Yakında yeni sezona gireceğiz ne de olsa bizim sezonumuz böyle başlasın

NBATR; Dostluğun, kardeşliğin, sevgiyle harmanlandığı ve bu sevgi harmanlaması sonucunda Aile olgusunu taşıyan bir site..Bizi diğerlerinden ayıran çok şey var..Ama birşey var ki o da sevgi..
NBATR ailesi acısıyla, tatlıysa birbirine sevgiyle sarılmalı artık ki;
Bir sevgiyi daha güçlü bir şekilde inşa edeceksek eğer tam zamanı diyorum..Bir çok olay yaşandı bunları acı ya da tatlı hep beraber yaşadık..Ama artık bunların sorgulamasını yapmak yerine, geçmişin kinini tutmak yerine el ele verip gelecek adına bir şeyler yapmalıyız.
Başta benim çok kırdığım insanlar oldu..Tek tek isim vermeme gerek yok.
Yönetim içinden olsun, üye arkadaşlar arasında olsun..Çok kişiyle çoğu kez kırıcı haddimi aştığım sertliğin dozunu kaçırdığım, kendime yakıştıramadığım bir çok olayım oldu.
Elbette düşüncülerimin hep arkasındayım..Ama düşüncelerimi yansıtma biçimim ya da insanlarla diyalogta yaşadığım sorunlar benide bir çok kavganın içine çekti..Ama bununla bir yere varılmıyor..Dargın kalmakla, küs kalmakla, kin tutmakla, restelşemelerle hiç bir yere varılmıyor.
Allah bizi hayvanlardan ayrıran bir özellik vermiş konuşmak gibi..Yoksa it gibi dalaşacaksak o yetiyi bize vermezdi.
O zaman bizde farkımızı insan olduğumuzu gösterilim ve artık;
Sevgi içinde kalıp, herşeyi konuşarak halledelim..
NBATR'yi artık sevgi dolu günler bekliyor diyelim..Dargınlıkların, küskünlüklerin, inatlaşmaların son bulduğu günler..
Ben kendi adıma yaptığım hatalardan ders çıkartıp yoluma öyle devam edeceğim bu saatten sonra..
Herkes tek yürek olacaktır buna eminim..
Türkiye'nin en büyük basketbol portalına yakışan da bu zaten..
NBATR'de;
Tek amaç, tek hedef; birlikte daha iyiye gitmektir.
Durmak Yok/Yola Devam