Beni Hatırla?

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Nets Analiz  (Okunma Sayısı 1531 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
baroz
Rookie
**

Üyelik Bilgileri
« : 14 Şubat 2009, 13:14:48 »

Çok değil , bundan yaklaşık 6-7 sene önce finale yükselip şampiyonluk hedefleyen bir takım Nets.O zamanlar formunun zirvesinde Phoenix ten gelen Jason Kidd, henüz 2.yılını yaşayan Richard Jefferson ve 3.yılını yaşayan Kenyon Martin ile birlikte takımı sırtlıyor,bütün Nba de adından söz ettiriyordu.Finalde Lakers karşılarına çıkana kadar herşey mükemmeldi.Herkes şampiyonluktan bahsediyordu.Ama olmadı...Lakers  finalı kazandı.Geriye kalan sadece insanların gönlünde kurdukları tahttı.Bugunlerde o kadrodan kimse yok.Ellerinde başarıyı getirebileceği düşünülen spekteküler smaçlarıyla Vince Carter ve Dallas a büyük umutlarla gelen fakat beklenen patlamayı yapamayıp yolu New Jersey e düşen Devin Harris var.Kimse sene başında bu takımdan birşeyler yapmasını beklemiyordu.Zaten şu anda da 24-29 gidiyorlar.Ama kimse bu takımın 'takım' olmasını beklemiyordu.Herkes topu yarı sahaya kadar Devin Harris in getirip Carter a pas atacağını,onunda potayı ya da şutu zorlayacağı düşünülüyordu.Ama öyle olmadı.Devin Harris bir anda kabuğundan çıkıp oyun kurucu pozisyonunda herkese potansiyelini gösterdi.Carter ise takımın lideri oldu.Artık smaç yapmak yerine içeri girip dışarda boşta kalan arkadaşını görüyor.Bu iki liderin önderliğinde de Brook Lopez ve Yi Jianlian gibi oyuncular kendilerini gösteriyor.New Jersey için artık bu sene belki de geride kaldı ama yapılacak takviyelerle bir final daha niye olmasın?Kağıt üstünde kimse bu takımın final oynayacağını düşünmez.Ama 7 sene önce de düşünmüyorlardı.Nets büyük gelişim gösterdi.Kadro olarak iyi denmemesine rağmen iyi işler çıkardıkları kesin.Devin Harris 21,8 ,Carter ise 20,8 sayı ortalamalarıyla oynuyorlar.Carter maç başına 5 , Harris 7 asist yapıyor.İnsanlar Carter dan yine kendilerini heyecanlandırıcak smaçlar bekliyor fakat artık o yaşlandığını ve bazı şeylerin(takım olmanın)herşeyin ötesinde olduğunu söylüyor.Sizce Devin Harris Nba in en iyi guardlarından olacak mı?Yada Air Canada eski huylarından vazgeçip 2,10 luk adamların üstünden smaç basmayacak mı?Bunu zaman göstericek..Tek bildiğimiz: Nets için başarı, birkaç yıldan ötede değil...<Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
>
<Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
>
<Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
><Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
>
Nets Analiz
Nets Analiz
Nets Analiz
Nets Analiz
« Son Düzenleme: 14 Şubat 2009, 13:31:41 Gönderen: baroz » Logged
AoGVinsanity
Admin
Superstar

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : 14 Şubat 2009, 13:28:55 »

Vayy güzel değerlendirme olmuş, güzel noktalara değinmişsin, takımın geleceği Carter'ın takasıyla daha da netleşecek gibi.

Eğer takas olmazsa da, aslında şu anki kadro iyi, oynayınca iyi de oynuyorlar.. Yani isterlerse..

Bu yıl Devin Harris çok şaşırttı beni, takımı hep o taşıdı.. Carter'dan daha istikrarlı oynadı her maçta. Takımın 1 numarası oldu..

baroz
Rookie
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 14 Şubat 2009, 13:47:02 »

Evet zaten yukarda da yazdım.İstese Carter da taşırdı ama artık vahiy mi geldi ne olduysa takım oyunu oynuyo.arada yine bizi muhteşem smaçlarından mahrum bırakmıyo tabi ama eskisi kadar zorlamıyo artık.bence doğru kararı verdi....
AoGVinsanity
Admin
Superstar

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : 14 Şubat 2009, 13:53:30 »

Kısacası Carter'da heyecan yok, ruh yok artık..

Larry_Bird
NBA Oyuncusu
*

Let's Go Celtics!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : 14 Şubat 2009, 14:31:39 »

Evet ben de Carter'ın eski oyun tarzını yitirdiğinin görüşündeyim. New Jersey Nets iyi bir kadro revizyonuyla eski günlerine dönebilir.
baroz
Rookie
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 14 Şubat 2009, 14:36:26 »

Evet belki ruhu yok.Heyecanı yok.Ama artık takımın kazanması için uğraşıyo.Posterlik fotoğraflar çektirmek için değil.Yani adamın üstünden smaç basmak yerine dışarı veriyo.2 sayı alcağına 3 alıyo.
VinceCarterLegend
Starter

o baby what a play!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : 02 Mart 2009, 19:10:24 »

Aslinda ben nets fan i degilim VC faniyim ben VC nin takas olasini istiyordum ama olmadi Lawrance tan da neret ediyorum cok kotu bir koc daha devin harris kim uun liderligi devin harris e verdi mal koc Vince Carter is mutsuz.Vince Carter liderligi almamasinin sebebi Koc Lawrance dir.Cunku oyun lari o mal koc ciziyi dilegim VC nin yazin takas olmasi yoksa kariyei Nets batakligana saplanacak
delyvaldes
Return The Dely
All-Star

Acid Boys

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : 29 Nisan 2009, 15:30:02 »

Genel Sezon Değerlendirmesi

Nets yazın yaptıkları hamlelerinin aslında bu sezon meyvesini aldı hedefsiz çıkılan yolda son iki aya kadar playoff tablosunda yer bile buldu.Açıkcası bu genç takımdan beklenen bir yer değildi bu.Harris ile yola devam etmek zorunda oldugu açıkca ortada Nets`in.Genç oyunculardan Lopez ve Andersondan verim alınmaya çalışıldı ki bana göre Lopez den müthiş derecede verim alındı yıllardır pota altı sorunu yaşayan bir takıma gelebilcek en iyi parçayı seçtiler.Lopez bu denli çıkışı hem Nets cephesine hemde yönetime olumlu yansıdı.Artık 2010 yazına kadar ellerinde malzeme olduğunu anladılar.Belki Yi sezon başındaki gibi oynamadı son maçlarda ama önemli bir oyuncu oldu artık Nets için.Bazı doğru hamleler beklenebilir bu yaz takım yönetimden fakat ben o kadar umutlu değilim açıkcası takım olma yolunda ilerlerken güzel bir rotasyon oluşturmaya çalışılmalı ve gençlere şans vermeye devam edilmeli.Herşeye rağmen bana göre Coach değişikilğine gidilmeli bu yaz(her ne kadar Franki sevsemde)Salary de boşluk yaratmak için elinizdeki en büyük parçanın Carter olduğunu düşünürsek artık onu belli bir pazara sokabilme şansının da azaldığının farkına varmalı Nets yönetimi şayet göndercekse ona karşılık gelecek satın almalı (KİDD-HARRİS) yoksa göndermenin takıma hiçbir katkısı olmayacak bu kadar uyumlu bir basketbol oynarken.Draft seçiminde iyi bir yer edinilmesi muhtemel oldugundan iyi bir seçimle bu takım 2010 a 2011 e de hazırlanır.Carter ın kontratı her sene büyüsede bu takım yapılanma içinde her hamlenin mübah oldugu bir dönemden geçiyor.Carter isteydi playoff lar öncesi benim tahminim takasını isteyebilrdi.Fakat o da durumun farkında abilik için bu gençlere daha iyisini bulmazsınız en azından gelecek sezona onunla girmemiz gerekiyor.Lopez in ve diğerlerinin gelişim gelecek sezon büyük ihtimalle bu takımı playoff a sokar fakat derin değişiklikler gerek duyulmadan 2010 yazı beklenirse...

-Bu Kupayı Görenler Parmak Kaldırsın-
VinceCarterLegend
Starter

o baby what a play!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #8 : 13 Haziran 2009, 19:05:01 »

Evet belki ruhu yok.Heyecanı yok.Ama artık takımın kazanması için uğraşıyo.Posterlik fotoğraflar çektirmek için değil.Yani adamın üstünden smaç basmak yerine dışarı veriyo.2 sayı alcağına 3 alıyo.

Sana katiliyorum tasimak.isterse tasirdi takimi sadece oynamak istegi yok artik nets icin.Zaten sezon basinda takas dedikodulari da vardi onun hakkinda
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Nbatr.Com/Forum
Üye olarak hizmetlerimizden en iyi şekilde yararlanabilir, linkleri videoları görebilir, yorumlara, tartışmalara katılabilirsiniz;
10 saniyede Üye olmak için tıklayın.

Pencereyi Kapat