« : 07 Haziran 2008, 02:35:24 » |
Kemal Erdem
Ziyaretçi
|
2007 NBA Draftı'nda Suns tarafından 24. sıradan seçilen ve Portland Blazers'a takas edilen ancak geçtiğimiz sezonu İspanya'nın DKV Joventut takımında geçiren Rudy Fernandez, NBA'de oynayacağını açıkladı.
Rudy Fernandez, yaptığı basın toplantasında Portland Balzers'a gideceğini duyururken, Portland ise NBA kuralları gereği konu ile ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.
Fernandez yaptığı açıklamada, ''Bu kararı almak benim için kolay olmadı. Ama ben yeni meydan okumalar için gideceğim. Şuan benim elimde NBA rüyasını gerçekleştirme fırsatı var.'' dedi.
Fernandez geçtiğimiz sezon DKV Joventut Badalona'da 21.2 sayı -4.1 asist - 3.1 ribaunt yaptı.
-------------------------------------- NbaTr/KE
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 02 Temmuz 2008, 13:34:45 Gönderen: KE-Billz »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 07 Haziran 2008, 04:22:29 » |
|
c_marlowe
|
uzun zamandır portland maçı izlemedim...ama en son izlediğimde tempolu basketbol oynamaya çalışan bir takımdı...eğer hala takımın oyun düzeni böyleyse rudy fernandez için en uygun takıma gidiyor demektir...oyun tarzı ginobili'ye benziyor...ginobili'nin genç versiyonu gibi...sadece atletik olması değil oyun bilgisiyle de portlanda çok şey katacaktır...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 07 Haziran 2008, 11:10:41 » |
|
MeaCulpa
|
Fernandez gercekten yetenekli bir oyuncu.Elimden geldigince Avrupa basketbolu netten izlerim.Badalona'nin 3 Uleb 4 5 defa da lig maclarina sahit oldum. Yukarida ki Marlowe arkadasimizin da belirtigi gibi hızlı yempo oynayan Badalona'da inanilmaz isler yapiyor.Yeni Ginobili adayi diyebiliriz.Portland'da ben caylak sezonunda bile epey katki saglayacagina inancim tam. Bu arada Badalona'da ki Rubio da müthis bir oyuncu onunda NBA'ye gelmesini sabirsizlikla bekliyorum
|
|
|
|
|
|
 CSKA FANS!!! 2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS 6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR CSKA!!!!
|
|
|
« Yanıtla #3 : 07 Haziran 2008, 12:25:59 » |
|
DaviD#Villa
|
iyi bi şutör, avrupa standartlarında atletikliği iyi ama nba'de 5 para etmez diğer guardların yanında, içeri drivelarında esnek ama güçlü değil. navarro gibi çift hanelere ulaşır ama o kadar ginobili gibi olacağını hiç sanmıyorum bu benim görüşüm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 07 Haziran 2008, 13:01:21 » |
|
Torres#9
|
Badalona'nın hızlı temposunda baş aktörlerden biriydi,Uleb'de de çok başarılı maçları vardı takımıyla,şimdi bu İspanyol takımı için kötü bir haber diyebiliriz.Çünkü yakında Rubio'nun da gideceğini düşünürsek,çıktıkları noktada tutunmaları biraz zor gözüküyor,artık yeni yıldız adaylarına yönelseler iyi ederler çünkü Nba kaptı Badalona'nın yıldızlarını.
Portland'ın da bir istikrarlı,tecrübeli guard bulması halinde onun arkasında gelebilecek oyuncu düzeyinde olduğunu düşünüyorum Fernandez'in,Jack-Blake'in "istikrarsızlıkları" çünkü epey baş ağrıtır bu takımda ilerleyen dönemlerde eğer hala bu guard rotasyonu olacaksa. Umarım Nba'e adapte olabilir Fernandez,çünkü oyun zekasını,oyun mantalitesini beğendiğim isimlerdendir kendisi.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınailecek takip edebileceğiniz iki blog,eheh =) bekleriz çaya,kahveye.
|
|
|
« Yanıtla #5 : 07 Haziran 2008, 13:30:08 » |
|
hot_sizzle3
|
valla bu yıl draft tan gelcek avrupalılar için ne düşünüyorsam buda aynısı fernandez iyi bir oyuncu olabilir ancak nba ya adepte olup uyum sağlaması zaman alabilir öyle hemen gelip tam katkı vermesini beklemek hayal olur bu yüzden portland kısa vaadede birşey düşünmesin ileride bir yıldız haline gelirmi bekleyip görürüz
|
|
|
|
|
|
  Her şeyi doğru yapmaya çalıştı,fakat her nedense hepsi yanlış gitti.
|
|
|
« Yanıtla #6 : 07 Haziran 2008, 15:14:31 » |
|
MeaCulpa
|
Evet dogru adaptasyon süresi muhakkak olacaktir ama Fernandez'in bunu cabucak atlatacagina inancim tam(ya da inanmak istiyorum Fernandez'in oyununu cok sevdiimden dolayi)Portland yerine Toronto'ya gitmis olsaydi bu süreci cok kısa bir sekile atlatabilirdi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 07 Haziran 2008, 17:37:58 » |
|
Ahmet Çakar
|
Kendine yazık eder. İspanya'da kraldı buraya gelir soytarı olur..Şayet yedirebiliyorsa buyursun gelsin NBA'e. Ancak Portland da en fazla 10 dakika süre ortalaması alır bununlada yetineceğini ve burada mutlu olacağını düşünmüyorum. Daha net bir örnek vermek gerekirse en fazla Delfino olur çıkar. Aklı varsa kalsın Avrupa da.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 07 Haziran 2008, 17:41:21 » |
|
lordapo
|
Ruby fernandez in nba de tutunması zor,navarro gibi ondan daha üst düzeyde guard ın performansları aldatmasın kimseyi sonuçta bu adam roy un yedeği olucak çoğu zaman.Bence pg oynatmazlar blake ve jack istikrarsız olsada takımın dinamoları keza takımda toplam 5 guard var tamam takasla bir ikisi postalanır ama fernandez nba de pg oynayamaz anca roy un yedeği olur.Bence oynucağı takıma gitse güzel olurduda takasla postalanmasıda olası.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 08 Haziran 2008, 21:28:24 » |
pacers16
NBA Draft'ında
|
NBA de kalıcı olamayacağını düşünüyorum. Ne olursa olsun fiziksel olarak bir ginobili olması imkansız şutlarıda öyle aman aman değil 7-8 maç izleme şansım olmuştu avrupada kalması adına daha iyi olur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 08 Haziran 2008, 21:55:28 » |
|
Cpzai3
|
Nba'de takım yıldızının ayakkabısını taşır, Avrupada ise en çok saygı duyulan oyunculardan biri olur.Seçimi kendisi yapsın...
|
|
|
|
|
|
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."
"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
|
|
|
« Yanıtla #11 : 08 Haziran 2008, 22:17:42 » |
|
lordapo
|
Nba'de takım yıldızının ayakkabısını taşır, Avrupada ise en çok saygı duyulan oyunculardan biri olur.Seçimi kendisi yapsın...
Önünde calderon,gasol yada ginobili gibi şansı yok keza önünde 5 tane guard var ve portland gene guard almak etmek isyetecek.Büyük ihtimal roy un yedeği olur ama onun çeyreği olması zor.Yane sezai nin dediği gibi roy un oden ın ayakabısını taşır sora 2-3 sene sore avrupaya döner .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 02 Temmuz 2008, 13:35:15 » |
Kemal Erdem
Ziyaretçi
|
Fernandez, Blazers İle İmzaladı
Yaklaşık 1 ay önce duyurduğumuz haber resmiyete kavuştu ve Portland Trail Blazers Genel Menajeri Kevin Pritchard yaptığı açıklama ile İspanyol yıldız Rudy Fernandez ile kontrat imzaladıklarını açıkladı.
Kontrat detayları kulüp politakası gereği basına açıklanmazken;
Fernandez, İspanya Ligi ACB'de oynadığı 30 karşılaşmada 21.2 sayı- 3.1 ribaunt ve 2.2 asist ortalamalarıyla sezonu tamamlamıştı.
---------------------------------------- NbaTr/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 02 Temmuz 2008, 13:37:10 » |
|
lordapo
|
Roy un yedeği olmaktan öteye gidemez ama eğer uyum sağlarsa manu nun veliahtı olmaya aday.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : 02 Temmuz 2008, 13:41:05 » |
|
Kq5
|
Muhtemelen öyle olacaktır apo abinin dediği gibi roy'un yedeği olabilir ama eğer uyum sağlar ve kendini gösterirse gelecekte iyi işler yapabilir fernandez.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 02 Temmuz 2008, 13:43:44 Gönderen: Kq5 »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #15 : 02 Temmuz 2008, 13:42:38 » |
|
TP
|
Roy un yedeği olmaktan öteye gidemez ama eğer uyum sağlarsa manu nun veliahtı olmaya aday.
Roy'un 1 numara oynuyacağını düşünürsek,hiçte emin olmamak gerek.Bayless ile çekişecek bir oyuncu.
|
|
|
|
|
|
Come Back Boozer! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
« Yanıtla #16 : 02 Temmuz 2008, 13:44:09 » |
|
lordapo
|
Roy u pg oynatması mantıklı keza jared da gitti ama bence bayless den daha çok süre alır fernandez sonuçta daha tecrübeli ona göre neyse yaz liginde belli olur herşey.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #17 : 02 Temmuz 2008, 13:48:50 » |
|
MeaCulpa
|
1 ay önce bu haber ilk cıktıgında Fernandez'in iyi isler yapacagini söylemistim.Bazi arkadaslar 1 yil sonra döner demisti ama Fernandez NBA'de iyi isler yapacaktir.Belki bir Ginobili olmaz.Yanliz görev adami olacagindan süphem yok.Insallah beni yaniltmaz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : 02 Temmuz 2008, 13:54:49 » |
|
Kq5
|
Roy'un pg oynaması gerçekten mantıklı hele birde oyun kurucunuzun gittiğini düşünürsek roy pg oynaması normaldir fernandez ile Bayless ise süreleri paylaşıcaktır ama fernandezin Bayless'ten uzun süre alacağı kesin gibi çünkü şüphesiz fernandez Bayless'ten daha tecrübeli NBA'de iyi işler yapacağı kesin gibi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #19 : 03 Temmuz 2008, 00:47:56 » |
|
Torres#9
|
Rudy;"Nba'de Oynamak Benim Hayalimdi"
Dün Portland Trail Blazers ile sözleşme imzalayan ve gelecek sene için 900 bin dolar alacak Rudy Fernandez,Nba'e gelmekten ötürü çok mutlu olduğunu söyledi.
Hayalinin hep Nba'de oynamak olduğunu söyleyen Fernandez,az para alacak olmasının onun için önemli olmadığını çünkü Nba'de oynamanın ayrıcalığını yaşayacağını ifade etti.
Eğer Fernandez,Portland ile anlaşmayıp Avrupa'da kalsaydı daha yüksek paralar kazanacaktı.
Portland'a yardım etmek istediğini belirten Rudy,son olarak sinirli olmadığını çünkü Nba'de oynamanın onun hayallerinden biri olduğunu söyledi.
NbaTr..
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınailecek takip edebileceğiniz iki blog,eheh =) bekleriz çaya,kahveye.
|
|
|
|