« Yanıtla #4420 : 01 Mayıs 2008, 03:15:45 » |
|
KE-Billz
|
Walla Cavaliers bu turu geçerse Boston'la eşleşecek artık neler olur bilinmez..
James yine triple'a yakın gidiyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4421 : 01 Mayıs 2008, 03:20:07 » |
|
streetglow
|
o adam insan değil!
yok,o insansa biz neyiz?
facebook'da kaan kural'la arkadaş olan bilir.Kaan Kural'ın LJ ile bi fotosu var,koca kaan kural bile o adamın yanında küçücük kalmış.
o kiloyla o hız,o güç nedir öyle yahu?amaĞn akıllara zarar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4422 : 01 Mayıs 2008, 03:31:40 » |
|
KE-Billz
|
son 1.47 maçın bitimine..
Wizards 5 sayı geride..Zor ama imkansız değil maçı almaları..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4423 : 01 Mayıs 2008, 07:06:14 » |
Elton
NBA Draft'ında
|
Rockets'lı olduğumdan alakam var sanırım... Ha bu arada Rockets yağcıları ile yağcı Rockets'lılar arasında pek de fark göremiyorum ben. İkisi de olumlu bir söz olmasa gerek ?
Yağcı Rockets'lılar tüm taraftarı kapsar, Rockets yağcıları ise Rocketslı olmadığı halde çıkarlarından dolayı sözde avukatlık yapana denir.. Neyse ne işte..Bu arada sadece Rockets yorumu yapıp sadece belli kişilerin msjlarını altın yapman da neye hizmet ettiğine dair şüpheler oluşturmuyor da değil hani..Sakin olmakta fayda var..Kendi düşüncelerini yazar geçersin öteye..Ne sen çok akıllısın ne de bizler çok aptal  ------------------------------------------------------------- Caron Butler bu sefer sorumluluk alarak başladı..En azından skor yükünü sırtlaması Wizards'ın bu maça tutunmasında kilit rol oynayacak..Cavaliers'a ribauntlarda ezilmedikleri sürece şansları var her an.. Buraya gelince tüm takım hakkında mı yorum yapmalıyım? Tuttuğum takım hakkında yorum yapıyorum buna kim ne diyebilir ki, alıntı yaptığım kişilereyse hiç dikkat etmiyorum, emin olabilirsin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4424 : 02 Mayıs 2008, 03:11:30 » |
|
KE-Billz
|
4 dakikada 9 sayı attı Hamilton.. Detroit fırtına gibi başladı..14-2'lik seri..Sixers mola aldı.. Hadi bakalım inşallah devamı gelirde bu gece bu seri biter..
edit; İlk çeyrek 30-12 Detroit lehine..Fırtına gibi başladı Detroit ki Hamilton 13 sayıda son 1.5 dakikada 3 top kaybı yapmasa fark daha da açılırdı..Sixers potayı bulamıyor bir türlü..Pistons ne atsa girdi bu çeyrek..Bu böyle gitmeyecek elbette ama 18 sayı ilk çeyrekte ciddi bir avantaj oldu..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 02 Mayıs 2008, 03:34:06 Gönderen: KE-Billz »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4425 : 02 Mayıs 2008, 05:05:22 » |
|
KE-Billz
|
Pistons son çeyreğe 79-51 önde girince Sixers teslim bayrağını çekti.. Son çeyrek her iki takımda benchini sahaya sürdü..
Billups&Rip bitirdi işi..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4426 : 02 Mayıs 2008, 21:23:44 » |
|
utah-mania
|
o adam insan değil!
yok,o insansa biz neyiz?
facebook'da kaan kural'la arkadaş olan bilir.Kaan Kural'ın LJ ile bi fotosu var,koca kaan kural bile o adamın yanında küçücük kalmış.
kaan ustayla arkadaş olmak büyük gurur olurdu yaaa...deneyeceğim şansımı 
|
|
|
|
|
|
senin alnını karışlarım tony!Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
« Yanıtla #4427 : 02 Mayıs 2008, 22:10:29 » |
|
streetglow
|
o adam insan değil!
yok,o insansa biz neyiz?
kaan ustayla arkadaş olmak büyük gurur olurdu yaaa...deneyeceğim şansımı  direk kabul eder yahu  adamın son 10 geçmiş yaptığı işler sadece arkadaş kabul etmek  3800 küsür arkadaşı vardı beni kabul ettiğinde,eder eder... (:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4428 : 03 Mayıs 2008, 02:10:26 » |
|
MeaCulpa
|
Jameson yaniyor molayi aldirdit valla 11 sayi.James den biseyler beklerken Jameson 50 sayiyi bulacak bu gidisle 
|
|
|
|
|
|
 CSKA FANS!!! 2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS 6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR CSKA!!!!
|
|
|
« Yanıtla #4429 : 03 Mayıs 2008, 02:13:18 » |
|
Can Çetin
|
Yalnız bir ara "gene mi" der gibi oldum sonradan açıldık,hadi hayırlısı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4430 : 03 Mayıs 2008, 02:20:35 » |
|
MeaCulpa
|
LBJ wally iyi besliyor.Bu arada Haywood LBJ ye epey kizmis anlasilan ama yaramis 6 sayi 3 ribaund
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4431 : 03 Mayıs 2008, 02:22:02 » |
|
Can Çetin
|
Haywood adamım ya  Wally'nin etkili oyunu var sahada.Ama Wizards takım gibi oynuyor.Bu maçı almaya çok yakınız.Üçüncü periyodun ilk bölümünde,bu momentumla giderse Wizards işi koparır. İşte bu Blatche,aslanım benim Maçın sonunda sayı yeme hastalığı nedir kardeşim ya,ne dikkatsizliktir ne boşvermişliktir bu,anlamadım gitti...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 03 Mayıs 2008, 02:27:54 Gönderen: Can Çetin »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4432 : 03 Mayıs 2008, 02:27:43 » |
|
MeaCulpa
|
Gibson son saniye de ne yapti öyle valla helal olsun.Mac cok hızlı ve skoru yüksek.Tam istedigim sevdigim gibi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4433 : 03 Mayıs 2008, 02:34:15 » |
|
krall
|
hocam macı nerden izliosunuz su an net ten mi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4434 : 03 Mayıs 2008, 02:35:50 » |
|
Can Çetin
|
Salak diyecem bizimkilerede de ayıp olacak.Ama insana bu kadar olmaz dedirtiyorlar bazen.Bir uçtaki adam niye Lebrona bakar?sen adamına baksana kardeşim.En iyi üçlük atan adamı boş bırakmakta adet oldu,yeni modası bu Wizardsın sanırım...
Evet.Başka da link yok "krall" aç izle işte
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4435 : 03 Mayıs 2008, 02:37:18 » |
|
|
|
« Yanıtla #4436 : 03 Mayıs 2008, 02:48:01 » |
|
Can Çetin
|
Yemin ederim bu takımda pas atmayı bilen adam da yok bi gram basketbol zekası olanda...Yahu küçük takım seviyesindeyken öğretilen şeyleri yapamıyor bu takım.Hala salak gibi boş bırakıyorlar şut atan adamları.Benchdaki adamlar ne diyor bunlara anlamıyorum ki?Bırak atsın mı diyorlar,ikilik yeme 3lük ye mi diyorlar nedir yani?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4437 : 03 Mayıs 2008, 02:49:30 » |
|
MeaCulpa
|
6/10 üclük muazzam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4438 : 03 Mayıs 2008, 02:54:17 » |
|
Can Çetin
|
Seti ben ezberledim artık o derece....Joe Smith 10 sene önce bile böyle oynamıyordu.Ben Wallace Kiddvari pas atıyor daha ne olsun...Helal Wizards...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4439 : 03 Mayıs 2008, 02:58:25 » |
|
MeaCulpa
|
HuHu neler oluyor manyak mac valla LBJ iyice azitti adam sözde gard ama ilk yari 6 ribosu var Triple dogru gidiyor
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 03 Mayıs 2008, 03:03:46 Gönderen: Langirt22 »
|
|
|
|
|
|