« Yanıtla #20 : 05 Haziran 2008, 14:33:10 » |
ElderWand
Yeni Üye
|
2010 yılında yolcu olur mu belli olmaz ama bu off-seasonda takasının gerçekleşme ihtimali zaten çok düşüktü..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #21 : 08 Haziran 2008, 02:58:18 » |
|
Ahmet Çakar
|
Wade ''kartondan aslan'' . 2003 draftından gelen en şanslı oyuncu olduğu içindir yüzüğü ve finallerin MVP'si ünvanı var. Wade bitmiştir ve bu saatten sonra dikiş falan tutturamaz.
Şimdi diyeceksiniz ki bu adam takımı şampiyon yaptı..Hayır efendim takımı Wade değil bir şeyler ispat etmek için kendini yırtan Shaq'dır Miami'deki şampiyonluğun mimarı..Alonzo adlı müthiş yürekli insanın hırsı, Payton'ın açlığı, Walker'ın ilk defa disiplini elden bırakmadan oynaması, Posey'nin verdiği enerjidir Miami'yi şampiyon yapan. Wade faul almaktan başka ne yaptı bana onu söyleyin. 30 kere serbest atış çizgisine gitmekle bu işler olmaz.
O finalleri hatırlayanlar Dallas'ın elinden çatır çatır şampiyonluğun alındığınıda iyi hatırlarlar..Bu işin hakem ve manipülasyon kısmı bunu ayrıca isteyenle konuşuruz..Dönelim konumuza;
Tüm bunları ayrı tutuyorum ve şampiyon nasıl oldu konusuna geliyorum. Hakemleri çıkartırsak yukarda saydığım isimlerinde büyük bir payı var o şampiyonlukta. Wade en son gelir. Ha Wade çok adam olsaydı şampiyonluk sonrası Miami sürünmezdi.
Miami geleceğini kurtarmak istiyorsa ki istiyordur Bulls'a draft hakkı karşılığı derhal takas etsin Wade'i.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #22 : 08 Haziran 2008, 03:40:28 » |
|
Cpzai3
|
Tamam ben de sevmem Wade'i ama bu kadar da ayakçı yapılmaz..
|
|
|
|
|
|
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."
"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
|
|
|
« Yanıtla #23 : 08 Haziran 2008, 04:57:48 » |
|
c_marlowe
|
tek kalemde adam harcamakta bu olsa gerek...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #24 : 08 Haziran 2008, 09:09:39 » |
|
lordapo
|
Dwayne wade david stern in hep savunduğu örnek nba oyuncusu modelinin en iyi örneğidir.Takımını şampiyon olurken onunda çok katkısı oldu ama walker,o neal,payton ve morning in kendilerini aşmaları ve dallas ı resmen silmelerinde büyük rolleri var ama basketbol takım oyunudur herkez katkı yapmak zorundadır,Kobe,le bron yada wade özel oyuncular maçı bir anda alıp götürecek yeteğene sahipler o yüzden eleştirceksek bunuda düşünüp yazalım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #25 : 08 Haziran 2008, 09:42:13 » |
|
hot_sizzle3
|
Wade ''kartondan aslan'' . 2003 draftından gelen en şanslı oyuncu olduğu içindir yüzüğü ve finallerin MVP'si ünvanı var. Wade bitmiştir ve bu saatten sonra dikiş falan tutturamaz.
Şimdi diyeceksiniz ki bu adam takımı şampiyon yaptı..Hayır efendim takımı Wade değil bir şeyler ispat etmek için kendini yırtan Shaq'dır Miami'deki şampiyonluğun mimarı..Alonzo adlı müthiş yürekli insanın hırsı, Payton'ın açlığı, Walker'ın ilk defa disiplini elden bırakmadan oynaması, Posey'nin verdiği enerjidir Miami'yi şampiyon yapan. Wade faul almaktan başka ne yaptı bana onu söyleyin. 30 kere serbest atış çizgisine gitmekle bu işler olmaz.
O finalleri hatırlayanlar Dallas'ın elinden çatır çatır şampiyonluğun alındığınıda iyi hatırlarlar..Bu işin hakem ve manipülasyon kısmı bunu ayrıca isteyenle konuşuruz..Dönelim konumuza;
Tüm bunları ayrı tutuyorum ve şampiyon nasıl oldu konusuna geliyorum. Hakemleri çıkartırsak yukarda saydığım isimlerinde büyük bir payı var o şampiyonlukta. Wade en son gelir. Ha Wade çok adam olsaydı şampiyonluk sonrası Miami sürünmezdi.
Miami geleceğini kurtarmak istiyorsa ki istiyordur Bulls'a draft hakkı karşılığı derhal takas etsin Wade'i.
wade 2003 draftında seçilen en şanslı oyuncuymuş nasıl oluyo o iş ben pek anlamadım 5.sıradan gayet yerinde bir seçimle nba ya geldi ki 2. sıradan milicic in seçildiğini düşünürsek en şanslı kim ortaya çıkar diğer konuda ise demek 2006 senesinde takımı shaq,posey,alonzo,walker,payton şampiyon yapmış (tamam onlarına katkısı çok fazla ama en az wade demek yanlış) en az emeği olanda wade'mişte haberimiz yokmuş bir insan bukadar yerin dibine sokulmaz senin basketbol anlayışında serbest atış atmak şerefsiz sayısı olarak değerlendirilirse benim diyeceğim birşey yok 30 kere serbest atış atmakla adam olunmazmışya finallerde maç başına 34.7 sayı ortalamsıyla oynayan adam sapına kadar final mvp sidir ve miami yi şampiyon yapan adamdır hakem olayına hiç girmiyorum ayrıca birşey daha var wade adam olsa bu son iki yıl miami sürünmezmiş geçen yıla dönelim wade sakatlanıp 31 maç kaçırdığında zar zor playoff yapmışlardı bir önceki yılki çekirdek kadroları aynen vardı yukarıda yazdığın adamlar varya hani miami yi şampiyon yapanlar onlar nerdeydi acaba yine sırtlasalardı takımı playofflarda wade sakat sakat oynarken bulls onları süpürdüğünde o 5 adam nerdeydi.son olarak bir başka konu var çaylak senesinde takımı playoff a sokup 2.tura taşırken takımda kim vardı.yani diyeceğim wade kartondan aslan filan değil sen wade den nefret ediyorsan onu sen düşün artık ama senin yazdıklarının wade ile uzaktan yakından alakası yok.
|
|
|
|
|
|
  Her şeyi doğru yapmaya çalıştı,fakat her nedense hepsi yanlış gitti.
|
|
|
« Yanıtla #26 : 08 Haziran 2008, 11:32:52 » |
|
dwyane_wade#3
|
hayatımda bu kadar basit ve saçma bir değerlendirme görmedim. faul almak neden böyle küçümseyici bir olaymış gibi gösterilmiye çalışlıyor bunu anlamıyorum zaten. ki o kararların %85'i doğrudur. durduramayıp wade'i ona faul yapıyorlarsa wade'in ne suçu var? hakem mevzusu da ayrı komedi zaten. neden bahsediyosun? hangi hakem hatası? 5. maçtaki wade'e son topta yapılan faulü söylüyorsan o da fauldü. dizineydi sanırım müdahale vardı. mola olayını söylüyorsan howard molayı istedi ve hakem de verdi bu kadar basit. howard'ın aptallığıdır o da. neyse neden bahsettiğini söyle, hangi hakem hatalarıymış göster ki savunalım. nowitzki serbest atışları kaçırırken kritik anlarda hakemler elinden tuttu değil mi? terry, howard bunları hep hakemler savundu neyse. o seride öyle anlar geldi ki shaq bişe yapamadı, takım çok statik kaldı, iyi savundular, işte o tip anlarda hep wade sahne aldı. takım ne zaman ihtiyaç duysa sahnedeydi. finallerden sonraki sene wade sakatlandı. bu adam kendi kendini mi sakatladı? at gözlüklerini çıkar. biraz düşün tart da öyle yaz ne yazcaksan. bu sene sakatlık yaşamazsa sana bikiniyi de giydirir merak etme çakma ahmet çakar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #27 : 08 Haziran 2008, 13:18:20 » |
|
Ahmet Çakar
|
Bakın siz gençlerle gurur duyuyorum. Sevdiğiniz adamı sonuna kadar savunuyorsunuz ama basketbol sevginin bittiği mantığın başladığı yerdir. Olaylara mantıklı bakalım;
Bana Wade'in 2006'da gelen şampiyonluk sonrası ne yaptığını biri açıklasın. Şimdi soruyorum. Soru 1 ; 2006 sonrası Wade'in, Miami'de geçirddiği 2 sezonda neler yaptığını söyleyin. Soru : Grant Hill'i bilir misiniz gençler ? Hill de bu lige adım attığında tıpkı Wade'in ilk yılları gibi şaşalı dönemler geçirmişti. Ancak Hill sakatlandı etti. Buraları detayları geçiyorum.
Asıl acı olan şeyi şimdi söylüyorum;
-Wade artık bu ligin yeni Hill'i olmuştur.. Şampiyonluk sonrası devamlı sakatlanan Wade'in kronikleşen bir sakatlığı vardır bu doktorlar tarafından açıklanmasada bilinen bir gerçek. Malesef Wade gibi penetreye dayalı oynayan oyuncular için bu tip sakatlıklar onları sıradanlaştırır. Hill de lige ilk geldiğinde içeri dalar aç kurt gibi köpekler gibi saldırır dağıtır smaçla bitirirdi olayı. Ama sakatlık sonrası turnike bile zor atacak hale geldi..
Gerçekleri görün gençler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #28 : 08 Haziran 2008, 13:35:17 » |
|
dwyane_wade#3
|
wadele hill'in sakatlığını aynı kefeye koydun ya bravo büyük insan. her mesajında da bi "siz gençler" lafı geçiyor. aklın sıra aba altından küçümseyeceksin. geç bunları.
wade bu sene gayet sağlam geliyor. olimpiyatlarda da oynayacakmış. yeni hill miymiş onu da göreceğiz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #29 : 08 Haziran 2008, 13:43:28 » |
|
Can Çetin
|
@Ahmet Çakar:Buralarda böyledir Ahmet Hocam sende bilirsin az çok...Milletin sevdiği adama sen kötü dersen ve ortaya da belli bir kanıt koyarsan dellenir millet,saçma olursun,komik olursun...Shaq'a kötü dersin şöyle şöyle adamdır ama şunları yapamamıştır artık kötüdür dersin "hop kardeş nası dersin sen bu adama böyle" derler.Kobe'ye şu şu magazin olayı yapıyor dersin "salak mısın ulan bu nasıl değerlendirme" derler.Ivy takımın sattı dersin "yaşını başını almış artık yüzük lazım,sende iyice komikleştin" derler...Buradaki -daha doğrusu çoğu yerde böyle- forumlarda milletinin sevdiği adama bir şey söylemeyeceksin yoksa sabaha kadar yazsan gene aynı şeyleri söylerler,bıkmazlar,adamımda adamım öyle diyemezsin derler.
(İnsan vardır bilmez, İnsan vardır bilmez,bilmediğini bilir, İnsan vardır bilmez,bilmediğini de bilmez, İnsan vardır bilmez,bilmediğini de bilmez,bir de kendini bilir sanır...İşte öyle bir şey...)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #30 : 08 Haziran 2008, 14:12:19 » |
|
MeaCulpa
|
Ahmet Cakar nickli arkadasin düsüncelerine saygim sonsuz.O baska türlü düsünür ben baska türlü.Zaten forumun amaci tartismak saygi cercevesi icinde ama Allah askina siz genclerle baslayan cümle kurmasin bana dünük tartismamizda da durmadan gencler de gencler. Yasim 25 26'ya girmek üzereyim pek bir gencligim kalmamis bir de merak ettim(ama kötüniyetle degil gercekten merak)Ahmet Cakar nickli arkadas kac yasinda
|
|
|
|
|
|
 CSKA FANS!!! 2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS 6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR CSKA!!!!
|
|
|
« Yanıtla #31 : 08 Haziran 2008, 15:48:33 » |
|
lordapo
|
Valla ben 32 yaşındayım hatta 33 e girdim ,merak ettim sordum aynı yaşlarda oldumu söledi.Konuya dönelim herkezin bir adamı vardır mutlaka mesela ben knicks e laf edilince deliriyorum ama haklı haksız bütün eleştirileri okumak zorundayım keza sonuçta burası forum.Kavga da ederiz hatta küfür de ettimiz oluyor ama sadece kişiye özelde olur (pm yoluyla) o yüzden forumun kalitesinin yükselmesini istiyorsa herkez eleştirelere katlancak doğru yada yanlış burası forum adam kendine göre kötü der sende elindeki kanıtları gösterir çürütmeye kasarsın böle devam eder.Yane konudan saptık ama bunları yazmak zorundaydım neyse aksiyon iyidir boka sarmadığı sürece tabi 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 08 Haziran 2008, 15:51:30 Gönderen: lordapo »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #32 : 08 Haziran 2008, 17:21:39 » |
|
Cpzai3
|
Bakın siz gençlerle gurur duyuyorum. Sevdiğiniz adamı sonuna kadar savunuyorsunuz ama basketbol sevginin bittiği mantığın başladığı yerdir. Olaylara mantıklı bakalım;
Bana Wade'in 2006'da gelen şampiyonluk sonrası ne yaptığını biri açıklasın. Şimdi soruyorum. Soru 1 ; 2006 sonrası Wade'in, Miami'de geçirddiği 2 sezonda neler yaptığını söyleyin. Soru : Grant Hill'i bilir misiniz gençler ? Hill de bu lige adım attığında tıpkı Wade'in ilk yılları gibi şaşalı dönemler geçirmişti. Ancak Hill sakatlandı etti. Buraları detayları geçiyorum.
Asıl acı olan şeyi şimdi söylüyorum;
-Wade artık bu ligin yeni Hill'i olmuştur.. Şampiyonluk sonrası devamlı sakatlanan Wade'in kronikleşen bir sakatlığı vardır bu doktorlar tarafından açıklanmasada bilinen bir gerçek. Malesef Wade gibi penetreye dayalı oynayan oyuncular için bu tip sakatlıklar onları sıradanlaştırır. Hill de lige ilk geldiğinde içeri dalar aç kurt gibi köpekler gibi saldırır dağıtır smaçla bitirirdi olayı. Ama sakatlık sonrası turnike bile zor atacak hale geldi..
Gerçekleri görün gençler.
Genciz, ama gerizekalı değiliz.Elimiz altında internet var, Hill i de izleyebiliyoruz yeri geliyor Mikan'ı da... Hill'in kariyerini elbette biliyoruz.Veya Chris Webber'ın.Örnekler çoğaltılabilir.Ama benzeştirilemez.Hill'in de Webber'ın da sorunları dizlerindeydi.Wade'in kritik sakatlığı omzundan.Yani Hill damgası vurmak için erken.İki sezon sakatlık sorunu yaşadı diye çürüğe mi çıktı Wade? Hemen karalamak amaçlı Hill örneğini vermek yerine, neden tüm sakatlıklarına karşı yılmayan Iverson örneği aklına gelmedi acaba.Ya da gencecik yaşında, "ahanda öldü bu adam" damgası vurulan , atletik meziyetleri dışında hiçbirşeye sahip olmamasına rağmen, taş gibi bir adam olarak sahalara dönen Emeka Okafor ismini neden telafuz etmedin. Wade bir Hill jr. olacak mı olmayacak mı onu zaman gösterir.Ama mesajların buram buram nefret kokuyor.Bu kadarı gereksiz.
|
|
|
|
|
|
"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
|
|
|
« Yanıtla #33 : 08 Haziran 2008, 17:25:45 » |
|
Ahmet Çakar
|
Sevgili Cpzai3 , sana değil burada kimseye gerizekalı demedim dememde. Hakaret etmem ben. İğneyi kendime batırırım önce. Gelelim Hill olayına. Ben sakatlıkları bir demedim. Ancak hikayeleri bir olacak diyorum. Kaldı ki sevgili Cpzai3 ve onun gibi düşünenler penetreye dayalı fiziki mücadele ile faul almaya alışık bir oyuncu için omuz sakatlığı ciddi bir sorun teşkil eder. Geniş bakın arkadaşlar olaya. Wade'den nefret ettiğim falanda yok yahu nerden çıkartıyorsunuz. Wade pırıl pırıl da bir gençtir. Allah herkese öyle bir damat nasip etsin. Ancak kişiliği ve onu sevmem gerçekleri görmeme engel teşkil etmez.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #34 : 08 Haziran 2008, 17:32:22 » |
|
dwyane_wade#3
|
Gelelim Hill olayına. Ben sakatlıkları bir demedim. Ancak hikayeleri bir olacak diyorum.
yani fal bakıyorum diyosun resmen. ben de iyi olacak diyorum, adamın doktorları gayet olumluyken neye dayanarak bunu diyebiliyorsun? sen doktorsun teşhisi de sen mi koydun?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #35 : 08 Haziran 2008, 17:37:51 » |
|
lordapo
|
Ya sakin olmak lazım,adam yorumunu yapabilir.İster sever ister nefret eder keza bende wade i severim onun gibi adam nba de yok gibi ,her zaman sölüyorum stern in istediği örnek oyuncu modelinin en iyi örneği kendisi o yüzden umarım sakatlığı uzun sürmez.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #36 : 08 Haziran 2008, 18:08:31 » |
|
Cpzai3
|
Sevgili Cpzai3 , sana değil burada kimseye gerizekalı demedim dememde. Hakaret etmem ben. İğneyi kendime batırırım önce. Gelelim Hill olayına. Ben sakatlıkları bir demedim. Ancak hikayeleri bir olacak diyorum. Kaldı ki sevgili Cpzai3 ve onun gibi düşünenler penetreye dayalı fiziki mücadele ile faul almaya alışık bir oyuncu için omuz sakatlığı ciddi bir sorun teşkil eder. Geniş bakın arkadaşlar olaya. Wade'den nefret ettiğim falanda yok yahu nerden çıkartıyorsunuz. Wade pırıl pırıl da bir gençtir. Allah herkese öyle bir damat nasip etsin. Ancak kişiliği ve onu sevmem gerçekleri görmeme engel teşkil etmez.
Benim omuz sakatlığı ile diz sakatlığının farkından kastım, diz ömür boyu sakat kalırken, omuz çok daha kolaylıkla iyileşebiliyor. Ben hala şunun cevabını alamadım... Hikayesi neden Hille bir olacak diyorsun hemen.Neden Iversonla, Okaforla , başka sakatlıktan dönmüş oyuncularla bir olmasın ki..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #37 : 09 Haziran 2008, 17:59:18 » |
--
Ziyaretçi
|
Wade: Heat'e Odaklandım
Daha önce yaptığı açıklamalarla takas olursa sorun olmayacağı yönünde söylemlerde bulunan ve açık kapı bırakan Dwyane Wade çark etti.
Wade yaptığı açıklamada takas olaylarını düşünmediğini ve sadece Heat'i düşündüğünü vurgularken;
''Benim odaklandığın nokta bizim gelecek yıl neler yapacağımız. Draftta kimi seçeceğimiz ve kimleri alacağımız. Biz daha iyi olmak için ne yaparız onu düşünüyorum.'' dedi.
------------------------------ NbaTr/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #38 : 09 Haziran 2008, 18:38:46 » |
|
NYK
|
Arkadaş kullanıcı adına yaraşır şekilde bir çıkış yapmış.Lakin neresinden tutsam elimde kalıyor.
En başta Wade'in sakatlığı hakındaki "Doktorlar açıklamıyor ..." şeklindeki komploya çok güldüm.Hill gibi olacağını öngörmek de Nostradamus kehanetine benziyor.Ben 25 yaşındayım,vakt - i zamanında Penny Hardaway'i de izledim."Sağ diz" ve "stress kırığı" kelimeleri onun için ne kadar büyük manalar içeriyor Allah bilir.Oysa Amare için aynı kelime grubu hiç bir şey ifade etmiyor.Kimin kime benzeyeceğini zaman gösterecek ki Hill hiç birşey ispatlayamadan yarı emekli hale geldi.Wade takımını şampiyon yaptı.
Wade'in hedefsiz ve dağılmakta olan (ki herkes biliyordu Shaq,Walker,Williams hamlelerinin tek atımlık barut olduğunu ve takımın dağılacağını) takımda hiç bir şey oynamaması ve hatta bir evvelki yıl Bulls karşısında sakat sakat oynama fedakarlığını göstererek,belki de sakatlığının daha kötü bir hale gelmesine zemin hazırlamasını görmezden geliyorsun.Sezonun ikinci yarısında bazı maçlarda eskilerden buketler sunan Shaq da aynı takımdaydı ama ense yaparak geçiriyordu.Bir de o taraftan bakmak lazım.Ya da geçen sene bu hırslı Garnett var mıydı Wolves da?
Bir de o 2003 draftının en şanslı oyuncusu Darko'dur.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınYippi Ka Yey motherfucker...
|
|
|
« Yanıtla #39 : 12 Haziran 2008, 19:29:12 » |
ZekeriyaBeyaz
NBA Draft'ında
|
Yahu adam sakat ve 2 yıldır sakatlığının acısı çekiyor.Shaq ile gelen şampiyonluk herkes bunu söylüyor.Ama o takımın ana parçası Wade idi bunu herkes unutuyor.Kobe için de diyorlardı zamanında Shaq olmadan olmaz diye herkes görüyor ne olduğunu.Kimse tek başına şampiyon olamaz önce onu geçin.Wade dediğin adam sayın Çakar genç yaşında şampiyonluk yaşamöış öyle yada böyle mvp olmuş 2-0dan seriyi 4-2 yapıp çevirmek kolay değil Çakar.Nitekim o takımın yaşlı olduğu ve ömrünün bittiği belliydi.Şanslaırına drafttan iyi bir yerde çektiler.Herşeyin ötesinde bahsettiğiniz adam 26 yaşında yahu genç sayılacak bir yaşta ve olgunlaşma döneminde.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|