Can Çetin'i yeni üyelerimiz bilmese de eski üyeler bilirler..
Ne kadar kaliteli olduğunu yorumlarının ne kadar araştırmacı olduğunu (her ne kadar bazen beni deli etsede

) söylememe gerek yok.
Neyse şimdi övgüler yağdırmayayım zaten zamanla o kendisini belli edecek.
Asıl konuya geleyim ki Can'ın dönüşü sonrası saçma sapan konuşmalar olmasın..Benim Can'la tartışmam vardı..Hala daha konunun ana temasında haklı olduğumu düşünüyorum ancak Can'ın orda ki kendisi de aslında tartışmanın içinde değildi espri amaçlı ortamı yumuşatma amaçlı sözünü ben o gerginlikle yanlış anlayıp baya ağır bir ifade kullandım.
Söylemem gerekiyordu ona öyle bir sözü çünkü orda o sözü hakeden o değil başkalarıydı..Neyse zaten o sözü hakedenlerde çok şükür aramızda yok..Can doğal olarak kırıcı olduğum için üzüldü ve uzun bir süre aramızdan ayrı kaldı..Ben yaptığım hatanın farkına vardım konuştuk ettik..İkimizde hatalarımızın farkına vardık..
Ama sorunu içimizde hallettik ve bugün döndü..Bazı yanlış anlaşılmaları da ortadan kaldırdık.Sonuç olarak çok sevdiğim biri tekrararamızda hoşgeldin Can

NBATR ailesi içinde kavgalar olur ama bu geminin gerçek yolcularının koltukları hep onlarındır..Arada o koltuklarından kalkarlar sonra tekrar o koltuğua gerçek aile ortamına merhaba derler.Aileyiz aile içinde olacaktır böyle şeyler..Bunlar da NBATR ailesinin bir birine ne kadar bağlı olduğunun göstergesi.
Uzun lafın kısası açıklama yapma gereği duydum ve anlaşılır bir şekilde de yaptığımı düşünüyorum..DURMAK yOK-yOLA dEVAM