|
Nba jump
|
 |
« Yanıtla #25 : 27 Ekim 2006, 18:44:25 » |
|
abi bn ayakkabı normal basket ayakkabısı alıom..işime de yarıo..haa nike ın michael jordan haa nıke dan yada adidas tan normal basket ayakkabısı nee farkeder sadeece dha rahat we dha ii zıplıyon diolar
istien herkes o olmadan da o kadar zıplar
|
|
|
|
|
|
 Dwight Howard İmza & Avatar & Userbar Lazım..
|
|
|
|
Th3STaT
|
 |
« Yanıtla #26 : 02 Kasım 2006, 19:03:51 » |
|
Ben daha yeni nike ın dual serisinden bi ayakkabı aldım benim hosuma gidio tank gibi ayakkabı
|
|
|
|
|
|
ThE STaT Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınStanding Tall and Talented
|
|
|
|
dwade_mheats
|
 |
« Yanıtla #27 : 03 Kasım 2006, 19:28:04 » |
|
ya beyler lebron 20-5-5 i bi dükkandan alsasm tahminen ne kadara alabilrim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lordapo
|
 |
« Yanıtla #28 : 03 Kasım 2006, 22:47:43 » |
|
en az 200 ytl bu arada yeni nikelar gelmiş nike porformans beyoğluna koptum ama çok pahalı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-t_mac-
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #29 : 05 Kasım 2006, 20:24:43 » |
|
ben tmac 5 kullanıyom rahat ve ii ama çok çabuk kirleniyo ve temizlenmiyo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İlkkan23LeBron
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #30 : 09 Kasım 2006, 00:57:51 » |
|
Beyler bende Nike Air Max 360 war walla herşeyiyle süper bende şu an LeBron 20-5-5 we a3 Superstar Struceture war ama şimdiye kadar gördüklerimin en iiisi Nike Air Max 360 hem rahat hem bileği iii kawrıyo we altı full Air Max tawsiye ederim :mrgreen:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dwade_mheats
|
 |
« Yanıtla #31 : 09 Kasım 2006, 19:35:39 » |
|
tam olarak lebron 20-5-5 mi bilmiom ama aşırı benzio.mkb de 115 milyona buldum.yarın alıom.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Onur Yiğit
Kahve Bağımlısı
Starter

Onur Yiğit
|
 |
« Yanıtla #32 : 10 Kasım 2006, 12:48:00 » |
|
bende kobe var valla rahat tavsiye ederim
Evet Zoom Kobe oldukça rahat fakat sen de ilk aldığında farketmişsindir,uzun süren kişisel idmanlarda taban kısmının yeterince yumuşak olmaması sebebiyle ağrılara neden olabiliyor.  Geçenlerde arkadaşımın Converse Wade modelini giydim, o da ayağı mükemmel kavrayarak crossover'larda mükemmel performans sağlıyor.İkisini de tavsiye ederim.  Size Göre Performans, Kavram ve Rahatlık Bakımından En İyi Basketbol Ayakkabısı Size Göre Performans, Kavram ve Rahatlık Bakımından En İyi Basketbol Ayakkabısı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SeMMiH
|
 |
« Yanıtla #33 : 10 Kasım 2006, 15:27:54 » |
|
bende tony parker ın nike uptempo 9 ayakkabısı vardı. arkası yırtıldı. alldığım yer kabul etmedi. tüketici haklarına başvurdum. bakalım ne olacak. eger değiştirirlirse adidas alacagım. güvendiğğim dağlara kar yağdı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
musalive
NBA Oyuncusu
carter is all time best dunk
|
 |
« Yanıtla #34 : 10 Kasım 2006, 16:53:55 » |
|
duncan ayakkabı tipi çok iyi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gencay
|
 |
« Yanıtla #35 : 10 Kasım 2006, 21:05:58 » |
|
Evet Zoom Kobe oldukça rahat fakat sen de ilk aldığında farketmişsindir,uzun süren kişisel idmanlarda taban kısmının yeterince yumuşak olmaması sebebiyle ağrılara neden olabiliyor.  Geçenlerde arkadaşımın Converse Wade modelini giydim, o da ayağı mükemmel kavrayarak crossover'larda mükemmel performans sağlıyor.İkisini de tavsiye ederim.  şu an zoom kobenin son modelini kullanıyorum gerçekten gayet rahat bir ayakkabı özellikle üst kısmı çok rahat,ayrıca tabanı çok sert gelmedi bana! Size Göre Performans, Kavram ve Rahatlık Bakımından En İyi Basketbol Ayakkabısı Size Göre Performans, Kavram ve Rahatlık Bakımından En İyi Basketbol Ayakkabısı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Onur Yiğit
Kahve Bağımlısı
Starter

Onur Yiğit
|
 |
« Yanıtla #36 : 23 Kasım 2006, 15:39:06 » |
|
Evet Zoom Kobe oldukça rahat fakat sen de ilk aldığında farketmişsindir,uzun süren kişisel idmanlarda taban kısmının yeterince yumuşak olmaması sebebiyle ağrılara neden olabiliyor.  Geçenlerde arkadaşımın Converse Wade modelini giydim, o da ayağı mükemmel kavrayarak crossover'larda mükemmel performans sağlıyor.İkisini de tavsiye ederim.  şu an zoom kobenin son modelini kullanıyorum gerçekten gayet rahat bir ayakkabı özellikle üst kısmı çok rahat,ayrıca tabanı çok sert gelmedi bana! Ben günde 8 saat çalıştığım için günün sonunda doğal olarak ayağım mahvoluyodu ama 1-2 saat oynuyosan sorun çıkarmaz zaten. Aslında tabanı sert ama ben Reebok The Answer'lara alıştığım için öyle gelmiş de olabilir bana... Zoom Kobe kardeşliği!!! Size Göre Performans, Kavram ve Rahatlık Bakımından En İyi Basketbol Ayakkabısı Size Göre Performans, Kavram ve Rahatlık Bakımından En İyi Basketbol Ayakkabısı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Th3STaT
|
 |
« Yanıtla #37 : 23 Kasım 2006, 18:24:07 » |
|
Bu Converse Wade ye herkez iyi diyor fiyatı ne kdar ki _?
|
|
|
|
|
|
ThE STaT Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınStanding Tall and Talented
|
|
|
|
Feedback
|
 |
« Yanıtla #38 : 23 Kasım 2006, 20:49:01 » |
|
Oha 8 saat mi naaptın kardeş yorulmuyon mu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kobe23
|
 |
« Yanıtla #39 : 25 Kasım 2006, 00:36:39 » |
|
nike air tüm serileri fark etmez
|
|
|
|
|
|
KOBE BRYANT
|
|
|
|
stralucira
|
 |
« Yanıtla #40 : 25 Kasım 2006, 01:16:25 » |
|
iverson pump 9 dusunuyorum arkadaslar ne dersinz 3 4 gundur ayakkabı arıyorum ama istediimi turden bi ayakkabı bulamadım
pump 9 show ayakkabısı, çok narindir.. benimki sokakta hemen gitti. adama all star maçı için yaptıkları ayakkabıyı sokakta mı giyicen aslında. işlevsellik yok, dış görünüş var yani ayakkabıda..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Th3STaT
|
 |
« Yanıtla #41 : 25 Kasım 2006, 01:45:44 » |
|
Abi sizce nike air serisi mi daha iyi nike dual mı bi de neden _?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SeMMiH
|
 |
« Yanıtla #42 : 26 Kasım 2006, 02:47:38 » |
|
arkadaşlar ayakkabımı kabul ettiler. sizce 150 ytl ye kadar olan ayakkabılardan ne almamı tavsiye edersiniz. sağlam sokakta basket oynamak için. şimdiden teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AyTeK
|
 |
« Yanıtla #43 : 27 Kasım 2006, 02:13:35 » |
|
Ben team mac kullanıyom çok hafif ve yeri çok iyi kavrıyo valla çok memnunum
aynen dostum bende t-mac çok hafif ve rahat
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Th3STaT
|
 |
« Yanıtla #44 : 29 Kasım 2006, 22:45:00 » |
|
arkadaşlar ayakkabımı kabul ettiler. sizce 150 ytl ye kadar olan ayakkabılardan ne almamı tavsiye edersiniz. sağlam sokakta basket oynamak için. şimdiden teşekkürler
Duncan filan al onların fiyatı 130 civarı olması lazım.Nike dual,Nike air düsünürsen onların baya çeşitleri war.Onlar da 80 den filan başlıyo 150-160 a kadar cıkıyor tahminim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rapcigenc
NBA Draft'ında
Ankaranın MVP'si
|
 |
« Yanıtla #45 : 30 Kasım 2006, 01:30:40 » |
|
abi bn ayakkabı normal basket ayakkabısı alıom..işime de yarıo..haa nike ın michael jordan haa nıke dan yada adidas tan normal basket ayakkabısı nee farkeder sadeece dha rahat we dha ii zıplıyon diolar
walla sana katılıyorum bide 150 milyonluk ayakkabı alıyolar ya bide yuh ayakkabıya o kadar para verilirmi açıkcası ben vermem bazılarındada yetenek yok adam 150 milyonluk 200 milyonluk ayakkabı alıo şimdi o adamın yaptığı saçma bence bi ayakkabıya o kadar çok para vermeyin....
|
|
|
|
|
|
BU BENİM SERSERİSERBESTSTİLİM ANKARA RESPECT TO STREETBALL
|
|
|
|
Michael 23 JORDAN
|
 |
« Yanıtla #46 : 30 Kasım 2006, 01:38:18 » |
|
23AIRJORDAN / NIKE Tek geçerim
|
|
|
|
|
|
 Mїcħąęl 23 ЈσяĐĄŊ
|
|
|
|
Th3STaT
|
 |
« Yanıtla #47 : 30 Kasım 2006, 16:16:13 » |
|
Yok arkadaşım basket ayakkabısı denince en aşağı bi 80 milyon kenara koycan ama o fiyata zor bulursun.150 milyonluk ayakkabılar da o paranın hakkını weriyor.Durup dururken fiyatı o kadar olmaz.Ayakkabıların içindeki keçeye kadar kat kat kalite farkı war.O ayakkabılar ayrıca yeri iyi tutar,kaymaz,ayagını terletmez,ağrıtmaz.Yani gördüğün gibi pahalı deyip gecmiyceksin.Bosa gitmez o para emin ol. walla sana katılıyorum bide 150 milyonluk ayakkabı alıyolar ya bide yuh ayakkabıya o kadar para verilirmi açıkcası ben vermem bazılarındada yetenek yok adam 150 milyonluk 200 milyonluk ayakkabı alıo şimdi o adamın yaptığı saçma bence bi ayakkabıya o kadar çok para vermeyin....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dwade_mheats
|
 |
« Yanıtla #48 : 30 Kasım 2006, 20:45:27 » |
|
beyler şu vince carter shox 3, 4 yada 5 in fiatlarını yazarmısınız.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
semiramis_G
NBA Oyuncusu
!!!!.....SLİPKNOT///////// MeTaL/////
|
 |
« Yanıtla #49 : 30 Kasım 2006, 20:54:33 » |
|
şu anda t mac 5 kullanıyorum çok rahat geliyor ayağın her tarafını sardığı için süper bişi yani tavsiye ederim
|
|
|
|
|
|
//FeAr No OnE!!..//OnLy ThE StRoNg SuRvİvE!!..//HoLd My OwN!!..//WaRnİnG!!..//My İMmOrTaL!!//
|
|
|
|