+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Nba Tartışma Platformu » Anketler (Moderatörler: delyvaldes, Ç@to_Wade)Konu:
 Üçlüler Anketi

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Anket
Soru: NBA'de Gelecek Sezon Hangi Üçlü Takımını Daha Yükseğe Taşır?
Tracy McGrady- Yao Ming- Ron Artest
Andre İguodala- Andre Miller- Elton Brand
Gilbert Arenas- Caron Butler- Antawn Jamison
Hido Türkoğlu- Dwight Howard- Rashard Lewis
Chris Paul- Tyson Chandler- David West
Amare Stoudamire- Steve Nash- Shaq O'neal
Brandon Roy- Greg Oden- LaMarcus Aldridge
Dwyane Wade- Michael Beasley- Shawn Marion
Chris Bosh- Jermanie O'neal- Jose Calderon
Mehmet Okur- Carlos Boozer- Deron Williams
Baron Davis- Chris Kaman- Marcus Camby

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Konu: Üçlüler Anketi  (Okunma Sayısı 388 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 18 Ağustos 2008, 06:08:43 »
BlacK_SmokE
Ayın Üyesi / SixouL
All-Star

Üyelik Bilgileri
Üçlüler Anketi

Bilerek Boston, Lakers gibi geçen sezonu başarılı geçiren takımları yazmadım çünkü bu ankette sorulmak istenen şey hangi üçlü takımını geçen senekine göre daha iyi bir yere getirir onun için geçtiğimiz sezon play-off'a giremeyen takımları ve play-off ilk turunda ya da ikinci turunda elenen takımları koydum ki daha yukarılara taşınabilecek yer olsun grin Biraz karışık anlattım ama anlamışsınızdır ne demek istediğimi.

Lütfen oy vermekle kalmayıp yorum da yazın arkadaşlar smiley .
« Son Düzenleme: 18 Ağustos 2008, 06:22:41 Gönderen: BlacK_SmokE » Logged
« Yanıtla #1 : 18 Ağustos 2008, 10:21:50 »
DaviD#Villa
Flameman
All-Star

ben lost adasından 12 saatte kurtulurum nokta

Üyelik Bilgileri
Ynt: Üçlüler Anketi

miami ve biz yeni 3'lülerimizle playoff yapabiliriz geçen seneki gibi 20 -30 maç varken havlu atmayız enazından burda biraz duygusal olarak miamiyi eledim ve bize verdim Fantastic
 houston ve toronto'yuda yazmak lazım ama geçen seneki yerlerinden yükselmesi pek fazla gözükmüyo
 houston yine 4-5. sıradan girer gibi playoff'a ama bu sene rakipler gene iddaalı o üçlüyü bi maç bile izlemediğimden biraz bekleyelim diyorum
 toronto'da aynı hesap onlar güçlenirken phila, bucks, miami onlarda bu sene daha sağlam geliyolar. aslında tüm 16 takım içinde geçen seneki yerini korumak bile önemli bu sene her iki konferans'ta güçlendi iddalı takım sayısı arttı.
« Yanıtla #2 : 18 Ağustos 2008, 13:27:40 »
Anto James
Brotherhood
Rookie
**

T-mac LeBron Fan

Üyelik Bilgileri

Rox tempoyu yakalarsa (bi 22 daha fena olmaz:D) ilk 3ten bile girebilir diye düşünüyorum,play-offta da bu savunmayla kolay kolay elenmezler...O yüzden Rox...
Hepimiz Jordan'ın yetenekleriyle doğabilirdik;ama çalışmadan asla gerçek Jordan olamazdık...   By Anto James

« Yanıtla #3 : 18 Ağustos 2008, 14:49:47 »
Murat
Lifeless#24
All-Star

Kes Sesini..!!!

Üyelik Bilgileri

Maimi bu yıl o üçlü ile diğer üçlü kadar başarılı olamaz,olamayacaktırda..Portlandın üçlüsü için henüz konuşmak erken çünkü Odenın durumu net belli değil..Andre Miller bence bu üçlü arasında en zayıf olan sixers oyuncusu..Clippersın üçlüsünde bence zayıf halka Camby,elton brand olsa kesinlikle Clippersın üçlüsü derdim..Artest-T Mac Sorun olabilir top paylaşmada yada Liderlik konusunda Artest olay çıkartabilir..

Ben iki şık arasında kaldım bir utah diğeri new orelans üçlüsüydü ama bence geçen yıl takımını Batı yarı finaline çıkaran(hiç kimsenin beklemediği başarı) ve iç-dış dengeyi iyi yapan iyi bir kombinasyon yaratan bir birini daha iyi tamamlayan Paul-West-Chandler üçlüsün gider oyum.Çünkü West-Chabdler ikili pota altında iki bir kombinasyon yaparak pota altında etkili oluyorlar..West hem iç hem dış skorer olması Chandlerin gerek savunmada gerek hücümda rahatlamasına ve daha iyi işler çıkarmasına yarıyor..Böyle bir pota altı ikili kombinasyonu şıkarlarda iyi yapan ama bir tek utahdan boozer-memo var..Bosh-Jo ve Oden-LeMarcus u daha görmedik..Chirs Paul bu ikili rahatlatan bir etmen içeri driveları oyunu iyi okuması pas kanallarını daha iyi görmesi skorer olması ve sorumluluk alması bu üçlünün bir parçasını oluşturuyor..

Gerek Paul gerek West gerek Chandler bir birini tamamlayan birer unsur ve bunu yaparken kusursuz yapıyorlar..
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #4 : 18 Ağustos 2008, 17:35:10 »
Ç@to_Wade
Flash#3#Çağatay
Moderator
Starter

Üyelik Bilgileri

sixers da iyi üçlü yarattı ama ben miami den umutluyum bu sene
« Yanıtla #5 : 18 Ağustos 2008, 17:36:40 »
Murat
Lifeless#24
All-Star

Kes Sesini..!!!

Üyelik Bilgileri

sixers da iyi üçlü yarattı ama ben miami den umutluyum bu sene
Neye göre?Maimi bu yıl playoffu görürse öpte başına koysun..
« Yanıtla #6 : 18 Ağustos 2008, 17:41:14 »
Ç@to_Wade
Flash#3#Çağatay
Moderator
Starter

Üyelik Bilgileri

miami yaşlı kadrosunu kırma çalışmaları yapıyor 2 senedir çok kötü yavaş oyun sergiliyorlardı.Wade in dediği gibi takım riley den daha yaşlı gibiydi.bu sene play-off için oynar ama öyle şampiyonluk bekliyorum sanmayın ama play-off için 7-8 sıra olabilir.
« Yanıtla #7 : 19 Ağustos 2008, 00:03:25 »
Ilkkan
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

Yalnız maçlar 3 ' e 3 oynanmadığı için '' hangisi daha çok iş yapar ? '' gibi bir şey tam olarak doğru değil . Mesela Houston 3 ' lüsünün yanında daha Shane Battier , Luis Scola gibi oyuncular var , yani 5 kişi ile oynanıyor maç sonuçta , diğer adamların yapacağı da katkı elbet takıma yansayacaktır . Bu adamlar bir şey yapmazsa atıyorum bu takım 5 . olur , yaparlarsa 3 . olur - 2 . olur vesaire . Ama '' hangileri daha iyi performans gösterir ? '' denirse , değişir . O zaman sorunun gerçek hali ortaya çıkar , sonuçta üçlüleri tartışacağız . Takımları değil . Evet , öncelikle bir bakalım üçlülerimize , 

Ben öncelikle Houston ' un yeni üçlüsü T - Mac , Yao Ming ve Ron Artest ' den çok şey bekliyorum . Yao Ming belki de şu an NBA ' in en iyi uzunu , kalın , çok uzun , inanılmaz bir el hassasiyeti , boyunun da sağladığı avantaj ile pas görüşü gibi özellikleri var bu adamın . T - Mac ise normalde gerçek bir süperstar , ama son yıllarda sakatlıklardan mı diyeyim , şanssızlıklardan mı yoksa başka bir şeyden mi tam bilemeyeceğim , gerçek T - Mac ile alakasız bir insan izliyor sahalarda . Ron Artest ise yapışkan savunmayı en güzel yapan oyunculardan biri , hırslandımı karşısındaki oyunculara çok sert davranıyor ( örnek olarak , Micheal Jordan ' ın Washington Wizards ' dayken oynadığı bir maçta belini kırması ) . Üstüne bir de mükemmel görev adamları ( hele ki Shane Battier ) . Ama her şey T - Mac ' e bağlı , artık o şanssızlığını kırıp en azından hayatında ilk defa 2 . tura çıkması lazım , çünkü artık elinde fazlasıyla fırsat var . Bu oyuncularla başka bir süperstar takımını şampiyon bile yapabilir , T - Mac ' de o süperstarlığını artık göstermesi lazım . Şu an belki de tarihin en güçlü batısına tanıklık ediyoruz ( 49 galibiyetli Golden State Warriors bile play - off dışı kaldı ) , ama Houston ' da güçlü . Hep '' böyle bir oyuncunun yüzüğü olmaması ne kadar kötü '' derdim , ama artık içimde öyle bir duygu da kalmadı , hele bu kadroyla da bir şey yapamazsa ( sakatlık çıkmazsa ) , hiç kalmayacak . T - Mac ' i biraz kötüledim ama artık kendine gelmesi lazım , şu an elinde süper bir kadro var , yine ilk turu geçememesi gibi bir olay kesinlikle kabul edilemez . Neyse , şu an için her ne olursa olsun en büyük adaylarımdan biri bu , Rox 3 ' lüsü .

Miami 3 ' lüsünden de çok şey bekliyorum , hele ki güçsüz doğuda . Kadroları şu an çok iyi . Çok yönlü 2 oyuncu var Wade ' nin yanında , birisinin çaylak olduğunu düşünürsek bu sene ondan çok şey beklememek lazım . Ama o çaylak bile çok iş görebilir . Wade yanındakileri oyuncuları kullanmayı iyi bilen oyunculardan biri . Takımda da şöyle bir dezavantaj var , uzunları yok . Önceden Shaq - Alonzo vardı , artık onlarda yok . Takıma bir uzun lazım . Uzunsuz fazla şey yapamayabilirler . En fazla final yapabilirler bu sene , o da belki . Karşılarına Boston çıkarsa , yenmelerine ihtimal vermiyorum , ama diğer takımları yenme şansları var , her ne olursa olsun . Wade ' de sağlam zaten , geçen senede sağlamdı aslında , öyle aman amanlık bir şeyi yoktu , olsaydı o maç temposunda onca maç yapamazdı . Zaten bu takımın bu sene sonuncu olduğunu düşünürsek ( Bu seneden artık alacakları bir şey olmadığından , Wade ve Marion ' u fazla yormamak için onları sezon sonuna doğru oynatmadı , NBDL ' den oyuncu getirip onları oynattı , bunda draftta 1 . sırayı alabilme hayali de rol oynamıyor değil ) , bayağı bir çıkış yakalayabilirler . 3 ' lü de iyi anlaşabilir , eğer Beasley bir sorun çıkarmazsa . Ama bu sene için Miami ' den fazla şey beklenmemeli , çünkü takım hala tam kurulmuş değil , hala çok eksik var , gelecek vaad eden oyuncuları Beasley ' nin de daha çok olgunlaşması olduğunu düşünürsek , şu an için Miami ' den fazla bir şey beklenmeyeceği anlaşılır . Tabii bu kadroyla bile azımsanmayacak işler başarmaları mümkün , ama dediğim gibi , daha zaman var .

Jermaine O ' Neal , Chris Bosh ve Jose Calderon üçlüsünden de iyi şeyler bekliyorum . Jermaine ve Chris 4 numara oynuyorlar ama Jermaine ' i bu sene büyük ihtimal pivot olarak sürecekler . Zaten rahatlıkla pivot oynayabilir , hiç bir eksiği yok , Bosh ' da 4 oynamaya devam edebilir . İkili , birbirini çok iyi tamamlayan uzunlar , birisi zayıf , atletik , hızlı ve genç bir uzun . Diğeri ise , kalın , güçlü , dayanıklı ve tecrübeli bir uzun . İkisi de birbirinin zıttı ve bu yüzden birbirlerini çok da iyi tamamlayabilirler . Jose Calderon ' da , her ne kadar kendisinden nefret etsem de , çok yetenekli bir gard ' dır . Bu ikiliyi bol bol besleyecektir , üstüne üstlük takımdaki diğer kaliteli oyuncuları da iyi besleyebilir . TJ Ford ' un gitmesiyle ona gün doğdu zaten , kendisini tam anlamıyla gösterme şansı bu ( herkes onun yeteneğini bilir ama NBA ' de bunu göstermek - gösterebilmek , ayrı bir olay ) . Takımın doğu da olması da büyük bir avantaj elbette , bu sene Orlando ' yu geçebilirler , doğu finali yapma şansları bile var , az da olsa .

Diğer 3 ' lülerden öyle aman amanlık bir çıkış beklemiyor , diğerleri de kendi çaplarında bir kaç sıra yükselecektir elbette , bazısı da olduğu yerde sayacaktır . Onlara da hafiften bir göz gezdirelim ,

Hido , Howard ve Lewis 3 ' lüsünden bir şey beklemiyorum , zaten beklemememin de nedeni belli zaten , burada 3 uzun değil en azından 2 uzun 1 kısa olması gerekiyordu , hmm peki bakalım kısa kimmiş ? Jamer Nelson tabii ki . NBA ' in en beceriksiz gardlarından birisi , beceriksizliğini de geçtim aklında '' Bizim takımda Howard denen pota altında durdurulması imkansız bir oyuncu var , sırf ona top indirsem nasıl olur ? '' gibi bir düşünce yok , geçse zaten Orlando çok iyi yerlere gelebilirdi . Howard ' da zaten öyle takım arkadaşına bağıracak , kızacak türden bir insan değil . Bu yüzden kaybediyor biraz da , tabi neredeyse kimsenin ondan nefret etmemesinin de nedeni bu . Nelson , Arroyo tarzı bir gard , yani takımında Wilt ' de olsa beslemeyecek türden , zaten görüyoruz kendisini , at havaya zaten bu adam tutar , bitirir bunu . 4 asist ortalamasıyla oynuyor bu arkadaş , haydi amatör küme takımında oynasan eyvallah , ama sen bir kısasın ve takımında Howard gibi bir uzun var . E bunu kullanabilirsin ? Değil mi ? Ama Nelson bunu yapmıyor  . Bu yüzden de büyük bir eksileri var , Nelson beceriksiz diye topu Hido sürüyor genelde , ben kendisini bencil olarak görsem de Allah razı olsun yine de Howard ' a top indiriyor . Howard ' a her dakika top indirilecek diye bir şey yok , ama takımda en çok bu adamın top kullanması lazım , ama daha çok top kullananlar var . Heralde Shaq gibi olsaydı ( 2000 ' lerin Lakers ' ında hep ona top inmesini istemesi gibi ) heralde Howard daha çok top kullanırdı , burada biraz da Howard ' da da suç var gibi , ama asıl suçlu Nelson ' dur . Neyse , kısacası takımda Nelson gibi bir oyun kurucu varken , ben öyle çok şey beklemiyorum , bekleyemiyorum .

Baron Davis , Chris Kaman ve Marcus Camby - Andre Iguodala , Andre Miller ve Elton Brand - Brandon Roy , Greg Oden ve LaMarcus Aldridge , bunlarda biraz çıkış beklediklerim . Fazla bir şey yapacaklarına pek bir ihtimal vermiyorum bazı sebeplerden dolayı . Ama bunlarda oldukları yerde kalmayacaklardır elbet . 
« Son Düzenleme: 19 Ağustos 2008, 00:10:37 Gönderen: Ilkkan » Logged
« Yanıtla #8 : 19 Ağustos 2008, 00:45:36 »
hot_sizzle3
Godfather
All-Star

DeMar Derozan

Üyelik Bilgileri WWW

Miami 3 ' lüsünden de çok şey bekliyorum , hele ki güçsüz doğuda . Kadroları şu an çok iyi . Çok yönlü 2 oyuncu var Wade ' nin yanında , birisinin çaylak olduğunu düşünürsek bu sene ondan çok şey beklememek lazım . Ama o çaylak bile çok iş görebilir . Wade yanındakileri oyuncuları kullanmayı iyi bilen oyunculardan biri . Takımda da şöyle bir dezavantaj var , uzunları yok . Önceden Shaq - Alonzo vardı , artık onlarda yok . Takıma bir uzun lazım . Uzunsuz fazla şey yapamayabilirler . En fazla final yapabilirler bu sene , o da belki . Karşılarına Boston çıkarsa , yenmelerine ihtimal vermiyorum , ama diğer takımları yenme şansları var , her ne olursa olsun . Wade ' de sağlam zaten , geçen senede sağlamdı aslında , öyle aman amanlık bir şeyi yoktu , olsaydı o maç temposunda onca maç yapamazdı . Zaten bu takımın bu sene sonuncu olduğunu düşünürsek ( Bu seneden artık alacakları bir şey olmadığından , Wade ve Marion ' u fazla yormamak için onları sezon sonuna doğru oynatmadı , NBDL ' den oyuncu getirip onları oynattı , bunda draftta 1 . sırayı alabilme hayali de rol oynamıyor değil ) , bayağı bir çıkış yakalayabilirler . 3 ' lü de iyi anlaşabilir , eğer Beasley bir sorun çıkarmazsa . Ama bu sene için Miami ' den fazla şey beklenmemeli , çünkü takım hala tam kurulmuş değil , hala çok eksik var , gelecek vaad eden oyuncuları Beasley ' nin de daha çok olgunlaşması olduğunu düşünürsek , şu an için Miami ' den fazla bir şey beklenmeyeceği anlaşılır . Tabii bu kadroyla bile azımsanmayacak işler başarmaları mümkün , ama dediğim gibi , daha zaman var .

valla su mesajin basini ve sonunu okuyan nasil bir ucurum nasil bir mantiksizlik oldugunu anlar bir diyorsun ben bu takimdan cok sey bekliyorum en fazla final yaparlar mesajin sonunda diyorsun bu takimdan daha birsey beklememek lazim  huh
diyecegim tek sey bu 1-takim playoff yapsinda öpsünde basina koysun2- elindekileride kaybederse sakatlik filan yine gücsüz dedigin dogunun dibine demir atarlar

Her şeyi doğru yapmaya çalıştı,fakat her nedense hepsi yanlış gitti.
« Yanıtla #9 : 19 Ağustos 2008, 00:59:05 »
Ilkkan
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

En fazla dedim , yani bir mucize olur , şu olur , bu olur , öyle . Yani ben şu an 5 - 10 takıma '' en fazla final yapabilir '' diyebilirim , taş çatlasa yani , ama asıl beklentim bu mudur sence ?  Yani güçsüz doğu da bir yarı final yapmak başarı mıdır sence ? Benim beklentim bu , yarı final . Yarı final çok büyük başarı mıdır ?
« Yanıtla #10 : 19 Ağustos 2008, 01:02:22 »
hot_sizzle3
Godfather
All-Star

DeMar Derozan

Üyelik Bilgileri WWW

biraz önce finaldi simdi yari finale indi neyse diyecegim evet bu miami icin bu yil birak yari finali playoff bile basaridir

« Yanıtla #11 : 19 Ağustos 2008, 01:06:33 »
Ilkkan
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

Offf , en fazla ile normal beklentiyi aynı şey olarak görüyorsun demek ki . Senin için başarıysa , bilemeyeceğim . Benim için değildir . Görüş ayrılığı .
« Yanıtla #12 : 19 Ağustos 2008, 01:10:57 »
hot_sizzle3
Godfather
All-Star

DeMar Derozan

Üyelik Bilgileri WWW

yavvv sen cevabi yazarken hangi takim hakkinda yorum yaptigini unutuyorsun heralde oyun kurucusu ve pivotu olmayan miami degilmi. ve diyorsun bence bu takim en fazla final yapar normal beklentim ise yari final buraya kadar dogru degilmi ama sonra diyorsun yari final yapmak senin icin basarimi pistons icin degil boston icin degil ama miami icin basari heralde simdi anlastik

« Yanıtla #13 : 19 Ağustos 2008, 01:17:00 »
Ilkkan
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

Ağabey , öyle bir anlattın ki , '' oyun kucusu ve pivotu yok '' diye . Diğer geri kalanı da çok kral oyuncular ama . Yani batı da olsak sana hak vereceğim , batıda yarı final yapmak başarıdır , ama bu doğuda ben pek bir başarı olarak göremiyorum . Yani sırf Wade bile play - off yaptırabilir , sırf LeBron finale çıkarabilmişken ( en azından doğu finali tek başına ) . E bu adamın da yanında 2 tane çok iyi oyuncusu var zaten .

Bunlar önemli değil zaten , sen bu kadroyla ( Wade , Marion ve Beasley ) doğuda yarı final yapmak başarıdır diyorsun ve üstüne '' nasıl bir mantıksızlıktır '' diyorsun , ben ise '' başarı değildir '' diyorum , en azından sevinelecek türden değil . Yani bunları tartışmaya gerek yok bence . İyi forumlar .
« Yanıtla #14 : 19 Ağustos 2008, 01:21:11 »
hot_sizzle3
Godfather
All-Star

DeMar Derozan

Üyelik Bilgileri WWW

hicbirsey anlamadim son mesajdan ama neyse sen oyle de bende boyle sene sonunda kim hakli görürüz bendende nokta .....

« Yanıtla #15 : 19 Ağustos 2008, 14:28:52 »
Murat
Lifeless#24
All-Star

Kes Sesini..!!!

Üyelik Bilgileri

LeBron Jamesin Takımını doğuda finale çıkardığı zamanla şimdi zaman arasında çok fark var,takımlar arasında da..
Mesela Sixers,mesela.bucks,melesa,boston..

Yani bu takıma iyi takviyeler gelmezse daha önce dediğim gibi playoff yaparlar ise öpte başına koysun..(Maimi için) wink
« Son Düzenleme: 19 Ağustos 2008, 14:58:10 Gönderen: Zonepress » Logged
« Yanıtla #16 : 19 Ağustos 2008, 14:55:07 »
Anto James
Brotherhood
Rookie
**

T-mac LeBron Fan

Üyelik Bilgileri

LeBron Jamesin Takımını doğuda finale çıkardığı zamanla şimdi zaman arasında çok fark var,takımlar arasında da..
Mesela Sixers,mesela.bucks,melesa,boston..

Yani bu takıma iyi takviyeler gelmezse daha önce dediğim gibi playoff yaparlar ise öpte başına koysun..
Ben pek böyle düşünmüyorum...Doğuda play-off yapmak çok da zor bir durum değil...Tamam değişikliğe giden takımlar da oldu,belkıi de büyük süprizlerle karşılaşacağız(geçtiğimiz sezonun Hornets'i gibi),ama Cavs play-offtan düşmez bence...Son sıralardan da olsa girer...
Hepimiz Jordan'ın yetenekleriyle doğabilirdik;ama çalışmadan asla gerçek Jordan olamazdık...   By Anto James

« Yanıtla #17 : 19 Ağustos 2008, 14:57:43 »
Murat
Lifeless#24
All-Star

Kes Sesini..!!!

Üyelik Bilgileri

Zaten ben Cavsı kastettmedim Maimiyi kastettim zaten..Sence orlando,boston,pistons,bucks,toronto,clevand,sixers,bulls,wizards varken Şuan da maiminin şansı ne?
« Yanıtla #18 : 20 Ağustos 2008, 13:45:27 »
Anto James
Brotherhood
Rookie
**

T-mac LeBron Fan

Üyelik Bilgileri

Zaten ben Cavsı kastettmedim Maimiyi kastettim zaten..Sence orlando,boston,pistons,bucks,toronto,clevand,sixers,bulls,wizards varken Şuan da maiminin şansı ne?
Tamam o konuda haklısın işte...

« Yanıtla #19 : 22 Ağustos 2008, 19:13:47 »
wiltchamberlain
Last Sixer Fan
Starter

Basketbol tarihinin en büyük oyuncusu

Üyelik Bilgileri WWW

Iguodala+Miller+Brand daha iyi bir duruma getirecektir diye düşünüyorum Sixers'ı. Bu konuda bu üçlüye en büyük rakip Clippers'ın ve Houston'ın üçlüleri gibi gözüküyor. Ama Houston'ın geçen sene de Batı'nın en iyi 4. takımı olduğu için ne kadar üst seviyeye çıkar şüphem var. Ama playofflarda bir-iki tur üste çıkabilirler. Aralarında çekişme olacağı kesin Cheesy

I LOVE SIXERS

Elton Brand WELCOME TO PHILLY
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Nba Tartışma Platformu » Anketler (Moderatörler: delyvaldes, Ç@to_Wade)Konu:
 Üçlüler Anketi

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv