« : 06 Eylül 2008, 14:08:17 » |
LEGEND*
NBA Oyuncusu
Winner
|
Sizce kim gereye çekilerek daha iyi şut atıyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 06 Eylül 2008, 14:13:07 » |
|
Ty
|
Kobe ile Garnett arasinda kaldim... Aslinda Kobe daha iyi ancak Garnett'in hem boyunun hem de kollarinin uzunken bu isi yapmasi, dusunmemi gerektirecek bir sey. Tabii blok koymasi-engellemesi daha zor Garnett'inkileri. Yine de Kobe diyecegim, fundemental en onemli sey geriye cekilerek sut atmada.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 06 Eylül 2008, 14:14:22 » |
|
Ç@to_Wade
|
Bence Nowitzki.Almanya Milli Takımı'nda da Dallas'ta da geriye çekilerek bolca basket üretiyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 06 Eylül 2008, 17:05:26 » |
|
bangkook61
|
yani apaçi diceksiniz yine ama nash bile var bu listede carter yok. kobeyle birlikte ikisinin hareketi oysa
|
|
|
|
|
|
a little Half Man Half Amazing
|
|
|
« Yanıtla #4 : 06 Eylül 2008, 17:34:06 » |
LEGEND*
NBA Oyuncusu
Winner
|
yani apaçi diceksiniz yine ama nash bile var bu listede carter yok. kobeyle birlikte ikisinin hareketi oysa
özür kardeşim hemen ekliyorum;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 06 Eylül 2008, 22:09:58 » |
|
bangkook61
|
carter eklenmeden önce oyumu diger secenegine vermiştim. oyum carter ındır
|
|
|
|
|
|
a little Half Man Half Amazing
|
|
|
« Yanıtla #6 : 06 Eylül 2008, 22:19:31 » |
|
Alexi Utkan
|
Bence kobe en iyi geri çekilim şut atabilen kişi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 06 Eylül 2008, 22:58:27 » |
|
wiltchamberlain
|
Valla bence Dirk Nowitzki'nin bu konuda en büyük rakibi Kobe Bryant ama o bile bu konuda Dirk'in eline su dökemez. Dirk'in geri çekilerek şutu dahada ilginç. Ayakları ilginç bir hla alıyor ve çok yüksek yüzde ile sokuyor. Adam şutör olmak için doğmuş
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınI LOVE SIXERS Elton Brand WELCOME TO PHILLY
|
|
|
« Yanıtla #8 : 07 Eylül 2008, 00:20:24 » |
|
kryptonite
|
Kesinlikle Kobe Bryant. Apaçilikle falan alakası yok. Her yerden, her koşulda, herkesin üstünden sokabiliyor. Hele üçlük çizgisinin 1-2 metre gerisinden nasıl o kadar rahat atabiliyor anlayamıyorum. Çok zor bir şut, 2 yıldır falan çalışıyorum, anca istediğim seviyeye geldim. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 07 Eylül 2008, 00:23:33 » |
|
AoGVinsanity
|
En iyisinde değilim de Garnett'in geriye çekilerek şut atışına hastayım. İnce, uzun bir görüntüsü var. O geriye çekilerek şut atınca hoşuma gidiyor...
Kobe de bu işi iyi yapıyor evet ama Garnett'inki benim acayip hoşuma gidiyor nedense..
Ben de deniyorum bazen, cidden zor bir atış. Ama yapan için de güzel yani, avantajı oluyor..
|
|
|
|
|
|
 Ağladımm sabahlara dek, gözlerim kan nehri sersefil... Yalvardımm sen duyana dek, kimse duymadı ruh bedende tek kefil... Yas günü gözlerim, kalk desen derman mı var... El esir sözlerim, sus desen çarem mi var...
|
|
|
« Yanıtla #10 : 07 Eylül 2008, 00:24:28 » |
|
Alexi Utkan
|
Turk olaraktan bence hıdayet listede yok ama o da fena atmıyo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 07 Eylül 2008, 00:32:35 » |
hallowed
NBA Oyuncusu
You know what..Never fear..Magic is here !
|
Garnett'inkide süperde Kobe'nin her mesafeden atması olayı bitiren nokta..Oyum Kobe'ye direk..Nowitzki'de iyi ama o adamın şutunun stilini pek beğenmiyorum o yüzden Kobe'ye verdim direk oyumu.
|
|
|
|
|
|
' 
|
|
|
« Yanıtla #12 : 07 Eylül 2008, 00:37:30 » |
|
AoGVinsanity
|
Garnett'inkide süperde Kobe'nin her mesafeden atması olayı bitiren nokta..Oyum Kobe'ye direk..Nowitzki'de iyi ama o adamın şutunun stilini pek beğenmiyorum o yüzden Kobe'ye verdim direk oyumu.
Nowitzki'yi ben de sevmiyorum. Çok soğuk bir duruşu var adamın, kişilik olarak sevmiyorum. Ama yine de sağlam işler çıkartıyor. Zaten genel olarak Nowitzki tarzı şutörleri sevmiyorum fazla ama bu adam daha bi soğuk geliyor nedense.. Ama geriye çekilerek attığı şutlara da laf yok. Ben ne kadar sevmesem etmesem de adam atıyor ya. Kahretsin 
|
|
|
|
|
|
 Ağladımm sabahlara dek, gözlerim kan nehri sersefil... Yalvardımm sen duyana dek, kimse duymadı ruh bedende tek kefil... Yas günü gözlerim, kalk desen derman mı var... El esir sözlerim, sus desen çarem mi var...
|
|
|
« Yanıtla #13 : 07 Eylül 2008, 10:10:25 » |
|
furkan_t-mac
|
tracy dedim belki kobe çok daha iyi bu konuda t-mac ten ama ne yapim benim adamım da t-mac biraz duygusal bir karar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : 07 Eylül 2008, 12:12:17 » |
|
Beliar
|
İsabet açısından VC-Kobe-Kg aynı düzeyde sayılır.Estetik görüntü bakımından VC.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #15 : 07 Eylül 2008, 13:25:33 » |
|
|
|
« Yanıtla #16 : 07 Eylül 2008, 14:09:31 » |
LEGEND*
NBA Oyuncusu
Winner
|
Dirk bu konuda bir numaradır bence.Ligin en yüzdeli oyuncularından ama Kobe bunu heryerde ve daha istatistik ve daha zorlarını yapıyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #17 : 07 Eylül 2008, 14:13:18 » |
taşçı3
NBA Draft'ında
|
garnett ve dirk kadar iyi Geriye çekilerek atış atan oyuncu görmedim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : 08 Eylül 2008, 14:01:11 » |
TOHA
NBA Draft'ında
AK47
|
Dirk uzun bir şütör.Harika bir geriye çekilerek atişi var.Uuzn olmassi bu şuta ayri bir güzellik katiyor.Alçak posttaki geriye çekilerek atigi şutlar harika bir görğntü veriyor..ki çoğu hedefe ulaşiyor. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #19 : 08 Eylül 2008, 16:35:12 » |
|
MeaCulpa
|
Valla sutun durdurulamazlık etkisi olarak baktık mı Nowitzki ile Garnett arasında kaldım.Tamam Kobe'nin bu konuda inanılmaz bir yeteneği var ama eger Nowitzki ve KG istediği yerden topla bulusursa sutunu engellemek ve bozmak cok zorlasıyor. Not:Onur sen bosver o kalas gibi atsın yeter ki atsın Nowitzki baba!!!
|
|
|
|
|
|
 CSKA FANS!!! 2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS 6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR CSKA!!!!
|
|
|
|