+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber Arşivi (Moderatörler: Dağlar, TP)Konu:
  Dallas'ın Yeni Coachu Carlisle !!

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Konu: Dallas'ın Yeni Coachu Carlisle !!  (Okunma Sayısı 385 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #20 : 10 Mayıs 2008, 12:10:52 »
KE-Billz
hasta la victoria siempre
Admin
MVP

Pistons Head Coach Michael Curry

Üyelik Bilgileri WWW
Carlisle Resmi İmzayı Atacak

Carlisle Resmi İmzayı Atacak

Dallas Mavericks'in sahibi Mark Cuban'ın basına verilen bilgilere göre takımın coachu olarak Rick Carlisle ile anlaştıklarını doğruladığı ifade edilirken resmi imzanın;

24 saat içersinde atılması bekleniyor. Avery Johnson'la yaşanan hüsrandan sonra yollarını ayıran Dallas bir dönem Detroit ve Indiana'yı çalıştıran ve Pistons'ta çalıştığı dönemde Yılın Coachu da olan Carlisle ile geçtiğimiz hafta anlaşmıştı.

--------------------------------
NbaTr/KE
« Yanıtla #21 : 10 Mayıs 2008, 12:18:29 »
ChrisBosh02
Starter

Üyelik Bilgileri
Ynt: Dallas'ın Yeni Coachu Carlisle !!

Oley bee Sevindim umarım bu da Avery gibi denyolaşmaz neyse gelcek sezon görecez Hayırlı olsun vatana millete..

« Yanıtla #22 : 10 Mayıs 2008, 12:25:02 »
KE-Billz
Admin
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Mevcut alternatifler içersinde bana görede en iyi seçim..Carlisle'ın temel hazırlama konusunda bu işin adamı olduğunu düşünüyorum..Detroit'te temeli atan adamdı..Indiana'da kötü işler yapmadı ki eğer malum The Palace savaşı olmasa belkide şampiyon olabilirlerdi o sezon..O kavgadan sonra Carlisle'da dağıldı, Pacers'ta..

Şuana kadar Carlisle'a oynattığı sistem dışında getirilebilecek en büyük eleştiri bir türlü final bölümünde başarılı olamaması..Dallas'ın los damgası yediği bir dönemde los bir koç geliyor..

Ancak bu Carlisle'ada toparlanma fırsatıdır..Yeniden dirilir ve Dallas'ı diriltir..Potansiyeli olan bir takım Dallas..Yapılacak bir kaç hamle onları tekrar ayaklandırır..Josh Howard'ı elden çıkartıp Ron Artest'i alabilseler, Carlisle'ın takımı sezona çok farklı başlar..
« Yanıtla #23 : 10 Mayıs 2008, 12:43:28 »
Zonepress
Lifeless#24
Starter

Micheal Jordon-Kobe Bryant

Üyelik Bilgileri

Mevcut alternatifler içersinde bana görede en iyi seçim..Carlisle'ın temel hazırlama konusunda bu işin adamı olduğunu düşünüyorum..Detroit'te temeli atan adamdı..Indiana'da kötü işler yapmadı ki eğer malum The Palace savaşı olmasa belkide şampiyon olabilirlerdi o sezon..O kavgadan sonra Carlisle'da dağıldı, Pacers'ta..

Şuana kadar Carlisle'a oynattığı sistem dışında getirilebilecek en büyük eleştiri bir türlü final bölümünde başarılı olamaması..Dallas'ın los damgası yediği bir dönemde los bir koç geliyor..

Ancak bu Carlisle'ada toparlanma fırsatıdır..Yeniden dirilir ve Dallas'ı diriltir..Potansiyeli olan bir takım Dallas..Yapılacak bir kaç hamle onları tekrar ayaklandırır..Josh Howard'ı elden çıkartıp Ron Artest'i alabilseler, Carlisle'ın takımı sezona çok farklı başlar..

Her açıklaman doğru ve sana katılıyorum abi..Carlisle los bir koç haklısın ve dallası diriltebilr..Josh Howardı göndersinler çünkü carlislein sisteminde bu oyuncu büyük ihtimalle olmuyacak..Artesti bi şekilde almak isteyeceklerdir carlisle bu oyuncuyu almak için cubana talimat verecekitir..Artest pacers döneminde carlisle en sevdiği ve sisiteminin en uygun parçasıydı..Eğer aklındaki sistemi dallasa da uygulacaksa josh howardın bu sistemde olmayacağının kanatindayım ve artesti takımda görmek isteyecektir..İyi bir koç olur dallas için inşallah..
« Yanıtla #24 : 10 Mayıs 2008, 18:11:05 »
ChrisBosh02
Starter

Üyelik Bilgileri

Howard Ron artest takaası bizim için çok faydalı olur Umarım o takas olur Koç a da yariyacakdır..

« Yanıtla #25 : 10 Mayıs 2008, 19:06:21 »
lordapo
| Loser Knickerbocker |
Yönetici
MVP

Gallo # 8

Üyelik Bilgileri WWW

Valla ronron gelirse işin rengi değişir harbiden.En azından savunma gurusu ve calrise ı babası gibi seven ronron dallas için mükemmel olabilirde howard-artest takasına sacramento ne der bilemicem.

''Donnie Walsh is A Fuckin Idiot ''
« Yanıtla #26 : 10 Mayıs 2008, 20:04:09 »
Langirt22
Ayın Üyesi
All-Star

Üyelik Bilgileri

Bence Sacramento bu takasa yanasabilir ve umarimda yanasir.Savunmamizi toparlar ve en önemli yeni Coach Carlisle ile cok iyi anlasan bir oyuncu.Ama bizim takimda bana göre Artest den önce savunma yapan ribaund alan sert sıkı bir pivota ihtiyacimiz var.Dampier oranin adami degil.Her ne kadar bazen güzel performanslar versede yetersiz buluyorum.Dampier'i eimizden cıkarmak da neredeyse imkansiz.Adamin elinde dag gibi bir kontrat duruyor.Jason Kidd'in de artik yasi geregi hizli oyundan ziyade sete dahali savunma sistemine daha uygun.Hem Kidd 3 defa NBA Defensive Team'e secilmis biri.isin acikcasi Carlisle'nin elinde malzeme var.
Carlisle'ye gelirsek adaylar icerisinde Dallas'a en uygun kisiydi.Kariyeri de malum.Zamaninda NBA'in en iyi kocu secilmis ve en iyi derecesini elde etmis biri.

CSKA FANS!!!
2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS
6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR
CSKA!!!!
« Yanıtla #27 : 10 Mayıs 2008, 20:17:13 »
airborn91
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

carlise büyük bir coach...detroit in temelini atmıs..brown kaymagını yemiştir...benim gözümde ligin en kaliteli coach'u dur...  bu takıma pota altı deil iyi savunmacı bi 3 numara lazım...dampier ı adam edebilecegini düşünüyorum...artes olayını josh howard ile kapatabilirse dallas cok iyi durumlara gelebilir..seneye şampiyonluga kadar...bence d'antoni den cok daha fazla katkı saglar.... phoneix'in durmu malum oynuylar oynuyolar..playoff larda dökülüyolar...takımda savunma yok... neyse dallas için hayırlısı olmus...
« Yanıtla #28 : 11 Mayıs 2008, 02:46:48 »
Langirt22
Ayın Üyesi
All-Star

Üyelik Bilgileri

Dampier'dan artik bundan sonra bir cacik olmaz.Kim gelirse gelsin de bu degismez.Adam bi kere 33 yasinda oldu ve 11 senelik NBA kariyerinde sadece 1 kere double-double ortalamalari tutturdu.4 senedir bizde ve ribaund disinda takima katki verdigini görmedim.Gerci Dampier'i bu yagli kontratiyla bir yere göndermekte neredeyse imkansiz.Josh Howard'a bir sene daha verilir belki eski savunma yaptigi günleri hatirlar ama Dampier ile bir sene daha gecmez

CSKA FANS!!!
2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS
6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR
CSKA!!!!
« Yanıtla #29 : 11 Mayıs 2008, 16:30:42 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
All-Star

Kg#5 Kevin Garnett 4EVa!

Üyelik Bilgileri

Carlise tecrübeli bir coach dallas takımına nasıl bir sistem oturtacağını merak ediyorum dallas için hayırlı olsun bakalım gelecek sezonda nasıl bir grafik çizecekler.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #30 : 11 Mayıs 2008, 18:16:28 »
KE-Billz
Admin
MVP

Üyelik Bilgileri WWW
Stackhouse: Carlisle Doğru Tercih

Stackhouse: Carlisle Doğru Tercih

Detroit Pistons'ta oynadığı dönemde Rick Carlisle'la çalışma imkanı bulan Dallas Mavericks'li Jerry Stackhouse  takımın yeni Caochu'nun Carlisle olmasından dolayı memnun.

Bazı kesimler Carlisle isminin Dallas için yanlış tercih olduğunu belirtsede Stackhouse, Carlisle'a destek verdi ve;

''O şuan boşta olan en iyi Coachtur. Bizim takımın yapısı içinde en iyi caochtur.'' dedi. Stackhouse açıklamasında Dallas'ın doğru bir seçim yaptığını vurguladı.

--------------------------------
NbaTr/KE
« Yanıtla #31 : 11 Mayıs 2008, 18:33:18 »
lordapo
| Loser Knickerbocker |
Yönetici
MVP

Gallo # 8

Üyelik Bilgileri WWW

Başladılar yalamaya angry Stack denen zata bildim bileli uyuzum denyo ne wizards nede detroit te bir şey yapamadı dallas da bench oyuncusu olmaktan öteye gidemedi mal neyse carlise yalakaları sever.

''Donnie Walsh is A Fuckin Idiot ''
« Yanıtla #32 : 11 Mayıs 2008, 22:26:51 »
Dağlar
Winner
Moderator
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Ne iyi etti de Nets'e gelmedi. Batık takımımızı iyice batırırdı. Zihnen olumsuz etkilerdi. Şimdi de Mavericks'de bal yapmayan arı konumunda. Daha çok konuşur. Çenesi açıklar kervanında kendisi. İlk yağlama da ondan geldi.

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
Final Serisi'nin En İyi Fotoğrafı
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber Arşivi (Moderatörler: Dağlar, TP)Konu:
  Dallas'ın Yeni Coachu Carlisle !!

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv