+ NBA Tr Forum » NBA 2008/09 Sezonu » NBA -Haber Merkezi- (Moderatörler: kidvcmişel, bird_41, Alexi Utkan, Prestij)Konu:
 Spoelstra İlk 5 İçin Kararsız

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Spoelstra İlk 5 İçin Kararsız  (Okunma Sayısı 134 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 18 Eylül 2008, 01:45:37 »
bird_41
Moderator
Rookie

FoRZa DaLLaS

Üyelik Bilgileri

Miami Heat koçu Erik Spoelstra dün bir basın toplantısı düzenledi ve takım hakkında açıklamalar yaptı. Spoelstra yaptığı açıklamada, uzun rotasyonu için Haslem, Beasley ve Marion'ı aynı anda kullanmayı düşündüğünü, Haslem'in pivot olarak başlayabileceğini ama tam kararını vermediğini söyledi.

Spoelstra, Haslem'in power forvet başlaması halinde Beasley'nin bench'ten geleceğini belirtti.
Ayrıca oyun kurucu mevkiinde de büyük bir çekişme olacağını ve bu mevkiide bulunan Banks, Chalmers ve Quinn'in aralarından savunma olarak öne çıkan oyuncunun ilk 5 başlayacağını söyledi.

NbaTr/Göktuğ
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

senin sampiyon olabilme ihtimalini sevdim Smiley ...
« Yanıtla #1 : 18 Eylül 2008, 14:03:07 »
Cpzai3
TheOnlyHornetsFan
Superstar

Van Gölü Squirtle'ı

Üyelik Bilgileri
Ynt: Spoelstra İlk 5 İçin Kararsız

Sen neymişsin be Haslem.
Senin için geleceğin superstarı Beasley yedek bekletilecekmiş.İşe bak ya...
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
« Yanıtla #2 : 18 Eylül 2008, 14:39:27 »
Suleyman_k
Yeni Üye

Üyelik Bilgileri

Sen neymişsin be Haslem.
Senin için geleceğin superstarı Beasley yedek bekletilecekmiş.İşe bak ya...

Katılıyorum.
Beasley yedek kalıyosa, Haslem Spoelstra'nın gözüne girmeyi başarmış demektir.
« Yanıtla #3 : 18 Eylül 2008, 17:07:18 »
Flash
All-Star

I Belivie,I Can Fly

Üyelik Bilgileri WWW

İyide Haslem de emek vermiş 2006 şampiyonluğunda büyük rol oynamış...NBA'i öğrenmiş, alışmış başarılı bir rol adamıdır ve iyi bir savunmacıdır...Beasley ne kadar büyük potansiyele sahip olsada adı üstünde henüz potansiyel, kinetiğe geçmiş değil... Belki Haslem de o potansiyel yok ama şimdiki Beasley'de bulunan kinetik, hazır durum ne kadar varsa onda da var...Beasley 3 de oynayabiliyor...Koçun önce bir şeyleri görmesi lazım....

Zamanında Kidd'in Dallas'tan Phoneix e gittiği 97, 98 li yıllardaki Phoneix de aynen üç uzun, ince forvetle 3, 4 ve 5 numaraları doldurmuş...Ve hiç bir takımın ulaşamadığı bir süratle oynadılar... MCDyess 5 numara, Danny Manning 4 numara, Cliff Robinson 3 numara oynamıştı hepside 2.08 idi ve ince hızlı, atletik idi....İlginç bir deney idi o dönemler....

Sanırım Spoelstra Haslem-5, MArion-4, Beasley-3 veya Marion ile Beasley değişebilir...Her neyse yani zamanında Danny Ainge'nin Phoneix e yaptığını yapmak istiyor....Bu arada Ainge Play-Offlara girmiş ve son adama kadar mücadele etmiş, takdir ve başarı toplamıştıtı..Bu deneyi ile...Ancak ön alanı hızlı, ince ve atletik adamlarla dolduracaksa; Nash, Kidd, Baron tarzı veya bir alt modeli bir gardları olmalı...

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf Wink
« Yanıtla #4 : 18 Eylül 2008, 17:09:31 »
Araz
J-RiCh
NBA Oyuncusu
*

In the life To stay Kill. Emeka Okafor

Üyelik Bilgileri

Haslem Her zaman iyi bir potansiyele sahip bir oyuncuydu benim gözümde savunması sağlam takıma adına herşeyi yapmayı göze alan tecrübeli bir oyuncu beasley'i yedekte bırakması normal karşılanabilir.
« Yanıtla #5 : 18 Eylül 2008, 17:42:07 »
Ç@to_Wade
Flash#3#Çağatay
Moderatör
Starter

Üyelik Bilgileri

Dalga geçtiğimden sormuyorum gerçekten Haslem'ın boyu kaç?Ben PF için bile kısa buluyodum onu görünüşüne bakarak.

Her neyse.Pivot dediğin adam sırtı dönük oynar.Haslem hücum olarak katkı yapacak bir oyunu değil.Haslem istatistiklere oynayan bir oyuncu da değil.Sıkı savunma,baskı gibi işleri yapar Haslem.Bence pivot oynayamaz.
« Yanıtla #6 : 18 Eylül 2008, 17:44:25 »
Araz
J-RiCh
NBA Oyuncusu
*

In the life To stay Kill. Emeka Okafor

Üyelik Bilgileri

Dalga geçtiğimden sormuyorum gerçekten Haslem'ın boyu kaç?Ben PF için bile kısa buluyodum onu görünüşüne bakarak.

Her neyse.Pivot dediğin adam sırtı dönük oynar.Haslem hücum olarak katkı yapacak bir oyunu değil.Haslem istatistiklere oynayan bir oyuncu da değil.Sıkı savunma,baskı gibi işleri yapar Haslem.Bence pivot oynayamaz.
Haslem 2 03 boyunda Ayrıca kardeşim haslem pivot oynamıyor pivotlar C oynar Haslem Pf yani power forward(uzun forvette denebilir.)
« Yanıtla #7 : 18 Eylül 2008, 17:56:34 »
lazyfireman
Silent Assassin
NBA Oyuncusu
*

basketbol hiç bi zaman sadece basketbol değildir

Üyelik Bilgileri

haslem pivot oynarsa d.howard'lar, sheed'ler, garnett'ler, jo'lar, brand'ler sakız diye oynarlar bu adamla boyu zaten bi dezavantaj bunun yanına orantılı olabilecek kadar iyi bi fiziği ve kuvvetide yok. mücadele ede ede nereye kadar gelicek ki.
« Yanıtla #8 : 18 Eylül 2008, 18:01:07 »
Ç@to_Wade
Flash#3#Çağatay
Moderatör
Starter

Üyelik Bilgileri

Tamam ben de onu diyorum zaten.Spoelstra onu pivot oynatmayı düşünüyormuş.Ben de kısa diyorum.Mevkileri ben de biliyorum pg(point guard),sg(shooting guard),sf(small forward),pf(power forward,c(center) ama Türkçe konuşmayı tercih ediyorum.Bilgiler için teşekkür ederim.
« Yanıtla #9 : 19 Eylül 2008, 10:20:07 »
Flash
All-Star

I Belivie,I Can Fly

Üyelik Bilgileri WWW

Elbette Haslem pivot değil ve oynayamaz....Ama koç çıkıpta Marion, Haslem ve Beasley'i aynı anda sahada düşünüyorum derse burda kim pivot oynar...Daha savunmacı ve yırtıcı olan Haslem....

NBA tarihinin en iyi pivotları arasında 2.5 in altında olan çok adam var...Yani mecburiyetten oynayabilir..Ama pivot gibi oynatmaz...Diğer pivotlara karşı hız ve atletizmini kullanmak zorunda bırakılacak..Değişik bir deney olacak...Daha önce Ainge Phoneix de denemiş başarılı olmuştu..Bir önceki mesajımda bahsettim

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf Wink
« Yanıtla #10 : 19 Eylül 2008, 16:58:58 »
FLASH-03
D-Wade
NBA Oyuncusu
*

Miami Heat

Üyelik Bilgileri

Chalmers yaşadığı şu son olaylardan önce ilk 5 için benim favorimdi ancak şu an biraz güvenimi kaybetti desem doğru olur.Ama yinede aralarından öne fırlayan isim Chalmers'dır.

Uzun olayında ise şunu söylemeliyim üç hücüm opsiyonu olan bir takımda sete set oynanır bence. Sete setde de Haslem karşıda ki pivotlara karşı çok zorlanır. Ancak hızlı bir basketbol oynanırsa Haslem pivot pozisyonunu götürür gibi geliyor.Ancak ben Haslem'in benchden gelerek takıma daha yararlı olacağını düşünüyorum.
« Yanıtla #11 : 19 Eylül 2008, 21:18:18 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Haslem i pivot oynatmak intahar olur,beasley i kesmesi imkansız sonuçta takımı wade ile ikisinin üstünde inşa
olucak.Marion un adının anılmaması ilginç yoksa takas etmeyi mi düşünüyor riley ? Kimbilir huh

« Yanıtla #12 : 20 Eylül 2008, 00:02:32 »
Alexi Utkan
Magic Alexi
Moderator
Starter

yenı olan her şey daha güzeldır

Üyelik Bilgileri

Yenı denenmıi bir sistem olabilir ama o zaman il bu zmanın Nba takımların arasında fark var ayrıca ne kadar hızlı oynarsan yona olamaz Haslem'in bir pivotun arkasında duramaz bence onun yeriene 5 magloire 4'e Haslem 3'e Beasley 2'ye de ya wade  yada takasla orta bır 2 numara  1' ede ben Chalmers çok guvenıyorum  olamdığı zaman her zamankı gibi wade çekilir .Yanı bence marıon'un takas'da kullanarak bırazla zararla iyi bir 2 numara  veya 1 numara kazanım bide yedek 5 numara yı takasla takımı kazandırırlarsa bana göre bu sene nba play-off yarı fınalı yapabilirler
Sayfa: [1]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA 2008/09 Sezonu » NBA -Haber Merkezi- (Moderatörler: kidvcmişel, bird_41, Alexi Utkan, Prestij)Konu:

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv