air_jersey15
Ziyaretçi
|
 |
« : 21 Ekim 2005, 19:49:29 » |
|
Öncelikle açılan sayfada "Free" düğmesine tıklayın. Gelen sayfada sayaç 20 saniye sizi beklettikten sonra bir form açacaktır. Soldaki 3 karakteri aynen boş yere girin ve Download düğmesine basın. Multimedya Yardım Multimedya Yardım Multimedya Yardım
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 21 Nisan 2007, 20:22:23 Gönderen: AoGVinsanity »
|
|
|
|
|
|
TracY_Mc #1
|
 |
« Yanıtla #1 : 22 Ekim 2005, 00:41:40 » |
|
ersin bende sinir oluyodum buna saol cok işime yaradı...kanser olmak uzerydim yukluyon bi saat bekle  bu ne ya  tekratr saol...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AoGVinsanity
|
 |
« Yanıtla #2 : 22 Ekim 2005, 02:16:52 » |
|
ben başka yontem kullanıodum ama bu daha basit
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
The Franchise
|
 |
« Yanıtla #3 : 19 Kasım 2005, 12:04:22 » |
|
veet dırek kaydedebılsek manyak olur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kobi-Wan Kenobi
NBA Draft'ında
|
 |
« Yanıtla #4 : 20 Kasım 2005, 02:23:49 » |
|
Ya arkadaslar ben yapamadım lütfen biraz daha ayrıntılı anlatırmısınız n'olur. Şimdiden teşekkürler.. İyi yayınlar.. Saygılar..
|
|
|
|
|
|
Kobe The Scoring Machine New Real Start 'Kobe&Phill' Kobe Real Star Kobe Kobe Kobe.. ...
|
|
|
|
AoGVinsanity
|
 |
« Yanıtla #5 : 20 Kasım 2005, 02:27:34 » |
|
Ya arkadaslar ben yapamadım lütfen biraz daha ayrıntılı anlatırmısınız n'olur. Şimdiden teşekkürler.. İyi yayınlar.. Saygılar.. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınwww.anonymouse.org a gircen ordan english tıklıcan ordan rapidshare den indirmek istedğin dosyanın adresini kutucuga yazcan sonra da indircen 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TracY_Mc #1
|
 |
« Yanıtla #6 : 20 Kasım 2005, 02:28:36 » |
|
neresini yapamadın sole orasını anlatalım  siteye giriyosun iki tane dil secenegi cıkıo karsına bi tanesini seciyosun sonra kutucuk cıkıo http:\\ yazıo icinde onu siliyosun sonra oraya rapid linkin kopyalıyosun sonra surf anony basıyosun rapid sitesine girio asagı gelerek free basıosun sonra bi sure bekledikten sonra altta link cıkıo bu işlemi yapmak icin linkin tam olması gerekir yani noktalı linkleri kopyalarasn olmas bu sekilde bir download yaparken bu işlemi uygulayamassın downloadın bitmesi lazım yeterince acık olmustur umarum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kobi-Wan Kenobi
NBA Draft'ında
|
 |
« Yanıtla #7 : 20 Kasım 2005, 02:32:43 » |
|
Arkadaslar ilginize çok teşekkür ediyorum fakat Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınbu link i aynen dediğiniz şekilde yazıyorum yapıyorum işlemi ama normal de çıkması gereken çıkıyo işte zaman var mışta falan.. bide siz deneyin isterseniz. Teşekkürler..
|
|
|
|
|
|
Kobe The Scoring Machine New Real Start 'Kobe&Phill' Kobe Real Star Kobe Kobe Kobe.. ...
|
|
|
|
TracY_Mc #1
|
 |
« Yanıtla #8 : 20 Kasım 2005, 02:54:21 » |
|
dostum anony'den olmadı ama direk girdim oldu  ole dene istersen 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kobi-Wan Kenobi
NBA Draft'ında
|
 |
« Yanıtla #9 : 20 Kasım 2005, 11:50:41 » |
|
abi saolda meselede o zaten yaw 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DwyaneWadeCns
|
 |
« Yanıtla #11 : 05 Aralık 2005, 00:40:12 » |
|
ya olmuooo sınır oldummm baska bı yolu yokmuuu arklar yardım lutfen
ya rapidshareden dosya ındıremıorumkı yapayım lutfen yardım edınnnnn=(((((8
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 25 Ekim 2006, 16:11:22 Gönderen: Highflyer_Wade »
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
gur_dan
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #12 : 23 Aralık 2005, 01:54:45 » |
|
agalar gerçektende karışık bişi üfff olmuyorrrr
|
|
|
|
|
|
UÇMAK SADECE GÖKYÜZÜNDE HAVALANMAKTAN İBARET DEĞİLDİR YERYÜZÜNDE UÇABİLMEKTE BİR UÇUŞ ŞEKLİDİR YANİ BASKETBOL
|
|
|
|
AoGVinsanity
|
 |
« Yanıtla #13 : 23 Aralık 2005, 20:17:25 » |
|
olmuo abi başka yolu da yok malesef 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DwyaneWadeCns
|
 |
« Yanıtla #14 : 23 Aralık 2005, 20:29:29 » |
|
offff yaa neden olmuo acabaaaa sınır oldumm
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
|
AoGVinsanity
|
 |
« Yanıtla #15 : 23 Aralık 2005, 20:37:13 » |
|
dünyanın her yerinde herkes bu olaya sinir oluyo. Rapid e rakip olabilecek bearshare megaupload falan var ama yükleme yaparken ilk başlarda 20-25 oluyo sonradan düşüyo hızı.. ama rapid de sureklii 49-50 kb
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DwyaneWadeCns
|
 |
« Yanıtla #16 : 24 Aralık 2005, 00:04:55 » |
|
bnm arkım yuklemıs hatta oda bu sıteye yenı uye oldu frre ye basıomus sayac da sanıyeler dusuomus 0 oluncada yukluomus ama bnde ole bişi olmuoo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AoGVinsanity
|
 |
« Yanıtla #17 : 24 Aralık 2005, 01:38:43 » |
|
service pack 2 mi var?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DwyaneWadeCns
|
 |
« Yanıtla #18 : 24 Aralık 2005, 15:42:44 » |
|
walla bılmıorum ankde yurttan baglınıo adsl den ıstersnız ozel msj atın canwallace03 buraya uye
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DwyaneWadeCns
|
 |
« Yanıtla #19 : 03 Ocak 2006, 23:39:30 » |
|
DAHA LİNKE TIKLADIGIM ANDA BİLE SAYFA GÖRÜNTÜLENEMİYOR SU ANA KADAR DAHA HİC İNDİREMEDİM bnde rapıdshareden hıc ındıremedımmm walla buna bı cozum getırmk lazım ındırenler vardı muhahkak bılenler yazabılırmı acaba???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AoGVinsanity
|
 |
« Yanıtla #20 : 04 Ocak 2006, 00:05:16 » |
|
Enteresan ya şaşırdım herkes kullanıyo ben internet cafelerde falan da indirme yaptım, sizin bilgisayar sisteminde sorun olmasın ? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DwyaneWadeCns
|
 |
« Yanıtla #21 : 04 Ocak 2006, 00:07:34 » |
|
Enteresan ya şaşırdım herkes kullanıyo ben internet cafelerde falan da indirme yaptım, sizin bilgisayar sisteminde sorun olmasın ?  olabılır tabı ama ne gıbı bı sorun olabılır yarın cafeye gıdebılırsem orda ındırmeye calısayım bakayım ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AoGVinsanity
|
 |
« Yanıtla #22 : 04 Ocak 2006, 00:17:37 » |
|
Enteresan ya şaşırdım herkes kullanıyo ben internet cafelerde falan da indirme yaptım, sizin bilgisayar sisteminde sorun olmasın ?  olabılır tabı ama ne gıbı bı sorun olabılır yarın cafeye gıdebılırsem orda ındırmeye calısayım bakayım ?? Windows 'dan veya İnternet Explorer'dan kaynaklanan bir sorun olabilir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DwyaneWadeCns
|
 |
« Yanıtla #23 : 04 Ocak 2006, 00:37:57 » |
|
Enteresan ya şaşırdım herkes kullanıyo ben internet cafelerde falan da indirme yaptım, sizin bilgisayar sisteminde sorun olmasın ?  olabılır tabı ama ne gıbı bı sorun olabılır yarın cafeye gıdebılırsem orda ındırmeye calısayım bakayım ?? Windows 'dan veya İnternet Explorer'dan kaynaklanan bir sorun olabilir anladım ne ypmıyım format flnmı atayım yakında adsl gelecek ztennn adsl olmamasından deıldır dımı??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DwyaneWadeCns
|
 |
« Yanıtla #24 : 04 Ocak 2006, 15:51:28 » |
|
Deildir.Belki dosya indirirken yanlış şeylere fln basıosundur...Ben rahatlıkla indirebiliorum valla Rapid den... free ya basılmıcakmı basıorum bklıoru bısı olmuooo rapıdshare kullanımı var ya burda ordn bkdımm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|