+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi-Konu:
 NBA Dünyası -Haberler-

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 9   Yukarı git
Konu: NBA Dünyası -Haberler-  (Okunma Sayısı 4299 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #40 : 22 Şubat 2008, 22:51:13 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: NBA Dünyası -Haberler-

Bu senenin trade leri tarihe geçcek cinsten yane bu sezonda yapılan takaslar senelerce
hatta bu organizasyon bitmedikçe unutulmaz.

« Yanıtla #41 : 02 Mart 2008, 13:39:16 »
TP
Turkish Delight
Superstar

...

Üyelik Bilgileri WWW
Lue İçin Denver&Phoenix Devrede

Lue İçin Denver&Phoenix Devrede

Geçtimiz günlerde serbest kadlığını duyurduğumuz Tyron Lue iki takımı peşinde koşturuyor.Denver ve Suns'ın Lue'yu alma yönünde yarışta olduğu söyleniyor.

Geçtiğimiz günlerde Gordan Giricek'i kadrosuna katan Suns'ta Nash'i yedekliyecek bir guard aranırken buna Lue'nın en büyük aday olduğu söylendi.

30 yaşındaki guard Tyron Lue için Denver Nuggets'inde girişimlerde olduğu söylenirken,bu oyuncuyu transfer ederek guard sıkıntısının giderilmesi hedefleniyor.

Geçtiğimiz günlerde Bibby takası sonrası Kings yolunu tutan Lue,Kings tarafından 3,5 Milyon $'lık kontratı satın alınarak serbest bırakılmıştı.

TP//NbaTR

Come Back Boozer!

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #42 : 02 Mart 2008, 13:58:27 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Tyroon lue lakers zamanlarından bilirim ve pek haz etmediğim bir guard dır kendisi,asla iyi bir
guard olamadı ne skorer yönü nede pasör yönü oturmadı yane speddy claxton gibi hayal kırıklığı
benim için ama denver da iverson u suns da nash i yedeklemekde yeterli olur mu onu bilemicem.

« Yanıtla #43 : 10 Mart 2008, 13:34:05 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Bu sene büyük ihtimalle Washington Wizards , New Orleans Miami Heat NBA Europelive 2008'in takımları olacak.Daha eklenir mi bilmiyorum ama büyük ihtimal bu üğç takım olacakmış.Şehirler maç programı belli değil zaten daha.

girin uğrayın okuyun uleyn xD
« Yanıtla #44 : 11 Mart 2008, 21:48:22 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Hornets türkiyeye gelsinnnnnnnnnnnn:)

« Yanıtla #45 : 12 Mart 2008, 13:47:46 »
Kaan Mert
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Türkiye'de bu yaz organizasyon yok EuropeLive kapsamında ama bir yerde okumuştum 2009'da 2 NBA Takımı gelecekmiş.

« Yanıtla #46 : 12 Mart 2008, 20:57:54 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

Türkiye'de bu yaz organizasyon yok EuropeLive kapsamında ama bir yerde okumuştum 2009'da 2 NBA Takımı gelecekmiş.
evet doğru okumuşsun. bu sene gelmiyor..biri büyük ihtimal biri wizards imiş...
« Yanıtla #47 : 12 Mart 2008, 21:02:42 »
Torres#9
" El Nino "
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Madem Spurs gelmiyor,biz gideriz Texas'a.Zaten ilerleyen yıllarda kafamda var ama neyse konuya dönecek olursak üniversiteye gideceğim için o tarihlerde,kesinlikle İstanbul'dayım diyebilirim maçta,başka şehirde okusam bile maç için geleceğimden eminim bir aksilik olmazsa ve takımlar gelirse.
Wizards-Hawks farketmez,Nba takımı olsun yeter.
« Yanıtla #48 : 13 Mart 2008, 15:40:27 »
Can Çetin
CAN Evimden
All-Star

Engelsiz Aslanlar...

Üyelik Bilgileri

Wizards yazıp "deli"rmiş olmam mesajımın silinmesine neden olmuş.Bende şöyle açıklık getireyim o zaman:"Wizards geliyor oley(!) Bu çok iyi oldu benim açımdan.Bende İstanbul'da oturuyorum giderim kesin.Ee takımımız gelmiş gitmemek olmaz"
« Yanıtla #49 : 13 Mart 2008, 15:45:55 »
Kaan Mert
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

2009 Ekimi gibi gelirler herhalde.

« Yanıtla #50 : 13 Mart 2008, 15:46:35 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
Superstar

WeLcoMe To BostoN CeltiCs DariuS MiLeS

Üyelik Bilgileri

Valla ben boston veya cavs ın gelmesini çok isterdim grin neden dicek olursanız en sevdim oyuncular orada ama Nba takımlarından 2 tanesi gelicekse hangisi gelirse gelsin benim kanatim bu Sonuçta Nba adını taşıyor.  
4 gözle bekliyoruz onları  grin
« Yanıtla #51 : 13 Mart 2008, 16:04:29 »
Conrad IV
Shamrock
Starter

Üyelik Bilgileri

Tyroon lue lakers zamanlarından bilirim ve pek haz etmediğim bir guard dır kendisi,asla iyi bir
guard olamadı ne skorer yönü nede pasör yönü oturmadı yane speddy claxton gibi hayal kırıklığı
benim için ama denver da iverson u suns da nash i yedeklemekde yeterli olur mu onu bilemicem.

Savunma direnci azaldı artık onun,ne zaman görsem sürekli "off the dribble" şut peşinde,takımı da fazla düşünmüyor,şu anki haliyle Jannero Pargo'nun bi alt modeli,Vujacic'in bu sezondan önceki hali,Anthony Johnson'un Hawks'tayken 30+ süreler alması sebebi falan.

Not:Herife uyuz değilim ama savunmaya artık pek takılmıyor,en azından Hawks'ta bunu göze çarpar bir biçimde sunmadı.

Hail to the forthcoming dynasty...
« Yanıtla #52 : 13 Mart 2008, 18:09:14 »
NYK
The Doc
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri

Not:Herife uyuz değilim ama savunmaya artık pek takılmıyor,en azından Hawks'ta bunu göze çarpar bir biçimde sunmadı.

Bir de şu açıdan bak Utku : Ben 96'dan bu yana NBA'i takip ediyorum,neredeyse Shaq'ın tüm kariyeri boyunca bu oyunu izledim.Hiç Shaq'ın geçen günkü Spurs maçında topa atladığı gibi,kendini sakatlama pahasına (ve hatta taraftarları öldürme pahasına   grin ) atladığını görmedim.

Diyeceğim şu : motivasyon ve hedef çok önemlidir performans için.Lue daha evel bu savunmayı yapabildiğini gösterdi,hedefleri olan bir takımda,yeniden o direnci gösterebilir.Dallas gibi takımda Lue'nun şut kullanması,hele off the dribble falan imkansız.

Yippi Ka Yey motherfucker...
« Yanıtla #53 : 13 Mart 2008, 19:56:36 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Allah aşkına hawks da kim savunma yapıyor yane alayı show peşinde ki joe johnson,josh
childress,salim stoudamire ve acie law ın savunma yaptıklarını nadir gördüm ki atlanta garip
takım josh smith blok yapıcak adam kovalıyor o kadar.

« Yanıtla #54 : 19 Mart 2008, 07:52:59 »
--
Ziyaretçi

Arenas Ve Maggette ?

Arenas Los Angeles'a Mı?

Washington Wizards'da sezon bitmiyle durumu netleşecek olan Gilbert Arenas için Los Angeles takımlarından birine gidebileceği yönünde iddialar ortaya atılıyor.

Arenas'ın kontratındaki opsiyonu kullanarak free-agent olacağı belirtilirken, Los Angeles'ın iki takımı Lakers ve Clippers'ın devreye girmesi muhtemel gözüküyor.

Lakers'ın Salary'i konusunda Arenas için sıkıntı yaşaması muhtemel gözükürken Clippers'ın ise Arenas konusunda hamle yapıp yapmaması ise merak konusu.
-----------------------------------------

Maggette Magic'e Dönecek Mi?

1999-2000 sezonunda Orlando Magic forması giyen Los Angeles Clippers'ın yıldızı Corey Maggette'nin eski takımına tekrar dönüş ihtimali var.

Corey Maggette'nin yaz aylarında Orlando Magic'le anlaşabileceği belirtilirken yıldız oyuncu yaptığı açıklamada ''Bu yaz oturup konuşacağız ve ne yapacağımıza karar vereceğiz. Biz play-off'a katılamayacağız bunun için vaktim bol olacak. Ben ailem nerde mutlu olacaksa orda olacağım.'' dedi.
------------------------------------------
NbaTr/KE
« Yanıtla #55 : 19 Mart 2008, 13:12:01 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

Arenas Lakers'a giderse Lakers çoşar.. Tabi kobeyle araları nasıl olur onu bilemem.. Salary konusunda sıkıntısı olacaktır lakers'ın bu yüzden giderse lac'a gitmesi daha yüksek olur.. Maggette ise bu sezon ne kadar iyi ve tecrübeli bir oyuncu olduğunu gösterdi her ne kadar takımı iyi yerlerde olmasada o takım için elinden gelenin en iyisini yaptı herzaman.. Miami'ye gelmesini çok istedim ama bir türlü gelemedi.. Orlando'da benchten gelerek çok iyi işler çıkarabilir..

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #56 : 19 Mart 2008, 20:16:41 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Lac ın cimriliği ile ünlü sahibi arenas a baba bir kontrat verir mi onu kimse bilemez ama elton
ile batıyı yakıp yıkarlar helede thorton form tutmaya başlarsa neyse yazın görücez.
   Magette gelirse evans ,redick ve dooling in arkasında beklicek gibi ama evans gayet iyi gidiyor
ki elinden gelenin en iyisini veriyor takıma bence magette den önce bu takımı oynatcak bir pg lazım.

« Yanıtla #57 : 19 Mart 2008, 20:48:07 »
Can Çetin
CAN Evimden
All-Star

Engelsiz Aslanlar...

Üyelik Bilgileri

Beni üzen böyle söylentiler.Arenas'ın gönlünün bir kısmının doğup büydüğü yer olan Los Angeles'ta olduğu biliniyor.Beni üzen orada olması olmak istemesi değil de,tarafını tam belli etmemesi.Çıkıp "kalacağım" da demiyor,ya da adam gibi ben "gideceğim"da demiyor.Amma paragöz çıktı,sırf kontatındaki rakamı biraz daha arttırmak için böyle işler yapmasını tuhaf karşılıyorum!!!Ya da böyle açıklamalar yapmamasının bir nedeni daha olabilir o da "sezon devam ettiği ve takımın düzenini bozmamak için" olabilir,ki ben de buna pek ihtimal vermiyorum.
« Yanıtla #58 : 19 Mart 2008, 21:52:52 »
Conrad IV
Shamrock
Starter

Üyelik Bilgileri

Lakers parayı vermez falan demeyin 86-87 sezonunda Lakers Thompson'ı da kadroya kattığında 11.8 Milyon $'lık kadro kurulmuştu ve o zamanlar ligdeki salary cap sınırı 4.9 milyon dolar civarındaydı.Rakamları günümüze uyarladığımızda Lakers'ın bütçesi 134 Milyon doların üstüne çıkmakta . NBA'in ve bazı klüplerin ABD ve dünya çapındca endüstriyel payı ve buna paralel gelirlerindeki artışa bakacak olursak (ki zaten salary capte sınırı da pazar payındaki artışa göre artırmaktalar) o sene de bu klübün sahibi olan Jerry Buss beyzadenin Arenas'ın kontratını her türlü karşılaması muhtemel.

Clippers da alabilir ama onu almaları için Brand'den vazgeçmeleri gerekecek çünkü fazlasını Sterling'in tüm kontratları karşılaması ihtimali,4 sene sonra benim Marduk ile "ortamlara akma" ihtimaliyle aynı.Gerçi Maggette adına spekülasyon çıkartmaları bu ihtimali yine de göz önüne bulundurdukları anlamına gelmekte ki,Maggette oyuncu opsiyonunu kullanıp takımdan ayrılırsa Clippers'ın capteki bir sonraki sene muhtemel artış ile birlikte 12 Milyon dolarlık açık oluşacak,ama Clippers'ta oynamak Arenas'ın gönlünden geçer mi bilemem.

Hail to the forthcoming dynasty...
« Yanıtla #59 : 19 Mart 2008, 22:33:12 »
NYK
The Doc
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri

Olmaz Utku.Salaryde yerin yoksa,verebileceğin MLE'den ibaret.

"Peki nasıl oluyor da NY gibi takımlar 80 milyonluk payrolları görebiliyor?" dersen,bitmekte olan kontratlar karşılığında alınan büyük kontratlar ve bird exception gibi,kendi oyuncularınla sözleşme yenilerken,capin gözardı edilme durumu şeklinde istisnai durumlar sayesinde oluyor.Tabi her yıl MLE istisnası da var.Yani "istediğim parayı veririrm,kaç para lüls vergisi varsa onu da öderim" olamıyor.İyi ki de olamıyor.

Arenas da bu kadar para peşinde koşup,15 milyon dolarlık son yıl kontratından vazgeçtikten sonra,sırf Los Angeles'ta olabilmek için MLE'ye tav olacağını hiç sanmıyorum.

Yippi Ka Yey motherfucker...
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 9   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi-Konu:
 NBA Dünyası -Haberler-

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv