+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber Arşivi (Moderatörler: Dağlar, magic mania, TP)Konu:
  Dooling İçin 3 Takım Sırada

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Dooling İçin 3 Takım Sırada  (Okunma Sayısı 160 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 12 Haziran 2008, 23:25:11 »
Kemal Erdem
Ziyaretçi

Orlando Magic'te free-agent olması beklenen Keyon Dooling  için 3 takımın devreye girmesi bekleniyor. Guard pozisyonuna takviye yapmak isteyen takımların ilgisini çeken Keyon Dooling için;

Miami Heat, Utah Jazz ve Dallas Mavericks'in devreye gireceği iddia edildi. Keyon Dooling'in, Orlando Magic'le tekrar anlaşıp anlaşmayacağı ise henüz belirsizliğini korurken;

Oyuncunun serbest kalması halinde talipleride hazır durumda.

-----------------------------------
NbaTr/KE
« Yanıtla #1 : 12 Haziran 2008, 23:35:25 »
Cpzai3
TheOnlyHornetsFan
Superstar

Van Gölü Squirtle'ı

Üyelik Bilgileri
Ynt: Dooling İçin 3 Takım Sırada

Yahu bu kadar mı kuraklık var gard konusunda ya.Bakıyorum, pivot yok çoğu takımda, oyun kurucu yok..Swingman doldu her taraf ya..
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
« Yanıtla #2 : 13 Haziran 2008, 00:49:32 »
c_marlowe
Starter

kazanınca tecrübeli kaybedince yaşlı takım olursun

Üyelik Bilgileri

orlando'da kalırmı?...kalırsa bench adına birşeyler yapabilecek oyuncuların başında geliyor...
kalmazsa gitmesi gereken takım bence utah olmalı...en azından bu oyuncu tipine utah'ın ihtiyacı var...
kısa savunmasında belkide ligin en kötü takımlarından olan utah'a savunma adına pek çok şey verebilir...
ara sıra gözü kapalı daldığı boyalı alanda milleti gaza getirecek hareketler sergilemeside ekstrası olur...
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #3 : 13 Haziran 2008, 02:24:01 »
DaviD#Villa
Flameman
All-Star

ben lost adasından 12 saatte kurtulurum nokta

Üyelik Bilgileri

Yahu bu kadar mı kuraklık var gard konusunda ya.Bakıyorum, pivot yok çoğu takımda, oyun kurucu yok..Swingman doldu her taraf ya..
kesinlikle katılıyorum dooling gibi tj ford gibi adamlar için takımlar sıraya giriyo halbuki avrupada uzun ve guard  bolluğu nitekim var en azından bizim ligimizdeki bi tutku açık bi hakan köseoğlu uzun olarak bi ermal bi kaya en azından bişeyler yapardı ya
« Yanıtla #4 : 13 Haziran 2008, 21:58:12 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Vay be cenk akyol denyosu atlanta da kalsa kesin yer bulurdu o zaman.Valla bence kerem tunçeri 25 olsaydı
nba de kapılırdı böle giderse avrupa dan bir çok guard nba ye gidicek.

« Yanıtla #5 : 13 Haziran 2008, 22:05:56 »
Cpzai3
TheOnlyHornetsFan
Superstar

Van Gölü Squirtle'ı

Üyelik Bilgileri

Vay be cenk akyol denyosu atlanta da kalsa kesin yer bulurdu o zaman.Valla bence kerem tunçeri 25 olsaydı
nba de kapılırdı böle giderse avrupa dan bir çok guard nba ye gidicek.
İyi de abi Cenk oyun kurmaktan ne anlar..Cenk'in pozisyonunda çok adam var..İbo bile oynayamadı Cenk artizi mi oynucak..
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
« Yanıtla #6 : 13 Haziran 2008, 22:22:21 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Yok be makarasına söledim.Şunu demek istedim eskiden uzun bulamazlardı şimdide guard sıkıntısı başladı.

« Yanıtla #7 : 14 Haziran 2008, 00:29:44 »
Dağlar
spontaneously sportsman
Moderator
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Dooling'in değerinin bu kadar artmasına şaşırdım şaşırmasına ama guard piyasasında da aşırı bir kıtlık var bunu da göz önüne almak gerek.
« Yanıtla #8 : 14 Haziran 2008, 12:39:49 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
Superstar

WeLcoMe To BostoN CeltiCs DariuS MiLeS

Üyelik Bilgileri

Benimde aklımdan bu geçiyordu böyle giderse avrupada başarılı olan guardlar böyle giderse NBA'da forma giyecekler dooling'e bu kadar talip'in olması ise normal.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #9 : 15 Haziran 2008, 11:34:53 »
Ahmet Çakar
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

Ya ben bu Keyon Dooling'i Banvit'e almam. Bir kere bu adamın kritik anlarda takımı nasıl yaktığını gözlerimizle gördük. Örnek mi alın size Detroit serisi. Bence iyi bir bench oyuncusuda değil. Normal sezonda çıkacak 5-6 dk bir şeyler yapacak diye verilen paraya yazık.
« Yanıtla #10 : 15 Haziran 2008, 12:54:46 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Ölede nba de guard bolluğu olsa böle adamlar yer bulamaz ama seneye avrupaya giden bir çok guard gri gelicek keza dee brown bence rahat kendine takım bulabilir nba de ve tbl gayet iyi bir sezon geçirdi.Dooling gibiler en azından guard yedeklicek özelliğe sahipler ve nba de dediğim gibi 1 numara için fazla adam çok genelde combo guardlar sardı etrafı ve istenmesi normal ama asla ilk 5 oyuncusu olmaz sakatlık haricinde.

Sayfa: [1]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber Arşivi (Moderatörler: Dağlar, magic mania, TP)Konu:

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv