« Yanıtla #20 : 26 Haziran 2008, 17:33:30 » |
|
Mustafa
|
bu en çok Kaan Mert'e yaradı. Bosh-Jo düşünemiyorum bile, güzel hamle.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #21 : 26 Haziran 2008, 17:41:39 » |
|
magic mania
|
nestoroviç ve ford mu ? :s
ben böyle olayın taaa ... ak elinde tut daha çok yarar olur takıma, bu ne biçim bir anlaşma ya ...
sevgili arkadaşlarım , bu mesaja katılan ve iyi demiş lan diyen arkadaşlarım , ağabeylerim , varsa kardeşlerim. Süperyıldız takasları genellikle şöyle olur ; Mutsuz süperyıldızın olduğu takım (indiana) sakatlığının bir kısmı numara olan ve artık "oynasada hayır gelmez" tarzındaki oyuncusu (J.O) elden çıkarmak istemektedir. Acaba ne alabilir? Bir veteran bu takıma gelir mi? Niye gelsin ki abi , rebuilding'tesin hem napsın herif seni. Alınabilecek 2 türlü oyuncu tipi vardır ; kontratı bitenler ve gençler. Şimdi bakıyoruz ki Nesterovic'in kontratı gelecek yaz bitiyor. Hemde 8 milyon dolardan fazla bir kontratı var. Tesadüf mü ?! Hayır. 8 milyon dolar cap'te büyük bir boşluk açmaktadır. Genç oyuncu işine gelirsek ; İndiana nasıl bir sistem benimseyecek bu sene? Run&Gun tarzı. Run&Gun'da oyun kurucunun görevi ne? Evet , takımı oynatmak. Tj. Ford'da ligde bunu iyi yapabilen guardlardan biri. Yani Pacers kazık yemedi , birde draft hakkı var. Diğer taraftan bakarsak; Toronto bakmıştır ki ellerinde kadro ilk turun ilerisine taşımaz onları. Ee napıcak? Tabiki kadroya bir yıldız daha almak isteyecektir. Karşılığında ne vericekler? Diğer pozisyonlara göre daha alternatifli olan pozisyondaki oyuncuyu yani 1 numaradaki Tj Ford'u. Buda demektir ki Calderon'a güvenilmektedir. Nasıl güvenilmesin adam Mip oluyordu nerdeyse. Sonuç olarak Toronto'nun 1 numarada fazlalığı , capfiiler (Rasho) ve draft hakkıyla JO alınmıştır ve Toronto artık eskisinden çok daha iyidir. Gasol takasına bakarsak; J-Critt (genç) + Kwarme (yüklü , biten kontrat) = Gasol (lakers'ın aradığı 2. yıldız  ) olayın özü bu yani..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 28 Haziran 2008, 21:16:51 Gönderen: magic mania »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #22 : 26 Haziran 2008, 19:48:10 » |
|
lordapo
|
Düşündüm de bu takas dan en çok zarar görücek olan bargnani keza o neal ve bosh u beraber oynatmazsa bargnani anca bench in gülü olur en yakın zamanda takasını isteyecektir bence.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #23 : 26 Haziran 2008, 19:58:56 » |
|
Eren
|
Gasol takasına bakarsak; J-Critt (genç) + Kwarme (yüklü , biten kontrat) = Gasol (lakers'ın aradığı 2. yıldız  ) olayın özü bu yani.. Anlatmak istediğim şeyi analizle anlatmışsın.Bizim yaptığımız lanse edildiği gibi hırsızlık değildi,yada çoğu takas hırsızlıktı.Bu işlerin hepsi birer taktik ver her iki tarafta birşeyler düşünmeden kesinlikle takas yapmaz..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #24 : 26 Haziran 2008, 20:16:34 » |
|
KE-Billz
|
Bu takas her iki taraf içinde kağıt üzerinde iyi amma Gasol hediyesi ile bu takası bir tutmak akla ve mantığa aykırı. Pacers'ın bir planı var, Grizzlies'ın ne yapacağı daha belli değil. Leyla gibi dolanıyorlar ortada. Sadece Lakers'a Gasol'u hediye ederek Lakers'lıların sevgisini kazanmış bir takım Grizzlies. Pilot takımda olabilir artık.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #25 : 26 Haziran 2008, 20:41:00 » |
|
lordapo
|
Navarro gasol un zoru ile dahil oldu takıma.Zaten nba de tutunması zordu.Konudan sapmıyalım bird fazla para ödemekten kurtulma peşinde ford gelince tinsley e de müşteri bulucak zaten takım granger üstüne kurulmaya başladı o brien ı sevmesemde pacers ı 7-8 den play off a sokucak düzeye getircek gibi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #26 : 26 Haziran 2008, 20:56:06 » |
|
magic mania
|
Bu takas her iki taraf içinde kağıt üzerinde iyi amma Gasol hediyesi ile bu takası bir tutmak akla ve mantığa aykırı. Pacers'ın bir planı var, Grizzlies'ın ne yapacağı daha belli değil. Leyla gibi dolanıyorlar ortada. Sadece Lakers'a Gasol'u hediye ederek Lakers'lıların sevgisini kazanmış bir takım Grizzlies. Pilot takımda olabilir artık.
Demek istediğim o değildi zaten ben Memphis o takasta kazık yemedi iddiasında da değilim sadece "mutsuz süperstar" alma yolunu söyledim , kendi fikrime göre. Grizzlies'ın da run&gun'a yöneleceğini düşünürsek J-Critt'i alıp piştiğinde 2 numara oynatmak akılsızca değil. Hele Kwarme'yi almak hiç değil , adamın hayvani kontratı bitti işte. Bi' ton boşluk şimdi cap'de.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #27 : 27 Haziran 2008, 00:43:34 » |
|
Torres#9
|
Jermaine:'Toronto'ya Gitmeyi Kabul Ediyorum'
Dün akşam saatlerinde çıkan haberde Jermaine O'Neal için İndiana'nın Toronto ile anlaştığı ve Jo'nun önümüzdeki sezon Raptors forması giyeceği söylenmişti.
Jermaine O'Neal bugün yaptığı açıklamada Toronto Raptors'da oynamayı kabul ettiğini ve bu takas haberinden dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi.
Jermaine O'Neal İndiana forması giydiği dönemde çok iyi günler geçirdiğini ve herkesle çok iyi anlaştığını ifade ederken,kulüp yetkililerinden David Benner,henüz resmi olarak takası kabul etmedik,önümüzdeki saatlerde takas hakkındaki gelişmeler açıklığa kavuşacaktır dedi.
NbaTr..
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınailecek takip edebileceğiniz iki blog,eheh =) bekleriz çaya,kahveye.
|
|
|
« Yanıtla #28 : 27 Haziran 2008, 00:45:36 » |
|
Kq5
|
Jo'da kendi kararı ile gitmek istiyorsa o zaman sorun yok iyi bir ikili olacaklarına inanıyorum bosh ile şu an batıda bana göre en iyi pota altından birine sahip oldu böylelikle raptors hayırlı olsun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #29 : 27 Haziran 2008, 02:49:58 » |
|
Eren
|
Demek istediğim o değildi zaten ben Memphis o takasta kazık yemedi iddiasında da değilim sadece "mutsuz süperstar" alma yolunu söyledim , kendi fikrime göre. Grizzlies'ın da run&gun'a yöneleceğini düşünürsek J-Critt'i alıp piştiğinde 2 numara oynatmak akılsızca değil. Hele Kwarme'yi almak hiç değil , adamın hayvani kontratı bitti işte. Bi' ton boşluk şimdi cap'de. Laf bana zaten sana değil doğuşcum  ama açıkladığın nedenlerden ötürü bende onu söyledim zaten.Kwame bitti şuan o kadar boşluk..Critenton da hiç fena gözükmüyordu ilersi için yorumlara bakılırsa..Memphis sempatimi felan kazanmadı.Biz avantajsızdık da demiyorum ama herşeyin bi açıklaması vardır diyorum ke..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #30 : 28 Haziran 2008, 02:18:46 » |
|
NYK
|
Toronto'nun ihtiyaç duyduğu,seviye atlatacak hamle budur,tabi eğer gerçekleşirse. Biraz Şeytanın Avukatlığı : Gerçekleştiğini varsayalım,seneye kontratını opt-out hakkına sahip olan Jermaine,işler kötü giderse,Raptors'a tokat vurur mu vurmaz mı? Hamle yaparlar demiştim diğer topic'e deyip yücelteyim kendimi :)Bu arada bizden başka takımlarda çalabiliyomuş demek ki ...
Burada çalmak gibi bir durum yok.Hele Gasol takası ile bu takası bir tutmak gerçekten saçma. Rasho'nun biten kontratına ilaveten,Ford gibi kalburüstü bir playmaker alıyor Pacers.Adamlar ağlıyor 2 yıldır,yana döne playmaker arıyorlar.Mutsuz Jermaine'i gönderecekleri neredeyse kesinken,sadece biten kontrattan ve bir kaç yetenekli gençten çok daha fazlasını aldılar bu takas ile. İndiana nasıl bir sistem benimsiyo? Run&Gun tarzı.
Yıldız takasları hakkında söylediklerin doğru ama Jim O'Brien'a run&gun oynatıyor dersen,farklı uzuvlarımla gülerim.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 28 Haziran 2008, 02:21:28 Gönderen: NYK »
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınYippi Ka Yey motherfucker...
|
|
|
« Yanıtla #31 : 28 Haziran 2008, 03:36:15 » |
|
KE-Billz
|
JO İtiraf Etti
Toronto Raptors'a takas olan Jermaine O'Neal, takası sonrası yaptığı açıklamada geçen sezonu yatarak geçirdiğini itiraf etti. JO, açıklamasında;
''Benim geçen sezon oynamadığım maçlarda yaptığım bu hareket profesyonel bir hareketti. Ben durumumun ne olduğunu biliyordum ve kendimi korudum.'' dedi.
JO, geçtiğimiz sezon sadece 42 maçta forma giydi.
-------------------------------- NbaTr/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #32 : 28 Haziran 2008, 11:15:11 » |
|
lordapo
|
Emek hırsızı şerefsiz  ,ulan koca sene yattını açıklaman ayrı şerefsizlik.Neyse bird postaladı ama toronto da kendini paralıcak sonuçta toronto nun play off şansı yüksek.Valla liseden gelenlerin james harici hepsinde bir arıza mevcut.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #33 : 28 Haziran 2008, 21:14:17 » |
|
magic mania
|
Toronto'nun ihtiyaç duyduğu,seviye atlatacak hamle budur,tabi eğer gerçekleşirse. Biraz Şeytanın Avukatlığı : Gerçekleştiğini varsayalım,seneye kontratını opt-out hakkına sahip olan Jermaine,işler kötü giderse,Raptors'a tokat vurur mu vurmaz mı? Hamle yaparlar demiştim diğer topic'e deyip yücelteyim kendimi :)Bu arada bizden başka takımlarda çalabiliyomuş demek ki ...
Burada çalmak gibi bir durum yok.Hele Gasol takası ile bu takası bir tutmak gerçekten saçma. Rasho'nun biten kontratına ilaveten,Ford gibi kalburüstü bir playmaker alıyor Pacers.Adamlar ağlıyor 2 yıldır,yana döne playmaker arıyorlar.Mutsuz Jermaine'i gönderecekleri neredeyse kesinken,sadece biten kontrattan ve bir kaç yetenekli gençten çok daha fazlasını aldılar bu takas ile. İndiana nasıl bir sistem benimsiyo? Run&Gun tarzı.
Yıldız takasları hakkında söylediklerin doğru ama Jim O'Brien'a run&gun oynatıyor dersen,farklı uzuvlarımla gülerim. Benimsiyo yerine benimseyecek bence diyecektim. Düzelticem , uyarın için teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #34 : 29 Haziran 2008, 00:00:04 » |
|
Ty
|
Emek hırsızı şerefsiz  ,ulan koca sene yattını açıklaman ayrı şerefsizlik.Neyse bird postaladı ama toronto da kendini paralıcak sonuçta toronto nun play off şansı yüksek.Valla liseden gelenlerin james harici hepsinde bir arıza mevcut. Normal bir durum bu... Marion da yapti mesela sezonun alan 3 haftasinda. Pierce-Allen gecen sene yaptilar, JO ondan onceki sene de yapmisti mesela. Takim lotaryaya kalacaksa, hedefleri de zaten buysa, sezonu oturarak gecirmelerinde bir sorun oldugunu dusunmuyorum. Kaldi ki hem bir dahaki sene icin daha iyi bir seydir bu, sonucta saglik soz konusu, dizinin dinlenmesi iyi olur. Hem de draft picki kazanmis olursun iyi bir yerden. Pierce gecen sene oynasaydi ve sonunculuga yatmasalardi, suan sampiyon olan takim Celtics olmayacakti.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 29 Haziran 2008, 00:03:33 Gönderen: Ty »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #35 : 29 Haziran 2008, 01:31:44 » |
|
lordapo
|
Elin amerikalı oyucunsu ile benim mantık ve düşüncem ayrı frekans da olunca böle konuşuyorum ama zaten sağlam olsa yada olmasa o kontratı garanti olduğu için yattı,paul pierce bence yönetim destekli yattı keza o da farkındaydı koca sezonun yalan oldunu onun ve takımı için ama jerman sız iyi idare etti pacers neyse nesterovic ve hibbert geldi ve granger üstüne takım kurulcak en azından ford un maaşı jerman dan düşük neyse gelecek için iyi bir hamle oldu sanırsam. Bu arada jerman ın yatması takımın yattığı anlamına gelmez.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 29 Haziran 2008, 01:33:41 Gönderen: lordapo »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #36 : 29 Haziran 2008, 11:22:48 » |
|
Eren
|
Yıldız takasları hakkında söylediklerin doğru ama Jim O'Brien'a run&gun oynatıyor dersen,farklı uzuvlarımla gülerim. Çaldıklarını söylemiyorum salih usta tamamen yanlış anlaşıldım.Tamam biz profilde çaldık ama benim o takasları bir tutmam basketbol cahilliği olur.Benim anlatmak istediğim her takasta bir düşünce olduğudur,tutur yada tutmaz orasına karışamam.Yanlış anlaşılmasın ikisini bir tutmadım sadece düşünceyi pekiştirmek istedim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|