+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber ArşiviKonu:
  Foyle Free-Agent/Bogans Devam Ediyor

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Konu: Foyle Free-Agent/Bogans Devam Ediyor  (Okunma Sayısı 351 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #20 : 20 Haziran 2008, 00:20:02 »
Salvation
I'm Cool
Starter

Mr.Big Shot

Üyelik Bilgileri
Ynt: Foyle Free-Agent/Bogans Devam Ediyor

ozaman kimse orlando'nun oyunundan zevk almaz top Howard'a howard potaya öyle bir anlam kalırmı ki tek howard oynar Orlando da takım oyunu diye birşey kalmaz Orlando'ya 1 Numara kesinlikle lazım Hedo'yu takas da kullanbilirler ama kesinlikle Hedo takıma gereksiz değildir oyununu bozan adam değildir çok iyi oynadı bu sezon Howard'a zati o iyi pasları veren de Hedo..

ya zaten gerekli olduğu zamanlarda top Howard'a iniyor bitirebiliyorsa da bitiriyor Howard'da bir çok özellik var şut hariç her türlü topu bitiren oyuncu zati ona gereken paslar da geliyor Orlando oyuncuları tarafından ki en çok Hedo verendir Orlando Nelson'dan ne yarar aldı bilmiyorum Dış Şutlardan başka ve çok Howard'a yönelik oynanıldığı zaman Howard erken zamanda yorgun düşecekdir herşey Howard'a göre olursa bana göre olmaz çünkü Howard iyi bi uzun tamam Pota altını çok iyi kullanan hertürlü bitiren bir adam ve bunuda unutmayalım ki Pota altında gerek Normal paslarda kaybettiği top sayısı çok yüksekdi bilmiyorum Hedo'nun takas şeysinde birşey diyemem ama iyi bi 1 Numaralı oyuncu gerek Orlando'ya..
« Son Düzenleme: 20 Haziran 2008, 00:21:50 Gönderen: ChrisBosh02 » Logged

« Yanıtla #21 : 20 Haziran 2008, 00:25:40 »
vence
Persona non grata
Yönetici
Rookie

Üyelik Bilgileri

ozaman kimse orlando'nun oyunundan zevk almaz top Howard'a howard potaya öyle bir anlam kalırmı ki tek howard oynar Orlando da takım oyunu diye birşey kalmaz Orlando'ya 1 Numara kesinlikle lazım Hedo'yu takas da kullanbilirler ama kesinlikle Hedo takıma gereksiz değildir oyununu bozan adam değildir çok iyi oynadı bu sezon Howard'a zati o iyi pasları veren de Hedo..

ya zaten gerekli olduğu zamanlarda top Howard'a iniyor bitirebiliyorsa da bitiriyor Howard'da bir çok özellik var şut hariç her türlü topu bitiren oyuncu zati ona gereken paslar da geliyor Orlando oyuncuları tarafından ki en çok Hedo verendir Orlando Nelson'dan ne yarar aldı bilmiyorum Dış Şutlardan başka ve çok Howard'a yönelik oynanıldığı zaman Howard erken zamanda yorgun düşecekdir herşey Howard'a göre olursa bana göre olmaz çünkü Howard iyi bi uzun tamam Pota altını çok iyi kullanan hertürlü bitiren bir adam ve bunuda unutmayalım ki Pota altında gerek Normal paslarda kaybettiği top sayısı çok yüksekdi bilmiyorum Hedo'nun takas şeysinde birşey diyemem ama iyi bi 1 Numaralı oyuncu gerek Orlando'ya..

Howard 4 hücumda bir top alıp soğuduktan sonra Orlando başarılı olamaz. Oyun kazanmak için oynanır, seyirciye zevk vermek için değil. Ek olarak sene başında Orlando gayet güzel oynuyordu, maçları zevkle izliyordum. Hidayet takas değeri varken elden çıkartılması gereken bir adamdır. Orlando'ya acilen bir 4 numara lazım, Howard çok yanlız kalıyor. 1 numarası sakat, 2 numarası sakat, 4 numarası sakat, elde Hidayet'i tutmak çok yanlış.
Cobarde Gallina Gasol ( Cesur Yürek Gasol )

« Yanıtla #22 : 20 Haziran 2008, 00:38:55 »
Salvation
I'm Cool
Starter

Mr.Big Shot

Üyelik Bilgileri

ya bilmiyorum şu an yani şu anki kadroda Howard'a en iyi pasları hatta bütün takıma en iyi pasları veren Hidayetdir ben Orlando'nun 1 Numara alacağını düşünmüyorum gelecek sezon Nelson ilk 5 başliyacakdır ama en gerekli yer kesinlikle bir numara Howard'a özellikle takımı iyi gören iyi paslar veren birde skorer olursa orlando zor tutulur  ama orlando Nelson'ı tutacakdır önümüzdeki sezon da onun kalacağını düşünüyorum ve Hedo da devam eder diyorum Orlando ilk 5 de değişiklik yapmaz diyorum..

« Yanıtla #23 : 20 Haziran 2008, 07:41:45 »
RenascenT
Rookie
**

ORL

Üyelik Bilgileri

Kısaca şöyle anlatayım;

Sene başında-Orlando'nun inanılmaz çıkış yaptığı, Howard'ın coştuğu dönem- Orlando'da hücum Howard üzerinden oynanıyordu. Topu oyuncular içeride Howard ile buluşturuyor, Howard potayı zorluyor, basketi atabiliyorsa atıyordu. Şayet basketi yapacak konumda değilse-ki sürekli double team'e maruz kalıyordu- topu dışarıya çıkartıyor, Orlando kısaları dışarıda pas yapıp boş adama topu geçiriyor boş adam da şutu atıyordu. Orlando'da işlerin iyi gittiği dönemde sistem bu şekildeydi.

Fast break fantasy oynayanlar iyi bilir, sene başında Howard inanılmaz puan getiriyordu. Bu nedenle Yao'yu alanlar da hemen kararlarından dönüp Howard'ı seçtiler. Sene başında fantasy takımımda LeBron, Howard ikilisi olduğu için(neredeyse her gün sabahlayarak) Lakers maçlarından önce doğuda başlayan Orlando ya da Cavs maçları izledim. Bu nedenle o dönemki oyunu çok iyi gözlemleme fırsatı buldum. Orlando'da Hidayet'in etkin olmaya başlamasıyla birlikte toplar Hidayet üzerinden taşınmaya, Hidayet üzerinden oynanmaya başlandı.  Hidayet bazı hücumlarda Howard'a bakmıyordu bile, sene başında her hücumda top Howard'a inerken 4-5 hücum üst üste Howard'a top değmemeye başladı. Howard da etkinliğini yitirdi. Fantasy'de takım kuranlar Howard'daki düşüşü iyi gözlemlemişlerdir. Her maç 30+ puan civarında getiren Howard 25'lere düştü. Orlando'nun iyi başlangıcının ardından sallanmaya başladığı dönem, Hidayet'in kontrolü eline almaya başladığı dönemdi.

Hidayet yücelirken Howard düşüşe geçti, Orlando düşüşe geçti. Hidayet iyi bir sezon geçirdi ve takas değeri fazla. Bu noktada Orlando'nun yapması gereken, geçen senenin başındaki sisteme dönmek, kısaca Howard'ın üzerinden oynamaya devam etmek. Bu nedenle Hidayet'e değil, iyi bir 1 numaraya ihtiyaçları var.

kesinlikle katılmıyorum. hidayet kadar howard'a top indirmeye çalışan oyuncu takımda yok bu bir. Adam tamam iyi hissettiğinde atmaya oynuyor oyunu domine etmeye çalışıyor ama kimse hidayet orlando'nun sistemini bozuyor diyemez.  sen bogans'ın lewis'in nelson'un maç içinde kaç defa howard'a top indirdiğini gördün?  deneseler bile pas yetenekleri sıfır dağlara taşlara atıyorlar. Kaç defa bu salakların howarda top indiremedikleri için top kaybı yaptığını gördük..

ikincisi de howard ne kadar büyük bir oyuncu olsa da hücum özellikleri sınırlı. Özellikle detroit karşısında üst üste ona indirilen(hedo tarafından) topları harcadı, kendisi maçtan kopuyor zaten en büyük sorunu da bu howardın. Bu durumlarda hidayet devreye girmeye çalışıyor diye sistemi bozan adam mı oldu?

hidayet'i koç bile bütün oyunu yönlendiren adam olarak görüyor. Yoksa hido kalkışmaz o işleri yapmaya zaten. Arada kendine fazla güveniyor kabulüm ama sistemi bozan falan.. bence değil.

Bu durumda orlando'nun yapması gereken tabiki hidayeti takasta kullanmak. Ben duygusal yaklaştığım için imkansızı istiyorum farkındayım Smiley   giren şemsiye açılmıyor sonuçta. Kol gibi kontratla lewis orlandoda en az 4 sene daha oynayacak. 
lewis olacaksa da hedoya yol görünür olay bu ama dediğim gibi, aynı yaştaki lewis'e 18-23milyon vermek yerine hedoya 8-10 arası verip kalanla diğer bölgelere takviye yapmak daha mantıklı olabilirDİ.  Yapılacak hamleleri bekliyorum ben de. Potansiyel var takımda. ümitliyim ben.

« Yanıtla #24 : 20 Haziran 2008, 19:12:38 »
vence
Persona non grata
Yönetici
Rookie

Üyelik Bilgileri

kesinlikle katılmıyorum. hidayet kadar howard'a top indirmeye çalışan oyuncu takımda yok bu bir. Adam tamam iyi hissettiğinde atmaya oynuyor oyunu domine etmeye çalışıyor ama kimse hidayet orlando'nun sistemini bozuyor diyemez.  sen bogans'ın lewis'in nelson'un maç içinde kaç defa howard'a top indirdiğini gördün?  deneseler bile pas yetenekleri sıfır dağlara taşlara atıyorlar. Kaç defa bu salakların howarda top indiremedikleri için top kaybı yaptığını gördük..

ikincisi de howard ne kadar büyük bir oyuncu olsa da hücum özellikleri sınırlı. Özellikle detroit karşısında üst üste ona indirilen(hedo tarafından) topları harcadı, kendisi maçtan kopuyor zaten en büyük sorunu da bu howardın. Bu durumlarda hidayet devreye girmeye çalışıyor diye sistemi bozan adam mı oldu?

hidayet'i koç bile bütün oyunu yönlendiren adam olarak görüyor. Yoksa hido kalkışmaz o işleri yapmaya zaten. Arada kendine fazla güveniyor kabulüm ama sistemi bozan falan.. bence değil.

Çok kısa ve net soruyorum; Orlando'nun bu sene playofflar dışında kaç maçınız izledin? Sene başında Boston'a dur diyen Orlando ile sene sonunda Detroit'e elenen Orlando'yu bana bir karşılaştırır mısın? Aradaki fark neydi?
Cobarde Gallina Gasol ( Cesur Yürek Gasol )

« Yanıtla #25 : 20 Haziran 2008, 20:38:44 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Orlando da adam akıllı bir pg olsa birde pota altında howard da yüklenen savunmalardan boşluk alanı değerlendircek adam gibi 4 numara orlando kolay ezilmezdi ama bu takım genç ve eksikleri çok,sezon başında gazı  almıştı magic birde boston un boş anına geldiler yane play off ların ruh halini tecrübeli olan bilir keza hedo türkoğlu dışında play off görmemiş adamlardı yane detroit çiğ çiğ yer normaldir.

« Yanıtla #26 : 21 Haziran 2008, 11:33:57 »
Kobeci Çocuk
NBA Oyuncusu
*

Seneye Şampiyonuz

Üyelik Bilgileri

tamam o zaman houston öyle süper galibiyet serileri yapamazken bi anda 22 maç üst üste kazandı. niye? oyuncular form tuttu moralleri düzeldi kazandılar maçları. play-off larda ne oldu. houston ilk turda elendi. işte orlanda konusu da buna benzeyen bi konu.
Mvp Kobe

Mvp'nin o inanılmaz maçı

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber ArşiviKonu:
  Foyle Free-Agent/Bogans Devam Ediyor

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv