« : 19 Mayıs 2008, 03:07:14 » |
--
Ziyaretçi
|
2008 NBA Draftı'nda 1 numara pozisyonu için mi yoksa 4-5 numara için mi seçim yapacağı belirsiz olan Miami Heat'te gündeme Utah Jazz'in power forveti Carlos Boozer geldi.
2009/10 sezonunda kontratında 12.65 MD'lık oyuncu seçeneği bulunan Boozer için Miami'nin devreye girebileceği iddiası ortaya atıldı.
Uzun vadeli planlamada takımın 1 numara sorununu çözecek olan Miami gelecek sezon free-agent olması muhtemel Boozer'ıda kadrosuna katmak için kolları sıvıyabilir.
---------------------------------- NbaTr/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 19 Mayıs 2008, 12:13:55 » |
|
Cpzai3
|
Demek ki neymiş, Heat'in geleceğinde savunma yokmuş. Haslem'i tercih ederim Boozer'a.
|
|
|
|
|
|
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."
"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
|
|
|
« Yanıtla #2 : 19 Mayıs 2008, 12:15:23 » |
|
Kaan Mert
|
Geleceğimize s*çayım ben o zaman Boozer'a kaldıysak. Elton Brand vs söylentileri çıkmıştı vallahi Brand'i tercih ederim yani. Sezai söylemiş savunmayı neremizle yapacaz. Böyle gelecek mi olur ya.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #3 : 19 Mayıs 2008, 12:16:53 » |
|
lordapo
|
Hazır lazımsa verelim onlara zach randolph u keza en azından boozer dan daha iyi skorer olur onlar keza eğer birinci seçiceklerse derrick rose u seçmeleri garanti gibi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 19 Mayıs 2008, 12:29:13 » |
|
c_marlowe
|
boozer miami'de ne yapsın...miami'de boozer'ı ne yapsın...bırakın bu azabı çekmeye dünden razı olan salt lake city'nin enayi halkı devam etsin...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 19 Mayıs 2008, 12:55:20 » |
|
vence
|
Boozer boyalı alanda NBA'in belki en iyi skoreridir. Miami, Boozer hamlesini yaparsa güçsüz doğuda kafaya oynayacak takım olur. Brand nereden çıktı? Kendisi takımında mutlu olduğunu daha önce belirtmişti kaldı ki sakat geçirdiği sezondan sonra iyi bir kontrat alamaz. Savunma geyiğine gelince, her şey savunma değil. Sanki Miami muhteşem hücum ediyordu da tek eksiği savunmaydı. Savunma yapmayan Boozer'lı Utah batıda konferans finaline çıktı geçen sene, bilmem anlatabildim mi...
|
|
|
|
|
|
Cobarde Gallina Gasol ( Cesur Yürek Gasol )
|
|
|
« Yanıtla #6 : 19 Mayıs 2008, 13:13:45 » |
--
Ziyaretçi
|
Boozer boyalı alanda NBA'in belki en iyi skoreridir. Miami, Boozer hamlesini yaparsa güçsüz doğuda kafaya oynayacak takım olur. Brand nereden çıktı? Kendisi takımında mutlu olduğunu daha önce belirtmişti kaldı ki sakat geçirdiği sezondan sonra iyi bir kontrat alamaz. Savunma geyiğine gelince, her şey savunma değil. Sanki Miami muhteşem hücum ediyordu da tek eksiği savunmaydı. Savunma yapmayan Boozer'lı Utah batıda konferans finaline çıktı geçen sene, bilmem anlatabildim mi...
Aynı şeyleri yazacaktım sen yazmışsın.. 5 kişilik oyun bu Boozer yapmasın savunma varsın geri kalan 4'lü yapsın..Sonuçta boyalı alanda bana görede NBA'in en iyi skoreri..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 19 Mayıs 2008, 15:06:46 » |
|
hasan1299
|
boozer wade ile iyi bir ikili olabilirmi acaba.ben boozer ın utah taki performansını hi beğenmedim bu yıl.başka bir takımda performansını artırabilir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 19 Mayıs 2008, 16:36:37 » |
|
magic mania
|
Demek ki neymiş, Heat'in geleceğinde savunma yokmuş. Haslem'i tercih ederim Boozer'a.
Yok artık daha neler.. İlla 5 oyuncuda savunma mı yapıcak , savunma takımlarında bile Spurs Oberto ve Parkerla oynuyo , Detroit'te zamanında Webber'la falan oynadı.Haslem'i Boozer'a tercih etmek mantık dışı. Wade fena bir savunmacı değil,Marion'un yaptığı savunma ortada seçerlerse Rose'da savunmada sırıtmayacak bir adam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 19 Mayıs 2008, 19:02:20 » |
|
Cpzai3
|
valla bence öyle değil. Boyalı alanda en iyi skoreri diyoruruz ama lakers serisinde takımı yaktı... Eğer utah iyi bir 4 numara alabilecekse boozer i bırakmalı bence
Boozer'a fazla da hayran olmadığımı söyleyebilirim ama bence tek serideki performansıyla silme hemen adamı.Nitekim o olmasa Utah Lakers karşısına hiç çıkamayabilirdi.
|
|
|
|
|
|
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."
"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
|
|
|
« Yanıtla #10 : 19 Mayıs 2008, 20:58:36 » |
|
lordapo
|
Carlos boozer boyalı alanda iyi olmasındaki en büyük faktör mehmet okur gibi dış atış tehtidi olan bir uzun ile oynaması keza utah a geldiğinde cavs da hamaldı bu adam,hatta ben bile utah da çoşunca dedim şerefsiz kontrat yapıcam derdine kendini paralamış.Yane yanınızda iyi bir uzun varsa savunma ona odaklanmışsa o zaman her uzun boyalı alanı kendi krallığı ilan eder.Yane eddie curry nası başarılı oldu 06-07 sezonunda bütün toplar ona indirildi o da bitirdi yane boozer deron ve memo olmasa bu kadar başarılı olurmuydu sizce yane jamaar nelson yada davin harris la bozzer aynı başarıyı sağlar mı yanında sıradan bir pivot olursa beyler sorarım size?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 19 Mayıs 2008, 21:03:03 » |
|
c_marlowe
|
boozer boyalı alanda çok verimli bir oyuncu...miami'ye giderse dengeleri değiştirecek bir hamle olur...muhtemeldirki bu sene rezil bir performans sergileyen miami tekrar playoff yarışında kendisine yer edinir... ama şunu unutmamak lazım...boozer utah'tan ayrılmak istemeyecektir...çünkü miami'de bir deron williams yok...miami'de wade tamamen hakkı olarak tüm kontrolü elinde isteyecek...boozer takımda ikinci opsiyon olarak düşünülecektir...utah'ta herkes onun eline bakarken ikinci opsiyona dönüşmek boozer'ın istemeyeceği bir durum...sonrasında zaten hücumda eline top değmeyince nerdeyse sıfır olan savunma konsantrasyonu sıfırın altına düşecek...o yüzden miami boozer gelecek planının işleyeceğini sanmıyorum... birde lordapo durumu gayet güzel açıklamış...kendisine tamamen katılıyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 19 Mayıs 2008, 21:06:39 » |
|
lordapo
|
boozer boyalı alanda çok verimli bir oyuncu...miami'ye giderse dengeleri değiştirecek bir hamle olur...muhtemeldirki bu sene rezil bir performans sergileyen miami tekrar playoff yarışında kendisine yer edinir... ama şunu unutmamak lazım...boozer utah'tan ayrılmak istemeyecektir...çünkü miami'de bir deron williams yok...miami'de wade tamamen hakkı olarak tüm kontrolü elinde isteyecek...boozer takımda ikinci opsiyon olarak düşünülecektir...utah'ta herkes onun eline bakarken ikinci opsiyona dönüşmek boozer'ın istemeyeceği bir durum...sonrasında zaten hücumda eline top değmeyince nerdeyse sıfır olan savunma konsantrasyonu sıfırın altına düşecek...o yüzden miami boozer gelecek planının işleyeceğini sanmıyorum... birde lordapo durumu gayet güzel açıklamış...kendisine tamamen katılıyorum...
Boozer daki etkinin aynısını d west de c paul yapıyor isteyen baksın lütfen yane d west sizce duncan,brand yada amere ayarından bir pf mi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 19 Mayıs 2008, 21:13:35 » |
|
DaviD#Villa
|
lordapo doğru söylüyorsun benim değinmek istediğim bi takımın pivotu m.blount ise o takım baştan kaybeder boozer da bi pivot değildir bence draft'tan alsınlar beasley'i 4 numaraya koysunlar boozer'la uğraşcaklarına daha akıl karı o parayada adam akıllı pivot alsınlar tamam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : 19 Mayıs 2008, 21:51:26 » |
|
lordapo
|
lordapo doğru söylüyorsun benim değinmek istediğim bi takımın pivotu m.blount ise o takım baştan kaybeder boozer da bi pivot değildir bence draft'tan alsınlar beasley'i 4 numaraya koysunlar boozer'la uğraşcaklarına daha akıl karı o parayada adam akıllı pivot alsınlar tamam
Valla derrick rose aşkına düşceklerine wade ile süper ikili olucak beasley alırsa heat büyük iş yapar ama bellide olmaz yane paul ve deron un performansları insanların gözlerini kamaştırdı.Mesela karşılaştırmalarda rose için yeni wade deniyordu ne gerek var ellerinde wade var shaq gitti onun alternatifini alsınlar beasley gelirse heat birşey kaybetmez keza eğer ncaa deki gibi oynarsa önünde durcak 4 numara yok doğuda.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #15 : 19 Mayıs 2008, 22:20:35 » |
|
DaviD#Villa
|
miami için 1. sıra onlara gelirse lotaryada ve d. rose'u seçerlerse o anda gözünde biterler wade'in tek eli yeter 2 guard pozisyonunada. diğer guarda şutör özellikli bi adam koy topu getirip götürsün lakers'ın fisher'ı gibi kobe'nin yaptığınıda wade yapar (wade le kobeye kıyaslamıyorum sadece tarzı benimsetiyorum) tamamdır
miami pota altı bomboş olduğundan beasley 30-35 dk süre alırsa miamide çaylak yılında 20 sayı 8 rib istatistikleri tutturabilir ama yılın çaylağı seçilemez seneye oden çaylak yılını yaşayacak çünkü herneyse konu dağılmasın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #16 : 20 Mayıs 2008, 11:11:03 » |
|
TP
|
Boozer bu ligde gideceği takıma göre performans gösterir...Boozer varsa Deron Williams'ın ikili oyunlarıyla var.Boozer varsa Mehmet'in uzunları dışarı çıkarması ile var.Boozer bir Miami'de Utah'taki kadar kesinlikle başarılı olamaz.Onu oynatacak bir guard olması lazım,Miami'de bunu yapabilcek Wade'den başka adam tanımıyorum.Eğer Miami'ye giderse bu seneki Lakers serisinde performansın ötesine geçemez.
Daha 2 seneye kadar zaten Boozer'ın durumu ortadaydı.Sakatlıklarla uğraşan,skor yönünden zayıf bir oyuncuydu...Williams'ın gelmesi ile ne kadar değiştiğini görmek içim alim olmaya gerek yok.
Tabii 'Haslem'a tercih edilecek' kadar ayakçı değildir kendisi...Ama şartlar olmassa verim alınamaz bir oyuncudur.Şartları ona göre oturtmakta çok zor iş...
|
|
|
|
|
|
Come Back Boozer! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
« Yanıtla #17 : 20 Mayıs 2008, 16:57:30 » |
|
DwyaneWadeCns
|
Savunma konusunda boozer hiç iyi bir seçim değil ama Wade gibi istediği zaman çok güzel savunma yapabilen bir oyuncumuz var.. savunmamız çoook çoook zayıf ama hücum ondanda zayıf diye düşünüyorum Boozer iyi bir seçim olabilir ama sağlam kalabilecekmi ?
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
« Yanıtla #18 : 20 Mayıs 2008, 20:33:26 » |
|
lordapo
|
Savunma konusunda boozer hiç iyi bir seçim değil ama Wade gibi istediği zaman çok güzel savunma yapabilen bir oyuncumuz var.. savunmamız çoook çoook zayıf ama hücum ondanda zayıf diye düşünüyorum Boozer iyi bir seçim olabilir ama sağlam kalabilecekmi ?
Derrick rose seçilirse bu iş olur ama dediğim gibi boozer ı alcana zach randoph u alsın miami heat yane olay pota altında sadece skora katkı yapıcak uzunsa bu işi yapcak randoph var ondan önce takıma dahil edilcek ve boozer gibi sürekli sakatlık bahanesi ile takımda sorun yaratmaz ve duke lu değil.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #19 : 20 Mayıs 2008, 20:44:35 » |
|
DwyaneWadeCns
|
evet sakatlıklardan çok çekmiş bir takımız.. Boozer bir sene daha yaşlanacak ve bizi zora sokacağını düşünüyorum.. İyi bir oyuncu ama sakatlık prblemi çıkarıyor malesefki.. Draft sıralamamızı bir öğrenelimde gerisi gelecek inş.
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
|