duncan21spurs
No Trashtalk
Rookie

Sadece duvarlar Dönmez.....
|
 |
« Yanıtla #25 : 06 Nisan 2008, 14:59:37 » |
|
Bu sorunun daha düzgünü savunma mı şampiyonluk kazandırır, hücum mu olabilir. Bunun cevabı da yıllar evvel verildi zaten; "offense wins games, defense wins championships" .
Katılıyorum Ve ekliyorum Şampiyonluk Regular Season dan başlar finalde biter. Siz season u 7 oyuncuyla bitirin sonra kalkın bu adamlardan playoff larda üstün performans bekleyin (örn : tabiki phoenix ) Ondan sonra işte öyle şampiyon olacak kadroya toslarsınız . Savunmadan önce gelen ek şey vardır o da istikrar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emintd21
|
 |
« Yanıtla #26 : 22 Nisan 2008, 12:48:54 » |
|
Duncan21spurs arkadaşıma aynen katılıyorum şampiyon olmak için savunma şart. Spurs ve Detroit bunun en güzel örneklerindendir. Bu gün Denver'da bu kadroya rağmen başarı gelmiyorsa bunun sebebi savunma anlamında zayıf olmalarıdır. Ayrıca iyi bir savunma iyi hücuma da öncülük edebilir. Örneğin çalınan bir top, alınan bir savunma ribaundu hızlı hücum şansı yaratabilir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Muhammet Erim
|
 |
« Yanıtla #27 : 22 Nisan 2008, 13:28:17 » |
|
hucüm maç kazandırır savunma şampiyon yapar;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BALKI
|
 |
« Yanıtla #28 : 15 Mayıs 2008, 12:51:27 » |
|
basketbolun yarısı hücum yarısı savunmadır.ancak şu da bir gerçektir ki hücum sadece maç kazandırır, savunmaysa şampiyonluk.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Murat
|
 |
« Yanıtla #29 : 17 Haziran 2008, 16:54:14 » |
|
Çok zor bir soru ikiside olabilir..
Suns gibi takımlar maçları hücüm ile
Pistons gibi takımlar ise savunma ile maçları kazanırlar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
suzzyq
NBA Draft'ında
|
 |
« Yanıtla #30 : 17 Haziran 2008, 16:55:18 » |
|
eer rakip sizden öndeyse ve ii savunma yaparssanız ve hücumda ii diilseniz skor eşit kalır eer kötü savunma yaparsanız bu sefer aynı şey rakip için geçerli olur bence ikiside eşit olmalıdır
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RaRe
|
 |
« Yanıtla #31 : 17 Haziran 2008, 17:04:28 » |
|
Çok zor bir soru ikiside olabilir..
Suns gibi takımlar maçları hücüm ile
Pistons gibi takımlar ise savunma ile maçları kazanırlar...
Suns gibi takımlar sadece maç kazandılar ama Detroit gibi takımlar şampiyonluklar kazandılar...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınTİLL I collapse... I am what I am... Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
|
|
|
pardus
NBA Draft'ında
I Love You NBA
|
 |
« Yanıtla #32 : 23 Haziran 2008, 15:10:49 » |
|
En iyi savunma hücumdur.O kadar hızlı sayılar atar ve koşarsınız ki rakip karşınızda bayılır kalır,
|
|
|
|
|
|
Hayat Kendisini Alt Edenindir.D-Wade-GilbertArenas
|
|
|
Pranga
NBA Draft'ında
|
 |
« Yanıtla #33 : 25 Haziran 2008, 13:15:31 » |
|
bence savunma.hücumda kaçırırsın ama savunmada onu telafi edebilirsin.her zaman iyi savunmalarla şampiyon olunmuştur...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
c-note
NBA Oyuncusu
oakya
|
 |
« Yanıtla #34 : 29 Haziran 2008, 22:41:21 » |
|
En iyi savunma hücumdur.O kadar hızlı sayılar atar ve koşarsınız ki rakip karşınızda bayılır kalır,
Futbol oynamıyoruz ki, ben bu görüşe katılmıyorum ama saygı duyuyorum. Bence savunmayı iyi yapan takım başarılı olur.
|
|
|
|
|
|
chicago'nun arka sokaklarından nba'in parkelerine... dwyane wade
|
|
|
|
SaCtoKinGDoM
|
 |
« Yanıtla #35 : 30 Haziran 2008, 14:03:30 » |
|
Bence maç kaznmada savunmanın önemi %60, hücumun önemi %40 . Zaten son yıllarda şampiyon olan takımlara baktığımzda çoğu önceliği savunmaya vermiştir ancak iyi hücumcuları da vardır. Boston'un bu sene yaptığı savunma, SAS zaten tam bir savunma takımı artı hücum silahları Parker,Ginobili her iki yönü de iyi oynayan Timothy Duncan.. Detoit savunma denince akla gelen ilk takımlardan L.A Lakers üç yıl üst üste şampiyon olduklarında savunmalarının ne kadar iyi olduğunu biliyoruz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mehmet DOĞAN
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #36 : 04 Temmuz 2008, 19:43:14 » |
|
en iyi savunma hücum olduğu için maçı kazanmak için hücum yapmanız gerekir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Murat
|
 |
« Yanıtla #37 : 04 Temmuz 2008, 19:44:58 » |
|
en iyi savunma hücum olduğu için maçı kazanmak için hücum yapmanız gerekir
en iyi hücüm savunma olduğu için şampiyon olmak için savunma yapmanız lazım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
atlanta
NBA Draft'ında
J-smoove5
|
 |
« Yanıtla #38 : 04 Temmuz 2008, 20:29:38 » |
|
savunma biraz daha önem taşıyor ama savunmanız var hücumda yeterli seviyede değilseniz houston gibi olursunuz
bu sene aynı sorunu detroit de yaşadı. gerçi boston ın üstün savunma gazabına uğradı ama gene de takımda içeri dalan sadece çaylak rudney di
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
furkan_t-mac
|
 |
« Yanıtla #39 : 06 Temmuz 2008, 17:15:17 » |
|
bence hücum hücumu her takım yapamaz ama defansı inannan herkez yapar hocaları bana demiştir defansın 4 te 3ü istemektir istedikten sonra cool bir şekilde defans yapılır
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rossi#46
|
 |
« Yanıtla #40 : 06 Temmuz 2008, 20:48:12 » |
|
ikisini de belli seviyelerin üstünde yapacaksın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2pac
<THUG|LİFE>
Rookie

2PAC İS LEGEND AND LEGEND'S NOT DEAD
|
 |
« Yanıtla #41 : 07 Temmuz 2008, 14:59:02 » |
|
önce savunma sonra hücum son şampiyon boston
savunmada harika hücumda bitiriciydiler
|
|
|
|
|
|
LİFE BY THE GUN-DİE BY THE GUN 
|
|
|
|
BlacK_SmokE
|
 |
« Yanıtla #42 : 11 Temmuz 2008, 17:17:34 » |
|
bence savunma gerekli, oyunda önemli olan sayı yememek, sayı yemiceksin sonra sayı atacaksın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Salvation
I'm Cool
Starter

Mr.Big Shot
|
 |
« Yanıtla #43 : 11 Temmuz 2008, 18:06:44 » |
|
Sayı atmak içinde ne gerekli ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BlacK_SmokE
|
 |
« Yanıtla #44 : 11 Temmuz 2008, 18:09:21 » |
|
hücum
ben ilk önce sayı yemicen sonra sayı atacaksın demişim zaten yani ilk önce savunma sonra hücum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
paugasol(gülsen)
|
 |
« Yanıtla #45 : 12 Temmuz 2008, 18:44:07 » |
|
birbirini tamamlar aslında hücum sizi biyere kadar getirir ewet çok önemlidir ama savunması oturmuş bir takım her zaman daha öndedir bunun ikisine de sahip takım ztn şampiyon olur.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Young Rocket
NBA Draft'ında
Live It.Every Game,Every Day...
|
 |
« Yanıtla #46 : 12 Temmuz 2008, 18:51:10 » |
|
Hani bir söz vardır:Hücumla maç kazanırsın;savunma ile de şampiyonluğu.Bunun örnekleri:Detroit Pistons(2004)-Boston Celtics(2008)-Yunanistan Milli Takımı(2004)... Bunun örnekleri çoğaltılabilir.Bana soracak olursanız savunma derim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DaviD#Villa
|
 |
« Yanıtla #47 : 15 Temmuz 2008, 21:48:26 » |
|
%51 hucum %49 savunma derim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twist.Of.Fate
NBA Draft'ında
!!..Save_Us.Y2J..!!
|
 |
« Yanıtla #48 : 15 Temmuz 2008, 22:52:52 » |
|
İyi Savunma Yaparsanız Kazanırsınız.İyi Savunma Yaparsanız Hızlı Hücümla Sayı Atarsınız. İyi Savunma Yaparsanız Maçıda Kazanırsınız .. Şampiyonluğu da:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ç@to_Wade
|
 |
« Yanıtla #49 : 16 Temmuz 2008, 15:41:16 » |
|
herhalde savunma olur ama seyir zevki açısından hücum diyorum yunan milli takımı şampiyonanın içine etmiştir(futbolda da basketbolda da:d)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|