+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Nba Tartışma Platformu » Anketler (Moderatörler: delyvaldes, Ç@to_Wade)Konu:
 Sizce şampiyon olamayıpta şampiyonluk yüzüğünü en çok hakeden oyuncu kim?

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Anket
Soru: Sizce şampiyon olamayıp da şampiyonluk yüzüğünü en çok hakeden oyuncu kim?
Kidd - 29 (31.9%)
İverson - 28 (30.8%)
T-mac - 4 (4.4%)
Nowitzki - 3 (3.3%)
Nash - 8 (8.8%)
Vince Carter - 11 (12.1%)
Baron Davis - 2 (2.2%)
Diğer(Siz adayınızı belirtiniz) - 6 (6.6%)
Toplam oy: 91

Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git
Konu: Sizce şampiyon olamayıpta şampiyonluk yüzüğünü en çok hakeden oyuncu kim?  (Okunma Sayısı 1032 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #20 : 09 Ağustos 2008, 22:16:07 »
İsot
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri
Ynt: Sizce şampiyon olamayıpta şampiyonluk yüzüğünü en çok hakeden oyuncu kim?

Benim oyunda Kidd'e gider tabi ki 2 finalde oynayayıp maalesef doğu'nun ve hanedanların aziziliğine takıldı.
« Yanıtla #21 : 09 Ağustos 2008, 23:18:12 »
Ilkkan
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

Biraz düşündüm ve cevabım Jason Kidd . Bunda en çok onun istemesi de büyük bir rol oynadı diyebilirim . Kidd zaten 2 kez güçlü olmayan bir kadroyu NBA Finaline taşıdı , tabi yetmedi bu . İlk önce Phoenix Suns ' da Batı Finali yapmıştı , New Jersey ' e geçtiğinde de 2001 ve 2002 olmak üzere 2 kez takımına final yaptırdı . Kenyon Martin şu an yüksek rakamlarda kontratlar alabiliyorsa , bunu Kidd ' e borçlu . Kenyon zaten Denver ' a gittikten sonra normal halini aldı , nerede o Kidd ' in beslediği Kenyon Martin . Ayrıca Kidd şu an 35 yaşında ve hala yüzük alabilmek için elinden gelen bütün gayreti gösteriyor , şıkların çoğundaki oyuncularda bunun olmamasından dolayı ben Kidd ' i seçtim . Misal Iverson gençlik yıllarında gerçekten istiyordu , hatta NBA Finali de yaptı Toronto ' yu yenip , iyi bir kadrosu vardı ve yapabileceğinin en iyisini yaptı , takımında '' Yılın Savunmacısı '' Dikembe Mutombo , '' En İyi 6 . Adam '' Aaron McKie , '' Yılın Koçu '' Larry Brown vardı ( sanırım bir isim daha unuttum ama neyse ) . O da yanılmıyorsam Shaq , Kobe , Horry ve Derek gibi oyuncuları bünyesinde bulunduran Lakers ' a kadar geldi , ama gerisini getiremedi . Zaten o kadroyu da yenecek hali yoktu , haklı burada Iverson , ama kariyerinin tamamında böyle değil ne yazık ki . Hele ki şu an kadroları yeterince sağlam olduğunu düşünüyorum ama daha ilk turda 4 - 0 gidiyor takımı , ve kendisinde bir isteksizlik var ( aslında takımın çoğunda var gibi ) . Yanında Carmelo , Kenyon , Camby , JR , Najera gibi oyuncular şıklardaki diğer oyuncuların yanında olsaydı ( Hele ki Kidd ' in ) hiç birinin ilk turda 4 - 0 gideceğini sanmıyorum , isterse 72 - 10 ' luk Bulls gelsin . Iverson zaten istese , bunu başarabilirdi , daha ilk turdan süpürülmezlerdi .

Jason Kidd ' in dışında Nash , Nowitzki ve Baron diğer aklıma gelenlerden , şıklarda da varlar zaten . Hele ki Baron , gerçekten yoktan var ediyor , böyle bir oyun kurucu , kolay kolay gelmez . Bu dediklerim Nash içinde geçerli aslında , ama ben Nash ve Nowitzki ' nin Baron kadar hak ettiğini düşünmüyorum . Yani bu 2 oyuncu da eksik bir şeyler var diye düşünüyorum . Hele ki Nowitzki ' de . Liderlik mi diyeyim , başka bir şey mi ? Emin değilim . Ama Nowitzki de yüzüp yüzüp kuyruğuna geldiği Miami - Dallas finallerinde 2 - 0 ' dan 4 - 2 gitmesi ve normal sezon da 67 - 15 yapıp , playoff ilk turunda Warriors ' a elenmesi ( Baron farkı ) de pek açıklanacak türden şeyler değil . Ama Nowitzki benim gözümde gene elinden geleni yapıyor , ama onda hala bazı şeyler eksik .

T - Mac ' den zaten hiç bahsetmeyeceğim , hiç öyle süperstar müperstar falan değil gözümde . Amatör küme takımıyla oynasa kariyeri boyunca NBA ' de ha derim '' Bu kadroyla ilk turu geçememesi zaten çok da anormal değil '' diye . Ama iyi kadrolarda da oynadı , hala oynuyor da . İnsan da şans da olmalı elbet ama T - Mac şanslı ki böyle iyi takım arkadaşları var ve bu sene hamburger üstüne kola ile gelen Ron Artest de var , şanssız değil yani . Hele bu seneki takımıyla rahat şampiyon olabilmesi lazım , eğer tabi denildiği gibi süperstarsa .
« Yanıtla #22 : 10 Ağustos 2008, 00:05:18 »
Beliar
Rookie
**

Pierce league's best player hadi ulan!

Üyelik Bilgileri

Yüreğiyle oynadığı için hakeden tek isim Iverson gerisi yalan..
Yeteneği nedeniyle şampiyon olmaya en çok yakışacak isim Vince..Hak eden demiyorum yanlış anlaşılmasın ama yetenek bazında şampiyonluğu hak edenlerden bahsedilirse diğer oyunculardan tmac ve iverson dışında onunla aşık atacak adam yok..

Kidd'i bi göklere çıkarmadığınız kalmıştı..Kendisi şampiyonluğu hak ettiğini düşündüğü için Nets'ten ayrılmış ve karşılığında Dallas'ta hüsrana uğramıştır ki uğramaya ve yüzüksüz bir kariyer bitirmeye razı olmak zorunda kalacaktır.Ki Nowitzki 30+ 10+ 9+ ortalamalarla oynamazsa tabi..
« Yanıtla #23 : 12 Ağustos 2008, 12:09:39 »
airKonya
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

Tartışmasısz kidd dünyanın en iyi bir iki gaurd'dan biri ve en az bi yüzük hak ediyor
« Yanıtla #24 : 07 Eylül 2008, 10:15:38 »
furkan_t-mac
NBA Oyuncusu
*

bu adam insansa bende hayvanım

Üyelik Bilgileri WWW

kidd de ama tmac play off lardan sonra ağlaması da ne kadar çok istediğini gösteriyordu
« Yanıtla #25 : 02 Ekim 2008, 08:48:25 »
arbalest
LOTR and Legolas fan
Moderatör
Starter

Oyun değil ki Yaşamak!

Üyelik Bilgileri

ben carter'ın olmasını isterim ama kidd o çok iyi sayılmayacak kadroyu 2 kere finallere çıkarmış o olabilir
<Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
>
Zinedine Zidane
Hakeem Olajuwon
Kareem Abdul-Jabbar
Muslim and great players
« Yanıtla #26 : 02 Ekim 2008, 18:03:31 »
Flash
All-Star

I Belivie,I Can Fly

Üyelik Bilgileri WWW

Kalburüstü bir takıma iki sene üstüste final yaşatan Kidd aktifler arasında en çok hak eden bence...Ardından Iverson gelir...

Geçmişden; Ewing, Malone, Stockton, Webber, Barkley derim...
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf Wink
« Yanıtla #27 : 02 Ekim 2008, 19:53:57 »
Tweener
Steal Man
Rookie
**

David Apolskis

Üyelik Bilgileri

Tabikide Stockton ve Malone...Adları neden burada yok? Eğer eskiler geçerli değilse Iverson derim.Yüreğini sahaya koyan bir oyuncu(ydu).Sixers'ı finale kadar getirdi.Maalesef devamı gelmedi.

Hayatımı Kendim İçin Yaşamıyorum
                 Ve Korkmuyorum Hiçbir Şeyden
                 Başıma Gelecekleri De Biliyorum
     Fakat Herşeye Rağmen Düşmana İnat Yaşayacağız
                     Yarın Bizim Çünkü !
« Yanıtla #28 : 03 Ekim 2008, 21:40:24 »
Knicks_Lee_Wolkii
Rookie
**

always KnicKs

Üyelik Bilgileri

eger boston'a gecıp sampıyon olmasaydı garnett'ın adı yazılcaktı bnde dıcektım ama o oldu.. suanda bu listede sampıyonlugu tatması gereken ılk oyuncu iverson..
« Yanıtla #29 : 03 Ekim 2008, 22:49:13 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

eger boston'a gecıp sampıyon olmasaydı garnett'ın adı yazılcaktı bnde dıcektım ama o oldu.. suanda bu listede sampıyonlugu tatması gereken ılk oyuncu iverson..

Larry brown  ile çok yaklaştı ama kazanamadı,denver ın bu kadrosu ve mantalitesi devam ederse zor.33 yaşına  geldi maksimum 4-5 sene oynarki başka takıma gitmesi zor ve vücudu sakatlıklardan harap oldu.Ona gelene kadar t mac,carter,kidd hatta nash var bence ivy bencilliğin bedelini ödedi yıllar yılı.

« Yanıtla #30 : 03 Ekim 2008, 22:56:46 »
Knicks_Lee_Wolkii
Rookie
**

always KnicKs

Üyelik Bilgileri

iverson'u sampıyon oldugunda dusunemıyorum.nasılda guzel sevınırdı. ıns olur.. abı ndn baska takıma gıtmesı zor :S kendısı dıyor takas olma ıhtımalım her an olabılır dıye.
« Yanıtla #31 : 03 Ekim 2008, 23:19:18 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

iverson'u sampıyon oldugunda dusunemıyorum.nasılda guzel sevınırdı. ıns olur.. abı ndn baska takıma gıtmesı zor :S kendısı dıyor takas olma ıhtımalım her an olabılır dıye.
34 yaşında her türlü sakatlığı geçirmiş,kol gibi kontrat sahibi ve iverson gibi bildiğini okuyan bir adamı hangi takım
alır sence?

« Yanıtla #32 : 04 Ekim 2008, 00:30:06 »
arbalest
LOTR and Legolas fan
Moderatör
Starter

Oyun değil ki Yaşamak!

Üyelik Bilgileri

aslında soru nerden baktığınıza bağlı yeteneğe göre mi ne kadar yaklaştğına göre mi?daha önce de dediğim gibi kidd o kadroyla 2 kere final oynamış o olabilir.her ne kadar sakatlıklar peşini bırakmasa da 1.turdan öteye gidemeyen mcgrady,kuzeni gibi sakatlıklarla boğuşan en iyi dönemlerini çalan sakatlıklar yüzünden fazla bi başarısı olmayan carter ne kadar hak etti acaba?iverson da finale çıktı ama kazanamadı boyu nedeniyle pg olması nedeniyle insanlara bencil gelebilir o ama oyun tarzı öyle
<Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
>
Zinedine Zidane
Hakeem Olajuwon
Kareem Abdul-Jabbar
Muslim and great players
« Yanıtla #33 : 05 Ekim 2008, 01:59:48 »
Knicks_Lee_Wolkii
Rookie
**

always KnicKs

Üyelik Bilgileri

34 yaşında her türlü sakatlığı geçirmiş,kol gibi kontrat sahibi ve iverson gibi bildiğini okuyan bir adamı hangi takım
alır sence?

abı ıverson ıcın saydın butun ozellıktekı bır oyuncuyu ancak bzm takım alır.kol gıbı kontratı olması yeterlı. buna benzer daha once cok oyuncu aldık. sen daha ıyı bılırsn
« Yanıtla #34 : 05 Ekim 2008, 13:11:41 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

James dolan ın bu saatten sora haybeye millete kontrat vermesini mi bekliyorsun? Zeke efendi klüpten defoldu gitti sen Donnie Walsh yada Mike D Antoni nin iverson u kucak açmasını ve kontratını karşılamasını bekliyorsun.Sana  pm attım herşeyi açık açık saydım.Takım bu sene 100 m $ maaş ödesin dolan cebinden extra  30 m $ lüks vergisi ödesin nereye kadar.Tamam cablevision ve msg den para giriyor cebine hatta takıma bu kadar  para harcamasına rağmen takım kar ediyor olabilir ama o savruk devir bitti.Donnie Walsh benim için zeke den  Scoot Layden dan daha iyi bir yönetici keza o da salak davranışlarda bulundu dicemde insan mantıklı düşünürse o da kendine göre haklı resmen yıkık bina aldı.
   O yüzden iverson gibi okeye dönen kariyeri bitme noktasında adamları takımına katmak intahar ile eşdeğer  neyse hayal kurmaktan vazgeç gerçeklerle yüzleş bu takım 5 sene daha adam olmaz.Cap düzelmeden takıma üstüne takım kurulcak bir yıldız gelmeden yane yeni bir ewing yada willis redd gelmeden başarı beklemek hayal olur.

« Yanıtla #35 : 12 Ekim 2008, 23:56:19 »
The Haunted
NBA Draft'ında

No Compromise

Üyelik Bilgileri

Direk A.I.'a verdim oyumu.. Philly v.s. Lakers döneminde tek başına oynadı.. O müthiş Lakers kadrosu karşısında tek başına dikildi.. Oyun olarakmı yoksa kafa yapısı olarakmı tartışılıyor bilmiyorum.. Fakat Ivy kesinlikle hak ediyor bir yüzüğü.. Denver'da alırmı böyle bir şampiyonluk yüzüğü bilinmez (biraz zor gibi şimdilik) fakat Allen Ezail Iverson bu denli başarılı bir kariyere birde yüzük sıkıştırmalı (Sıkıştırmalımıydı denilmeli acaba Tongue)

Geçmişlerdende Ewing, Barkley, Malone ve Reggie Miller (sanırım Miller'ında yüzüğü yok) alsaymış keşke.. Miller'a Jordan izinv vermedi tabi orasıda var Cheesy 
« Yanıtla #36 : 16 Ekim 2008, 11:11:07 »
johnmclaine
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

walla çok zor karar verdim... iverson dedim...
ama carter tmac kidd bunlarda içimden geçti... biraz şansa oldu... =)) tabiki iverson hayranlığımızda buna dahil
« Yanıtla #37 : 23 Ekim 2008, 22:16:16 »
eskitoprak85
Rookie
**

I saw he was flying! mj23

Üyelik Bilgileri

Stockton-Malone ikilisi bence tüm bu oyunculardan daha çok hak ediyordu yüzüğü. Bu ikiliye Gary Payton ve Charles Barkley'i de ekleyebiliriz.
« Yanıtla #38 : 30 Ekim 2008, 18:54:40 »
safak26
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

Iverson ve Carter ın kesinlikle hakkettiğini düşünmüyorum...

bence ya Kidd ya da Nowitzki bu onuru hakediyor...çünkü onlar takımı için sahada herşeyi yapıyorlar
Yarınlar güzel olacak diyorlar ama bugünlerde dünlerin yarınları değil mi?
« Yanıtla #39 : 30 Ekim 2008, 19:19:40 »
Flash
All-Star

I Belivie,I Can Fly

Üyelik Bilgileri WWW

Hiç konuşmaya gerek yok bence kesinlikle A.I.

Zaten konuyu açan boşboğazlık etmiş düşünememiş...Bizde o kadar görgüsüz olmalıyız ki bir de yorum yapmış tüh tüh....Iverson korkusuzdu yetenekliydi, istekliydi ama Disiplinsiz ve yaptığı işe saygısı yoktu..Yaptığın işe sevgi başka bir şey sevgi başka....Problem çocuk oluşu, hip-hop guy tavırları, antrenman ve set çalışmaları ekmesi, topsuzken serçe kadar şaşkın oluşu gibi özellikleri Iverson'nın Kidd ya da bir başkasından ne kadar çok hak ettiği konusunda insanları bir düşünceye sokar.

Kidd çaylak, atletik bir uzun, görev adamı bir şütör, beyaz yumuşak bir pivot ile 2002 de Lakers'ın karşısına dikildiğinde 2 maç alıp elenmişti.....Sonra R-Jeff'ler ve Martin'in kidd yolu ile gelişimi, Byron Scott revizyonu ile 2003 de de San Antonio ya ecel terleri döktürdüler....Eğer D-Rob ve TD beraber olmasalardı. S.Kerr o üçlüğü göndermese ve K-Mart son maçta 23 de 3 şut isabeti ile oynamasa çok farklı şeyler olabilirdi...

Kidd daha çok finale çıktı, bunları yaparken takımı yüceltti kendini değil, takıma bir ekol basketbolu oynandı. NJ Nets'e bir saygınlık kazandırdı...Kimse Phıladelphıa ya saygı duymuyordu AI finalden iken Larry Brown ve AI a duyuluyordu. Hatta bu yüzden Theo Ratliff ve Aron McKie isyan bayraklarını bir çok sefer çektiler.

Kidd tam tersine takımı yücelti, herkesin piyasasını artırdı, izlenilir takım yaptı, o takımı paspaslıktan aldı, 2 Final oynattı ve iki finalde de ezilen bir Jersey yoktu. O kadro ile olunabileceklerin en iyisi gibiydi ikiside.....

Yani bir şeyleri konuşurken değişik açılardan konuya doğrultular yakalayalım. Yani Iverson yiğit adam. Çok manyak oynuyo acaip yetenek bir kere de final yaptı.Hala bir yüzüğü yok bu onun hakkı....Ya elini vicdanına koy....Lütfen

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf Wink
Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Nba Tartışma Platformu » Anketler (Moderatörler: delyvaldes, Ç@to_Wade)Konu:
 Sizce şampiyon olamayıpta şampiyonluk yüzüğünü en çok hakeden oyuncu kim?

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv