« Yanıtla #160 : 30 Ağustos 2008, 19:56:53 » |
|
wiltchamberlain
|
Avrupa yıldızı olarak kalır bu gidişle. İspanya kaliteli bir lig. Bu ligde kendini diğer Avrupa takımlarına, EuroLig'e girerlerse Nba'e tekrar gösterme fırsatı yakalar
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınI LOVE SIXERS Elton Brand WELCOME TO PHILLY
|
|
|
« Yanıtla #161 : 01 Eylül 2008, 17:22:00 » |
--
Ziyaretçi
|
Walker Coach Olarak Dönmek İstiyor
Bir dönem Toronto Raptors ve Washington Wizards'ı çalıştıran Darrell Walker, basına yaptığı açıklamada NBA'de tekrar Coach olarak görev almak istediğini söyledi.
1996-98 yılları arasında Toronto Raptors'ta çalışan Walker, 1999-2000 yılında ise Wizards'ta 28 maç takımın başında kaldı.
Kariyerinde 169 maçlık deneyimi olan Walker %33.1 (56-113) galibiyet oranına sahip.
----------------------------- NbaTr/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #162 : 01 Eylül 2008, 19:31:51 » |
|
fadeaway86
|
haa.. ben de antoine walker sandım bir an.. malum ortalıklarda yok ya..  hey Allahım.. bu ismi hic duymamıstım.. ama Tim Floyd gibiymis rakamları.. e artık bazı coachların kenara cekilmesi gerekirse boyle yeni vizyonlara yol olmak lazım diye düsünüyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #163 : 01 Eylül 2008, 20:02:42 » |
|
lordapo
|
haa.. ben de antoine walker sandım bir an.. malum ortalıklarda yok ya..  hey Allahım.. bu ismi hic duymamıstım.. ama Tim Floyd gibiymis rakamları.. e artık bazı coachların kenara cekilmesi gerekirse boyle yeni vizyonlara yol olmak lazım diye düsünüyorum... Kalb kalbe karşıklı desem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #164 : 01 Eylül 2008, 20:45:48 » |
|
fadeaway86
|
Gerci bu antoine 9 yıl once bitti ya.. hatta o ara nba lıve 99 kapagında bile yer almıstı.. boston donemleri iyiydi ozetle..herkesce de bilinir..başlıgı gordum heh dedim yeni coahlardan biri (diger adaylarım : eric snow,aaron mckie) geliyor goreve.. ama yanılmısız.. yanlıs anlamadan olusan bir yorum oldu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #165 : 12 Eylül 2008, 17:42:18 » |
|
bird_41
|
2008/2009 Batı ve Doğu konferansı şampiyonluk adayları
Espn'in her sezon başı yaptığı tahminler bu sezondada devam ediyor. Espn yazarları arasında yapılan oylamaya göre batıda Lakers 14, doğuda Boston 17 oy alarak zirvede bulundular. Tahminlere göre batı konferansı şampiyonluk adayları ;
1- LA Lakers 14 2- New Orleans Hornets 8 3- Houston Rockets 3
Doğu konferansı şampiyonluk adayları ;
1- Boston Celtics 17 2- Cleveland Cavaliers 6 3- Philadelphia 76ers 2
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınsenin sampiyon olabilme ihtimalini sevdim  ...
|
|
|
« Yanıtla #166 : 12 Eylül 2008, 17:59:56 » |
|
MeaCulpa
|
Detroit'e bir oy bile gitmemesi benim ESPN yorumcularının aklından süphe etmeme neden oldu.Hele ki Sixers'a 2 oy cıkması ve Detroit'e cıkmaması daha da düsündürücü. Batı'da ise 2 3 tane de olsa Spurs'e oy cıkabileceğini düsünürdüm.Sonucta tecrübeli ve yası her ne olursa olsun Duncan gibi bir winner'a sahipler
|
|
|
|
|
|
 CSKA FANS!!! 2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS 6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR CSKA!!!!
|
|
|
« Yanıtla #167 : 16 Eylül 2008, 03:23:36 » |
|
bird_41
|
Eski Nba oyuncusu Alexander Johnson, Brose Basket ile sözleşme imzaladı. Johnson 2006 yılında Indiana Pacers tarafından draft edilmiş ama hemen sonrasında Memphis Grizzlies'e gitmişti.
Geçen sezonu Miami Heat ile geçiren Johnson 43 maç oynamış ve 4.2 sayı-2.2 ribaund ortalamaları tutturmuştu.
NbaTr/Göktuğ
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınsenin sampiyon olabilme ihtimalini sevdim  ...
|
|
|
« Yanıtla #168 : 26 Eylül 2008, 10:28:02 » |
obrein
Yeni Üye
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapıngeliolar yine. bu sefer kaçırmicam istanbul ayağını gösterinin. geçen seferkinde ceza falan da sahne almıştı güzel olmuştu. bu sene de illaki gelir. gogogo.com.tr de gördüm ben de haberi. ama tarihini tam bilmiyorum. sanırım bilet falan da veriolarmış sitede. normalde kaç para oluyo acaba biletleri? NBA Dünyası -Haberler- NBA Dünyası -Haberler-
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #169 : 26 Eylül 2008, 11:02:07 » |
|
Cpzai3
|
Espn oylamalarına güvenemiyorum.Tamam işinin ehli adamlar ama sadece 25 kişi oy veriyor...
|
|
|
|
|
|
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."
"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
|
|
|
« Yanıtla #170 : 29 Eylül 2008, 08:28:43 » |
ahmetseyfi
Yeni Üye
|
slm ben ahmet dwyane wade eskisi gibi oynayamıyor bence bunun gibi allen ıverson o'neal gibi bir çok eski kral oyuncular bunların yerine alttan çaylakların yetişmesi lazım yoqsa NBA çok kötü bir dönemden geçer ....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #171 : 24 Ekim 2008, 11:07:05 » |
|
eskitoprak85
|
Arkadaşlar bu bilgiyi buraya mı yazmam gerekir bilemedim ama duyurulur. Bugün 23.10'da NBA Stüdyo başlıyor Ntvspor'da kaçırmayın!!! Alıntı: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınAnketler yukarıdaki sayfada... az kaldı sezona... Sıkın dişinizi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #172 : 24 Ekim 2008, 11:18:36 » |
|
eskitoprak85
|
Allan Houston NY tarafından yine serbest bırakıldı. O adamın 1999'daki başarılarını tekrar yakalayamaması çok acı. İyi oyuncuydu. NY camiasına hayırlı olsun:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #173 : 13 Kasım 2008, 12:16:34 » |
|
hasan1299
|
batıda new orleans hornets a çok oy vermişler laker direk favori önüne geleni deviriyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|