+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber Arşivi (Moderatörler: Dağlar, magic mania, TP)Konu:
 Cassell Devam Dedi

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Cassell Devam Dedi  (Okunma Sayısı 62 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 24 Haziran 2008, 00:40:30 »
KE-Billz
Arthur Antunes Coimbra
Admin
MVP

Henüz Her Şey Bitmedi

Üyelik Bilgileri WWW
Cassell Devam Dedi

Boston Celtics'le birlikte bu sezon şampiyonluk yaşayan Sam Cassell, basketbolu bırakmayı düşünmüyor ve gelecek sezonda oynamak istiyor. Cassell basına yaptığı açıklamada;

''Ben gelecek sezon 16. yılıma gireceğim NBA'de ve oynayacağım.'' dedi.

Cassell'in kazanılan şampiyonluğa rağmen tamam demediği ve tereddüt etmeden oynamak istediğini söylediği açıklandı.

---------------------------------
NbaTr/KE
« Yanıtla #1 : 24 Haziran 2008, 00:45:15 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
Superstar

WeLcoMe To BostoN CeltiCs DariuS MiLeS

Üyelik Bilgileri
Ynt: Cassell Devam Dedi

Vayy Adamın bir bildiği var heralde devam etme kararı almış gece gece aldığım en güzel haberlerden biri ama cassell basketbol oynamak istiyorum demiş celtics'te kalmak istiyorum filan dememiş buda ayrı bir durum ama onun basketbola olan sevgisi daha ağır bastı sanırım oda heralde 45'e bakar oynar çoğu kişi bu son sezonuydu dedi ama cassell yanılttı hayırlısı olsun umarım celtics'te kalır.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #2 : 24 Haziran 2008, 01:25:17 »
MeaCulpa
The Lawyer
All-Star

Üyelik Bilgileri

Cassell yasli kurt.Su anda tam 39 yasinda ve hala oynamaya devam ediyor.Gercekten basarili bir kariyer.
Bana kalirsa NBA'de bu kadar guard eksikligi varken ben Cassell'den 10 sayi 5 assist bekliyorum.Belki bunu Boston'da yapamaz ama guard sıkıntısı ceken bir takimda yapmasi bana olagan geliyor.Bence NBA'de guard sorunu yüzünden maksimum 2 sene daha oynayabilir ama 43 44 yasina kadar oynamasini beklemiyorum.

CSKA FANS!!!
2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS
6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR
CSKA!!!!
« Yanıtla #3 : 24 Haziran 2008, 19:25:31 »
TP
Turkish Delight
Moderator
Superstar

...

Üyelik Bilgileri WWW

Cassel'in koçluk kariyerine bir an önce başlaması lazım..Sahada şuan için hiç olumlu sinyaller vermiyor.Kemikleri sızlıyor havası alıyorum..Takımı organize etmekle alakası yok..Çok iyi olmayan şutundan başka çaresi kalmamış gibi gözüküyor.Önemli bir sakatlığa girmeden,hazı yüzüğüde almışken tadında bırakması lazım.Onun koçluğunu çok merak eder oldum.

He önümüzdeki sene oynarsa,Boston'un ona güvenip yedek guardsız sezona gireceğini sanmam..Cassell'in görevi:millet şut atarken bağırmak veya haraket yapmak.(Housle beraber.)Boston'un hava yakaladığı  zamanlarda oyuncularla göğsünü vurdurmak vs. vs.

Come Back Boozer!

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #4 : 24 Haziran 2008, 21:04:43 »
lordapo
| Knickerbocker |
Yönetici
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Doc rivers seneye onu asistan koç /oyuncu gibi kullanabilir keza pg olmasından öte müthiş bir yöneticilik yetisi var bunun yanında tecrübede mevcut hayırlısı olsun artık 40 olunca bırakır işallah.

Sayfa: [1]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber Arşivi (Moderatörler: Dağlar, magic mania, TP)Konu:
 Cassell Devam Dedi

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv