« : 20 Temmuz 2008, 12:58:35 » |
--
Ziyaretçi
|
Baron Davis ve Marcus Camby ikilisinden beklentileriniz neler ve sizce Clippers'ı nereye kadar taşıyabilirler? Tartışacaksak lütfen içi boş tek cümlelik mesajlarla değil derinlemesine konuşalım..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 20 Temmuz 2008, 13:06:27 » |
|
DaviD#Villa
|
b.davis hem yarı sahada etkili olan hemde koşturabilen bi pg, camby'de yarı sahada orta mesafesi ile etkili olabiliyo hızlı tempoda eskisi kadar olmasada smaçlayabiliyo alley-up bitirebiliyo ama bence b.davis-c.kaman ikilisini yazsaydın daha mantıklı olabilirdi neyse başarı olarak kadro böyleyse clippers playoff'lara kalıcaktır diyorum ben ama kadroda değişiklikler olursa takas veya boştaki isimlerle 2. tura bile çıkarız belki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 20 Temmuz 2008, 13:14:38 » |
|
Kenyon_Martin
|
Ben en fazla geçen senelerden en fazla bi adım öteye gider diye düşünüyorum bunu söylememin sebebide Baron Davis gibi bir oyun kurucunun takıma katılması yani kilit bir pozisyonunda ligin en iyi bi kaç oyun kurucusundan birini kadroya kattınız elbetteki farkını ortaya koyacaktır... Nedendir bilmem ama daha önce bi kaç kişiyle konuşurkende söyledim içimde bi his var Camby bu forma altında sakatlıklardan dolayı çok maç kaçırabileceği geçiryor.Emin konuşmuş olmuyum ama öle bi his var sadece.Yoksa muazzam bir ikili olur Camby-Kaman ikilisi. Eğer Cillipers bu sene yüksek beklentileri karşılarsa bilinki bunda draft seçimlerinin de büyük etkisi olur.Bana 2008 draftının en karlı takımlarından Cillipers.DeAndre Jordon ve Eric Gordon müthiş potansiyeller regular sezonda çok etkili performanslar bekliyorum ikisindende.. Daha çok bi Cillipers yorumu oldu ama mazur görün artık 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 20 Temmuz 2008, 13:18:00 Gönderen: Kenyon_Martin »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 20 Temmuz 2008, 13:52:25 » |
|
NYK
|
Soru bence biraz yanlış olmuş.Clippers'ın son hemleleri sonucu ortaya çıkan takım başarılı olur mu şeklinde bir soru daha mantıklı olur bence çünkü Camby - Davis ikilisini beraber çalışan bir ikli olarak görmek yani bir Yao - McGrady ya da Shaq - Kobe ya da Boozer - Derron gibi bir ikili olmaları mümkün değil Camby'nin özelliklerini gözönüne alırsak.
Öte yandan,bence Camby'nin alınması sadece günü kurtarmak için yapılmış bir hamle.Brand'in kalması,Kaman il beraber korkulası bir pota altı oluşması,Davis ile desteklenmesi ve Thornton'un artan katkısı da gözönüne alınırsa play-off yapmak ve yapılabilecek bir kaç hamleyle de tur atlamak demekti.
Lakin Brand gibi bir skorer,lider,taşıyıcı niteliklerinde bir oyuncu kaybedildi.Kaman bu rolü üstlenebilecek bir kumaşa sahip mi değil mi hala belli değil.Evet bu yıl Brand yokken çok etkili performanslar verdi ama sakatlıklar ve zorlu maçlardaki düşük performansı bana şüphelenmem için yeterli fırsatı sundu.
Maggette kalsaydı en azından skorere sıkıntısı aşılırdı.Davis'in de saha içi liderlik ve yeri geldiği zaman skorerelik özelliklerini göstereceğini düşünürsek,kısmen de olsa sorun giderilebilirdi ama artık o fırsat da yok.Çaylak Gordon'un skora ne denli katkı sağlayacağı da tartışmalı,yaz liginde bile vasat performanslar gösteriyor.
Tabi pozitif nitelikler de var.Camby - Kaman pota altı müthiş fizikçi ve savunmacı bir pota altı.Ligin en fazla ribaund toplayacak ve en fazla blok yapacak takımının Clippers olacağını söylemek asla müneccimlik olmaz.Sağlam savunma ve ribaund da elbet fast-break demektir ve Davis gibi bir generalin organize ettiği hücumlar,tüm oyuncular için pozitivite demektir.
Sorun şu : Çok sayıda güçlü takımın bulunduğu Batı'da,bu takviyeler başarı için yeterli değil.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 20 Temmuz 2008, 14:20:03 Gönderen: NYK »
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınYippi Ka Yey motherfucker...
|
|
|
« Yanıtla #4 : 20 Temmuz 2008, 13:54:20 » |
|
BlacK_SmokE
|
bence davis-camby ikili olmaz, davis'in onunla ikili olmak gibi bir amacı olmaz, camby savunmasını yapar, hücumda orta mesafe şutuyla veya içeride smaçlarıyla elinden geldiğince sayı yapmaya çalışır, "kaman-camby ikilisi pota altında başarılı olur mu?" sorusu daha mantıklı olur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 20 Temmuz 2008, 13:56:46 » |
--
Ziyaretçi
|
Yalnız ben ikili derken Kobe/Shaq - Yao/T-Mac tarzı bir şey kastetmedim. İkili yeni geldikleri için taze kan oldukları için o anlamda kullandım..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 20 Temmuz 2008, 14:04:53 » |
|
lordapo
|
Bence camby-kaman dense yada bunlara davis eklense daha güzel başlık olurdu,neyse bence başarılı olur sonuçta chris kaman mehşur 2003 draftından geçen seneki performans çıkışı tesadüf değil ama maggette in gidişi ile skor yükü kaman ve davis üstünde kalıcak,camby bence günü kurtarmak adına yapılan bir hamleydi keza zach randolph u istedikleri şartlar ile alamayınca onun savunmacı versiyonunu tercih ettiler bence camby gibi savunma üstadı ile potansiyeli yüksek bir kaman pota altını karartırda davis dışında ana skoreri olmayan clippers ın işi zor ama play off gelir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 20 Temmuz 2008, 14:12:23 » |
|
Murat
|
İlk önce şu söylemek isterim bana göre camby acele alınmış bir oyuncu,baronu mutlu etmek için alınmış bir hamleydi..Neyse asıl konumuza gelirsek;
Bence baron-camby ikilisi baron-brand ikilisi kadar başarılı olmuyacaktır..Çünkü baron davis takım arkadaşlarını ritme sokan onları çoşturan hareketlendiren bir oyuncu..Cambyinde skor opsiyonları ve hücüm yönü zayıf olduğu için ve yaşınında verdiği etki nedeniyle baron davisin oyun anlayışına ayak uyduracağıı sanmıyorum...
Elton Brand hem atletik hemde skor gücü yüksek hemde baronun o çoşturan etkisine karşılık verecek bir yapıya sahip..Ha camby iyi savunmacı olabilir baronu o yönden tamamlar diye bilirsiniz ama baron bu ana kadar savunma anlamında ne yapmışki..
Kısaca bu ikili baron-brand kadar birbirlerine uyum sağlayamaz,ancak özellikle camby bireysel anlamda takıma daha çok katkı sağlayacaktır..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 20 Temmuz 2008, 15:58:45 » |
|
DaviD#Villa
|
yalnız hepiniz al thornton'ı es geçmişsiniz bu adam çaylak yılını geride bıraktı artık ve çaylak yılının ilk bölümlerini saymazsak çok iyiydi. subat-mart-nisan aylarındaki istatistikleri 16 sayı 6 rib civarıydı. bu sene daha bi geliştiğini söylemek pek zor bişe değil gerek basında gerek yaz liginde övülüyor.b.davis'ten sonra ana skorer o olucak bence
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 20 Temmuz 2008, 20:40:53 Gönderen: the_apo_1 »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 25 Temmuz 2008, 14:34:24 » |
|
wiltchamberlain
|
Ben kararsız olarak oy kullandım. Çünkü M.Camby'nin hücum yönü oldukça zayıf. Baron Davis'e ayak uydurabilirmi bilmiyorum ama. C.Kaman-B.Davis ikilisinin iyi iş yapacağından eminim
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınI LOVE SIXERS Elton Brand WELCOME TO PHILLY
|
|
|
« Yanıtla #10 : 25 Temmuz 2008, 14:37:44 » |
XandeR*
NBA Draft'ında
İmpossible is Nothing
|
Başarılı olabilir ama tam verim alınacağını sanmaıyorum bi üçüncü skorer gerek ekstra yardımcı yani.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 25 Temmuz 2008, 22:56:55 » |
|
Kq5
|
Bende Kararsızım belki iyi bir ikili olabilirler ama camby sayı yönünden iyi katkı sağlarmı onu bilemem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 01 Ağustos 2008, 00:59:47 » |
aytunc
NBA Draft'ında
|
bence baronla camby birlikte oynayabilir yani en azından takımı play off a kadar taşıcağını düşünüyür bence takım adına çok yararlı bir hamle oldu ikisinin başarılı pas ve oyun kurmasıyla takım iyi yerlere gelir diye düşünüyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 01 Ağustos 2008, 02:14:37 » |
|
mentos
|
bence davis-camby ikili olmaz, davis'in onunla ikili olmak gibi bir amacı olmaz, camby savunmasını yapar, hücumda orta mesafe şutuyla veya içeride smaçlarıyla elinden geldiğince sayı yapmaya çalışır, "kaman-camby ikilisi pota altında başarılı olur mu?" sorusu daha mantıklı olur
katılıyorum..Camby savunmasını yapar,hücumda da boş bulduğunda atar..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : 04 Ağustos 2008, 14:30:40 » |
--
Ziyaretçi
|
Anasayfa anket sonuçları;
Davis-Camby İkilisi Başarılı Olur Mu ?
Evet 767 67% Hayır 249 21.8% Kararsız 128 11.2%
Toplam Oy Verenler : 1144
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #15 : 16 Ağustos 2008, 02:13:16 » |
hakankazanan
NBA Draft'ında
|
başarıdan kastınız şampiyonluksa "imkansız" ama playoff yapabileceklerine inanıyorm
|
|
|
|
|
|
where amazing happens
|
|
|
« Yanıtla #16 : 06 Eylül 2008, 15:20:42 » |
|
Ç@to_Wade
|
Bence olamazlar.Yani Camby öyle hücumda Davis'in besleyeceği türden bir oyuncu değil.Zaten Camby her zaman savunmasıyla ön plana çıkmış bir oyuncu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #17 : 07 Eylül 2008, 14:25:34 » |
taşçı3
NBA Draft'ında
|
bence davis camby ikilisi başarılı olamaz çünkü camby nin hücumda varlığıyla yokluğu pek belli olmuyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : 08 Eylül 2008, 13:40:38 » |
TOHA
NBA Draft'ında
AK47
|
Bence başarılı olacaklar.Camby yıllardır iyi oynayan ve kendini ispatlamiş bir oyuncu.Sayi atma yonünden fazla öne çikmasa da savunmasi harikadir.Bu da birçok maçta sayidan daha önemli oluyor.Bir blok takimi ateşleyebilir ve rakib takimin moralini düşürebilir.Kısacasi Camby her takima lazim türden bir oyuncu profiline sahib.Davis ile ilgili söyleyecek fazla bir şey yok...Tek kelime ile harika bir oyuncu,lider,skorer,savunmaci..İyi bir ikili olacaklarına eminim. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #19 : 08 Eylül 2008, 16:19:15 » |
|
MeaCulpa
|
İc-dıs dengesinin kurulması acısından iyi oldu.Ama bence asıl fayda Kaman'in Baron tarafından beslenmesi olacak.Bir sistem icerisinde ki bence oyuncu bazında ki en önemli mevki olan oyun kurucu ve pivot mevkisinde iki önemli oyuncu bulunuyor.Onun icin bence bu soru Baron-Kaman ikilisi basarılı olur mu diye değistirilmesi lazım.Sonucta Camby skorerlik bazında takımını sırtlamayacak.Maksat Elton Brand'in yoklugunu bir nebze hafifletilmesi
|
|
|
|
|
|
 CSKA FANS!!! 2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS 6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR CSKA!!!!
|
|
|
|