+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber Arşivi (Moderatörler: Dağlar, magic mania, TP)Konu:
  Gordon'dan Takas Yorumu

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Gordon'dan Takas Yorumu  (Okunma Sayısı 91 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 17 Haziran 2008, 17:32:15 »
KE-Billz
Arthur Antunes Coimbra
Admin
MVP

Henüz Her Şey Bitmedi

Üyelik Bilgileri WWW
Gordon'dan Takas Yorumu

Geçtiğimiz sezon Chicago Bulls'la yaptığı pazarlıklar sonuçsuz kalan ve adı bugünlerde takaslarla anılan Ben Gordon ilginç açıklamalarda bulundu.

New York Knicks'e takas olma ihtimali üzerine yapılan haberler hakkında yorumda bulunan Ben Gordon;

''Dürüst olmak gerekirse NBA'de her şey için bir ihtimal vardır. New York benim memleketim ve sen kime sorsan memleket takımı için oynamayı isteyeceğini söyler. Bende böyle birşey olursa mutlu olurum. Ama bu Knicks'te oynamak istiyorum demek değildir. Ben hala Bulls'un oyuncusuyum. Ve burada kalmak isterim.'' dedi.

----------------------------------
NbaTr/KE
« Yanıtla #1 : 17 Haziran 2008, 18:00:36 »
MeaCulpa
The Lawyer
All-Star

Üyelik Bilgileri
Ynt: Gordon'dan Takas Yorumu

Ben Gordon Run&Gun da iyi bir skorer olacagi acik.Ama ben NYK'nin 2 numara problemi oldugunu düsünmüyorum.Orada oynayabilecek kalifiyeli elemanlari var.Sistem icerisinde basarili olabilecek Crawford Q-Rich gibi atletik sutör adamlar.
Bence NYK Run&Gun'in en önemli elemani olan oyun kurucu mevkine pas kanallarini kullanabilecek hizli bir oyuncuya ihtiyaci var.
Galiba bu sitede Q-Rich'den ve Crawford'dan hala medet uman bir ben varim Cheesy

CSKA FANS!!!
2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS
6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR
CSKA!!!!
« Yanıtla #2 : 17 Haziran 2008, 18:10:10 »
Murat
Ayın Üyesi / Lifeless#24
All-Star

Kes Sesini..!!!

Üyelik Bilgileri

Crawford konusunda haklısın o varken gordona ne gerek var??yada redde...Crawford konusunda yanlız değilsin..Q-Richten zaten meted unmak zorundalar kadroda onun yerinde 3 numara oynacak iyi bir oyuncu yok..Gordon bu takıma yararlı olabılır kı bence crawfordtan daha ıyı bir stor ama gerek yok...NYK asıl sorunu guard..Pas kanallarını acabılecek run&gun oynayabilecek hızlı bir guardlara ihtiyaçları var bide savunma yapmayı becerebilen bir 3 numara..
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #3 : 19 Haziran 2008, 11:22:31 »
lordapo
| Knickerbocker |
Yönetici
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Crawford konusunda haklısın o varken gordona ne gerek var??yada redde...Crawford konusunda yanlız değilsin..Q-Richten zaten meted unmak zorundalar kadroda onun yerinde 3 numara oynacak iyi bir oyuncu yok..Gordon bu takıma yararlı olabılır kı bence crawfordtan daha ıyı bir stor ama gerek yok...NYK asıl sorunu guard..Pas kanallarını acabılecek run&gun oynayabilecek hızlı bir guardlara ihtiyaçları var bide savunma yapmayı becerebilen bir 3 numara..
Jamal denyosu adam gibi oynasa nyk bu halde olmazdı,valla ben gordon u tercih ederim keza gordon bence hem franchise player olmaya aday ve new york doğumlu olduğu içinde seyirci için itici güç olur bence hemen alınsın birde pg şart zaten marbury ve nate ile olcak iş değil mardy de toy daha.

« Yanıtla #4 : 20 Haziran 2008, 19:52:23 »
Kobeci Çocuk
NBA Oyuncusu
*

Seneye Şampiyonuz

Üyelik Bilgileri

new york un bence de ihtiyacı yok. aslında gordon atlanta, dallas ve denver den birine gitse süper olur.atlanta da bibby-gordon-johnson  dallas ta kidd-gordon-nowitzki ve denver da ıverson-gordon-anthony   ama denver e gitmesi bu 3 takım arasından en mantıksızı denver e gitmesi. çünkü orda j.r. smith yüzünden çok dakika alamayabilir
Mvp Kobe

Mvp'nin o inanılmaz maçı

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
Sayfa: [1]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber Arşivi (Moderatörler: Dağlar, magic mania, TP)Konu:
  Gordon'dan Takas Yorumu

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv