« : 06 Eylül 2008, 14:26:15 » |
LEGEND*
NBA Oyuncusu
Winner
|
Sizce ligin en pasor pivotu kim?
Not:Gasol, lakers'e geldiğinden beri pivot,Duncan ise amiral gittiğinden beri
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 14 Eylül 2008, 04:36:23 Gönderen: AoGVinsanity »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 08 Eylül 2008, 13:44:24 » |
TOHA
NBA Draft'ında
AK47
|
Tim Duncan - pas yetenegi bir çok guarda örnek olabilecek kadar iyi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 08 Eylül 2008, 13:49:33 » |
|
OğuzCan
|
Gasol Lakers'a geldiğinde 5 asistlik maçları bile oldu bunun yanında gerçekten inanılmaz 3 lü pas çıkartabiliyor Lakers bunun nedenide Gasol'dur. Duncan ise yıllardır böyle ama Gasol diyorum ben tamamen duygusal:)
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınwww.nbatr.com/oguzcan
|
|
|
« Yanıtla #3 : 08 Eylül 2008, 16:27:57 » |
|
MeaCulpa
|
Yine baska bir isim söyleyeceğim.Brad Miller diyeceğim.Zaten gecen sene NBA'de en cok assist yapan uzun oyuncu konumundaydı.Bazı maclarda oyun kurucudan daha fazla assist yaptıgını gördük.Gercekten pas sezgisi gayet iyi olan bir oyuncu ama bir pivot da olması gereken sertlik de yok kendisinde maalesef. Not:Webber'i uzun oyuncu sayarsak benim gördüğüm en estetik pasları cıkaran pota altı oyuncusu idi
|
|
|
|
|
|
 CSKA FANS!!! 2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS 6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR CSKA!!!!
|
|
|
« Yanıtla #4 : 08 Eylül 2008, 16:32:25 » |
Sixers4life
NBA Draft'ında
Iverson's Injuries @ Avatar.. ;)
|
Brad Miller'ın iyi paslarını görmüştüm, tamamen tahmine dayalı olarak Miller dedim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 08 Eylül 2008, 17:20:40 » |
|
nighthunter
|
bence tim duncan çünkü adam sahada takımı adına her şeyi yapıyo ve en başta pas:D
|
|
|
|
|
|
Basketbol takım oyunudur ve 5 kişiyle oynanır
|
|
|
« Yanıtla #6 : 13 Eylül 2008, 09:12:02 » |
ulas22
Yeni Üye
|
gasol
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 13 Eylül 2008, 10:33:22 » |
|
MeaCulpa
|
Arkadaşlar ortaya bir isim atıldığında neden nicin gibi soruları da cevaplayın bir zahmet.Kuru kuru isim söylemek ile olmaz.Ne tartişma olur ne de keyfi cıkar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 13 Eylül 2008, 11:42:20 » |
|
Ç@to_Wade
|
Ben de Duncan diyorum.Özellikle play-off'larda,arkadaşlarına güzel pozisyonlar açıyor ve sonuca götüren paslar atıyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 13 Eylül 2008, 23:31:48 » |
Number1Draft
Yeni Üye
|
Kesinlikle Gasol Hepimiz Gördük Finallerdeki Asistlerini Kobe'den Çok Asist Yaptığı Maç Bile Oldu..!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 14 Eylül 2008, 00:14:55 » |
|
Kq5
|
Yahu bir kere ordakiler çoğu PF Gasol olsun al harford olsun ducan bile pf yani sağlam bir C olduğu zaman Camby bile kendi yerinde yani pf olarak oynuyor tamam güzel bir anket olabilir ama düşünülerek yapılması daha iyi olabilir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 14 Eylül 2008, 00:43:02 » |
|
nighthunter
|
ya bişey dikkatimi çekti anketteki shaqı kim işaretledi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 14 Eylül 2008, 00:58:45 » |
|
Alexi Utkan
|
bence tim duncan çünkü adam sahada takımı adına her şeyi yapıyo ve en başta pas:D
en başta pas mı?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 14 Eylül 2008, 13:24:53 » |
|
nighthunter
|
Bana göre evet pivot bi insanın en başta sayı yapması bana mantıklı gelmiyor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : 14 Eylül 2008, 13:27:40 » |
|
Alexi Utkan
|
Ama bu duncanın en başta yaptığı bir iş değil ayrıca bana göre bı pivotun pastan once rıbaund ve savunma da iyi olmalı ay rıca duncanın en iyi olduğu şey fundelmetal
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #15 : 14 Eylül 2008, 19:04:43 » |
|
nighthunter
|
yani onlarda var haklısın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #16 : 14 Eylül 2008, 23:16:09 » |
|
Kq5
|
ya bişey dikkatimi çekti anketteki shaqı kim işaretledi  Ben işaretledim çünkü adam akıllı biri yokki ordakiler hep PF bi belki Brad miller veya yao olabilir ama duncan gasol al harford hep pf oynar adam akıllı bir C varsa camby bile PF oynar  koysaydın ya oraya ilgauskas'ı oldu olcak garnett'ide koysaydınız  töbe yarabbim
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 15 Eylül 2008, 00:02:58 Gönderen: vence »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #17 : 15 Eylül 2008, 00:03:26 » |
|
vence
|
ya bişey dikkatimi çekti anketteki shaqı kim işaretledi  Ben işaretledim çünkü adam akıllı biri yokki ordakiler hep PF bi belki Brad miller veya yao olabilir ama duncan gasol al harford hep pf oynar adam akıllı bir C varsa camby bile PF oynar  koysaydın ya oraya ilgauskas'ı oldu olcak garnett'ide koysaydınız  töbe yarabbim Bak bu güzel işte, adam akıllı biri yokmuş. Brad Miller pivot değil mi? Belki Brad Miller ya da Yao olabilirmiş, Gasol Lakers'ta 5 numara oynamıyor mu? Al Horford Hawks'ta 5 numara değil mi? Peki kimi tavsiye ederdin seçeneklere, Dwight Howard mı, Perkins mi, Okafor mu, Dampier mı koyulsaydı? İlgauskas atlanmış olabilir, listeye Biedrins ve Bogut da eklenebilir fakat bu o listede adam akıllı oyuncu olmadığı anlamına gelmez. Kaldı ki Miller İlgauskas'tan da Bogut'tan da iyi pasördür. Haa, dersen ki adam akıllı seçim yapamıyorum ayrı mesele. edit: anket yeniden düzenlendi.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 15 Eylül 2008, 00:37:09 Gönderen: vence »
|
|
Cobarde Gallina Gasol ( Cesur Yürek Gasol )
|
|
|
« Yanıtla #18 : 15 Eylül 2008, 15:03:18 » |
|
Kq5
|
ya bişey dikkatimi çekti anketteki shaqı kim işaretledi  Ben işaretledim çünkü adam akıllı biri yokki ordakiler hep PF bi belki Brad miller veya yao olabilir ama duncan gasol al harford hep pf oynar adam akıllı bir C varsa camby bile PF oynar  koysaydın ya oraya ilgauskas'ı oldu olcak garnett'ide koysaydınız  töbe yarabbim Bak bu güzel işte, adam akıllı biri yokmuş. Brad Miller pivot değil mi? Belki Brad Miller ya da Yao olabilirmiş, Gasol Lakers'ta 5 numara oynamıyor mu? Al Horford Hawks'ta 5 numara değil mi? Peki kimi tavsiye ederdin seçeneklere, Dwight Howard mı, Perkins mi, Okafor mu, Dampier mı koyulsaydı? İlgauskas atlanmış olabilir, listeye Biedrins ve Bogut da eklenebilir fakat bu o listede adam akıllı oyuncu olmadığı anlamına gelmez. Kaldı ki Miller İlgauskas'tan da Bogut'tan da iyi pasördür. Haa, dersen ki adam akıllı seçim yapamıyorum ayrı mesele. edit: anket yeniden düzenlendi. Şimdi sen bir şeyler biliyorsunki onur seni yönetici yapmış bari sen yapma dicem sana şimdi dostum senin takımında doğru düzgün bir center yok ise c pozisyonuna en yakın pozisyon olan pf'de fazlan var ise orda oyuncu çekebilirsin C ye bak gasol demişsin bynum geldiği zaman gasol pf oynucak git lakers fanlarına bak adamlar ilk beşi kurmuş bile bynum gasol odom kobee fisher anladınmı kobee pg sf bile oynar çünkü yakın pozisyonlar bunlar anladınmı güzel kardeşim birde hangisini ekleyelim demişsin adam yoksa böyle bir anket açmıcaksın kardeşim alla alla şimdi ben en iyi crosorver yapan die anket açıcam adam akıllı yapan olmıcak ne olcak g.t gibi kalcam af edersiniz ben bişe demedimki iyi pasör olmayan isim konur oy alamaz ama siz center demişsiniz gidin o zman en iyi pasör pf açın daha iyi yani önemsiz tartışmalara değmez yani 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #19 : 15 Eylül 2008, 20:55:49 » |
|
MeaCulpa
|
Sakin arkadaslar... Gerginlik olmasın güzel güzel tartısalım  Valla önceden de söyledim simdi de söyleyeceğim benim gözümde orada ki isimler arasından en pasör olanı Brad Miller.Belki sertlikden kacınan pivotdan cok guard sertliğine sahip bir oyuncu fakat pas olarak su an icin en iyi isim olarak görüyorum. He uzunlar arasında deseydiniz ve gecmiside katsaydınızı bu gözlerin gördüğü en estetik pasları veren uzun Webber'dir o ayrı konu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|