« Yanıtla #20 : 05 Ağustos 2008, 12:34:23 » |
--
Ziyaretçi
|
sheed tam tersi değeri abartılan bir oyuncu, ki her hatasında kurban seçilmesi de bu yüzden. Takım kötüye gittiğinde aranan suçlunun sheed olması onun takımın süper yıldızı olarak görülmesi.
Hangi bazda değeri abartılıyor bir açıklarsan iyi olur. Bu şekilde neye dayanarak bunu dediğini bilmediğimden bir şeyde diyemiyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #21 : 05 Ağustos 2008, 13:03:39 » |
|
Murat
|
Pistonsun bu kadar rakiplerine korku sarmasında savunma denen kelimeyi pistons takımına yerleştirmesinde,ve başarılı olmasında Sheedinde payı var bu takımda..Playofflarda boston serisinde hatalı oynadı diye değerimi abartılıyor?Asla...Ayrıca neye dayanarak söyledin çok merak ettim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #22 : 05 Ağustos 2008, 13:37:10 » |
|
Eren
|
Sheed,daha fazlası var mı ki?
Rasheed Wallace'ın mı egosu var ? Yapma Eren'cim. Adamın yaptığı açıklamalar, sivri çıkışları ya da agresif tavırlarının tek nedeni yapısı. Ego değil bu dobra olmasından kaynaklanıyor. Saunders gibi bir adama 3 yıl katlandı. Ki eleştirmedi mi Saunders'ı ? Eleştirdi elbette. Ancak uzatmadı olayı. Yaz aylarında sineye çekti. Egolu bir adam bunları yapmaz sürekli sorun çıkartırdı. Celtics serisinin faturası basın tarafından ona kesildi. Ha yok mu payı o serinin kaybedilmesinde ? Var elbette. Ama Billups'tan ya da Rip'den ne fazla ne eksik. Bu konuya da bu vesile ile uygun bir oyuncu Rasheed Wallace. Yaptıkları hep ettiği lafların arkasında kaldı. Yoksa gerek savunmada gerek hücumda yaptığı işleri pozisyonunda kolay kolay yapan yok. Çok yönlü ki hücumda iç-dış oynayabiliyor. Savunmada keza her işi yapmaya çalışıyor. Takım iyiyse kesin onun ateşlemesi vardır. Takım kötüyse suskuluğunun payı vardır. Sheed'in üzerine çenesi yüzünden çok gidiliyor ve oyunu arka planda kalıyor. Abi Sheed'i ne kadar sevdiğimi ve saygı gösterdiğimi sen biliyorsun..Sheed bence gelmiş geçmiş en efektif pota altı oyuncularındandır,benim görüşüm budur.Kendine has durdurulamayacak atışları vs..Fakat Sheed e egosuz demek bence O'na hakaret olur..Adam yengilgiyi kabul etmez,sinirlidir bunlar kişisel özelliklerdir fakat bunlarda ego yu işaret eder ve benim gözlemlerim Sheed'i egolu bir oyuncu olarak tanımamı sağlamıştır.Tabi kişiden kişiye neye bağladığına göre değişir.Oyununun arka planda kaldığı konusunda haklısın..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #23 : 05 Ağustos 2008, 17:33:33 » |
|
DaviD#Villa
|
rasheed'i anlatmak zor ya rasheed büyük bi oyuncu şöle diyim kapıdan bi büyük içeri girer ve kimseye ayağa kalkın falan demez ama herkes ayağa kalkma ihtiyacı duyar buda öyle birşey ironik yani bencede ego diil
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #24 : 06 Ağustos 2008, 04:27:51 » |
|
RenascenT
|
sheed tam tersi değeri abartılan bir oyuncu, ki her hatasında kurban seçilmesi de bu yüzden. Takım kötüye gittiğinde aranan suçlunun sheed olması onun takımın süper yıldızı olarak görülmesi.
Hangi bazda değeri abartılıyor bir açıklarsan iyi olur. Bu şekilde neye dayanarak bunu dediğini bilmediğimden bir şeyde diyemiyorum. bu konuyu arıyordum ben de. Böyle bir soruyu bekliyordum. Demiştim zaten, takımın en önemli yıldızı olarak sheed'i görüyor seyirciler. kurban seçilmesinin nedeni çok kötü oynaması mı söylediği laflar mı? Bence değeri abartılıyor ki onun oyununu çok kötü buluyorlar(genelde değil,çok eleştirildiği maçlar için) , yada kötü oynamasa bile yenilgi sonrası kurban seçiliyor. Tekrar söylüyorum, sheed'in üzerine bu kadar gidiliyor, çünkü değerinden fazla beklenti var.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #25 : 06 Ağustos 2008, 04:33:37 » |
--
Ziyaretçi
|
Rasheed Wallace'ı, Portland zamanlarında beri seyrederim. Özellikle Portland dönemlerinde onun oynadığı oyunu gerek iç gerekse dış NBA'de her 4 numara yapamazdı ki yok adamın örneği. Değirmen yapıp smaç basıyordu Portland'da. O derece hareketli ve aktifti. Ancak hakemlerle olan kötü kaderi aldığı teknik fauller verdiği demeçler sürekli oyununun önüne geçti.
Pistons 2004'de nasıl şampiyon oldu ? Rasheed Wallace'ın takası takımda neleri değiştirdi ? Çok değil yani bir kaç yıl öncesinden bahsediyorum. Adama hak ettiğinden fazla değer veriliyor demek komik kaçıyor. Bu saatte sadece buna gülerim. Adama doğru dürüst değer veren yok. Sürekli kişiliği ile uğraşılıyor. Nasıl bir değer yargısı ise bu.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 06 Ağustos 2008, 04:36:37 Gönderen: KE-Billz »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #26 : 06 Ağustos 2008, 05:03:42 » |
|
RenascenT
|
4 kez all-star olmuş, yıllık 13md alan(bu rakam şuanda az geliyor olabilir piyasa yükseldi, sheed'in kontrat yaptığı zaman iyi paraya anlaştığını söylemişsinizdir) bir adama hem de çoğu yenilgi sonrası kurban seçilen bir adama nasıl değer verilmez?? bu adam celtics serisi dışında da eleştirildi.. saha dışı yaptıklarıyla değil saha içinde.. haa teknik faulde rekor kırması belki oyunundan daha çok sükse yaptı o anlamda değeri verilmiyor derseniz eyvallah ama genel olarak oyunuyla aldığı para, verilen önem bence paralellik gösteriyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #27 : 06 Ağustos 2008, 05:12:48 » |
--
Ziyaretçi
|
Aldığı para ile yaptığı iş mi paralellik göstermiyor ? Ne yapsın The Palace'ın tavanlarında ağzıyla kuş mu tutsun ?
Orlando serisinde Howard'ı sindirmedi mi ? Bu ligde Duncan'ı en iyi savunan oyuncu değil mi? Geldiği gibi takımını şampiyonluğa ulaştıran anahtar oyuncu olmadı mı? Sistemin yine ana parçası o değil mi? Hangi hak ve hukuktan bashediyoruz ?
Hayır yok görende Detroit sürünüyor sanacak. Yahu bu takım bazılarının rüyası olan Konferans finalinde burun kıvırıyor. Sheed bu yüzden yerden yere vuruluyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #28 : 06 Ağustos 2008, 07:08:51 » |
|
RenascenT
|
gösteriyor yazdım yanlış anladın heralde.. yaptığı işle aldığı para ve ona verilen önem parallellik gösteriyor. kontratının son senesinde, piyasa bugünkü gibi olsaydı şimdi 20, belki de üstünde para alıyor olurdu.
Dediğim gibi, teknik faulleri ve saha dışındaki yaptıkları oyununu gölgeliyor derseniz tamam. Ama onun oyununa, yaptıklarına laf söylicek biri de çıkmaz diye düşünüyorum..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #29 : 06 Ağustos 2008, 15:19:18 » |
|
İsot
|
PG Baron Davis SG Kobe Bryant(Nba Camiasında ona çamur atma kampanyası var) SF Shawn Marion PF R.İ.P. Eddie Griffin(Kendini harcamış bi adam ama bu adam bir önem 2.1 blo ortalamasıyla oynamış bi oyuncu ve en fazla 20 dakikada) C Marcus Camby(En iyi savunmacı olması akettiği değeri değiştirmez.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #30 : 06 Ağustos 2008, 21:21:03 » |
|
Murat
|
PG Baron Davis SG Kobe Bryant(Nba Camiasında ona çamur atma kampanyası var) SF Shawn Marion PF R.İ.P. Eddie Griffin(Kendini harcamış bi adam ama bu adam bir önem 2.1 blo ortalamasıyla oynamış bi oyuncu ve en fazla 20 dakikada) C Marcus Camby(En iyi savunmacı olması akettiği değeri değiştirmez.
KObe Bryant ve hak ettiğinin altında değer verilen oyuncumu??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #31 : 06 Ağustos 2008, 23:05:33 » |
|
BlacK_SmokE
|
SG Kobe Bryant(Nba Camiasında ona çamur atma kampanyası var) Ne alakası var? Kobe'ye çamur atılması onun hakettiğinin altında değer gördüğü anlamına gelmez, o ayrı bu ayrı. Arkadaş herhalde çektiği ilgi-atılan çamur=gördüğü değer gibi bir mantıkla ilerliyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #32 : 13 Ağustos 2008, 12:37:34 » |
|
DaviD#Villa
|
caron butler:washington'ı arenassız daha iyi gösteren bi adam hem atletik hem savunmacı hem tamamlayıcı hem skorer daha ne istiyebilirsinki bi adamdan ama onun için verilen değer çok aşşağıda
gerald green: şuanda kendine takım bulamayan bi oyuncu haline dönüştü sırf smaç yarışmasını kazanmış sorunlu bi oyuncu olarak anılıyo ama atletik yetenekleri tartışılmaz şutu olan iyi koçların yanında kafasını oyuna verdiğinden hem savunmada hem hücumda yararlı olabilecek bi oyuncu( dallas'ta carlisle ile birlikte kendine gelicek inş.)
mehmet okur: nowitzki'den sonraki en iyi şutör uzun diyebiliriz post up 'ta top alıp kendine şut imkanı yaratabiliyo bu sene topu yere vurabilmeyi de ekledi. ama ekmeği boozer yiyo. all-star olduğu yıl bile boozer sakatlandıda memo'yu aldılar
d.lee: nba'de yeni moda olan atletik beyaz uzunlar'ın başını çekiyor(j.smith, c.andersen, seneye blake griffin) hem çok iyi ribauntçı hem azimli bi çocuk hucümda biraz eksikliği var ama iyi pg la orasıda sorun olmaz ama nba'de ilk 5 bile başlatılmıyo daha üstelik takımın tüm uzunlarını ikiye katlamasına rağman
jason richardson:inanılmaz atletik, inanılmaz esnek, şutları harika, delici, sorumluluk alıyo takımı onun üstüne kurabileceğin bi oyuncu haline geleli çok oluyo ama smaçları dışında adını okuyan yok. bunda gsw gii charlotte gibi tam oturamamış takımlarda oynamasının payı var ama hakkıda yeniyo resmen
luke ridnour: şuanda bana göre düzenli ilk 5 başlayacağı bi takıma gitmesi halinde patlaması en olası oyuncudur. pg olması bulunmaz hint kumaşı ama seattle harcıyo, bu adamın calderon'dan nesi eksik ki ? onun adının buralarda bulunmasında takımı seattle'ın payı büyük ama herşeye rağmen hakettiğini bulamıyo j.salmons: phila saolsun 4 yıl boyunca adamı benchte çürüttü çürüttü sacromentoya yolladı oradada anca ilk 5 ten biri sakatlanırsa ilk 5 çıkabildi. adam skor atıyo şutu var boyuna göre iyi ribaunt alıyo aisist özelliği var ort. üstünde savunma yapabiliyo ama daha adını bilmeyen çok. şöyle bi istatistik veriyim maç bşı 22 dakikada adamın kariyer asist ort. 2.2, top kaybı ort. 1.3 nerdeyse oranı 2 ye ulaşmış. ligin çoğu kalbur üstü pg'larıyla aynı ama salmons 3 numara
nene: bunun sakatlıklarından dolayı full bi sezon oynamasının payı olduğundan en sona yazdım. sakatlıklar yüzünden kendini gösterebilmesi 2007 playoff'larını buldu. ilk turda spurs'e elenirken 18 sayı 9 ribaunt ort. oynamış duncan'ı % 45'in altında isabet oranında tutmuştu. ama sonra yine sakatlandı ama en azından basketbolla ilgili bi şey değildi ve geçen sezon yine oynamadı. umarız bu sene denver'da camby'nin gidişiyle ilk 5'e yerleşip hakettiği değeri bulur inş.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #33 : 14 Ağustos 2008, 12:56:05 » |
GoCavaliersGo
NBA Draft'ında
|
Bence Andre Miller gibi oyunu çok iyi okuyan soğuk kanlı bir guard olan bu oyuncuya hak ettiği değer verilmedi.Caron Butler'la kaptan jack(stephan jackson) de hak ettiği değeri alamadı.Ama ben ce en önemlisi CARMELO ANTHONY 2003 draftının altın çocuklarında carmelo lebron ve wade in gölgesinde kaldı diye düşünüyorum.pota altındaki sertliği fiziğini iyi kullanması ve bunların yanına hızıda eklenince durdurulamaz bir güç carmelo birazda savunma yapsa onun için her şey daha farklı olabilir diye düşünüyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #34 : 17 Eylül 2008, 17:52:10 » |
|
Ç@to_Wade
|
Bence ya Wade'e hak ettiğinin altında değer veriliyor ya da LeBron'a hak ettiğinden fazla değer veriliyor.Wade Amerika Milli Takımı'nda da en hazır kişi olduğunu gösterdi ama hala LeBron,LeBron.Yani ne buluyorlar bu adamda?Tamam LeBron kötü oyuncu değil ama Wade'in adının da bu kadar alt seviyeye çekilmesi gerçekten olacak iş değil!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #35 : 17 Eylül 2008, 17:56:19 » |
Araz
J-RiCh
Rookie

In the life To stay Kill. Emeka Okafor
|
Bence ya Wade'e hak ettiğinin altında değer veriliyor ya da LeBron'a hak ettiğinden fazla değer veriliyor.Wade Amerika Milli Takımı'nda da en hazır kişi olduğunu gösterdi ama hala LeBron,LeBron.Yani ne buluyorlar bu adamda?Tamam LeBron kötü oyuncu değil ama Wade'in adının da bu kadar alt seviyeye çekilmesi gerçekten olacak iş değil!
Ohooo sen fena dalmışsın kardeşim bu wade olayına ve lebronu'da katmışsın hadi sana kolay gelsin  wade süperstar bir oyuncu ve bu sezon şansız ve kötü sakatlıklar yaşadı lebron'un böyle bir sorunu yok ve oda iyi bir sezon geçirdi bundan kızacak bir şey yok wade onun yerinde olsa wade wade diceklerdi merak etme senin wade yine patlar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #36 : 20 Eylül 2008, 10:24:57 » |
|
aren4s
|
bnce hak ettiğinden az değer gören kesinLikle Baron Davis ve Gilbert ARENAS derim tmm star oLmasına star ama haLk tarafından ndnse nba yöneticileri onu hep alt planda tutuyor yanılıyomuyum sizce
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #37 : 10 Ekim 2008, 23:15:56 » |
|
Ç@to_Wade
|
bnce hak ettiğinden az değer gören kesinLikle Baron Davis ve Gilbert ARENAS derim tmm star oLmasına star ama haLk tarafından ndnse nba yöneticileri onu hep alt planda tutuyor yanılıyomuyum sizce
Bence Davis'inki kendi salaklığı.Takımın en önemli oyuncusu olduğu dönemlerde takım değiştiriyor.Bu da onun zararına.Arenas ise bence hak ettiği değeri alıyor.Ne eksiği ne fazlası.Ama Arenas konusunda sen de haklısın yani.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #38 : 11 Ekim 2008, 08:11:18 » |
|
arbalest
|
Bence Andre Miller gibi oyunu çok iyi okuyan soğuk kanlı bir guard olan bu oyuncuya hak ettiği değer verilmedi.Caron Butler'la kaptan jack(stephan jackson) de hak ettiği değeri alamadı.Ama ben ce en önemlisi CARMELO ANTHONY 2003 draftının altın çocuklarında carmelo lebron ve wade in gölgesinde kaldı diye düşünüyorum.pota altındaki sertliği fiziğini iyi kullanması ve bunların yanına hızıda eklenince durdurulamaz bir güç carmelo birazda savunma yapsa onun için her şey daha farklı olabilir diye düşünüyorum
Ya ne diyorsun zaten eline aldığını hiçbir yere bakmadan potaya sallama huyundan vazgeçmezse tabi yarışamaz lebron ve wade ile.Takıma iverson'un gelmesi biraz kendini göstermesini engelledi ama akıllıca davransa şampiyonluk yaşayabilirlerdi.Ayrıca değerinin altında falan değil
|
|
|
|
|
|
<Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın> Zinedine Zidane Hakeem Olajuwon Kareem Abdul-Jabbar Muslim and great players
|
|
|
« Yanıtla #39 : 12 Ekim 2008, 14:05:23 » |
|
AlonZoMourning
|
Ya ne diyorsun zaten eline aldığını hiçbir yere bakmadan potaya sallama huyundan vazgeçmezse tabi yarışamaz lebron ve wade ile.Takıma iverson'un gelmesi biraz kendini göstermesini engelledi ama akıllıca davransa şampiyonluk yaşayabilirlerdi.Ayrıca değerinin altında falan değil Denver'ın bu kadroyla şampiyon olma ihtimali çok zor.bireysel olarak birşeyler başaramazsını batıda.özellikle geçen yıl 50 galibiyet alan takımlar playoff yapamamışken.bide camby ve najera gibi iki önemli savunmacıyı gönderirseniz.Balkman najera'nın eksikliğini giderir yalnız onu çok aramazlar.eğer carmelo biraz daha mantıklı davranırsa kendi stilini bulursa yani eline gelenin hepsini MANTIKLI potaya atarsa çok sağlam iş yapar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|