+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Nba Tartışma Platformu (Moderatörler: Michael 23 JORDAN, Dağlar)Konu:
 Draft 2008

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 12   Yukarı git
Konu: Draft 2008  (Okunma Sayısı 3346 defa) Seçenekler Arama
beratgarnett ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #20 : 15 Nisan 2008, 19:57:31 »
TP
Editör
Superstar

Madem ki 'Jazz'sın,Göster herkes azsın!

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Draft 2008

Para para para grin

Beasley katılcakta şu aralar Rose'un bir numara olucağı konuşuluyor.Valla Miami'nin ne yapacağı belli olmaz.Bir guard almak istiyebilirler.Ama Rose'u izlediği kadarıyla daha çok ham.Bir Nba takımını oynatacak kadar yetenekli ama çok ham...İyi bir atlet fakat saha görüşü aynı iyilikte değil.Birinci takım için zor bir karar olucak.
« Yanıtla #21 : 15 Nisan 2008, 23:48:45 »
duncan21spurs
No Trashtalk
Rookie
**

P.Alemdar'ı haraca bağlayan yüce şahsiyet

Üyelik Bilgileri

Bu yaş sınırlamısını bende destekliyorum ama işin birde şu boyutu var ;

Özellikle Los Angeles gibi şuç oranı yüksek olan şehirlerde yaşayan genç basketbolcu adayları yaşları ilerledikçe ve PARA kazanamadıkça daha çok suça yönelecekler.Daha çok kötü arkadaş edinecekler ve en önemlisi kolay paranın olduğu suç dünyasını seçeckler.

Liseden NBA e geçen fakir bir aileden gelen bir oyuncu için o alacağı para ne kadar önemli anlamıyor musunuz ? Lisede olduğunuzu düşünün kendinize güveniniz had safhada ve sizi pohpohlayan önünüze milyonlar süren kan emici menajerler sponsorlar var ne yaparsınız yok kalsın mı dersiniz yoksa koşa koşa gider misiniz ?? Şimdi gitmem diyebilirsiniz ama düşünün ki 10 kardeşsiniz abilerinizin 3 ü hapiste onların arkadaşları sizide suça teşvik etmeye çalışıyor kardeşleriniz aç ve tanrı size bir yetenek bahşetmiş bunu en kısa yoldan paraya dönüştürmeyi amaçlamaz mısınz ? Bu hikaye çok abartı gelebilir ama bundan daha acıklı hikayesi olan basketbolcular olduğuna eminim.

Yani kısaca o genç oyuncular için gelecekte değil o anda kazanacakları para daha tatlı geliyor ama bilmiyorlar ki kendilerini geliştirseler çok daha büyük para kazanacaklar.

Sabır Sabır Sabır...tek eksik şey sabır.

Şu sayfaya bi tıklarsanız sevinirim ...Smiley
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #22 : 16 Nisan 2008, 22:12:08 »
magic mania
Magic Johnson #32
All-Star

Üyelik Bilgileri

Semih Erden'in Nba'de gidiceği takımın Türk taraftarına vereceği tek katkı,maçlarının Ntv,Ntvspor ve NbaTv'den yayınlanağı maçlar olur.Seçileceğini hiç sanmıyorum Semih "daha gelişecek abisi" Erden'in.
« Yanıtla #23 : 16 Nisan 2008, 22:27:00 »
lordapo
| Loser Knickerbocker |
Yönetici
MVP

Gallo # 8

Üyelik Bilgileri WWW

Semih Erden'in Nba'de gidiceği takımın Türk taraftarına vereceği tek katkı,maçlarının Ntv,Ntvspor ve NbaTv'den yayınlanağı maçlar olur.Seçileceğini hiç sanmıyorum Semih "daha gelişecek abisi" Erden'in.

Belli olmaz dodicim şöle sölemem lazım nba de uzun sayısı az semih kendini toparladı eskisine göre ki bence hidayet yada memo nun tavsiyeleri ona yolu açar ama nba deki sürekli tempoya dayanır mı bilemicem.

''Donnie Walsh is A Fuckin Idiot ''
« Yanıtla #24 : 16 Nisan 2008, 22:31:47 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
All-Star

Kg#5 Kevin Garnett 4EVa!

Üyelik Bilgileri

Valla Semih'i filan bilememde ben ömer aşık'ın NBA'ye gitmesini çok istiyorum bence semih'ten daha iyi performans gösterecektir ömer semih çok çabuk sakatlanan bir isim izlediğime göre çoğu pozisyonda pes ediyor rakibine karşı faul problemi çok çekiyor ömer aşık'a bakarsak blokları olsun savunması olsun semih'ten daha iyi bir profil çizeceğine inanıyorum.
« Yanıtla #25 : 17 Nisan 2008, 00:12:34 »
Kurt_Angle
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

Benim gürüşüm ise ikiside Ersan a olduğu gibi olcak.Bir yıl oynayacaklar sonra avrupaa.

Draftta 1 numaraya gelirsek bence Miami Beasley i alır.Çünkü Rose fln istemioolar.Wade warken Rose mu alınır yaa.Beasley birz ısınır ve defansını geliştirirse.Miami ye çok faydalı olcak.Bekleyin görün seneye wade-marion(inş. kalcak)-beasley üçlüsü ortalığın tozunu alcak.Big tree bunların yanında yeşil yapraklarını dökücek.Seneye inşallah kadro şöle olcak
 PG-Calderon
 SG-Wade
 SF-Marion
 PF-Beasley
 C-Haslem(gerçi biraz zorlanıcak ama o miami için çok değerli.2. beşe atmak olmas.)
---------------------------------------------------------------------------------------------

OFFF... Arkadaşlar Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
www.NBADraft.net
  e girdim bir de ne görim MİAMİ de Derrick ROse yazıo.Çıldırdım.Acaba Doğru mudur?Doğruysa Miami Rose'u alırsa herhalde Wade'i takas eedcekler.Ya ne güzel Beasley i al SF yap.Marion'u yetenekli ve gemç biri ile takas et bir PG birde C al ama yokk.Rose yazıo ya Çıldırdım
  Lütfen alt alta mesaj atmasak düzelttim bir dikkat et (lordapo)
« Son Düzenleme: 24 Nisan 2008, 19:43:00 Gönderen: lordapo » Logged
Şampiyon Hornets
« Yanıtla #26 : 17 Nisan 2008, 23:12:57 »
magic mania
Magic Johnson #32
All-Star

Üyelik Bilgileri

İyide Rose PG,nerden çıkardın Wade takasını falan? Rose 1,Wade 2, Marion 3 oynar.Çokta güzel olur...
« Yanıtla #27 : 18 Nisan 2008, 13:58:09 »
sawash
Rookie
**

Suns Fan

Üyelik Bilgileri

Ömer'in ilk turda seçilmesi bile mümkün ama aklı başında olan bi GM Semih'i seçmez bence. Seçerse de o takımın sahibine ve taraftarlarına sabır diliyorum. Bence Ersan gibi soluğu D-League'de alır seçilirse zaten.
Get up, stand up, stand up for ur rights!!

« Yanıtla #28 : 18 Nisan 2008, 14:15:54 »
steve-nash
Rookie
**

In the point of my fingers the ball

Üyelik Bilgileri

Ömer'in ilk turda seçilmesi bile mümkün ama aklı başında olan bi GM Semih'i seçmez bence. Seçerse de o takımın sahibine ve taraftarlarına sabır diliyorum. Bence Ersan gibi soluğu D-League'de alır seçilirse zaten.

abi tabiki aklı basinda olan bi Gm kesinlikle secmemeli Semih i ama Ömer kesinlikle hak ediyor ilk turda olmayi
« Yanıtla #29 : 18 Nisan 2008, 16:26:57 »
Kurt_Angle
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

İyide Rose PG,nerden çıkardın Wade takasını falan? Rose 1,Wade 2, Marion 3 oynar.Çokta güzel olur...
Kardeşim bu adam WADE türünden bir oyuncu ve benzetildiği oyuncu WADE.O da elinde top isteyecektir.Yani onu alırsa Wade takas etsin .YHAA ne güzel BEasley i alcaktık.WAlla bence Miami Beasley i almassa ve seatle alırsa Geleceğini Seatle vermiş olur.Beasley NBA READY bölümünde herkesten üstün.
Şampiyon Hornets
« Yanıtla #30 : 23 Nisan 2008, 19:59:47 »
KE-Billz
hasta la victoria siempre
Admin
MVP

Pistons Head Coach Michael Curry

Üyelik Bilgileri WWW

Drafta Avrupalı Yıldız 

Avrupa Basketbolunun yetiştirdiği yıldızlardan biri olarak gösterilen 19 yaşındaki genç yetenek Danilo Gallinari, 2008 NBA Draftı'na katılacak.

Bir çok otoriteye göre iyi bir yerden seçilmesi beklenen Danilo Gallinari, Armani Jeans Milano forması altında 17.5 sayı-5.6 ribaunt ortalaması yakaladı.

----------------------------
NbaTr/KE
« Yanıtla #31 : 23 Nisan 2008, 20:06:40 »
magic mania
Magic Johnson #32
All-Star

Üyelik Bilgileri

Kardeşim bu adam WADE türünden bir oyuncu ve benzetildiği oyuncu WADE.O da elinde top isteyecektir.Yani onu alırsa Wade takas etsin .YHAA ne güzel BEasley i alcaktık.WAlla bence Miami Beasley i almassa ve seatle alırsa Geleceğini Seatle vermiş olur.Beasley NBA READY bölümünde herkesten üstün.
Şu nbadraft.net'e bakıp bakıp yorum yapmayı bırakın allah aşkına.Wade'e benzetilmesinin nedeni atletikliği ama topu paylaşmayıda az çok seven bir adam.
« Yanıtla #32 : 23 Nisan 2008, 20:06:40 »
Cpzai3
TheOnlyHornetsFan
Superstar

Van Gölü Squirtle'ı

Üyelik Bilgileri

Sakin ol arkadaşım o mock draft.Tahminler yani.Baya paniklemişsin.
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
« Yanıtla #33 : 23 Nisan 2008, 21:19:12 »
Dağlar
Winner
Moderator
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Danilo Gallinari konusunda şüphelerim var. Geçen yaz Belinelli hakkında herkes umutluydu hatta yaz liginde bir aralar azgın performanslar sergiliyordu. Draft edildikten sonra ise herşey değişti. Bench'den havlu sallamaya başladı.
Gallinari'de ikinci bir Belinelli vakası olmasından korkuyorum.

Final Serisi'nin En İyi Fotoğrafı
« Yanıtla #34 : 24 Nisan 2008, 14:45:24 »
bushido35
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

Büyük ihtimalle miami 1. sıradan seçilirse pg seçicek..Bu da yüzde 100  Derrick Rose olur..Uzun problemini free agentlardan çözmek istiyor..İlgilendiği uzunlar kurt thomas,oberto,kwame brown,diop,mutombo...Diop buradaki en faydalı olabilecek uzun..Derrick rose da 1 numaraya alınırsa 50-55 galibiyet civarında bitirebilirler doğuyu..Rose Nba yi domine etmeye geliyor beyler...İnanılmaz yetenekli bir adam..Cok güçlü ve atletik aynı zamanda..Wade de bu adamı istiyormuş duyduğum kadarıyla..
« Yanıtla #35 : 24 Nisan 2008, 19:45:20 »
lordapo
| Loser Knickerbocker |
Yönetici
MVP

Gallo # 8

Üyelik Bilgileri WWW

Danilo Gallinari konusunda şüphelerim var. Geçen yaz Belinelli hakkında herkes umutluydu hatta yaz liginde bir aralar azgın performanslar sergiliyordu. Draft edildikten sonra ise herşey değişti. Bench'den havlu sallamaya başladı.
Gallinari'de ikinci bir Belinelli vakası olmasından korkuyorum.

Aynı fikirdeyim hatta don nelson dan yeni bir dirk yapmasını beklerken çocuğun koca sezon yüzüne bakmadı
galliani de aynı kaderi paylaşır.

« Yanıtla #36 : 24 Nisan 2008, 22:58:06 »
Dağlar
Winner
Moderator
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Büyük ihtimalle miami 1. sıradan seçilirse pg seçicek..Bu da yüzde 100  Derrick Rose olur..Uzun problemini free agentlardan çözmek istiyor..İlgilendiği uzunlar kurt thomas,oberto,kwame brown,diop,mutombo...Diop buradaki en faydalı olabilecek uzun..Derrick rose da 1 numaraya alınırsa 50-55 galibiyet civarında bitirebilirler doğuyu..Rose Nba yi domine etmeye geliyor beyler...İnanılmaz yetenekli bir adam..Cok güçlü ve atletik aynı zamanda..Wade de bu adamı istiyormuş duyduğum kadarıyla..

Miami 1. sırada çıkarsa Beasley'i seçer büyük ihtimal ama Rose gibi bir adamı da göz ardı edemezler. Chris Paul bu yaşta NBA'i domine ediyor, Rose'da o tip bir oyuncu fakat NBA'de görmeden birşey demek zor.

Final Serisi'nin En İyi Fotoğrafı
« Yanıtla #37 : 25 Nisan 2008, 20:58:56 »
lordapo
| Loser Knickerbocker |
Yönetici
MVP

Gallo # 8

Üyelik Bilgileri WWW

Kimse rose dan deron yada paul olmasını beklemesin ki wade varken ellerinde ne etsinler rose u,tamam wade  istiyor deniyor ama beasley süper oturur takıma ki ikinci skorer olmasından öte olası wade in kaçıp gitmesinde  üstüne takım kurulcak ikinci adam olur.

« Yanıtla #38 : 26 Nisan 2008, 12:21:35 »
paugasol(gülsen)
NBA Oyuncusu
*

bu oyunu sewiyorum...(NBA)

Üyelik Bilgileri

wade istiyor diye rose yi almaları gerçekten çok saçma olur ki paul gibi bi oyuncu da zor gelip geçer ztn..onun yerine besaley i almaları lazım adam iyi şutör sonuçta...bide ben kenny georgeyi çok mrk ediorum arkadaşlar yaa..2.31 lik bi dev pota altınının vazgeçilmezi olur ama onun hakkında şuan pek iyi şeyler söylemiyolar umarım açıklarını kapatırda NBA nın en iyi devlerinden biri olur.....
« Yanıtla #39 : 26 Nisan 2008, 16:41:54 »
lordapo
| Loser Knickerbocker |
Yönetici
MVP

Gallo # 8

Üyelik Bilgileri WWW

wade istiyor diye rose yi almaları gerçekten çok saçma olur ki paul gibi bi oyuncu da zor gelip geçer ztn..onun yerine besaley i almaları lazım adam iyi şutör sonuçta...bide ben kenny georgeyi çok mrk ediorum arkadaşlar yaa..2.31 lik bi dev pota altınının vazgeçilmezi olur ama onun hakkında şuan pek iyi şeyler söylemiyolar umarım açıklarını kapatırda NBA nın en iyi devlerinden biri olur.....
  Genelde uzunlardan verim almak zor yane 2,31 lik bu adamı iyi eğitmeden verim almak zor.

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 12   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Nba Tartışma Platformu (Moderatörler: Michael 23 JORDAN, Dağlar)Konu:
 Draft 2008

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv