« : 20 Ocak 2008, 14:10:07 » |
|
AoGVinsanity
|
NbaTr'de serbest köşe yazarlığına tam anlamıyla bir Doğu Değerlendirmesiyle başlayan Emre Kocaaslan'a başarılar diliyoruz... Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
|
|
|
 Ağladımm sabahlara dek, gözlerim kan nehri sersefil... Yalvardımm sen duyana dek, kimse duymadı ruh bedende tek kefil... Yas günü gözlerim, kalk desen derman mı var... El esir sözlerim, sus desen çarem mi var...
|
|
|
« Yanıtla #1 : 20 Ocak 2008, 14:11:59 » |
|
Nihat Emre
|
Bende bana bu şansı veren değerli NbaTr yönetimine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 20 Ocak 2008, 14:38:30 » |
|
Mustafa
|
bugün şans buşursam okuyup değerlendireceğim emre..başarılar yeni işinde...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 20 Ocak 2008, 15:40:51 » |
|
magic mania
|
Pek beğenmedim açıkçası,önemli noktalar atlanmış ve çok yüzeysel geçilmiş bazı noktalar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 21 Ocak 2008, 17:56:43 » |
|
Kaan Mert
|
Yazı banada yüzeysel geldi ama sonuçta takımlar ayrıntılı olarak takım yazılarında inceleniyor .. Pek de ayrıntılı incelenmesi beklenemezdi 30 takımın birden . Yine de daha iyi olabilirdi .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 30 Ocak 2008, 21:58:02 » |
|
Nihat Emre
|
Yeni yazım NBA'deki şişirilmiş oyuncular ve kontratlarıyla ilgili; NBA'de Kontrat SorunsalıLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 30 Ocak 2008, 22:09:48 » |
|
magic mania
|
Overrated diyoruz biz o oyunculara , ilk yazıya göre daha güzel olmuş bu arada ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 08 Şubat 2008, 20:23:00 » |
|
Nihat Emre
|
0'dan Zirveye Giden Yol...Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınBirşeyler yazdım ama umarım beğenirsiniz..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 08 Şubat 2008, 23:02:44 » |
|
Can Çetin
|
Kendi bakış açınla yazman hoş ama sanki SLAM'dek MM'nin yazısına benziyor...
Özellikle Cavs incelemen çok güzel olmuş ama bunun için ayn şeyi söylemeyeceğim...
Ya çok bu konu anlatıldığından ya da etkilnemiş gibi yazdığından...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 08 Şubat 2008, 23:04:40 » |
|
Nihat Emre
|
Evet evet,Murat Murathanoğlu'nun yazısına da baktım yazarken..O hatlarla incelemeye çalıştım,araya kendimde yorum kattım benim içime sindi yani..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 08 Şubat 2008, 23:20:01 » |
|
Can Çetin
|
İçine sindiyse sorun yok zaten...Sadece benziyor,zaten anlatılanlar nesnel olduğu için göreceli yani öznel anlatılması zor,biraz düşününce neyse...Ben yazılarının devamını daha "özgün" konularla bekliyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 08 Şubat 2008, 23:25:12 » |
|
Nihat Emre
|
Valla gelecek yazımda bekleneni veremeyenleri incelemeyi düşünüyorum ama kısmet artık..Bu arada gerek Cavs gerekse burdaki her türlü eleştrileriniz için teşekkür ediyorum,inanın daha iyi yapacak beni bu yaptığınız eleştriler..Umarım daha sonraki yazılarımda daha iyi olurum..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 10 Şubat 2008, 02:33:19 » |
|
Dr.Baller
|
Yazılarını okudum ilk yazına göre ikincisinde ilerleme var. Yaza yaza kendini geliştireceksin...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 09 Mart 2008, 08:49:23 » |
|
Nihat Emre
|
YÜRÜ GİT TANEVİC!!! TÜRK BASKETBOLU KÖTÜYE GİDİYORLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınYorumlarınızı bekliyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : 09 Mart 2008, 09:03:03 » |
|
Mustafa
|
abartısız şu ana kadar yazdığın en iyi yazı, bi çırpıda okuyuverdim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #15 : 18 Mart 2008, 22:18:49 » |
Batu
Serseri Fındık
Starter

Elveda Marion..
|
Son yazıyı okumadım ama diger 3ünü begenmedim.Ozellikle 3.sü copy-paste gibi olmus.. daha özgün olmanı bekliyorum hatta son yazıda bana bir yerden yani bir yerden degil bir yakınımdan tanıdık gelior ama neyse hadi eyvallah
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #16 : 19 Mart 2008, 18:56:49 » |
|
Nihat Emre
|
3.sü konusunda biraz öyle oldu.4.yazıda hiçbir şeye bakmadım.3.yazı hariç kendi fikirlerimdir hepsi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #17 : 19 Mart 2008, 21:53:49 » |
|
Nihat Emre
|
1 Oyla Kurtarılan 100 Yıl (Aziz Başkan'ın Basketbol Yatırımları)Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : 22 Mart 2008, 09:36:35 » |
|
Nihat Emre
|
2 gün önce yazdığım yazı vardı, beğenmedim pek, yeni formatımla yazacağım haftada 1. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #19 : 22 Mart 2008, 11:12:39 » |
|
Mustafa
|
yeni formatı beğendim..nba stüdyo tadında inenler-çıkanlar, haftanın programı fln, güzel olmuş...o haftaki güzel konulara değinilmiş, beğendim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|