+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Nba Tartışma Platformu (Moderatör: delyvaldes)Konu:
 Draft 2008

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1] 2 3 ... 12   Yukarı git
Konu: Draft 2008  (Okunma Sayısı 6071 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 11 Şubat 2008, 19:16:50 »
TP
Turkish Delight
Superstar

...

Üyelik Bilgileri WWW
Draft 2008

Anasayfa'da böyle bir bölüm açtık.Draft'a uzun bir zaman olsada tartışılacak çok şeyi olduğundan konu uygun görüldü.Draf hakkında haberler,yorumlar,katılacak isimler,beklentiler bu topic altında yorumlanabilir.

Anasayfamızdaki bölüm şöyle;

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

Burada Drafta katılambilcek oyuncular var ve takımların seçimleri ne yönde olur tahminleri.Draft'ta Semih Erden'in olması bizim için gurur verici olur.

Bir çok tanıdık isimde drafta sözü geçiyor. Buyrun sohbete başlıyalım.

Come Back Boozer!

« Yanıtla #1 : 11 Şubat 2008, 19:37:55 »
dwyane_wade#3
Flash#3
All-Star

Michael Beasley Heat'e!

Üyelik Bilgileri
Ynt: Draft 2008

miami michael beasley'i alabilrse o kadar müthiş bir hamle olur ki, wade-marion(takımda kalırsa)-beasley üçlüsü uçarak oynar artık. grin bu adamı heat formasıyla görmeyi çok istiyorum açıkçası. umarım ilk sıradan seçeriz ama şans işte.
« Yanıtla #2 : 15 Şubat 2008, 16:03:50 »
The_Dunker
Rookie
**

OxFoRD

Üyelik Bilgileri

2008 drafınta yok galiba ama Kenny George diye bir dev var..Pota altı zayıf olan takımlar için faydalı olur..2.31 lik boy kulaç uzunluğu 258 cm..SLAM şubat sayısında onunla ilgili bir yazı vardı..Bu adam biraz çalışsın harika bir pivot olur..Tek kusuru ayakları biraz yavaşmış..üstünden smaç basabilen çılgın oyuncular mevcut Cheesy..

Psikopat Yazar

!
« Yanıtla #3 : 16 Şubat 2008, 17:46:43 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Valla ben konuya new york açısından bakıcam ,çeşitli mock draft sitelerinde new york un
guard seçiceği belli gibi ama marbury ın yakında emekli olcak olması ve hala takım rotasyonundaki
guardların pg özellikleri üstüne liderlik vasıflarınında kötü olması bence zeke ye guard seçtircek
gibi valla eğer seçilmez ise derrick rose (hiç sanmam kaparlar bunu ilk ikide) oj mayo yada eric
gordon seçeneklerinden birini seçer gibime geliyor ama zeke nin bir draft gurusu oldunu düşünürsek
bence nyk için en doğru seçimi yapacak umarım.

« Yanıtla #4 : 27 Şubat 2008, 01:26:58 »
gunerman
Yeni Üye

Üyelik Bilgileri

ben sitede yeni sayılırım.Charlotte Bobcats  taraftarı olarak ilk 5 içinde seçebilecegimize inanıyorum.kısaca benim soyleyecegim içerde iyi saglam bir center ihtiyacı var.bunun için ben Brook Lopez, Anthony Randolph ten birisini sececegini tahmin ediyorum..
« Yanıtla #5 : 18 Mart 2008, 21:30:09 »
TP
Turkish Delight
Superstar

...

Üyelik Bilgileri WWW

Seneye Nba'de iki tane daha gururumuz olabilir..Ömer Aşık ve Semih Erden %80 seçilcek takımlar tarafından...Ömer'in biraz daha tbl'de kalması lazım.Pozisyon bilgisinin biraz daha artması gerekiyor..Semih'in oluşumu Nba'de devam edebilir.Biraz fizik olarak gelişmesi gerekiyor ama Amerika'da vucudunu geliştirir...Umarım daha çok Türk olur,daha çok gururumuz olur..İyi yoldayız..

Come Back Boozer!

« Yanıtla #6 : 06 Nisan 2008, 00:40:59 »
sotes
Yeni Üye

Üyelik Bilgileri

Bence O.J Mayo daha önce seçilecek,Kobe tarzı bir basketbolcu.Kevin Love 14.sıraya kadar hayatta düşmez.Kafası çalışan GM varsa ilk 10 içinde seçer.Lige harika guardlar geliyor,Durant-Rose-Green üçlüsü seneye ligin tozunu attıracak buda benim imzam olsun.

--CapsLock'u kaparsan iyi olur.Hİ.
« Son Düzenleme: 06 Nisan 2008, 17:24:26 Gönderen: Freezer-20 » Logged
« Yanıtla #7 : 07 Nisan 2008, 21:04:26 »
Torres#9
" El Nino "
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Draft'a Girme Yaşı Gözden Geçiriliyor

Nba yönetimi,lige katılan oyuncuların Ncaa'de oynama sürelerini tekrardan gözden geçirme kararı alırken,Nba yönetiminin Ncaa'de oynama süresini 2 yıla çıkaracağı konuşuluyor.

Şuan uygulamada olan anlaşmaya göre,2010-2011 senesine kadar 19 yaşının altındaki isimlerin Nba'e katılamayacağı kuralı yürürlükte bulunmakta ve bu uygulamaya koymaya çalışacakları uygulama sonrası Draft'a katılabilmesi için bir oyuncunun Ncaa'de 2 yıl forma giymiş olması gerekecek.

David Stern ve Ncaa başkanı Myles Brand'in drafta girmek için 2 yıl Ncaa'de oynama zorunluluğuna çok sıcak baktıkları ve konuyla ilgili gelişmelerin ilerleyen zamanlarda açıklanacağı söylendi.

NbaTr//Hİ..
« Yanıtla #8 : 09 Nisan 2008, 20:31:04 »
bushido35
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

miaminin bu yatışı onlara pahalıya patlıycak gibime geliyor..Drafttan 1. seçme ihtimalleri bence fazla yok eğer secerlerse mutlaka ama mutlaka derrick rose u almalılar..Ncaa final four da adam gayet iyi performans sergiledi..Wade in gençliğinden daha iyi olarak gösteriliyor..Fiziğide baya sağlm..Deron williamsa benzetenlerde var..
« Yanıtla #9 : 09 Nisan 2008, 20:31:53 »
--
Ziyaretçi

Derrick Rose Wolves Kıskacında

2008 NBA Draftı'nın gözdelerinden olan NCAA'de Memphis Tigers forması giyen Derrick Rose, Minnesota Timberwolves'ın kıskacında.

Kevin Garnett'i takas ederek yeniden yapılanma sürecine giren Wolves'ın draftta iyi bir yerden seçim yapması halinde Derrick Rose'u seçebileceği ifade edildi.

Guard pozisyonunda oynayan Derrick Rose bu sezon NCAA'de 14.9 sayı-4.7 asist ve 4.5 ribaunt yaptı.

--------------------------------------------
NbaTr/KE
« Yanıtla #10 : 09 Nisan 2008, 22:12:26 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Bence seçerlerse foye ve jaric i pg kullanmaktan kurtulurlar,al jefferson ile marbury-garnett
ikilisi olmaları olası ve wolwes kadrosu genç ve başarıya aç 2-3 sene batıda terör estirirler.

« Yanıtla #11 : 09 Nisan 2008, 22:21:26 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
Superstar

WeLcoMe To BostoN CeltiCs DariuS MiLeS

Üyelik Bilgileri

Bu elemanı dün izledim gece 24 kanalında sanırım karşılarındaki takım yanlış hatırlamıyorsam kansastı ve iyi bir performans ortaya koydu. Minnesota garnett'ten sonra yeniden yapılanmaya el attılar ve Derrick Rose'un takıma yarar sağlıyacağını düşünüyorum.
« Yanıtla #12 : 10 Nisan 2008, 16:13:08 »
--
Ziyaretçi

O.J. Mayo Drafta Katılıyor

NCAA'de USC forması giyen ve bu sene draftta ilk 10 içinden seçilmesi beklenen O.J. Mayo için bugün yapılan açıklamalarda oyuncunun drafta kesin olarak katılacağı belirtildi.

Okul sözcüsü tarafından basına verilen bilgilerde Mayo için daha önce basında çıkan drafta katılacak haberleri resmileşti.

-------------------------------
NbaTr/KE
« Yanıtla #13 : 10 Nisan 2008, 22:19:05 »
DaviD#Villa
Flameman
All-Star

ben lost adasından 12 saatte kurtulurum nokta

Üyelik Bilgileri

bu sene gerçekten draftta guard bolluğu var (d.rose,oj mayo,e.gordon, j.bayless)dörtlüsü all star kalibresinde potansiyellere sahipler cdr, b.rush,ty lawson, dj augustin, d.collison hepsi ii kontratlar alabilecek kalite adamlar ancak nerdeyse tamamı combo guard oyun kuruculukları çok sınırlı yani bilemiyorum yeni nesillerin özelliği oldu bu tarz herhalde
« Yanıtla #14 : 11 Nisan 2008, 21:41:08 »
hot_sizzle3
Godfather
All-Star

DeMar Derozan

Üyelik Bilgileri WWW

Draft'a Girme Yaşı Gözden Geçiriliyor

Nba yönetimi,lige katılan oyuncuların Ncaa'de oynama sürelerini tekrardan gözden geçirme kararı alırken,Nba yönetiminin Ncaa'de oynama süresini 2 yıla çıkaracağı konuşuluyor.

Şuan uygulamada olan anlaşmaya göre,2010-2011 senesine kadar 19 yaşının altındaki isimlerin Nba'e katılamayacağı kuralı yürürlükte bulunmakta ve bu uygulamaya koymaya çalışacakları uygulama sonrası Draft'a katılabilmesi için bir oyuncunun Ncaa'de 2 yıl forma giymiş olması gerekecek.

David Stern ve Ncaa başkanı Myles Brand'in drafta girmek için 2 yıl Ncaa'de oynama zorunluluğuna çok sıcak baktıkları ve konuyla ilgili gelişmelerin ilerleyen zamanlarda açıklanacağı söylendi.

NbaTr//Hİ..

saygızıslık etmek istemem ama yaptıklarından utanmalılar oturdukları yerden iş yapıyorlar bu yaş sınırı yüzünden genç siyah çocukların büyük çoğunluğun karışık ortamlardan kurtulup  lige gelmeleri engellendi "rasheed wallace"
daha öncede david stern ün basketboldan anlamadığını iddia eden wallece yine ağzını açıyor  grin

Her şeyi doğru yapmaya çalıştı,fakat her nedense hepsi yanlış gitti.
« Yanıtla #15 : 11 Nisan 2008, 22:54:05 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Açıkcası ben destekliyorum ,liseden profesyonel olup basketbolunu geliştirmeden hatta nba in  duayen adamlarıyla erkenden kapışmaları çocukların zararına,mesela durant ve oden bir sene daha bekleseler daha hazır olup nba ye girceklerdi ki nba de üst sıradan seçilmesi muhtemel adamların çoğu freshman yada ikinci sınıf öğrencisi,Allah aşkına beayless dışında nba ye fizik olarak hazır  kim var huh Derrick rose u finalde gördük şutu orta halli penetre ile sayı derdinde yane chandler prince hatta orta halli bir uzun onu çıtır çıtır yer.O j mayo çok gazlanıyor sanki micheal jordan  ,darius miles da kıyaslanıyordu şimdi nerde takımına ne katkısı var.Bence hem fiziksel hemde ki şiliğin oturması için 2 sene ncaa de oynamaları şart yane bir anada ünlü olup sapıtmalarıda mümkün ki joakim noah daha 19 -20 yaşlarında 11-12 senelik oyuncular gibi demeç veriyor ben karşıyım yane avrupadan neden 19-20 lik adamlar gelmiyor bir yada iki sene pişmeleri bekleniyor.
    Yane stern basketboldan anlamasa nba bu kadar global olmazdı ki onun sayesinde her hafta bir maçı canlı izliyoruz neyse yeter bu kadar çene tongue

« Yanıtla #16 : 12 Nisan 2008, 08:06:07 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

bu iş dün nba stüdyodada konuşuldu ya ismail abi ya da kosova her zaman üniversiteyi 1 senede ola okumak şyşdşr ama liseden sonra nba'yi gitmeyi düşleyip ve ailesine bakmak için profesyonelliği bekleyen adamın haklarını alıyorsunuz.kaan kuralda torşnodan bağlandı ve nfl'de mahkemeye vermişler bu olayı.18'in den sonra askere alıyorlarsa, bu işede izin vermeleri lazım" diye bitirdi.
« Yanıtla #17 : 12 Nisan 2008, 17:50:58 »
TP
Turkish Delight
Superstar

...

Üyelik Bilgileri WWW

Yaş hakkında şunu söylemek isterim;

Yani daha liseden çıkmış bir oyuncuyu direk Nba'e almak biraz saçma geliyor.Bu sene Durant örneğinde gördüğümüz gibi,Potaya şut atmaktan başka bir şey bilmeyen oyuncular yetişiyor.Ben şunu mantıklı buluyorum.Erken profesyonellik kararı alan oyuncuların Avrupada bir sene oynadıkttan sonra lige gelmelidirler.Avrupa basketbolu öğrenicekleri en güzel platforumdur.

Draft'a kendi takımım açısından bakarsam,içimde bir Brondan Rush aşkı oluştu.Ncaa'yı izledikten sonra,ama daha ön sıralardan seçilecektir.

Come Back Boozer!

« Yanıtla #18 : 12 Nisan 2008, 17:58:56 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Draft'a kendi takımım açısından bakarsam,içimde bir Brondan Rush aşkı oluştu.Ncaa'yı izledikten sonra,ama daha ön sıralardan seçilecektir.

Valla size kalmaz o ,nbadraft .net de reggie lewis eski oyuncularından kimi andırıyor diye o mubarek deli savunmacıydı hatta jordan ı çok savundunu bilirim valla üst sıralarda gözükmüyor bu aralar bu arada derrick rose  tavan yaptı gene oj mayo ile beraber.

« Yanıtla #19 : 15 Nisan 2008, 19:12:14 »
--
Ziyaretçi

Beasley Drafta Katılıyor

2008 NBA Draftı'nın 1 numarası olması beklenen K-State'in yıldızı Michael Beasley yaptığı açıklama ile drafta katılacağını resmi olarak duyurdu.

Beasley yaptığı açıklamada drafta katılmasında paranın büyük faktör olduğunu söylerken basının soruları karşısında böyle bir itirafta bulundu.

-------------------------------------
NbaTr/KE
Sayfa: [1] 2 3 ... 12   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Nba Tartışma Platformu (Moderatör: delyvaldes)Konu:
 Draft 2008

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv