+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber Arşivi (Moderatörler: Dağlar, TP)Konu:
  Rick Carlisle: Artest'i İsterim

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Rick Carlisle: Artest'i İsterim  (Okunma Sayısı 180 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 15 Mayıs 2008, 01:46:07 »
KE-Billz
hasta la victoria siempre
Admin
MVP

Pistons Head Coach Michael Curry

Üyelik Bilgileri WWW

Dallas Mavericks'in yeni coachu Rick Carlisle, yaptığı açıklamalarla Pacers'tan eski öğrencisi Ron Artest'le tekrar bir araya gelmeye sıcak baktığını söyledi.

Rick Carlisle, yaptığı açıklamada Artest'i Pacers dönemlerinden iyi tanıdığını söylerken onunla tekrar bir araya gelmeleri halinde memnun olacağını söyledi.

Carlisle, ''Benimle birlikte çalıştığı dönemlerde Artest, All Star olmuştu. Ben onu seviyorum, ailesini seviyorum. Bundan dolayı tekrar bir araya gelmek isterim. Artest her takımın isteyeceği bir oyuncu.'' dedi.

--------------------------------
NbaTr/KE
« Yanıtla #1 : 15 Mayıs 2008, 10:18:46 »
Flash
All-Star

I Belivie,I Can Fly

Üyelik Bilgileri
Ynt: Rick Carlisle: Artest'i İsterim

Zaten Artest'in ipini uzun tutup da karlı çıkabilecek iki Koç tanırım biri jackson baba, Diğeri de Rick Carlise diğerleri ile Artest iyi de gider kötü de gider...Belli olmaz...

Artest'i istiyorum demek..Josh Howard bu takımda tutulmasa da olur demek oluyor ki bu çok ilginç işte...
Carlise'ın oyun sisteminde forvetler ve oyun kurucular coşar...SG dış şutördür çok işi yoktur, Pivotda hep ince işleri yapan maç başına 6+ 8+ yapan bir tipdir..Yani Carlise için yetrlidir...ama Carlise sisteminde 1, 3 ve 4 numaralar şaha kalkar bakınız Tinsley, harrington, JO, Artest bu 4 lü Carlise hariç başka bir koçla(Harrington hariç) koçla onla oynadıkları kadar verimli olabildi mi? Hayır!...
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf Wink
« Yanıtla #2 : 15 Mayıs 2008, 11:40:48 »
Langirt22
Ayın Üyesi
All-Star

Üyelik Bilgileri

Zaten Artest'in ipini uzun tutup da karlı çıkabilecek iki Koç tanırım biri jackson baba, Diğeri de Rick Carlise diğerleri ile Artest iyi de gider kötü de gider...Belli olmaz...

Artest'i istiyorum demek..Josh Howard bu takımda tutulmasa da olur demek oluyor ki bu çok ilginç işte...
Carlise'ın oyun sisteminde forvetler ve oyun kurucular coşar...SG dış şutördür çok işi yoktur, Pivotda hep ince işleri yapan maç başına 6+ 8+ yapan bir tipdir..Yani Carlise için yetrlidir...ama Carlise sisteminde 1, 3 ve 4 numaralar şaha kalkar bakınız Tinsley, harrington, JO, Artest bu 4 lü Carlise hariç başka bir koçla(Harrington hariç) koçla onla oynadıkları kadar verimli olabildi mi? Hayır!...
Yani diyorsun k Carlisle'in aklinda olan sistem Kidd,Artest,Nowitzki iyi bir dis atici olan Terry ve pivot da 6+ 8+ katki yapabilecek Dampier.Ama Artest'i takima almak demek Howard'a yol verilmesi demek gerci ben Howard yerine Artest gelse seve seve kabul ederim.
Herkes diyor ki Artest yasli Howard genc daha olgulasack iyi olucak felan ama takimda ki iki yildizdan Kidd neredeyse kariyeri bitecek Nowitzki ise 30a dayandi yasi.Bence böyle kritik bir hamle ile 2 3 sene daha sampiyonluk kovalayabiliriz ama Howard ile pek sansimiz oldugunu düsünmüyorum

CSKA FANS!!!
2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS
6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR
CSKA!!!!
« Yanıtla #3 : 15 Mayıs 2008, 12:08:55 »
NYK
The Doc
Yönetici
MVP

Bull shit...

Üyelik Bilgileri

Şunun tipine bi bak,bi bak ........   Fantastic

Everything fall apart,after your footprints...
« Yanıtla #4 : 15 Mayıs 2008, 15:10:33 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
Moderatör
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

Benimle çalıştığı dönemde allstar olmuştu demiş. O dönemler eskide kaldı dostum.. Artest artık bitik..

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #5 : 15 Mayıs 2008, 16:35:56 »
KE-Billz
hasta la victoria siempre
Admin
MVP

Pistons Head Coach Michael Curry

Üyelik Bilgileri WWW

Benimle çalıştığı dönemde allstar olmuştu demiş. O dönemler eskide kaldı dostum.. Artest artık bitik..

Niye bitik olsun..Seyrettiğim Artest ki Detroit maçlarında tam olarak seyrettim bitik gibi falan değildi..Sacramento bu sezon Doğu'da olsa play-off yapardı (Hoş ben bu karşılaştırmayı sevmem..) Artı o kadar sakatlık yaşamasalar son ana kadarda play-off kovalarlardı..
« Yanıtla #6 : 15 Mayıs 2008, 18:30:06 »
ChrisBosh02
Starter

Üyelik Bilgileri

ne iyi işte madem sıcak bakiyorsunuz alın şu adamı işte ya bizim için çok iyi olur senden de umutluyum umarım yüzümüzü kara çıkarmassın..

« Yanıtla #7 : 15 Mayıs 2008, 20:51:34 »
lordapo
| Loser Knickerbocker |
Yönetici
MVP

Gallo # 8

Üyelik Bilgileri WWW

Ronron a güvenmek zor.Aslında şerefsiz büyük oyuncu ama deli yane birinin onu kontrol etmesi lazım.Rick carlisle denen (sahte jim carrey ) zat bence mark cuban ile süper bir ikili olur keza cuban da deli carlisle da deli üstüne manyak ronron gelirse oh ne ala ne ala ama josh howard ı maloof kardeşler onaylarmı bilemem he şuda var gelecek sezon artest in kontrat senesi yane artest-nowitzki keza aynı takımda olur ve kontrat sezonu olan kidd de onlara katılırsa dallas dejavoo yapabilir gelecek sene kim bilir.

''Donnie Walsh is A Fuckin Idiot ''
« Yanıtla #8 : 16 Mayıs 2008, 00:35:38 »
duncan21spurs
No Trashtalk
Rookie
**

P.Alemdar'ı haraca bağlayan yüce şahsiyet

Üyelik Bilgileri

Şşşşş hop carlise noluyo hacı Artest bizim...Ayıp oluyo ama cık cık cık...

Artest i isteyecek takım zaten uzun vadede başarı isteyen bir takım olamaz Kidd-Dirk ve Ron yeni bir Boston oluşturabiliriz diye düşünülüyor ama zor gerçi onlarda Bostondan çok daha üstün bir bench de mevcut (bu sene dağılacak ama tutulursa bi kaç isim diye konuşuyorum) ama olay başka asıl konu takımın karakteri ve loser damgası yemiş olması...Bench sağlamlığı ve loserlık dışında önemli bir nokta daha var, Carlise ve Artest baba-oğul oldu artık onu biliyoruz ama bu adam Kidd in kulislerini nasıl kaldıracak. Bu takıma iki ego fazla gelir bu takas olursa Carlise bunun altından kalkamaz...

Maloof larsa bu kadar sene beklediler biraz daha bekleyebilirler kanımca :-)Howard ve K.Martin temelli değilde onlara liderlik edecek başka bir Aday bulurlarsa işte o zaman Kings eski günlerine dönebilir. Yoksa bu iş için ne Howard nede Martin uygun adam değil...
« Son Düzenleme: 16 Mayıs 2008, 00:51:44 Gönderen: duncan21spurs » Logged

Şu sayfaya bi tıklarsanız sevinirim ...Smiley
« Yanıtla #9 : 16 Mayıs 2008, 02:41:36 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
All-Star

Kg#5 Kevin Garnett 4EVa!

Üyelik Bilgileri

Artest'e karşılık kimi verecekler josh howard'ımı zaten geçen yine denver'ın konusu açılmıştı ntvsporda kings kleiza'ya karşılık artest'i denvere önerdi ancak denver takımının sahinin oğlunun yakın arkadaşı olduğu için kleiza denver kings'i geri çevirdi her aklıma geldiğinde gülüyorum valla grin artest'in dallas'a gideceğini sanmıyorum  yinede belli olmaz kleiza ile artest takasını isteyen kings yönetiminden herşey beklerim şu saatten sonra Ayrıca Artest'in bittiği filan yok gayet güzel oynuyor smiley
« Son Düzenleme: 16 Mayıs 2008, 13:58:43 Gönderen: Kq5 » Logged
« Yanıtla #10 : 16 Mayıs 2008, 21:22:22 »
lordapo
| Loser Knickerbocker |
Yönetici
MVP

Gallo # 8

Üyelik Bilgileri WWW

Artest'e karşılık kimi verecekler josh howard'ımı zaten geçen yine denver'ın konusu açılmıştı ntvsporda kings kleiza'ya karşılık artest'i denvere önerdi ancak denver takımının sahinin oğlunun yakın arkadaşı olduğu için kleiza denver kings'i geri çevirdi her aklıma geldiğinde gülüyorum valla grin artest'in dallas'a gideceğini sanmıyorum  yinede belli olmaz kleiza ile artest takasını isteyen kings yönetiminden herşey beklerim şu saatten sonra Ayrıca Artest'in bittiği filan yok gayet güzel oynuyor smiley
Valla ron artest ile klezia yı karşılaştırmak bmw ile opel i karşılaştırmak gibi ,ronron denen manyak kafasına göre oynar bir bakarsın maçı tek başına alır ,bir bakarsın koca maç kafasına göre oynar onun için ortam önemli keza  dallas a carlisle ın geçmesi onun için iyi bir fırsat ama bir şey değişmez bence kalır kings de deli.

''Donnie Walsh is A Fuckin Idiot ''
Sayfa: [1]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber Arşivi (Moderatörler: Dağlar, TP)Konu:

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv