+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber ArşiviKonu:
 Eric Snow Yolcu

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Eric Snow Yolcu  (Okunma Sayısı 287 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 09 Nisan 2008, 14:02:46 »
Nihat Emre
Go Sonics Go Durant and Green
All-Star

Aşkımmmmm!!!!!!!!!

Üyelik Bilgileri WWW
Eric Snow Yolcu

Eric Snow Yolcu

Cleveland Cavaliers'ın veteran guardı Eric Snow, takımın Genel Menajeri Danny Ferry tarafından takas edilmek isteniyor.

Bu sezon 22 karşılaşmada görev alan Snow'a eğer alıcı bulunamazsa ''buy-out'' formülünün uygulanabilme olabilitesinin yüksek olduğu da bildirildi.

Kontratı $ 6.7 milyon olan Eric Snow eğer takımda kalırsa gelecek yıl $ 7.3 milyon alacak. Bu da Eric Snow'un yolcu edilme ihtimalini arttırıyor.

Snow bu sezon 1.0 sayı - 1.9 asist ortalama ile oynuyor.
-----------------------------------
NbaTr/EK

« Yanıtla #1 : 09 Nisan 2008, 14:14:27 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
Superstar

WeLcoMe To BostoN CeltiCs DariuS MiLeS

Üyelik Bilgileri
Ynt: Eric Snow Yolcu

Açıkçası ben bu adamın pek katkısını göremedim Cavs'a gitse bir şeyde değişmez tamam iyi oyuncu olabilir onun hakkında pek fazla bilgim yok ama MVP olan gibson var sonra jones var bir şey değiştireceğini sanmıyorum.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #2 : 09 Nisan 2008, 15:09:39 »
Nihat Emre
Go Sonics Go Durant and Green
All-Star

Aşkımmmmm!!!!!!!!!

Üyelik Bilgileri WWW

Sadece benchte tecrübesi ile arkadaşlarına yardımcı olduğu oluyor. Onun dışında sönük.

« Yanıtla #3 : 09 Nisan 2008, 15:12:43 »
Dağlar
spontaneously sportsman
Yönetici
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Delonte West, Damon Jones ve Daniel Gibson'ın yanında Eric Snow'u fazlalık olarak görmüş Danny Ferry.
Diğerlerine göre daha yaşlı ama daha tecrübeli. Özellikle savunması üstdüzey bir oyuncu. Takımın ikinci kaptanı konumunda. Bakalım Off-Season'da neler olacak..
« Yanıtla #4 : 09 Nisan 2008, 20:51:04 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Onu sixers ın larry brown lu yıllarından hatırlarım hatta iverson ile takımlarını sırtlayan isimdi
ama yaşlandı ve pili bitti zaten savunma dışında meziyeti yok takıma west,gibson ve wally geldi
drafttan da guard seçmeleri olası büyük ihtimal boy out olur.

« Yanıtla #5 : 10 Nisan 2008, 21:57:19 »
emintd21
Rookie
**

T I M D U N C A N

Üyelik Bilgileri

takıma elle tutulur gözle görülür bir katkısı yok onun yerine takıma daha çok faydası olacak bir pg alınmalı bence de. O kontrat yaşlanmış snow'a çok fazla.

« Yanıtla #6 : 10 Nisan 2008, 22:13:39 »
Conrad IV
Shamrock
Starter

Üyelik Bilgileri

Benim Cavaliers'tan ölü sezon için beklediğim hamle, drafttan atletik bir gard ya da swingman alıp (ki bunlar sürüsüne bereket), Snow'u capfiller olduğu bi takas paketiyle takıma skorer uzun katma yoluna gitmeleridir,çünkü Gooden gitti,Ilgauskas yaşlandı,Varejao ve Wallace ikilisi de tuğla atmaktalar. Drafttan ilk senede ciddi katkı yapacak skorer uzunu ancak üst sıralarda elde ederler bunun için de yukarıdan draft hakkını almaları gerekicek ama kim verir orasını bilmiyorum.Nakit+Draft Hakkı dışında,minimuma oynayan işe yarar rol oyuncusu + draft hakkı olayına girebilirler,ya da Celtics'in yaptığı gibi içinde draft hakları da bulunduran kapsamlı bir takas yapmış olurlar.Konuya kilit gelmediği sürece en az bi tane takas senaryosu yazmaya çalışrım.

Hail to the forthcoming dynasty...
« Yanıtla #7 : 10 Nisan 2008, 23:17:58 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Snow u kim alır bu saatten sora onu bilemicem ama larry hughes gibi gideceği takımda çoşarsa
bilemicem. Takas zaten yapmak zorunda ama 2010 da lbj in kontratı bitiyor yane cavs işi çok
karışık.

« Yanıtla #8 : 11 Nisan 2008, 01:01:05 »
duncan21spurs
No Trashtalk
Starter

Sadece duvarlar Dönmez.....

Üyelik Bilgileri

Bu takım zten iyi savunma yapıyor bu takımda hücum yönü sıfır olan sadece savunmaya yarayan bir pg ın yeri yok

Maç kazanmak için ikinci hatta üçüncü bir skorer lazım bu takıma ama öyle hughes gibi filan değil istikrarlı ve işini sessiz yapan bir oyuncu lazım

Ben Gordon belki çok sessiz yapmaz bu işi ama inanılmaz istikrarlı bir adam Jamison ve J.Oneal lla birlikte bu takım için biçilmiş kaftan
« Yanıtla #9 : 13 Nisan 2008, 16:48:01 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

Bu adam artık emekli olsun derim ben..

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #10 : 13 Nisan 2008, 17:02:26 »
Conrad IV
Shamrock
Starter

Üyelik Bilgileri

Bu adam artık emekli olsun derim ben..

Bu adam artık keşiş olsun,manastıra kapasın kendini,çok canı sıkılırsa arada bi balık avlamaya gitsin.

Hail to the forthcoming dynasty...
« Yanıtla #11 : 13 Nisan 2008, 22:48:28 »
Cpzai3
TheOnlyHornetsFan
Superstar

Van Gölü Squirtle'ı

Üyelik Bilgileri

Ben Gordon belki çok sessiz yapmaz bu işi ama inanılmaz istikrarlı bir adam Jamison ve J.Oneal lla birlikte bu takım için biçilmiş kaftan

Havadan mı peydah olacak o adamlar pardon?
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
« Yanıtla #12 : 13 Nisan 2008, 23:22:02 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Bu adam salary cap den bir haber artı 2010 da lbj verilcek kontrattan ve wally ve big ben in
kol gibi kontratlarından vs vs vs.....

« Yanıtla #13 : 13 Nisan 2008, 23:58:02 »
duncan21spurs
No Trashtalk
Starter

Sadece duvarlar Dönmez.....

Üyelik Bilgileri

Bu adam salary cap den bir haber artı 2010 da lbj verilcek kontrattan ve wally ve big ben in
kol gibi kontratlarından vs vs vs.....

Ya haberi yok falan diyorsunda Wally nin kontratı seneye B. Wallace ınkide ondan sonraki sene bitiyor  cool

Peki bu takım kısa vadeli başarı peşinde mi hayır. Tabiki gelceğin takımını kurma peşindeler. J.Oneal ve Jamison birer örnekti ,Washington ın Jamison u bırakmayacağını biliyorum merak etme. Yorumumda da o tip oyuncular uygun olur bu takıma demek istedim.

Takımda iki sene sonra kontratlı olarak sadece 3 oyuncu kalıyor Wallace James ve Pavlovic o yüzde salary hiçde sorun değil Cavs için bu sene lüks vergisi ile Jamison a bile sulanabilirler. Jamisonda kariyerini sürdürmek için James i mi tercih eder yoksa Arenas gibi bir saatli bombayı mı ?

Bundan daha müsait bir salary olabilir mi bu tip oyuncular almak için.

Not : James 'in kontratı artsa artsa 3-4 MD artar 25 MD alacak hali yok
Sayfa: [1]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber ArşiviKonu:
 Eric Snow Yolcu

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv