların üstesinden çoğu zaman geldik. Bu günde olabilecek bir galibiyet bizi çok çok rahatlatacak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #28 : 30 Mart 2008, 21:08:17 » |
|
Dağlar
|
Pınar Karşıyaka: 78 Oyak Renault: 65 _____________________________________________
Quinton Hosley'nin oynamadığı maçta büyük bir kozu elimizden kaçırdık. Yenseydik rahat bir nefes alacaktık. Fakat Barış Ermiş'i azdırdık.
Bizdn ise Monwell Randle adeta geçen haftaki maçın acısını çıkarırcasına oynadı. 22 sayı, 12 ribaunt... Richard Chaney'de çok yönlü oyununu sergiledi. Yetmiyor, yetmiyor. Geniş rotasyonumuz olmasına rağmen yedek kaliyteli yedek sıkıntısı çekiyoruz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #29 : 31 Mart 2008, 22:24:19 » |
|
Mustafa
|
hosley paramı vermezseniz play-offlarda oynamayacağım demiş, düşünecekmiş karşıyaka ekibi ne yapalım diye...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #30 : 01 Nisan 2008, 00:22:38 » |
|
Dağlar
|
hosley paramı vermezseniz play-offlarda oynamayacağım demiş, düşünecekmiş karşıyaka ekibi ne yapalım diye...
Valla Hosley'siz Karşıyaka hiçbir şey beceremez. Malum Karşıyaka'nın da malii sorunları var. Kör düğüm oluşmuş durumda. Herneyse Oyak Renault bölümünde konuya hakim kalalım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #31 : 06 Nisan 2008, 20:25:12 » |
|
Dağlar
|
Dünkü maçta Oyak Renault Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni 86-78 yendi. Çok iyi oynadık. Maçın başından sonuna kadar belkide en iyi oynadığımız maçtı. Farkı 18'e kadar çıkardık ve anormal olarak kendimizce çok sayı attık. Bizim normal maç skorumuz 3. periyotun ortalarındaki skordu.
Ne yiyen ne de atan bir takımız. Atamassak bile yemiyoruz. İstatistiklere de bakınca en az sayı yiyen 3-4 takımdan birisiyiz. Her maçı savunma ile kazanıyoruz.
Bu maçta da Andre Woolridge-Richard Chaney-Monwell Randle üçlüsünden büyük katkı aldım. Andre çotu, Rich çoşturdu, Randle takımı rahatlattı. Evren Büker'den her maç çok ekstra katkılar alıyoruz. Takımı ateşliyor ve şahlandırıyor.
Son 3 maç kaldı ve düşmemiz biraz daha zorlaştı. Hatta 3'de 3 yaparsak Play-off yapma şansımız bile var. Geriye kalan maçlar Darüşşafaka, Galatasaray CC, Kepez Belediye...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #32 : 06 Nisan 2008, 20:28:03 » |
|
Kaan Mert
|
Dünkü maçta Oyak Renault Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni 86-78 yendi.
Musti el salla
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #33 : 06 Nisan 2008, 20:28:18 » |
|
Mustafa
|
dağlar ligde kalacaksınız bana göre  bizim maçın istatistiklerine bakmadım gerçi ama casa ted ile eşitiz şu anda..haftaya dağınık efes'e kitlersek 3 sene sonra bi play-off görürüz inşallah..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #34 : 06 Nisan 2008, 20:32:21 » |
|
Dağlar
|
dağlar ligde kalacaksınız bana göre  bizim maçın istatistiklerine bakmadım gerçi ama casa ted ile eşitiz şu anda..haftaya dağınık efes'e kitlersek 3 sene sonra bi play-off görürüz inşallah.. Sizin durumunuz bizden daha iyi Play-off açısından. Bizimki %15 ihtimal falan. 3-3 yapabilirmiyiz bilmiyorum(GS CC?) ama ligde kalacağımıza kesin gözüyle bakıyorum. Bizden sonra Beykoz, Darüşşafaka, Selçuk Üniversitesi, Alpella var.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #35 : 06 Nisan 2008, 20:34:49 » |
|
Mustafa
|
bi de ligden düşmeme durumu olabilirmiş deniliyor ama ortada bir karar yok..aşağıdan gelenler ile kalabalık tutulup daha zevkli bir li yaparız düşüncesindeler, ben ne desem kötü olur şimdi ondan sıçarlar demiyecem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #36 : 06 Nisan 2008, 20:37:41 » |
|
Dağlar
|
Hakikaten öyle bir muhabbet vardı. Takım sayıının 18'e çıkartmak hakkında. Altta 2. lig mücadelesi çok çetin geçiyor. Katılacak 2 takım da ligi zenginleştir diye düşünüyorum. Bakalım sezon sonuna az kaldı...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|