« : 29 Temmuz 2008, 18:52:16 » |
2pac
<THUG|LİFE>
Rookie

2PAC İS LEGEND AND LEGEND'S NOT DEAD
|
Lütfen tek cümlelik mesaj atmayınız şıkkı seçme sebebinizi yazınız.
|
|
|
|
|
|
LİFE BY THE GUN-DİE BY THE GUN 
|
|
|
« Yanıtla #1 : 29 Temmuz 2008, 19:10:43 » |
|
mentos
|
Bynum-Gasol dedim..Lakerslı olmamında buna etkisi olsa da başka bi takımı tutsam yine ilk 3 te yer verirdim herhalde ikisine..Bynum eğer sağlam dönerse Gasol ile birlikte tozu dumana katacaklarını düşünüyorum..Gasol'un dışardanda oynayabilmesi,Bynum'ın gelmesi ile savunmanın sabit birine odaklanamayacak olması,Kobe etkeni bu tercihi yapmamın nedenleri..Bu arada Jo-Bosh da fena bi ikili değil aslında 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 29 Temmuz 2008, 19:12:18 » |
|
DaviD#Villa
|
valla shaq ve amare'yi ikili olarak bile görmüyorum ben kaman-camby, gasol-bynum, jo-bosh, brand-dalembert, aldridge-oden ikililerini daha 1 maç bile beraber izlemediğimden memo-boozer kombinasyonuna verdim chandler ve west ikilisinden daha etkililer bence
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 29 Temmuz 2008, 19:44:40 » |
|
ziggu
|
ben aldridre-oden dedim lamarcus'u gecen yıl cok begendim bi aksilik olmazsa seneye sağlam bi portland pota altı görürüz gibime geliyo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 29 Temmuz 2008, 20:35:48 » |
|
Tolga
|
Birkaç sene önce olsa Amare - Shaq derdim . Birkaç sene sonra da sanırım Aldiridge - Oden olcak . Ama şimdiye gelecek olursak daha görmediğiz JO-Bosh ikilisini diyicem . İkisi de bireysel olarak büyük işler yaptılar ve beraber daha iyi olcaklarını düşünüyorum . Umarım güvenimi boşa çıkarmazlar ( shaq - amare 2lisi gibi )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 29 Temmuz 2008, 22:28:31 » |
XandeR*
NBA Draft'ında
İmpossible is Nothing
|
Chandler-West diyorum mükemmel bi ikili oldular Paul'unda hakkını yememek lazım ama Chandler'ın ribauntları West'in bitirişleri çok iyiydi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 31 Temmuz 2008, 13:46:14 » |
Anto James
Brotherhood
Rookie

T-mac LeBron Fan
|
Bynum-Gasol diyorum.Gasol da Bynum da normal sezonda gayet iyidiler.Bynum tempoyu yakalarsa,Gasol de normal sezondaki gibi oynarsa fena olmaz...
|
|
|
|
|
|
Hepimiz Jordan'ın yetenekleriyle doğabilirdik;ama çalışmadan asla gerçek Jordan olamazdık... By Anto James 
|
|
|
« Yanıtla #7 : 01 Ağustos 2008, 01:03:04 » |
aytunc
NBA Draft'ında
|
bence amare-shaq ikilisi son derece uyumlu olmasalarda dipte iyi anlaşıcaklarını düşününerek oyumu verdim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 01 Ağustos 2008, 20:48:51 » |
|
wiltchamberlain
|
Ben Brand-Dalembert ile Kaman-Camby arasında gidip geldim. Sixerslı olduğum için biraz Dalembert-Brand'e kaydı oyum. Bu ikili arasında kalmamın sebebi. Çok felaket blok tehtitleri ve iyi ribandçı olmaları. Diğer seçeneklerde hep 4 numaralar savunmada çok iyi olmayan oyuncular ama bu ikililer pota altını karartır adeta.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınI LOVE SIXERS Elton Brand WELCOME TO PHILLY
|
|
|
« Yanıtla #9 : 01 Ağustos 2008, 21:21:16 » |
|
Dağlar
|
Kaman-Camby, JO-Bosh, Dalempert-Brand, Oden-Aldridge ikililerini daha bir arada oynarken hiç izlemedik. Ne olup bittiğini izlemeden oy vermek yanlış olur bence. Geri kalanlardan Chandler-West ikilisi geçen sene çok başarılıydılar. Memo-Boozer ikilisinin başarısı ise 2-3 sezondur kalıcı. Verim açısında değerlendirerek Memo-Carlos ikilisi diyorum.
|
|
|
|
|
|
 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınNBA'de Aralık Ayının En İyi Fotoğrafı Oylaması
|
|
|
« Yanıtla #10 : 05 Ekim 2008, 18:26:52 » |
kingjames.23
Yeni Üye
|
oyum shaq ve amareye çünkü amarenin reboundları ve shaqın ise sertliği ve o görüntüsüne raamen koyduğu bloklar gardları bir hayli zorlayacaktır
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 05 Ekim 2008, 18:44:27 » |
|
Flash
|
Gerçekten tüm şıklar iddialı hatta; Turiaf-Biedrins, Wallace-Iglauskas(Wright), Okafor-May(Nazr), Pachulia-Hordford, Yao-Scola gibi alt modeller bile var.....
Shaq-Amare, Memo-Boozer, JO-Bosh'u ilk etapda eliyorum...Shaq-amare ve Memo-Boozer tek taraflı bir memnuniyet ürünü. JO ve Bosh ise henüz sergilenmedi ve fantastik bir birliktelik...
Gelelim diğerlerine....
Sağlıklı kalabilirse Ribaund ve Blok konularında Camby ve Kaman ikilisi ağır basar ama yetmez...Onları da eledim...
Oden ve Bynum yüzde yüzz sağlıklı olduklarını söyleselerde kim emin olabilir ki.... Eğer olurlarsa benim adaaylarım o ikililer olur ama bir bilinmez bu.... Onları da eledim...
E.Brand %70-80 ile de oynasa bu ikili çok özel olur... Skorer zeki ve çevik Brand ile Dalembert gibi bir vahşi iyi bir iş çıkarabilir ancak..Brand'de yaşlandı ve büyük bir sakatlıktan yeni bir takıma dahil oldu.....Elendiler
Burada takımlarına ve gardlarına da güvenerekten...Benim favorim....Brand-Dalembert'in benzeri başarılı ikili West ve Chandler oldu....
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf 
|
|
|
« Yanıtla #12 : 06 Ekim 2008, 01:25:48 » |
Tweener
Steal Man
Rookie

David Apolskis
|
Shaq Amare ikilisi uyumlu oynarsa o takıma kimse rahat turnike bırakamaz.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Hayatımı Kendim İçin Yaşamıyorum Ve Korkmuyorum Hiçbir Şeyden Başıma Gelecekleri De Biliyorum Fakat Herşeye Rağmen Düşmana İnat Yaşayacağız Yarın Bizim Çünkü !
|
|
|
« Yanıtla #13 : 07 Ekim 2008, 21:43:47 » |
|
arbalest
|
Birçoğu daha beraber oynamamış geçmişe bakıp ne bekliyosunuz diye mi sordun acaba? Ama şunu söyleyebilirim Shaq geldikten sonra Amare bolca 30+10+ yaptığı için bence Shaq-Amare
|
|
|
|
|
|
<Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın> Zinedine Zidane Hakeem Olajuwon Kareem Abdul-Jabbar Muslim and great players
|
|
|
« Yanıtla #14 : 07 Ekim 2008, 22:13:57 » |
|
vence
|
Ligin en iyi pota altı ikilisi kağıt üzerinde an itibariyle Bynum ve Gasol. İkisi de ortalamanın üzerinde blok yeteneğine sahip, ek olarak Bynum ligin en kalıplı birkaç pivotundan biri. Geçen senenin üzerine çok şeyler koymuş, daha da kalınlaşmış. Gasol her ne kadar 5 numara için yumuşak olsa da 4 numara için iri bir oyuncudur. Lakers savunma yönünde bu ikiliyle pota altını karartacaktır. Hücumda ise Gasol'un menzili ve pas yetenekleri, Bynum'ın ise inanılmaz fiziği ve gücü önemli avantajlar sağlamakta Lakers'a. Bu ikili hücum ribaundlarında da fazlaca etkin olacaklardır.
Diğer ikililere baktığımızda hem hücumda hem de savunmada bu kadar etkin iki oyuncu yok. Az oy alanları zaten geçiyorum. Chandler-West ikilisine baktığımızda bu ikiliden Chandler'ın savunmada West'in ise hücumda öne çıktığını görebiliyoruz. Bu ikili geçen sene birçok kez savunmada uzunlar karşısında zorlanmakla beraber hücumda çoğu zaman C.Paul gibi etkili bir guarda rağmen(Chandler'a boş pozisyonlar sağlaması aısından) West'in eline baktı. Chandler'ın hücum yetnekleri çok sınırlı. Memo-Boozer kesinlikle en iyi ikili değil. Boozer içeride inanılmaz bir skor tehdidi olsa da Mehmet'in hücum etkinliği içeriden o derece fazla değil. Savunma yönü zaten felaket. Savunma yapmayan Boozer savunma yaptığı iddia edilen Mehmet'ten yüksek blok ortalamasıyla oynuyor. Gerisini varın siz düşünün. JO-Bosh iyi bir ikili olmakla birlikte Jermaine'in geçirdiği sakatlıklar fiziksel oyununu fazlaca etkiledi. Zaten fiziksel mücadeleden kaçınan Jermaine br de 5 numara oynarken kendisinden daha fizikli oyuncular karşısında zorlanacaktır. Jermaine'in eski all-star seviyesindeki Jermaine olmayışı bu ikiliyi de en iyi olmaktan alıkoyuyor. Shaq-Amare ikilisine gelince, hücum yönündeki etkinlikleri çok fazla. Amare fazlaca atletik, ek olarak çok da güçlü fakat Shaq kesinlikle eski Shaq değil. Yıllardır fazla kilolarıyla gündemde olan Shaq ilerleyen yaşı ve geçirdiği sakatlıklar sonrası hantallaştı. Eski gücünden çok uzak, zaten eskiden kendisine büyük avantaj sağlayan hareketleri değişen kurallarla birlikte faul olarak değerlendirilmeye başlandığından beri hücumdaki tkinliği azaldı. Savunma yönünde ise ayrı bir rezalet yaşanıyor. Amare savunma nedir bilmezken Shaq yine ilerleyen yaşı ve fiziksel durumu nedeniyle savunmada etkin olamıyor. Shaq'ın geçen sene başında Miami'de faul yapmaktan sahada doğru düzgün kalamadığını unutmamak gerekir.
Bu söylediklerim ışığında bence ligin an itibariyle kağıt üzerinde en iyi ikilisi Bynum-Gasol ikilisidir. Hem hücum hem savunmada etkili olacak ve birbirini tamamlayacak bu ikiliye benzer başka iki adam yok.
|
|
|
|
|
|
Cobarde Gallina Gasol ( Cesur Yürek Gasol )
|
|
|
« Yanıtla #15 : 07 Ekim 2008, 22:36:22 » |
|
arbalest
|
Ya ben başka maçlar mı izliyorum bu sene boozer zaten savunma yapmazken hücümda da memoya özenip dışardan atmaz mı h.faul+stepsler cabası.Ayrıca hatırlarsanız Memo 2 sene önce tek kişiyle durdurlamaz denen duncanı savunmuş ve iyi de savunmuştu.Adama 3 hücüm üst üste hücüm ettirmemişti ki duncandan bahsediyoruz burda
|
|
|
|
|
|
<Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın> Zinedine Zidane Hakeem Olajuwon Kareem Abdul-Jabbar Muslim and great players
|
|
|
« Yanıtla #16 : 07 Ekim 2008, 23:22:48 » |
|
johnmclaine
|
tabikide diğer diorum.... yani Duncan-Thomas 2lisinden yana oyum.... geçen sene sakatlıklardan dolayı pek efektif olamadılar ama bu 2li şansız sakatlıklar yaşamazsa... pota altını karartır...
ama chandler-west 2liside gerçekten muhteşem bence... bir oyum daha olsa onlara atardım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #17 : 07 Ekim 2008, 23:35:59 » |
|
vence
|
Ya ben başka maçlar mı izliyorum bu sene boozer zaten savunma yapmazken hücümda da memoya özenip dışardan atmaz mı h.faul+stepsler cabası.Ayrıca hatırlarsanız Memo 2 sene önce tek kişiyle durdurlamaz denen duncanı savunmuş ve iyi de savunmuştu.Adama 3 hücüm üst üste hücüm ettirmemişti ki duncandan bahsediyoruz burda
Memo'nun Duncan'ı durdurması ve hatta ondan önce Yao'yu durdurması O'nun iyi saunma oyuncusu olduğunu mu gösterir? Beyzadem normal sezonda nerede peki? Öyle işine gelen performansını alacaksanız Kwame Brown'ın 21 sayı attığı Suns maçını alın, Kwame de iyi hücum eder o zaman. Normal sezonda elini kolunu kaldırma, playofflarda bir iki maç mücadele et, iyi savunmacı diyelim. Herhalde başka maçlar izliyorsun, geçen sene normal sezonda en az 20 maçını izledim Utah'ın. Mehmet'e savunmacı derseniz gülerler size. Boozer'a gelince, Mehmet ile karşılaştırılamayacak kadar iyi hücumcudur. Şöyle anlatayım, geçen sene Lakers-Utah maçlarından birinde Phil Jackson Memo'yu Radmanovic ile savundu, şu bizim 3 numara rakibe elini kolunu kaldırmaya üşenen Radman ile. Nedeni ise Memo'nun dışarıdan sallamaktan başka bir şey yapmamasıydı. Hangi pota altı? tabikide diğer diorum.... yani Duncan-Thomas 2lisinden yana oyum.... geçen sene sakatlıklardan dolayı pek efektif olamadılar ama bu 2li şansız sakatlıklar yaşamazsa... pota altını karartır...
ama chandler-west 2liside gerçekten muhteşem bence... bir oyum daha olsa onlara atardım
Thomas ölmemiş olsaydı hak verebilirdim. Tim Duncan bu saatten sonra tek başına hiçbir pota altını karartamaz, bu arada Thomas'ı kontrat sezonunun playoffları dışında sahada gören var mı uzun zamandır? 15 dakika süre alıyor Thomas, allah aşkına yapmayın.
|
|
|
|
|
|
Cobarde Gallina Gasol ( Cesur Yürek Gasol )
|
|
|
« Yanıtla #18 : 08 Ekim 2008, 11:47:23 » |
|
Realize
|
chandler ve d.west dedim her ne kadar da c.paul bu iki oyuncunun bir süper yıldız olmasına yardım ettiysede bunlarda çok büyük yetenek var bence
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #19 : 09 Ekim 2008, 17:22:53 » |
|
arbalest
|
Memo'nun Duncan'ı durdurması ve hatta ondan önce Yao'yu durdurması O'nun iyi saunma oyuncusu olduğunu mu gösterir? Beyzadem normal sezonda nerede peki? Öyle işine gelen performansını alacaksanız Kwame Brown'ın 21 sayı attığı Suns maçını alın, Kwame de iyi hücum eder o zaman. Normal sezonda elini kolunu kaldırma, playofflarda bir iki maç mücadele et, iyi savunmacı diyelim. Herhalde başka maçlar izliyorsun, geçen sene normal sezonda en az 20 maçını izledim Utah'ın. Mehmet'e savunmacı derseniz gülerler size. Boozer'a gelince, Mehmet ile karşılaştırılamayacak kadar iyi hücumcudur. Şöyle anlatayım, geçen sene Lakers-Utah maçlarından birinde Phil Jackson Memo'yu Radmanovic ile savundu, şu bizim 3 numara rakibe elini kolunu kaldırmaya üşenen Radman ile. Nedeni ise Memo'nun dışarıdan sallamaktan başka bir şey yapmamasıydı. Hangi pota altı? tabikide diğer diorum.... yani Duncan-Thomas 2lisinden yana oyum.... geçen sene sakatlıklardan dolayı pek efektif olamadılar ama bu 2li şansız sakatlıklar yaşamazsa... pota altını karartır...
Thomas ölmemiş olsaydı hak verebilirdim. Tim Duncan bu saatten sonra tek başına hiçbir pota altını karartamaz, bu arada Thomas'ı kontrat sezonunun playoffları dışında sahada gören var mı uzun zamandır? 15 dakika süre alıyor Thomas, allah aşkına yapmayın. Dışarıda sallamaktan başka bir şey yapmadı gerçekten geçen sene play-offlarda.Poziyonu beklemeyip 2 kısanın ortasına geçip öylecene duruyordu.AMA koç niye bir şey demiyordu içeri girsene biraz diye koç göremiyo mu bunları ayrıca sadece bütün sezon uzaktan sallasaydı sadece o kontratı kim verirdi ona?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|